-
Mαθιέ!
Ανεξάρτητη ενότητα!
Πως λέμε Ελληνικοί αγώνες, Ακρόπολις κ.λπ...
ΚΕΦΑΛΑΙΟ, λέω!
και μίλα με τα παιδιά να μας που τι τεχνική κ.λπ υποστήριξ θέλουν....
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Mαθιέ!
Ανεξάρτητη ενότητα!
Πως λέμε Ελληνικοί αγώνες, Ακρόπολις κ.λπ...
ΚΕΦΑΛΑΙΟ, λέω!
και μίλα με τα παιδιά να μας που τι τεχνική κ.λπ υποστήριξ θέλουν....
ΣΜέχρι αύριο το μεσημέρι θα είναι στον αέρα σαν ανεξάρτητη ενότητα και θα περάσουν εκεί όλα όσα έχουν γραφτεί μεχρι τώρα. Ο γιατρός είναι ενήμερος...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΜΠΗΚΑ!Ευτυχη,μπραβο,απιθανο. Οτι καλυτερο για την δημοσιοποιηση, την επιδειξη σε πιθανους χορηγους, την προβολη τους,την ενημερωση, την μεταξυ μας επικοινωνια. Θα σταθω μονο σ ενα σημειο, που αισθανομαι ακαμπτος. Δεν βλεπω με καλο ματι το Φορουμ του Site μας. Πιστευω οτι καθε ανοιχτη συζητηση για το θεμα πρεπει να γινεται μεσα απο τουτον εδω τον χωρο, τωρα μαλιστα που ο Μαθιος εβαλε το θεμα ψηλα στην 'καταταξη'. Απο δω ξεκινησαμε, εδω θα τερματισουμε. Αυριο απο κοντα!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια Χρήστο, αν και είσαι μου φαίνεται λιγάκι υπερβολικός Για την απενεργοποίηση του φόρουμ του web site, κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Ότι αποφασίσει η Ομάδα για μένα είναι εντάξει!!! Άλλωστε είπαμε, πρόκειται για απλή πρόταση και όχι για τετελεσμένο Μόλις μου δώσετε εντολή, απενεργοποιώ όλα τα τόπικς και κρατάω μόνον ένα με την μορφή Guestbook, όπου οι επισκέπτες του web site θα μπορούν απλά να γράφουν τις απόψεις τους σχετικά με αυτό. Τα λέμε την Δευτέρα
-
Μαθιουλη,πριν κανεις οτιδηποτε,περιμενε παρακαλω να συζητησουμε το θεμα στη σημερινη συνεδριαση. Μηπως ειναι υπερβολικο να υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα για ενα θεμα που απλα χρειαζεται την δυνατοτητα ενημερωσης? Μηπως ειναι καλυτερα εκει που τωρα βρισκεται, για εξυπηρετηση συζητησεων, και η ενημερωση να γινεται απο το 'Site του Ευτυχη'? Μηπως, αν σε ενα θεμσα δεν υπαρχουν συνεχεις δημοσιευσεις,δινεται η εντυπωση οτι ξεχνιεται?
Ας τα δουμε το βραδυ. Θαναι κι ο Στρατης εκει, οποτε...πασα αρχη
παυσατω
Καλημερα παιδια! -
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
- Ενημερωση -αναφορα πεπραγμενων.
- Επικυρωση Διαγωνισμου Σηματος
3.Συζητηση και επικυρωση προτασης Μποτονακη (Site) - Επανεξεταση και τελικη επικυρωση ονομασιας της εκδηλωσης.
5.Δημιουργια επιτροπων δουλειας.
6.Συζητηση προυπολογισμου Κ.Βλασταρα. - Προγραμμα της εκδηλωσης.
- Αναθεση εργασιων στις επιτροπες.
Αναμεσα στα παραπανω θεματα μπαινει και το Θεμα της ενημερωσης των κ.κ. Δεσποτοπουλου και Χατζηπαναγιωτου ,που θα γινει αναλογα με την ωρα προσελευσης τους
7.30 αρχιζουμε! -
H συνεδριαση εγινε,κι οπως ειχε προβλεφθει αρχισε Δευτερα και τελειωσε...
Τριτη. Κοντα μας ο Προεδρος Β. Δεσποτοπουλος που εδωσε οσα του ζητηθηκαν κι ο Στρατης με τις Τ.Ε. που εδωσε περισοτερα απ οσα του ζητηθηκαν!
Συντομα σε πρωτη ζητηση το πανεμορφο Site του Hellenic MotorShow 2005 που εφτιαξε ο Ε. Μποτονακης, για πληρη ενημερωση και προβολη.
Προς το παρον,εκτος απο τις τρεχουσες δουλειες, εχουμε να μελετησουμε
τον προυπολογισμο-διδακτορικη διατριβη που υπεβαλε ο Κ.Βλασταρας και
να αρχισουμε να μαρσαρουμε.
Την Δευτερα 6/12 στις 7.30 η επομενη συνεδριαση. Μεινετε συντονισμενοι. -
Γιατρέ, μια ερώτηση σχετικά με το σήμα-λογότυπο:
Με δεδομένο ότι κάπου στα μέσα Δεκέμβρη πρέπει να τελειώνει το ζήτημα και ότι έχουμε έναν διαγωνισμό να τρέχει, μήπως θα έπρεπε να ετοιμάσουμε ένα επίσημο κείμενο-διακύρηξη του διαγωνισμού, ώστε να μοιραστεί με mail ή ας πούμε να τοιχοκολληθεί στα ΤΕΙ γραφιστικής, για παράδειγμα? Χρόνος δεν υπάρχει αρκετός και στο μιλητό δύσκολα γίνονται αυτές οι δουλειές. Αυτό το κείμενο πρέπει να αναφέρεται στο ποιοι είμαστε, τι σκοπεύουμε να κάνουμε και τι προδιαγραφές πρέπει να έχει το σήμα αναλυτικά. (για παράδειγμα δίχρωμο ή τετράχρωμο, να είναι τέτοια η μορφή του που να μπορεί να τυπωθει ευκολα σε καπελάκια-μπλουζάκια, να μην εξειδικεύεται σε μιας μορφής μηχανοκίνητο αθλητισμό κτλ.)Και κάτι άλλο σχετικό με τη δημόσια συζήτησή μας: Πού πήγαν τα πρώτα posts που πρωτοπέφτει η πρόταση? Δεν θα έπρεπε να τα έχουμε εδώ σαν αρχείο?
-
Κωστη,παρε με στο 2106740561 τωρα η μετα τις 4.00
Χ. -
Μαθιε,οντως ο Taurus εχει δικηο. Λειπει η πρωτη σελιδα που περιλαμβανει την αρχικη εισηγητικη προταση και την δηλωση συμμετοχης των παιδιων. Αν τα βρεις,βαλτα παρακαλω, για να υπαρχει πληρης ολη η ιστορια.
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μαθιε,οντως ο Taurus εχει δικηο. Λειπει η πρωτη σελιδα που περιλαμβανει την αρχικη εισηγητικη προταση και την δηλωση συμμετοχης των παιδιων. Αν τα βρεις,βαλτα παρακαλω, για να υπαρχει πληρης ολη η ιστορια.
Ευχαριστω.Δεν χάθηκε...τίποτε δεν χάνεται εδώ
Απλά ξεκίνησες με το 'ήρθε ή ώρα' και μετά το γύρισες σε 'Γιορτή Μηχανικίνητου αθλητισμού'
Γιά την ίστορία, τα αρχικά κείμενα επικολλήθηκαν κι αυτά...θες και PC στα 50τόσα σου... -
Λοιπόν ...
H ενημερωμένη έκδοση του http://motorshow2005.zweiter.org είναι πλέον στην διάθεση σας ... Συγκεκριμένα:
-
Έχει ενημερωθεί το περιεχόμενο του κόμβου, ενσωματώνοντας νέες πληροφορίες, βάσει των όσων συζητήσαμε χθες.
-
To password protection έχει αφαιρεθεί από όλες τις περιοχές του site πέραν αυτών που όντως απαιτούν περιορισμένη πρόσβαση. Οι περιοχές αυτές είναι προσπελάσιμες μέσω του pull down menu που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας του site. Τα username/password παραμένουν ως είχαν (MotorShow2005, MotorShow2005)
-
Κάτω από την ενότητα επικοινωνία θα δείτε ότι στα ονόματα των μελών του συντονιστικού υπάρχουν σύνδεσμοι που αν τους ακολουθήσετε θα οδηγηθείτε στα αντίστοιχα προφίλ. Αν είστε σύμφωνοι μπορούμε να αρχίσουμε την ενημέρωση των προφίλ όλων μας βάσει του προτύπου αυτού, αν όχι περιμένω τις προτάσεις σας.
-
Δημιουργήθηκαν για τα μέλη του συντονιστικού λογαριασμοί email της μορφής επώνυμο.όνομα@zweiter.org . Οδηγίες ενεργοποίησης των λογαριασμών έχουν σταλεί αυτοματοποιημένα από το σύστημα στο τριμελές. Οι λογαριασμοί αυτοί είναι ίδιοι με αυτούς του yahoo με την διαφορά ότι είναι προσπελάσιμοι μέσω του mail.zweiter.org .
-
Το κλειστό φόρουμ της οργανωτικής επιτροπής έχει ενημερωθεί και είναι προσπελάσιμο μόνον από την χρήστη testuser01 με password την λέξη password .
Τέλος διευκρινίζω ότι ο λόγος που, προς το παρόν, δεν έχουν δημιουργηθεί προφίλ/λογαριασμοί email για όλους μας είναι ότι οι σελίδες της «επικοινωνίας» έχουν ακόμα χαρακτήρα πιλοτικό και έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω σαν δοκιμαστές/πειραματόζωα τα μέλη του συντονιστικού Χε! Χε!
Χαιρετώ,
Ευτύχης -
-
.... ευτυχη, μου φαινεται σ' εχει ... επηρρεασει το μοτερακι του αυτοκινητου σου και ... στροφαρεις ηδη πολυ ψηλα!
Για βοηθεια, οτιδηποτε χρειαστεις, στειλε κανα pm να οργανωθουμε!
-
Mπράβο Ευτύχη!!!
Ωραία και τα ανθρωπάκια-φωτός της επιτροπής στο προφίλ!!!
Γίνεται μόνο στο όνομά μου, αντί για προφίλ, να μπει ανφάς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mπράβο Ευτύχη!!!Ωραία και τα ανθρωπάκια-φωτός της επιτροπής στο προφίλ!!!
Γίνεται μόνο στο όνομά μου, αντί για προφίλ, να μπει ανφάς?
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό ... δεν το διευκρίνησα
Λοιπόν εκεί θα πρέπει να μπεί (αν τελικά συμφωνεί η ογανωτική επιτροπή) η φωτογραφία του καθενός μας -
Τι λες μωρε? Τι,ναι τουτο το Zweitzer? Ελα γρηγορα για φροντιστηριο,Ευτυχηηηη!
Κι εκεινο το Org, τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... ευτυχη, μου φαινεται σ' εχει ... επηρρεασει το μοτερακι του αυτοκινητου σου και ... στροφαρεις ηδη πολυ ψηλα!Για βοηθεια, οτιδηποτε χρειαστεις, στειλε κανα pm να οργανωθουμε!
Τριαντάφυλλε πρέπει να τα πούμε κάποιο απόγευμα, από σημείο που να έχουμε πρόσβαση στον web ώστε να σε ενημερώσω για όλα τα σχετικά με το site ... Ως co-webmaster πρέπει να αρχίσεις να αναλαμβάνεις καθήκοντα !!!
-
Αχ, βρε Ευτύχη, δεν το έπιασες το χιούμορ μου...
Είπα, εκεί που μπαίνει το όνομά μου, να μη μπει το προφίλ μου, αλλά το ανφάς μου! Δεν εννοούσα το ανθρωπάκι, λογοπαίγνιο έκανα!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τι λες μωρε? Τι,ναι τουτο το Zweitzer? Ελα γρηγορα για φροντιστηριο,Ευτυχηηηη!Κι εκεινο το Org, τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει?
Δεν μπορεί να είναι αλλιώς γιατρέ, μέχρι τουλάχιστον να κάνουμε register τα motorshow2005.gr κτλ σε συνεργασία με την τεχνόπολις Απο κεί και πέρα μπορούμε να μεταφέρουμε το site σε server της τεχνόπολις άν η οργανωτική επιτροπή το αποφασίσει Είπαμε το περιεχόμενο του κόμβου ανήκει στην Οργανωτική Επιτροπή, εγώ είμαι απλά ένας ταπεινός εργάτης
Υ.Γ. Στα γερμανικά zweiter σημαίνει δεύτερος ... μάλλον ετοιμάζεσαι να με δείρεις μου φαίνεται γιατρέ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αχ, βρε Ευτύχη, δεν το έπιασες το χιούμορ μου...Είπα, εκεί που μπαίνει το όνομά μου, να μη μπει το προφίλ μου, αλλά το ανφάς μου! Δεν εννοούσα το ανθρωπάκι, λογοπαίγνιο έκανα!
Πώς ήταν το μικρό του αλτσχάιμερ είπαμε ...
-
Γιατρέ, δεν ξέρω αν είδες το mail σου, σας έστειλα δυο φώτος από την Auto Exelixis με δυο από τα τέρατα 4Χ4 που σας ελεγα.
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως στο πρόγραμμα των motard να βάζαμε και 2-3 γουρουνίτσες (ΑΤV τις λένε τώρα)? Συνήθως τρέχουν στους ίδιους αγώνες με τα motard και έχουν πολλή πλάκα, στο χώμα στρίβουν με τις πάντες και στην άσφαλτο στους δυο τροχούς!!
Hellenic MotorShow 2005