-
Όχι, επιτρέπονται γιατί όταν έβρεχε καιγαμωσύνη δεν κρατούσαμε ομπρέλα.
-
με αρεσει αυτη η καιγαμωσυνη. γουσταρω...πολυ γουσταρω.
χρηστη γιατρε, χρονια πολλα και σε σενα! καλη χρονια!
-
Οι βρωμολοχίες τι είναι; Ο αμέσως ανώτερος βαθμός των βρωμοδεκανέων;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι βρωμολοχίες τι είναι; Ο αμέσος ανώτερος βαθμός των βρωμοδεκανέων; -
οταν πηγαμε εμεις στρατο, ειχαμε ακομα το βασιλια αρχελαο που ειναι και απο τα μερη μου. ουτε βρωμοδεκανεες ουτε βρωμαγους.
παραδρομη του χεριου φιλε ΡΕΑΛΖΕΥΣ.
-
Ο άδης πού είναι?
-
Οι βρωμολοχίες τι είναι; Ο αμέσος ανώτερος βαθμός των βρωμοδεκανέων; -
παίδες παίζει κάτι στην αντιγονιδών και συγκεκριμένα στην κρυστάλλη.Πχ υπάρχει κάποιου είδους κάρτα που να δηλώνει ότι κατοικώ εδώ και άρα μπορώ να παρκάρω απο την μεριά του πεζοδρομίου που θέλει κάρτα απ το περίπτερο;Σας μπέρδεψα;
Λεπόν.Η μία μεριά του δρόμου είναι φρί (και φυσικά πάντα γεμάτη) η απέναντι μεριά 8.00-20.00 πρέπει να χεις κάρτα απ το περίπτερο που κοστίζει 1.70 η ώρα....Απλά κάποιος φίλος μου μου πε ότι παίζει να υπάρχει κάτι σαν κάρτα απ τον δήμο που πιστοποιεί ότι μένω εδώ και ίσως να μήν χρειάζεται να βγάζω κάρτα απ το περίπτερο.Αν ξέρει κάποιος πλίζ ας απαντήσει.Εν το μεταξύ το χω παρκάρισμένο αυτή την στιγμή απο αυτή την μεριά και πρέπει μέχρι το πρωί να βρώ αλλού (σουίτ τζίζους βραδιάτικα).
Μπάι δε γουέι κοίταξα όλα μα όλα τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα και δεν έχει ούτε 1(!!!) κάρτα.Πραγματικά ούτε 1 έτσι για το γαμώτο!!Μήπως να τ αφήσω και αύριο να ψάξω για αλλού;Αλλά φοβάμαι ρε γαμώτο μην γίνει καμιά στραβή....
-
Μπορεί να περάσουν βδομάδες χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά μια μέρα να κάνει ντου η δημοτική αστυνομία
και να γράψει όλα τα αμάξια στην σειρά.
Πέρνα από το δήμο Θεσ/νίκης να σου πουν τί δικαιολογητικά χρειάζεσαι για να σου δώσουν το αυτκόλλητο του μόνιμου κάτοικου κέντρου.
Απότι κατάλαβα είσαι φοιτητής.
Και έχεις και δικό σου αμάξι. Αρα κατά την άποψή μου δεν υπήρχε λόγος να νοικιάσεις σε περιοχές όπως η Αντιγονιδών που ειλικρινά δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όποιος θέλει να μην κρυώνει να σκληραγωγηθεί στο κρύο. Μετά από χρόνια ενασχόλησης με χειμερινά αθλήματα και καθημερινή χρήση του 2κυκλου δεν αρρωσταίνω-συναχώνομαι σχεδόν ποτέ.Εσύ ήσουν σήμερα το απόγευμα στην Καλαμαριά, την ώρα που χιόνιζε;
Ο άδης πού είναι?
Κάνει τραπέζι στον Λεωνίδα
-
Και έχεις και δικό σου αμάξι. Αρα κατά την άποψή μου δεν υπήρχε λόγος να νοικιάσεις σε περιοχές όπως η Αντιγονιδών που ειλικρινά δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα...
Είμαι στο ΤΕΙ.Και εκτός αυτού λατρεύω την περιοχή που μένω.Συγκεκριμένα μένω κρυστάλλη και μου προσφέρει: ησυχία απο αυτοκίνητα κλπ,έχω οποιαδήποτε ώρα της ημέρας δίπλα κόσμο να κυκλοφορεί(βλέπε 5 ξενοδοχεία στη σειρά σε απόσταση 100μέτρων στην αντιγονιδών),έχω στα 100μέτρα βαλαωρίτου και άλλα τόσα μπίτ μπαζάρ με το αστικό απο καμάρα είμαι μάξιμουμ 10λεπτο και γενικά μου αφήνει μια αίσθηση 'γειτονιάς' μικρής πόλης αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα της μεγάλης σε απόσταση 100 μέτρων.
Πέρνα από το δήμο Θεσ/νίκης να σου πουν τί δικαιολογητικά χρειάζεσαι για να σου δώσουν το αυτκόλλητο του μόνιμου κάτοικου κέντρου.
Άρα τελικά υπάρχει.Τί ακριβώς γίνεται με αυτό το αυτοκόλλητο;Μπορείς να παρκάρεις εκεί που υπάρχουν απαγορεύσεις ή περιορισμοί για τους περισσότερους ελεύθερα;Πού ακριβώς πάω να το βγάλω;
ΥΓ:Μόλις γύρισα απο την πρώτη μου βραδυνή και ταυτόχρονα και πρώτη μεγάλη βόλτα στην θεσσαλονίκη.Χέσιμο και ταυτόχρονα η ίδια λέξη με ύ αντί για ε!Λέω θα το πάρω όλο ευθεία απ την εγνατία και τελικά κατέληξα περιφερειακό.Τόν έχω και ένα φόβο και προκατάληψη για τον περιφερειακό με τόσα που ακούω κάθε μέρα με πέρασαν και στα πρώτα 2 λεπτά που μπήκα ένας απο αριστερά και ταυτόχρονα ένας απο δεξιά με 160-170 τουλάχιστον ε δεν αργούσε και πολύ το εγκεφαλικό.Τελικά έστριψα κάπου προς θέρμη και σώθηκα .Γενικά γουστάρω που χάνομαι και πάω στο πουθενά!Ποτέ ξανά αμάξι την μέρα!Και το καλύτερο!Με το που γύρισα θέση ακριβώς απέναντι απ το σπίτι μου απ την μεριά που είναι φρί!!!!!!
Μάγκες πληρώνω για μαθήματα παρκαρίσματος.Σε ψιλοστενή βέβαια θέση (περί τα +30cm απ το μέγεθος του αμαξιού) παίζει να βγήκα περίπου 5 φορές απ το αμάξι να δώ πόσο χώρο έχω πίσω κλπ.Δεν μπορώ με τίποτα να κατανοήσω τον όγκο του αμαξιού μου.Σκατά!
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
ΥΓ:Μόλις γύρισα απο την πρώτη μου βραδυνή και ταυτόχρονα και πρώτη μεγάλη βόλτα στην θεσσαλονίκη.Χέσιμο και ταυτόχρονα η ίδια λέξη με ύ αντί για ε!Λέω θα το πάρω όλο ευθεία απ την εγνατία και τελικά κατέληξα περιφερειακό.Τόν έχω και ένα φόβο και προκατάληψη για τον περιφερειακό με τόσα που ακούω κάθε μέρα με πέρασαν και **στα πρώτα 2 λεπτά που μπήκα ένας απο αριστερά και ταυτόχρονα ένας απο δεξιά με 160-170 τουλάχιστον ε δεν αργούσε και πολύ το εγκεφαλικό.**Τελικά έστριψα κάπου προς θέρμη και σώθηκα .Γενικά γουστάρω που χάνομαι και πάω στο πουθενά!Ποτέ ξανά αμάξι την μέρα!Και το καλύτερο!Με το που γύρισα θέση ακριβώς απέναντι απ το σπίτι μου απ την μεριά που είναι φρί!!!!!!Μάγκες πληρώνω για μαθήματα παρκαρίσματος.Σε ψιλοστενή βέβαια θέση (περί τα +30cm απ το μέγεθος του αμαξιού) παίζει να βγήκα περίπου 5 φορές απ το αμάξι να δώ πόσο χώρο έχω πίσω κλπ.Δεν μπορώ με τίποτα να κατανοήσω τον όγκο του αμαξιού μου.Σκατά!
Δλδ πήγαινες στην μεσαία ενώ η δεξιά λωρίδα ήταν άδεια.
Το λόγο θα πάρουν οι κατήγοροι στα επόμενα posts και στο τέλος όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για την ποινή σου.Βάλε αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Είναι τεράστια βοήθεια, ειδικά αν έχεις μεγάλο αυτοκίνητο.
Βάλε και θα με θυμηθείς. -
Και έχεις και δικό σου αμάξι. Αρα κατά την άποψή μου δεν υπήρχε λόγος να νοικιάσεις σε περιοχές όπως η Αντιγονιδών που ειλικρινά δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα...
Είμαι στο ΤΕΙ.Και εκτός αυτού λατρεύω την περιοχή που μένω.Συγκεκριμένα μένω κρυστάλλη και μου προσφέρει: ησυχία απο αυτοκίνητα κλπ,έχω οποιαδήποτε ώρα της ημέρας δίπλα κόσμο να κυκλοφορεί(βλέπε 5 ξενοδοχεία στη σειρά σε απόσταση 100μέτρων στην αντιγονιδών),έχω στα 100μέτρα βαλαωρίτου και άλλα τόσα μπίτ μπαζάρ με το αστικό απο καμάρα είμαι μάξιμουμ 10λεπτο και γενικά μου αφήνει μια αίσθηση 'γειτονιάς' μικρής πόλης αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα της μεγάλης σε απόσταση 100 μέτρων.
Αν και είσαι ο πρώτος που ακούω να λέει ότι λατρευει την Αντιγονιδών, καταλαβαίνω τον 'φοιτητικό' τρόπο που σκέφτεσαι.(κόσμος και ξενοδοχεία κοντά, η Βαλαωρίτου και η Καμάρα.....)
Αν επιτρέπεται, από πού είσαι; -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Αν και είσαι ο πρώτος που ακούω να λέει ότι λατρευει την Αντιγονιδών, καταλαβαίνω τον 'φοιτητικό' τρόπο που σκέφτεσαι.(κόσμος και ξενοδοχεία κοντά, η Βαλαωρίτου και η Καμάρα.....)
Αν επιτρέπεται, από πού είσαι;Είναι λιγάκι γκέτο η αντιγονιδών πλέον αν και ποτέ δεν ήταν καλό κομμάτι του κέντρου ...
-
Δλδ πήγαινες στην μεσαία ενώ η δεξιά λωρίδα ήταν άδεια.
Το λόγο θα πάρουν οι κατήγοροι στα επόμενα posts και στο τέλος όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για την ποινή σου.Είναι κακό γενικά αυτό;Θέλω να πώ πήγαινα με 110 γιατί να μην κάτσω στην μεσαία;Δεν το λέω κάπως έτσι απλά δεν έχω ιδέα.Έχω ελλαφρυντικά είμαι νεούδι ...
Βάλε αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Είναι τεράστια βοήθεια, ειδικά αν έχεις μεγάλο αυτοκίνητο.
Βάλε και θα με θυμηθείς.Γνωρίζεις καθόλου τιμές;Γενικά μπαίνουν σε οποιοδήποτε αμάξι θέλω να πώ εντάξει σε αμάξια που υπήρχαν σαν επιλογή στον εξοπλισμό και δεν το έβαλε κάποιος λογικό αλλα μπαίνουν σε όλα;
Αν επιτρέπεται, από πού είσαι;Ά ξέχασα να αναφέρω πρίν ότι σε ακτίνα 200μέτρων μένουν άνετα το 60-70% των τειτζήδων επειδή είναι και ψιλοκέντρο και παράλληλα αρκετά κοντά στον σταθμό.Καταγωγή και μέχρι 10 χρονών έμενα γιάννενα (εξού και ο ταύρος για άβαταρ λατρεία ο ΠΑΣ βλέπεις) και μετά μέχρι που έφυγα φοιτητής λάρισα.
Είναι λιγάκι γκέτο η αντιγονιδών πλέον αν και ποτέ δεν ήταν καλό κομμάτι του κέντρου ...
Απο πιά άποψη εννοείς φίλε;Μεταναστών κ έτσι;
-
.Γενικά γουστάρω που χάνομαι και πάω στο πουθενά!Ποτέ ξανά αμάξι την μέρα!Και το καλύτερο!Με το που γύρισα θέση ακριβώς απέναντι απ το σπίτι μου απ την μεριά που είναι φρί!!!!!!Προσεξε ομως μην χαθεις βραδυ στις δυτικες περιοχες.
-
πρός το παρόν μόνο ανατολικά αφού μάθουμε κάποια πραγματάκια όπως το να κάνουμε το ιδανικό 0-100 με το αμάξι μας τότε μπορεί να πάω και προς τα κεί..
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Είναι λιγάκι γκέτο η αντιγονιδών πλέον αν και ποτέ δεν ήταν καλό κομμάτι του κέντρου ...Ρε Γιάννη μόνο η Γιαννιτσών είναι χειρότερη...
Fastnakos που και να οδηγήσεις βράδυ στην Ποσειδώνος στην Αθήνα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://2.bp.blogspot.com/_fFzz5-beCGw/TKeVqqdWX3I/AAAAAAAAJUA/y0gteQcWf6E/s1600/chemtrail.jpgΚύριε μοδεράτορ αυτό εννοούσα απλά ήθελα να είμαι λίγο ειρωνικός και δεν με καταλάβατε .
-
Είναι λιγάκι γκέτο η αντιγονιδών πλέον αν και ποτέ δεν ήταν καλό κομμάτι του κέντρου ...
Ρε Γιάννη μόνο η Γιαννιτσών είναι χειρότερη...
Fastnakos που και να οδηγήσεις βράδυ στην Ποσειδώνος στην Αθήνα...
Ε ναι το είπα λίγο κομψά στο παιδί ...
Η περιοχή είναι κοντά στο Βαρδάρι το οποίο είναι κέντρο για κάθε παράνομη δραστηριότητα στην πόλη ...
Επίσης κέντρο πορνείας κλπ κλπ
Οι 'παράνομοι' μετανάστες κατοικοεδρεύουν στην περιοχή ...
Posts προς Θεσσαλονικείς