-
Hunter
Εχεις αδικο για την Alfa90!
Αφου δεν την εχετε δει στην πραγματικοτητα μην εκφερετε γνωμη!
Την ειχα για 2 χρονια, QV με τον περιφημο V 2.5!Ενα απο τα ποιο ομορφα κλασσικα αυτοκινητα ολων των εποχων, αρκει να καταλαβεις εναν μεθυσμενο Bertone!(φημολογειται οτι τα ειχε κοπανισει οταν την σχεδιασε)!
Και την Giulietta 2.0 ειχα με Zender spoiler κιτ!Ομορφουτσικο!
Λοπον, επι του θεματος:
Τα ασχημοτερα αυτοκινητα ειναι ΟΛΑ τα αυτοκινητα που εχουν κατασκευαστει, εκτος της Giulietta Spyder & Sprint!
Ειδικα τα καινουργια εκτρωματα!Και εννοω, ΟΛΑ!
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Hunter
Εχεις αδικο για την Alfa90!
Αφου δεν την εχετε δει στην πραγματικοτητα μην εκφερετε γνωμη!Ωραίος είσαι εσύ ρε!!!
Πού τό κατάλαβες ότι δέν τήν έχω δεί ποτέ στήν πραγματικότητα;
Αλλά επειδή τό θέμα,δέν είναι άν τήν έχω δεί εγώ ή όχι,ρίξε μία φωτό στό φόρουμ,νά τήν δούνε καί οι υπόλοιποι!!!Υ.Γ. τήν 90άρα,τήν είχε γιά τεσσεράμισι χρόνια θείος μου,δέν τήν οδήγησα ποτέ μου,αλλά πήγα ταξίδι μέ δαύτη.
-
Όλα τα SUV και μινι-SUV (πρώην μικρά/μικρομεσαία) ανεξαρτήτως μάρκας και λοιπών στοιχείων...
-
Από τά σύγχρονα τό Ford Fusion,ενώ καί τό λίγο παλαιώτερο Hyundai Excel H/B θά συμπλήρωνε τή λίστα μου.
Τελικά τό Φόλκς πού ήταν στή γειτονιά μου,μάλλον τό 1600L ήταν.
Τό μπέρδεψα μέ τό 411 πού έβαλε ο Κώστας.
Καί όντως,πολύ καλύτερο ήταν τό Karmann. -
Chrysler PT Cruiser (όποτε το βλέπω περιμένω και τα 'καλά παιδιά' να βγούνε με τα μυδραλιοβόλα).
SsangYong Rexton.Ειδικα η μούρη είναι σαν ανοργασμικό βιετναμέζικο γουρούνι.
Porsche Cayenne.Σαν να πήρε κάποιος ενα Audi A3 και το σήκωσε ψηλότερα.Ενω και η μούρη είναι σαν γριά πόρνη με μισάνοιχτο στόμα και κακό βάψιμο στα χείλια.
Αυτά για τώρα.
-
Κυνηγε....μην βαρας....
Η Alfa90 δεν πουληθηκε επισημα στην Ελλαδα!Πως την ειχε ο μπαρμπα σου?Ποια ηταν, η 1,8 με καρμπυρατερ?Η δικη μου ηταν του 86 QV 2,5L.
Αεροπλανο σκετο, λιμουζινα, με τα ψηφιακα τα οργανα!
Σπυρος -
Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΞΙΟΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟ ΦΙΑΤ MULTIPLA ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΗ ΑΜΑΞΙ
-
Ekeino pou mou thn dinh pio polh apo ola kai gurnao to kefalh molis to blepo sto perasma mou einai to Hyundai Santa Fe.
Merikoi eipate KIA. Na sas po. To Sorento kai h nea gama einai polh oraia emfanisiaka.
-
Porsche Cayenne.Σαν να πήρε κάποιος ενα Audi A3 και το σήκωσε ψηλότερα.Ενω και η μούρη είναι σαν γριά πόρνη με μισάνοιχτο στόμα και κακό βάψιμο στα χείλια.
Μάλλον σαν 911 μοιάζει φουσκωμένη και υπερηψωμένη αλλά με έναν πανάσχημο τρόπο....
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Μάλλον σαν 911 μοιάζει φουσκωμένη και υπερηψωμένη αλλά με έναν πανάσχημο τρόπο....
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΓΙΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΡΥΦΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑ 1970 ΣΥΜΦΟΝΩ
-
Μήπως τελικά παραγίνεται κουβέντα για τους σχεδιαστές; Προχθές είδα ένα παλιό Skoda, άσχημο έως πανάσχημο, με υπογραφή Bertone.
Το δε όχι όμορφο (αν και εξαιρετικά πρακτικό και οικονομικό) Hyundai Matrix, έχει την υπογραφή του Pininfarina.
Τελικά συχνότερα μου αρέσουν αυτοκίνητα 'αγνώστου πατρός' παρά η έμπνευση ενός γνωστού σχεδιαστή. -
Παντως νομιζω οτι εχει ξεφυγει λιγο το θεμα και εχει παρερμηνευτει απο τους περισσοτερους ο τιτλος...
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι αναφερουν και οσα αυτοκινητα τους ειναι απλα αδιαφορα ως ασχημα...και ετσι ο αριθμος γινεται τεραστιος....αφου νομιζω οτι αν συγκεντρωσουμε τις απαντησεις απο ολα τα posts, παιζει να εχει αναφερθει το 90% των σημερινων αυτοκινητων...
Νομιζω οτι πρεπει να αναφερουμε μονο αυτα που μας φαινονται αποκρουστικα εμφανισιακα (ενοχλητικα) και οχι και αυτα που μας φαινονται ουδετερα...ή απλα να μην ειστε τοσο σκληροι κριτες...
Κατα τα αλλα ειναι και υποκειμενικο θεμα η ομορφια....εγω ας πουμε εχω στο μυαλο μου οτι ομορφο ειναι αυτο που ειναι χαμηλο, μακρυ με καμπυλες, σαν παλαιοτερες γενιες Celica....αλλα δεν θα θαψω το 90% των σημερινων αυτοκινητων επειδη δεν ειναι ετσι....θα πω μονο αυτα που δεν μου αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οπως το megane, και τα Micra/New Beetle ας πουμε...
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Κυνηγε....μην βαρας....
Η Alfa90 δεν πουληθηκε επισημα στην Ελλαδα!Πως την ειχε ο μπαρμπα σου?Ποια ηταν, η 1,8 με καρμπυρατερ?Η δικη μου ηταν του 86 QV 2,5L.
Αεροπλανο σκετο, λιμουζινα, με τα ψηφιακα τα οργανα!
ΣπυροςΣπύρο μου,ο μπάρμπας μου (θεός σχωρέστον ) ήταν φανατικός 'τιφόζι',καί είχε καί φραγκάκια.
Τό πώς τήν πήρε,ποτέ δέν τόν ρώτησα.Πάντως 1,8 δέν ήταν,λιμουζίνα ναί ήταν καί άσχημο επίσεις ήταν.
Στραβοχυμένο,πέρα γιά πέρα.Ειδικά η μούρη του.
Ρίξε μία φωτό βρε.Υ.Γ. Η συνέχεια τής ιστορίας τού μακαρίτη.Οταν πούλησε τήν 90άρα,ξανααγόρασε τό Μιραφιόρι πού είχε πουλήσει πρίν τήν αγοράσει!!!Μεγάλη καψούρα τό είχε.
-
-
Δεν ήταν και επίδειξη των σχεδιαστικών ικανοτήτων της Άλφα Ρομέο η 90. Μια μεγάλη και σοβαρή μπερλίνα ήταν. Και είναι πολύ κομψή και απέριττη!
Τί περιμένατε δηλαδή; Φρου φρου και αρώματα σε τέτοιου όγκου αμάξι;
Αλλά αυτοί που κάνουν του εξυπνάκηδες με την 90, ας μας δείξουν ποιος ήταν ο ανταγωνισμός τότε.... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
T-Ηalia (τόσο άσχημα γυναικεία ονόματα; )Θάλεια είναι η μούσα του θεάτρου. Κι αν μελετήσεις λίγο αρχαία Ελληνικά και βρεις και την ετυμολογία του ονόματος αυτού, μόνον χάλια δεν θα σου φαίνεται πλέον.
-
Εγω νομιζω οτι ειναι ενα φανταστικο αυτοκινητο, τουλαχιστον το 2,5!
Ησυχο μεσα, πολυ γρηγορο και φανταστικη ευσταθεια, αν και εγερνε στις στροφες λιγω πολυ μαλακων αναρτησεων!(φιαχνοντουσαν παρα πολυ ευκολα αυτα)Αυτο που δεν φαινοταν ομως εν σχεσει με τα αλλα 116 ηταν οτι ειχε 2 εκαστα ποιο φαρδυ σασσι και 70% ποιο πολλες σε αριθμο ποντες στην ραφη!
καλα, οταν βρω καμμια φοτο θα την βαλω!
Σπυρος -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
T-Ηalia (τόσο άσχημα γυναικεία ονόματα; )
Θάλεια είναι η μούσα του θεάτρου. Κι αν μελετήσεις λίγο αρχαία Ελληνικά και βρεις και την ετυμολογία του ονόματος αυτού, μόνον χάλια δεν θα σου φαίνεται πλέον.
Το Τ-Halia πήγαινε μαζί με τη Liana, άλλο ένα θηλυκό όνομα άσχημου αυτοκινήτου σε εμφάνιση, αντίθετα από τη Phaedra, τη Musa και τη Thesis
Μαθήματα αλλού
-
Εσύ έλεγες 'άσχημα γυναικεία ονόματα'. Σε ό,τι αφορά το Liana, σ'εμάς μεν είναι ένα γυναικείο όνομα, αλλά σε ένα σωρό άλλες γλώσσες δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, οπότε απλώς καταλήγουμε στο ότι οι μαρκετίστες διαλέγουν ένα όνομα που ή να ακούγεται οικείο και ευχάριστο ή πρωτότυπο.
Και πάλι όμως, η κριτική που άσκησες για τα ονόματα, πέραν του ότι ήταν ατυχής, ήταν και εκτός θέματος, γιατί μιλάμε για την εξωτερική εμφάνιση των αυτοκινήτων. Κι εκεί ναι, τα Thalia και Liana παίρνουν βραβείο ασχήμιας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εσύ έλεγες 'άσχημα γυναικεία ονόματα'. Σε ό,τι αφορά το Liana, σ'εμάς μεν είναι ένα γυναικείο όνομα, αλλά σε ένα σωρό άλλες γλώσσες δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, οπότε απλώς καταλήγουμε στο ότι οι μαρκετίστες διαλέγουν ένα όνομα που ή να ακούγεται οικείο και ευχάριστο ή πρωτότυπο.Και πάλι όμως, η κριτική που άσκησες για τα ονόματα, πέραν του ότι ήταν ατυχής, ήταν και εκτός θέματος, γιατί μιλάμε για την εξωτερική εμφάνιση των αυτοκινήτων. Κι εκεί ναι, τα Thalia και Liana παίρνουν βραβείο ασχήμιας.
Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες ήταν παιχνίδι με τα ονόματα και φυσικά στην ελληνική αγορά. Όπως υπάρχουν άσχημα αυτοκίνητα με γυναικεία ονόματα, υπάρχουν και ωραία αυτοκίνητα με γυναικεία ονόματα, για το δικό μου γούστο (και απ' ότι φαίνεται στη Thalia και στη Liana συμφωνούν οι περισσότεροι)
Δηλαδή Λιάνα μονο Ελληνίδες λένε;;;
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους