-
Κ ειναι κ παρανομες οι συγκεκριμενες!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πως γίνεται στο κατάστημα που υπάρχει στο Cosmos που φτιάχνει πινακίδες και τυπώνει στάμπες στα μπλουζάκια να έχει την πινακίδα μου σαν έκθεμα ? Υπ όψιν ότι δεν έχω πάει ποτέ να βγάλω αντίγραφα πινακίδωνΤους ρώτησες???
Αν οχι κάντο..είμαι πολύ περίεργος για την απάντηση που θα δώσουν -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πως γίνεται στο κατάστημα που υπάρχει στο Cosmos που φτιάχνει πινακίδες και τυπώνει στάμπες στα μπλουζάκια να έχει την πινακίδα μου σαν έκθεμα ? Υπ όψιν ότι δεν έχω πάει ποτέ να βγάλω αντίγραφα πινακίδωνέτυχε?
Και μήπως επειδή έχεις κι εσύ 'ωραία πινακίδα' (όλα τα νούμερα ίδια ή στρογγυλό νούμερο πχ και γράμματα επίσης? ), αυξάνει την παραπάνω πιθανότητα της τύχης?Τώρα αν είναι η πινακίδα σου 'φυσιολογική' (Τυχαία νούμερα και γράμματα), τότε...ή διαβολική τύχη ή σε 'μπάνισε' στο δρόμο και του ήρθε η ιδέα να φτιάξει έκθεμα από πινακίδες και μία από αυτές να είναι από φερραρι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τους ρώτησα.....έτυχε μου είπαν , απίστευτο πάρε λαχείο.Δεν μου αρέσει αυτή η απάντηση (τους). Ακριβώς για να μην 'τύχει' σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις ένα template τύπου 'ΑΒΓ 1234'.
Παρεμπιπτόντως, δεν προστατεύεις και πολύ τη πινακίδα σου με το να της σβήσεις από τη φωτογραφία. Τώρα όποιος περάσει από εκεί, θα ξέρει ακριβώς ποιά είναι η δικιά σου Αν ψάχνεις για άλλη διακριτική πινακίδα, υπάρχει κάπου μέσα στη πόλη πεταμένη μια, pm για λεπτομέρειες -
Την κοιτούσα την προηγούμενη βδομάδα και νομιζα ότι εκεί είχες κάνει την μικρή, οπότε κράτησαν μια κοπιά!
Τυχαία πάντως αποκλείεται να την έβαλαν, δεν είναι του στυλ ΝΙΙ-1000 να πεις ότι παίζει και αυτό το ενδεχόμενο... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τους ρώτησα.....έτυχε μου είπαν , απίστευτο πάρε λαχείο.
Δεν μου αρέσει αυτή η απάντηση (τους). Ακριβώς για να μην 'τύχει' σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις ένα template τύπου 'ΑΒΓ 1234'.
Παρεμπιπτόντως, δεν προστατεύεις και πολύ τη πινακίδα σου με το να της σβήσεις από τη φωτογραφία. Τώρα όποιος περάσει από εκεί, θα ξέρει ακριβώς ποιά είναι η δικιά σου Αν ψάχνεις για άλλη διακριτική πινακίδα, υπάρχει κάπου μέσα στη πόλη πεταμένη μια, pm για λεπτομέρειεςΑν ήθελε να προστατευτεί ο άνθρωπος θα έπαιρνε άλλο αυτοκίνητο. Εδώ το iQ του είναι το πιο διάσημο -λόγω παρέας που έμπλεξε.
-
Συμπολίτες, μια άποψη παρακαλώ... Η είσοδος στο τούνελ του περιφεριακού με κατευθυνση ανατολικά προς δυτικά με 120 χαω είναι τραγική ταχυτητα; Δεν είχα κόσμο μπροστά μου, απλά σα να είδα το αμάξι λίγο πιο χαλαρό στη στροφή, αλλά το esp δεν μου άναψε....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Συμπολίτες, μια άποψη παρακαλώ... Η είσοδος στο τούνελ του περιφεριακού με κατευθυνση ανατολικά προς δυτικά με 120 χαω είναι τραγική ταχυτητα; Δεν είχα κόσμο μπροστά μου, απλά σα να είδα το αμάξι λίγο πιο χαλαρό στη στροφή, αλλά το esp δεν μου άναψε....απλα θελει σταθερο τιμονι, λογο υπερβολικα γλιστερης ασφαλτου....
αν επαιζεις λιγο με το τιμονι θα αναβε και το esp....
-
...άρα μάλλον η άσφαλτος φταίει(το βρήκαμε τώρα!)
-
Σε ποια λωρίδα ήσουν; Έχει σημασία καθώς διαγράφεις διαφορετική τροχιά...
Δεν μου φαίνονται επικίνδυνα πολλά τα 120 χ.α.ώ. για εκεί πάντως...
Βέβαια είναι σπάνιο να καταφέρεις να πάρεις αυτή τη στροφή με πάνω από 95 χ.α.ώ. σε ώρα με κίνηση...
-
Θα ελεγα οτι ειναι αρκετα για να μπεις στο τουνελ, μιας και εκει ολοι ξαφνικα αποφασιζουν να αλλαξουν λωριδα χωρις φλας η δεν ξερουν να στριβουν σε κανονικες γραμμες. Η πιο απολαυστικη εισοδος του περιφερειακου ειναι αυτη της Νεαπολεως , πηγαινοντας ανατολικα. Η ασφαλτος ειναι τοσο γλιστερη που με δευτερα και 50 στο κοντερ υποστρεφεις χωρις αυριο (αν εισαι μπροσθιοκουνητος..).Αλλιως δειτε τι επαθε στο σημειο ενας συμπολιτης με πισωκουνα... http://www.youtube.com/watch?v=NrNAuy6Zdgo
-
Σε συνθήκες κίνησης είναι πολλά εως επικίνδυνα.
Σε άδειo δρόμο μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτήν την ταχύτητα.
Φοβερό το βιντεάκι αν και κάτι μου λέει ότι ο τύπος το επιδίωκε ελαφρώς
-
Για αδειο δρομο δν ειναι πολλα...ισα ισα
Μαλλον καποιο χειρισμο εκανες λαθος
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Σε συνθήκες κίνησης είναι πολλά εως επικίνδυνα.
Σε άδειo δρόμο μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτήν την ταχύτητα.
Φοβερό το βιντεάκι αν και κάτι μου λέει ότι ο τύπος το επιδίωκε ελαφρώςΣιγουρα το επεδιωκε, αλλα η υπερδιορθωση στην εξοδο απο τυχη δεν τον εστειλε στη μπαριερα.
-
Λοιπόν εγώ ήμουν στη μεσαία λωρίδα κι ανέβαινα την ανηφορίτσα με 90 χαω και κάποια στιγμή ένα τεράστιο αγροτικό μιτσουμπίσι μπαίνει από πίσω μου και μου κολάει. Κατεβάζω ταχύτητα και επιταχύνω και με το που μπαίνω,βλέπω το κοντέρ ότι είχε 120 κι αισθάνθηκα το αμάξι να μην ακολουθεί τη γραμμή, άφησα λίγο το γκάζι και όλα ΟΚ.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Συμπολίτες, μια άποψη παρακαλώ... Η είσοδος στο τούνελ του περιφεριακού με κατευθυνση ανατολικά προς δυτικά με 120 χαω είναι τραγική ταχυτητα; Δεν είχα κόσμο μπροστά μου, απλά σα να είδα το αμάξι λίγο πιο χαλαρό στη στροφή, αλλά το esp δεν μου άναψε....Τι αμάξι έχεις;
Με το 206 πάντως, όταν δεν έχει κίνηση (σχεδόν ποτέ δηλαδή... ), με 110 είμαι άνετος, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω λωρίδα. Με 120 λογικά θα έχω ένα άγχος παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το 206 διακρίνεται για τα υψηλά όρια που έχει...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι αμάξι έχεις;Focus; Έθιξες μια σημαντική παράμετρο πάντως, γιατί διαφορετικά όρια έχει λχ. ένα 306 Race και ένα πAtos. Στο ένα ξεπερνάς κατά πολύ τα όρια ταχύτητας και δεν σου κάνει εντύπωση, στο άλλο τα εκτιμάς πολύ περισσότερο...
@γιώργοςAlfaGT
Ή έχεις κρυφούς άσους και δεν τους αναφέρεις ή δεν την παλεύεις δράμι. Τι απάντηση για κριτική ήταν αυτή;Καλώς ή κακώς, ζούμε σε μια χώρα εντελώς χυμείο. Ο καθένας κάνει πρακτικά σχεδόν ό,τι του κατέβει χωρίς να δίνει λογαριασμό για τους άλλους. Δεν θέλω να φτάσουμε σε ακρότητες τύπου Λονδίνου, από την άλλη όμως μας λείπει η στοιχειώδης παιδεία για να έχουμε αυτοέλεγχο.
Οπότε για την ώρα το σύστημα έχει φτάσει σε ένα σημείο ισορροπίας επιπέδου 'τεράστιο πάρκινγκ' και ο εκάστοτε AlfaGT πραγματικά δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Και η απάντηση του τύπου 'Κάνω ό,τι γουστάρω και αδιαφορώ για την άποψη σου' δυστυχώς είναι valid. Όπως και ο μπιπ ο αδερφός μου που με το που κάναμε τη μεταβίβαση του Punto* σήμερα, το πήρε για να κατέβει στο κέντρο -και σκοπεύει να κάνει το ίδιο καθημερινά- για να πάει ακριβώς απέναντι από το τέρμα του 5!*Ναι, το πήραμε! Πεθαίνω να δώ τα μούτρα του stupid lama όταν το δει στο 'Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τι αμάξι έχεις;
Focus; Έθιξες μια σημαντική παράμετρο πάντως, γιατί διαφορετικά όρια έχει λχ. ένα 306 Race και ένα πAtos. Στο ένα ξεπερνάς κατά πολύ τα όρια ταχύτητας και δεν σου κάνει εντύπωση, στο άλλο τα εκτιμάς πολύ περισσότερο...
Ε, καλά... νομίζω ότι το Focus είχε άνετα καμμιά 10αριά χαω ακόμα...
Μόνο και μόνο επειδή ανέφερες τον Πatos στην ίδια πρόταση με το Focus πάρε 500 κάμψεις για να μάθεις και αύριο με τον κηδεμόνα σου! Ιερόσυλε!
-
Έχω μπεί και με 130 ίσως και παραπάνω στο τούνελ απο την αριστερή λωρίδα και δεν μπορώ να πώ οτι προβληματιστηκα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω μπεί και με 130 ίσως και παραπάνω στο τούνελ απο την αριστερή λωρίδα και δεν μπορώ να πώ οτι προβληματιστηκαΈμεινες στην ίδια λωρίδα;;;;
Posts προς Θεσσαλονικείς