-
Ψαρουκλα!!
-
Είσαι οφφ τόπικ
-
Ο χρήστης BILL33 στις 15.52 έγραψε:
Στην Τρίπολη πάντως κάνει κρύο, μην την προτιμήσεις. Και ας έχει BILL και πεζόδρομο.
Σιγα το κρυο.
Καλό χρόνο έκανες...σε μόνο 8 λεπτά απάντησες. Εσύ Θεσσαλονικιός είσαι και το κρύβεις, για αυτό γυροφέρνεις στα θέματά μας.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στην Τρίπολη πάντως κάνει κρύο, μην την προτιμήσεις. Και ας έχει BILL και πεζόδρομο.
Σιγα το κρυο.
Καλό χρόνο έκανες...σε μόνο 8 λεπτά απάντησες. Εσύ Θεσσαλονικιός είσαι και το κρύβεις, για αυτό γυροφέρνεις στα θέματά μας.
Δεν αποφασιζα τι να κολλησω με το το 'Σιγα'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψαρουκλα!!Α'05....
Δηλαδή ακόμα έχω το αγγίστρι...'περπατάω στο δάσος και πίνω μια fanta...
tripoli π^&*^άνα, σε χαιρετώ για παντα'Σήμερα έκανα το πιο εύκολο πέρασμα από Όλγας-Τσιμισκή το μεσημέρι,που μπορώ να θυμηθώ στη ζωή μου. Μόνο 4 το πρωί την έχω ξαναπεράσει έτσι.
-
Και εγω τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει μειωμενη κινηση στο κεντρο
Φαγαμε ολα τα λεφτα στις γιορτες και δεν εχουμε λεφτα για βενζινη?
Σημερα κατα τις 10 το πρωι επρεπε να παω απο Βαρδαρη-Καλαμαρια,σε 15 λεπτα εφτασα
Απιστευτο -
Τη σκατα γίνεται μετα της βουλ. εκλογές που ανοίξανε ενα διαμέρισμα εχθές κατα το διάστημα της ημέρας ανοίξανε κ άλλων γείτονα! Το παράξενο ηταν οτι πλην μερικών ωρών ήμουν σπιτι κ δεν άκουσα τίποτα!
Τελικα πόρτες ασφαλείας κ μ@λ@κιε2! Τσακ πατ τις ανοίγουν!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Τη σκατα γίνεται μετα της βουλ. εκλογές που ανοίξανε ενα διαμέρισμα εχθές κατα το διάστημα της ημέρας ανοίξανε κ άλλων γείτονα! Το παράξενο ηταν οτι πλην μερικών ωρών ήμουν σπιτι κ δεν άκουσα τίποτα!Τελικα πόρτες ασφαλείας κ μ@λ@κιε2! Τσακ πατ τις ανοίγουν!
Kαι στην πολυκατοικία μου ανοίξαν διαμέρισμα, χωρίς πόρτα ασφαλείας όμως.
-
Ασφαλείας ξεασφαλαειας την ανοίξανε χωρις κανένα πρόβλημα!
Κ ηθελα να αλλαξω κ την δικια μου πόρτα αλλά μετα απο αυτο το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν θα την αλλάξω αλλα θα βαλω συναγερμό! Θα βγει λογικά κ πιο φθηνά!
Εχει κανένας υπόψιν για τιμες κ διαφορετικους τύπους συναγερμών?? Λογικα κανένα φθηνό θα βάλω ετσι για να χτυπήσει κατι!
-
Και συναγερμο να βαλεις πιστευεις οτι με το που το ακουσουν οι υπολοιποι ενοικοι θα τρεξουν να δουν τι εγινε???2-3 φορες να χτυπησει καταλαθος(που σιγουρα θα γινει) θα θεωρουν πως γινεται συνεχεια ετσι,μονο αν χτυπαει καμια ωρα θα παραξενευτουν αλλα μεχρι τοτε λογικα αν μπει καποιος θα χει κανει τη δουλεια του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εχει καιρο? ή τωρα τελευταια?
να χουμε το νου μας γενικοτερα
-
Δε θα βαλω για τους αλλους αλλα περισσότερο για την ελάχιστη περίπτωση που θα ανοίξουν την πόρτα ακούσουν τον συναγερμό κ βαρεθουν να τον ψαξουν-αποσυνδεσουν κ την κάνουν! Για αυτο περισσότερο!
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Tις τελευταίες μέρες έγινε και πριν απο κανα μηνα ο αδης μου χε πει οτι ανοιξαν στη Δοϊρανης δύο...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Και εγω τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει μειωμενη κινηση στο κεντρο
Φαγαμε ολα τα λεφτα στις γιορτες και δεν εχουμε λεφτα για βενζινη?
Σημερα κατα τις 10 το πρωι επρεπε να παω απο Βαρδαρη-Καλαμαρια,σε 15 λεπτα εφτασα
ΑπιστευτοΠάνω από 1.100 κλήσεις
Οι προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής έχουν ήδη γίνει ορατές στην καθημερινότητα της πόλης, αφού τις τελευταίες ημέρες οι δημοτικοί αστυνομικοί «χτενίζουν» τους δρόμους της πόλης, απομακρύνοντας τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
«Η Τσιμισκή έχει γίνει αεροδρόμιο», σχολίαζε οδηγός ταξί, που μαζί με τους συναδέλφους του έχει παρατηρήσει μεγάλη αλλαγή στην κυκλοφορία στο κέντρο. Είναι ενδεικτικό ότι μόλις μέσα σε μία εβδομάδα (από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι και χτες), σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα, έχουν βεβαιωθεί 1.165 παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ 75 πινακίδες κυκλοφορίας έχουν αφαιρεθεί. Μάλιστα, τα Σαββατοκύριακα οι δημοτικοί αστυνομικοί που κάνουν βάρδια αυξήθηκαν από οκτώ σε 30.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tις τελευταίες μέρες έγινε και πριν απο κανα μηνα ο αδης μου χε πει οτι ανοιξαν στη Δοϊρανης δύο...
μαλλον θελει να αμολησω μια 'γλυκουλα' σα του φιλου XENOS
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=35904&start=1650#p2094021και οποιος τολμαει ας μπει
-
Θα φέρω και την δικιά μου εδώ, ίσως να την νοικιάζω εκ περιτροπής κιόλας.
-
η Δοιρανης ειναι στην περιοχη της Παπαφη?
-
μεγαλο θεμα με τις πορτες ασφαλειας. γνωστος που ασχολειτε με το επαγγελμα (δεν ξερω εαν λεει αληθεια ή οχι) μου εχει πει οτι οι πορτες ασφαλειας (που βγαζουν σιδερα μεσα στην κασα-τοιχο) για να στην ανοιξουν πρεπει να εχεις το κλειδι επανω. βαζουν ενα σιδερο στρογγυλο μικρο, ακουμπουν το κλειδι που εχεις απο μεσα, χτυπαν κατι σαν ηλεκτροκολληση και ξεκλειδωνουν κανονικα.
εαν δεν εχεις το κλειδι επανω δεν μπορει να ανοιξει η πορτα, παρα μονο εαν γκρεμιστει η κασα.
Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει/διαψευσει?
-
Καπου το χαμε ξαναανεφερει αν θυμαμαι καλα,στις κλειδαριες ασφαλειας απαγορευεται να αφηνουμε το κλειδι απο πισω γιατι το πιανουν και το γυρναν κανονικα.
Αντιθετα στις απλες κλειδαριες κυλινδρους πρεπει να αφηνουμε το κλεισι απο πισω και μαλιστα στραμενο προς μια κατευθυνση(να μην ειναι ευθεια δηλαδη).Βεβαια αυτες τις κλειδαριες απλα τις σπανε.Ετσι μου χαν κανει και μενα περυσι(για 2η φορα) αλλα τους εμποδισε η ασφαλειας.Μαλιστα χθες που πηγα να παρω καινουργια κλειδαρια (γιατι μετα το σπασιμο εβαλα μια παλια προσωρινα) τα ιδια μου πε και ο κλειδαρας.Μονο οι ασφαλειας/τριαινες μπορουν να τους κρατησουν απεξω. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καπου το χαμε ξαναανεφερει αν θυμαμαι καλα,στις κλειδαριες ασφαλειας απαγορευεται να αφηνουμε το κλειδι απο πισω γιατι το πιανουν και το γυρναν κανονικα.
Αντιθετα στις απλες κλειδαριες κυλινδρους πρεπει να αφηνουμε το κλεισι απο πισω και μαλιστα στραμενο προς μια κατευθυνση(να μην ειναι ευθεια δηλαδη).Βεβαια αυτες τις κλειδαριες απλα τις σπανε.Ετσι μου χαν κανει και μενα περυσι(για 2η φορα) αλλα τους εμποδισε η ασφαλειας.Μαλιστα χθες που πηγα να παρω καινουργια κλειδαρια (γιατι μετα το σπασιμο εβαλα μια παλια προσωρινα) τα ιδια μου πε και ο κλειδαρας.Μονο οι ασφαλειας/τριαινες μπορουν να τους κρατησουν απεξω.μιλαω καθαρα για πορτα ασφαλειας που ετσι και αλλιως απλες κλειδαριες δεν εχουν. επισης ξερω οτι μπορει να σπασει η κασα εαν απεναντι απο την πορτα υπαρχει ασανσερ ή τοιχος, αλλα θεωρητικα θα εκανε τοσο φασαρια που θα σηκωνε την οικοδομη
Posts προς Θεσσαλονικείς