-
Το μαύρο εσωτερικό είναι προσόν;
-
Ανθρακί είναι του Golf. 90% γκρι για την ακρίβεια. Σχεδόν μαύρο.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Το μαύρο εσωτερικό είναι προσόν;Εγώ δεν το θεωρώ πάντως...προτιμώ το μπεζ της «γαλλίδας» μου!
-
Μια που είπες μπεζ, το μπεζ δέρμα πώς καθαρίζει? Έχει μαυρίσει του πατέρα μου (του αυτοκινήτου του έτσι? ) από ένα μαύρο δερμάτινο που φορούσε. Πανάκι με νερό θα κάνει τη δουλειά ή απλώς θα το απλώσει?
-
Προσωπική εκτίμηση έγραψα,inimic.
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Μια που είπες μπεζ, το μπεζ δέρμα πώς καθαρίζει? Έχει μαυρίσει του πατέρα μου (του αυτοκινήτου του έτσι? ) από ένα μαύρο δερμάτινο που φορούσε. Πανάκι με νερό θα κάνει τη δουλειά ή απλώς θα το απλώσει?Ίσως εδώ βρεις κάτι:
http://www.sato.gr/advice_couch.asp?h=3Προσοχή στη σημείωση στο τέλος:
'ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ καθόλου αλκοόλ ή άλλα υγρά καθαρισμού.' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια που είπες μπεζ, το μπεζ δέρμα πώς καθαρίζει? Έχει μαυρίσει του πατέρα μου (του αυτοκινήτου του έτσι? ) από ένα μαύρο δερμάτινο που φορούσε. Πανάκι με νερό θα κάνει τη δουλειά ή απλώς θα το απλώσει?
Ίσως εδώ βρεις κάτι:
http://www.sato.gr/advice_couch.asp?h=3Προσοχή στη σημείωση στο τέλος:
'ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ καθόλου αλκοόλ ή άλλα υγρά καθαρισμού.'μου αρεσει που αυτο το φορουμ δινει παντου και παντα λυσεις για καθε θεμα
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επειδή είναι πρακτικά αδύνατο να διαβάσω 33 σελίδες , μπορεί κάποιος που έχει παρακολουθήσει τη συζήτηση να μου εξηγήσει σε τι υπερτερεί το Focus II έναντι του Golf V?
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο και από αυτά που έχω διαβάσει στα τεστ θα πω τα εξής:
Το φόκους είναι πιο ζωντανό από το γκολφ στην οδήγηση. Όχι όμως και με μεγάλη διαφορά. Το golf V δεν είναι και ξενέρωτο.
Στα 1600 είναι πιο σβέλτο το focus στα 2000 όμως αντιστρέφονται τα πράγματα.
Το focus είναι λίγο πιο φτηνό και έχει φθηνότερα service.
Συνοψίζοντας εγώ προσωπικά στα 1600 θα επέλεγα focus και στα 2000 golf (δεν εννοώ το GTI).Πάντως έχει ενδιαφέρον το πόσο καθιερωμένο είναι το golf στη συνείδηση του κόσμου. Πρότεινα σε κάποιον να προτιμήσει το focus από το golf στα 1600 και ήταν πολύ διστακτικός στο να ακολουθήσει τη συμβουλή μου. Πόσο μάλλον όταν το μοναδικό επιχείρημα κατά κύριο λόγο είναι η περισσότερο σπορ οδική συμπεριφορά.
Φίλε Μιχάλη και στα 2000 κ.εκ. είναι λίγο πιο σβέλτο το Φόκους!Για περισσότερα υπάρχει και το σχετικό τεστ στους 4τροχούς..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Φίλε Μιχάλη και στα 2000 κ.εκ. είναι λίγο πιο σβέλτο το Φόκους!Για περισσότερα υπάρχει και το σχετικό τεστ στους 4τροχούς..Μήπως δεν έχεις προσέξει καλά το test???
Γιατί στο ίδιο test βασίζομαι και εγώ λέγοντας ότι είναι γρηγορότερο το golf στα 2000cc. Mάλιστα η διαφορά σε όρισμένες περιπτώσεις παρα-είναι μεγάλη.
FORD FOCUS II vs VW GOLF