-
καλοταξιδο και απο μενα...
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ!!! ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΧΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑΠάντως πέρα από τα καλοτάξιδα κλπ. εγώ σε ζηλεύω ... χωρίς παρεξήγηση . Υπέροχη επιλογή
-
καλοταξιδο.να ειστε καλα και να το χαιροσαστε,και καλες εξορμησεις!!!!!!
-
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ FORESTER TURBO 2.0 Η ΤΙΜΗ ΕΠΕΣΕ 2000Ε
-
Tο αυτοκινητο ειναι καταπληκτικο! Καλοταξιδο και σου ευχομαι να το χαρεις!!
Σχετικα με αυτα που ρωτησες στην αρχη του τοπικ...
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Κορυφαια. Δεν καταλαβαινει τιποτα. Σαν turbo βεβαια πρεπει να τηρεις τους κανονες συντηρησης σχολαστικα. Δηλαδη, συχνη αλλαγη λαδιων και προσεκτικο ζεσταμα-κρυωμα του κινητηρα. Αν το κανεις αυτο, το αυτοκινητο θα σου ζητησει μονο βενζινη...
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: Ενταξει, το γκαζι και η τετρακινηση εχουν τα μειονεκτηματα τους...
ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ: Ειναι εμπορικο μοντελο και πιστευω οτι θα το δωσεις σε καλη τιμη οταν αποφασισεις να το πουλησεις. Επισης, το δικτυο ιδιοκτητων Subaru στην Ελλαδα αρχιζει να οργανωνεται οποτε θα βρεις πολλους 'ψαγμενους'...
ΣΕΡΒΙΣ: Μπορει η αντιπροσωπεια να ειναι λιγο... κουκουρουκου (οχι ομως σε βαθμο που θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα) αλλα τα επισημα συνεργεια στην Αθηνα ειναι αρκετα καλα. Σου συστηνω το service στην Πειραιως ή αν δε σε βολευει να κατεβεις στην Αθηνα, πηγαινε στον Γιαννοπουλο στη Ν. Ιωνια. Αν θελεις τηλεφωνα πες μου να στα στειλω.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
ΣΕΡΒΙΣ: Μπορει η αντιπροσωπεια να ειναι λιγο... κουκουρουκου (οχι ομως σε βαθμο που θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα) αλλα τα επισημα συνεργεια στην Αθηνα ειναι αρκετα καλα. Σου συστηνω το service στην Πειραιως ή αν δε σε βολευει να κατεβεις στην Αθηνα, πηγαινε στον Γιαννοπουλο στη Ν. Ιωνια. Αν θελεις τηλεφωνα πες μου να στα στειλω.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ . ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ SERVICE ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ?
-
Δες για τη Θεσ/νικη.
-
Ο χρήστης alexism έγραψε:
Τι ενστασεις υπαρχουν με την αντιπροσωπεια;
Παντως δινει 3 χρονια εγγυηση και σερβις καθε 25000, λαδια καθε 12500Αληθεια το navigation τι αλλο προσφερει εκτος απο καθοδηγηση στους δρομους;(που την Αθηνα νομιζω δεν την εχει ακομα η subaru), δειχνει π.χ. οπως το outback φηφιακες ενδειξεις οργανων, ενδειξεις trip computer κ.λ.π με touch screen;Γιατι κοστιζει 2.500 ευρω επιπλεον
Μπορει καποιος απο του νεους ιδιοκτητες, ή καποιος που το εχει ψαξει να μου απαντησει στην πιο πανω ερωτηση σχετικα με το nav γιατι 4 διαφορετικοι πωλητες στις αντιπροσωπειες μου εδωσαν 4 διαφορετικες απαντησεις!!!
-
Μπραβο για την επιλογη!!! Και εγω ζηλευω παρα πολυ και δεν σου κριβω οτι αυτο θα ειναι και το δικο μου αυτοκινητο οταν με το καλο βγω στην αγορα εργασιας
θελω ομως και ενα impreza και ενα mx-5 , αντε ρε παιδια να πεσει κανα λοττο -
παιδια ειδατε το επι τροχων την κυριακη?το ειχε αυτος ο τρελαρας και του αλαξε τα φωτα,τι γκαζι?στο χωματοδρομο,στην παραλια.μου αλαξε την αποψη που ειχα μεχρι τωρα.παρα πολυ καλο
-
Το κοπάνησε για τα καλά και μάλιστα με αρκετά χιλιόμετρα από όπου και αν πέρασε...
-
Re paidia , apo tetrakiniseis ti paizei?
Apla 50-50?Episis , sto eswteriko pws einai ?
-
Ο χρήστης aristidis_k έγραψε:
Re paidia , apo tetrakiniseis ti paizei?
Apla 50-50?Episis , sto eswteriko pws einai ?
Η ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΩ 3 ΔΙΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΩΣ 67-23 ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ Η ΚΑΙ 23-67 ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ.
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ . ΑΠΟ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ , ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΑΝΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ,ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ 2000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ :
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΡΙΑΚΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΟΠΑΝΑΕΙ
ΑΠΟ ΓΚΑΖΙΑ ΑΦΘΟΝΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ) , ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ , ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ 12 ΛΙΤΡΑ ΣΤΑ 100ΧΙΛ ΜΕ ΣΒΕΛΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ , ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ 150-160. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Q CAR.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ -
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
ΣΕΡΒΙΣ: Μπορει η αντιπροσωπεια να ειναι λιγο... κουκουρουκου (οχι ομως σε βαθμο που θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα) αλλα τα επισημα συνεργεια στην Αθηνα ειναι αρκετα καλα. Σου συστηνω το service στην Πειραιως ή αν δε σε βολευει να κατεβεις στην Αθηνα, πηγαινε στον Γιαννοπουλο στη Ν. Ιωνια. Αν θελεις τηλεφωνα πες μου να στα στειλω.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ . ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ SERVICE ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ?
εγγυημενο, Αποστολος Χ*Χρηστου -Σοφουλη 101-τηλ 2310418924
εχω το ΧΤ2003,ειχα και το προηγουμενο,τωρα θα παρω το 2,5ΧΤ -
Πάντως με 'χάλασε' λίγο το τεστ των 4Τ για το 2.5ΧΤ όπου φάνηκε πως είναι λιγότερο ικανό στο χώμα από το 2.0ΧΤ. Αν είχε κάτι ξεχωριστό το Forester ήταν πως, παρότι σχεδόν GTi στην άσφαλτο, ήταν ικανότατο στο χώμα, ενώ τώρα, παρότι ακόμα ικανότερο στην άσφαλτο, 'απλά περνάς' από χωματόδρομο, το οποίο δεν χρειάζεται να έχω Forester για να το κάνω, το κάνω και με ένα 'κανονικό' (= λιγότερο ικανό εκτός δρόμου) SUV σαν το RAV ή το HRV ή και με ένα απλό αυτοκίνητο.
Εκτός και αν τα παραέλεγαν στο τεστ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως με 'χάλασε' λίγο το τεστ των 4Τ για το 2.5ΧΤ όπου φάνηκε πως είναι λιγότερο ικανό στο χώμα από το 2.0ΧΤ. Αν είχε κάτι ξεχωριστό το Forester ήταν πως, παρότι σχεδόν GTi στην άσφαλτο, ήταν ικανότατο στο χώμα, ενώ τώρα, παρότι ακόμα ικανότερο στην άσφαλτο, 'απλά περνάς' από χωματόδρομο, το οποίο δεν χρειάζεται να έχω Forester για να το κάνω, το κάνω και με ένα 'κανονικό' (= λιγότερο ικανό εκτός δρόμου) SUV σαν το RAV ή το HRV ή και με ένα απλό αυτοκίνητο.Εκτός και αν τα παραέλεγαν στο τεστ.
Δεν είναι λιγότερο ικανό. Από ότι κατάλαβα έχει σκληρότερες αναρτήσεις με αποτέλεσμα να κοπανάει στους χωματόδρομους με 'φυτευτή' πέτρα. Τελικά το 2.0ΧΤ είναι χρυσή τομή.
SUBARU FORESTER 2,5 TURBO