-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επειδη τα πολυ δυνατα ονοματα του χωρου εχουν αναφερθει θα παω σε πιο ανεκτο οχημα.το Fiat 500. δεν ξερω γιατι αρεσει σε τοσο κοσμο..μου φαινεται τουλαχιστον αστειο
Αν και ειμαι κατα των 'επανεμφανισεων' το 500 ειναι οκ, πιο φυσιολογικο θα μου φαινοταν να ελεγες για το mini, που το θεωρω γελοιο (αρκει να δεις μια λιτη και απλη εκδοση για να καταλαβεις...κι οχι μια s) ασχετα απο τις οδικες του ικανοτητες στις γρηγορες εκδοσεις του. Βεβαια απιστευτα ασχημο και δυσαρμονικο (δε ξερω αν υπαρχει και τετοια λεξη ) θεωρω το new beetle...ειναι εκτος συναγωνισμου ασχημιας αυτο.
-
τωρα που το ανεφερες δε συμπαθω καθολου τις 'επανεμφανισεις'
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Πάω συχνά έχω 3,5 μυωπία αλλά βλέπω καλά στο στρατό σε όλες τις βολές έβγαινα πρώτος . Αλήθεια
Σε...στόχους βάραγες ή σε μπεκάτσες;;; Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε; Αυτό το...3,5 είναι πολύ ύπουλο! Μπορεί να γίνει 7 και να μην το πάρεις χαμπάρι!
΄Πάντως εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!
Α! εχτές είδα και ένα Lada Libra στο δρόμο... το είχα σχεδόν ξεχάσει... είναι και αυτό απίστευτα άσχημο! Ειδικά το πίσω μέρος...αστα να πάνε! Τα κολωνάκια δεξιά και αριστερά του πίσω παρ πριζ είναι σαν ψεύτικα!!!η lybra ειναι παρα πολυ ομορφο αυτοκινητο....συντιρητικο ναι αλλα ομορφο!!!δειξε μου εναν αντιπαλο της εκεινη την εποχη να δουμε ποσο ασχημη ειναι??
http://img2.netcarshow.com/Lancia-Lybra_Executive_2002_1024x768_wallpaper_02.jpg
δεν ειναι ασχημη συντιριτικη ομως ναι ...αρκετα
η διαφορα παντως ειναι τεραστια στα επομενα χρονια
http://img2.netcarshow.com/Lancia-Delta_2009_1024x768_wallpaper_0c.jpgΑ μου αρεσει το beetle !!!!ειναι απο μονο του μια κατηγορια και μονο!!!!
τι εχω παθει??? -
Για το lada libra λεει οχι για τη lancia lybra! Κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη.
-
σορρυ σταν stan
το ξερατε οτι το ονομα libra το εδωσε η ελληνικη αντιπροσωπεια και οτι το κανονικο του ονομα ειναι 2110!!!
και πηγαν στα δικαστηρια με την lancia και αποφασισας να το κανουν με i !!!!! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΤΟ Α2 με αρεσει
Πάρε ένα panadol extra και ξάπλωσε καμμιά ώρα...
-
Κάτι κράτησε την αντιπροσωπία και δεν το έφερε στην Ελλάδα αλλά το εχω δει στο εξωτερικό και μου φάνηκε ... αστείο. Ο ανταγωνιστής του Pt Cruiser ... το Chevrolet HHR.
Επίσης έχω δει από κοντά (δεν ήρθε στην Ευρώπη) το αμερικάνικο Grand Vitara XL7
Σαν σχήμα συμπαθητικό αλλά τα φώτα μποροστά ... πολύ φαντασία θέλουν. -
Kαι μόνο για το θράσος τους να το χαρακτηρίζουν και coupe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Avantime -
οτι δεν ειμαστε εμεις και τα κριτιρια μας ειναι απαραιτητα ασχημο...
κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει ασχημο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μου αρέσει το Α2 και αν δεν κάνω λάθος είχε καλή τεχνολογία για την εποχή του. Νομίζω είχε αλουμινένιο πλαίσιο?
Γιατρεεεεεε και άλλος ασθενής!!!
Εντάξει...το να έχει ένα αυτοκίνητο τεχνολογία επάνω του το καταλαβαίνω... αλλά βρε κον5... όχι και ωραίο το Α2!!! Αλήθεια... σε οφθαλμίατρο πότε πήγες τελευταία φορά;και εμένα μου αρέσει το Α2...
και βλέπω γιατρούς καθημερινά
λες να φταίει αυτό? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μου αρέσει το Α2 και αν δεν κάνω λάθος είχε καλή τεχνολογία για την εποχή του. Νομίζω είχε αλουμινένιο πλαίσιο?
Γιατρεεεεεε και άλλος ασθενής!!!
Εντάξει...το να έχει ένα αυτοκίνητο τεχνολογία επάνω του το καταλαβαίνω... αλλά βρε κον5... όχι και ωραίο το Α2!!! Αλήθεια... σε οφθαλμίατρο πότε πήγες τελευταία φορά;και εμένα μου αρέσει το Α2...
και βλέπω γιατρούς καθημερινά
λες να φταίει αυτό?Μήπως και τα πουκάμισά σου...έχουν τα κουμπάκια στην πλάτη;
-
http://img2.netcarshow.com/Audi-A2_2003_1024x768_wallpaper_14.jpg
γιατι βρε παιδια μια χαρα ηταν!!! ασε που ολο το πλαινο πλαισιο γυρω απο τις πορτες και μεχρι πισω ειχε βαρος 2 κιλα!!! ηταν ολο αλουμινιο!! δεν χαλουσε και δεν σκουριαζε με τιποτα και ζυγιζε με ολα μεσα 900 κιλα μονο!!! -
Και αν σε τρακαραν δεν εφτιαχνε με τιποτα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αν σε τρακαραν δεν εφτιαχνε με τιποτα .ναι δεν γινοταν με στοκο αλλα για αυτον τον λογο ολα μα ολα τα μερη του ξεβιδωναν και εβγαιναν και αλλαζαν βεβαια ειχε πιο μεγαλο κοστος απο οσο φανταζομαι!! η πορτα κανα 10 κιλα το πολυ ζυγιζε !το πλαισιο γυρω γυρω απο πορτες εβγαινε και ζυγιζε 2 κιλα
-
Στο θεμα μας κυριοι.. subaru tribeca και σχεδον τα περισσοτερα forester...
-
Εμένα μου αρέσει και το tribeca και το forester
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εμένα μου αρέσει και το tribeca και το forester+1
Το μόνο ... σχεδιαστικό ατόπημα που έκανε η Subaru είναι στο Impresa. Ιδίως στο σχεδιαστικά αδιάφορο 4θυρο που απο πίσω πρέπει να συνεργάστηκε με την Hyundai (σαν να πήρε τα φώτα απο το προηγούμενο Accent).
Εκείνο που δεν μου άρεσε είναι που έβαλε πλαίσια στις πόρτες στα Impresa/Legacy/Forester. -
-
+1
-
Οτι πειτε...γουστα ειναι αυτα.
Υ.Γ. sv2 το παλιο εννοουσα, το καινουργιο ειναι οκ.
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους