-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
planespotting κάνεις κ απο την σκοπιά στο Νταλιπη!!Κι εσύ παραμεθόριο ε;
-
Μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού δεν πανε παραμεθόριο πλέων!!
-
Ναι μωρέ τα καημενούλια μου...
Η Θεσσαλονίκης-Μουδανίων πηγμένη ως προβλέπεται. Πάνε τα προβατάκια να βοσκήσουν σε άλλο λιβάδι.
-
Ξερει κανεις πως πας να παιξεις τενις στα γηπεδακια της παραλιας ή της ΧΑΝΘ? δηλαδη πρεπει να κλεισεις? τι τιμες παιζουν? επισης εχετε να προτεινετε πουθενα αλλου?
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Ξερει κανεις πως πας να παιξεις τενις στα γηπεδακια της παραλιας ή της ΧΑΝΘ? δηλαδη πρεπει να κλεισεις? τι τιμες παιζουν? επισης εχετε να προτεινετε πουθενα αλλου?ΕΛΑ ΡΕ ΦΊΛΕ!
περιμένω και απο τον arrowsf1 να πάμε για τέννις.
στην παραλία είναι ελεύθερα. πας κ παίζεις, αρκεί να υπάρχει κατανόηση. έτσι έχω ακούσει, αλλά δεν έχω πάει ο ίδιος. ποσειδώνιο κλείνεις αυθημερόν, συνηθως το πρωί.
kempinski είναι πάντοτε πιασμένα.
στη μίκρα είναι αρκετα καλά.
πολύ καλά χωμάτινα έχει στο αεροδρόμιο, κοστίζουν όμως 20€/ώρα κ 23€ με το φως. Έχω παίξει κ είναι πολύ τρομερά. Σαλόνικα επίσης το ίδιο. Έχει κ στο Βυζάντιο χωμάτινα, όμως εκεί πρέπει να είσαι μέλος νομίζω. Καλά γηπεδάκια έχει κ στη σοφούλη. Παλαιότερα κόστιζαν 14€/ώρα. Στον Απόλλωνα δεν ξέρω αν νοικιάζονται. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τση ποτάνας στο κοσμος
τελικά την έκανα για βενιγκανς όπου και κει γινόταν της εκδιδομένης αλλά με παιδάκιαΔύσκολο να πετύχεις χειρότερο μαγαζί..από πολλές απόψεις. Διακόσμηση, συνήθης πελατεία, προιόντα, υπηρεσίες, τιμές.
+1000! Απλα οικτρό!
εκλεκτά μέλη του φόρουμ προτιμούν να πίνουν εκεί τις μπύρες τους
Την αυτοδιαχείριση εστιατορίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφύγουν το «λουκέτο» και την απόλυση, ανέλαβαν από τις 7 Ιουνίου οι εργαζόμενοι
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231050697μαγκιά τους!
αν και δεν κατάλαβα ποτέ που είναι αυτό το μαγαζί -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τση ποτάνας στο κοσμος
τελικά την έκανα για βενιγκανς όπου και κει γινόταν της εκδιδομένης αλλά με παιδάκιαΔύσκολο να πετύχεις χειρότερο μαγαζί..από πολλές απόψεις. Διακόσμηση, συνήθης πελατεία, προιόντα, υπηρεσίες, τιμές.
+1000! Απλα οικτρό!
εκλεκτά μέλη του φόρουμ προτιμούν να πίνουν εκεί τις μπύρες τους
Την αυτοδιαχείριση εστιατορίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφύγουν το «λουκέτο» και την απόλυση, ανέλαβαν από τις 7 Ιουνίου οι εργαζόμενοι
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231050697μαγκιά τους!
αν και δεν κατάλαβα ποτέ που είναι αυτό το μαγαζίΕίναι στην οδό Βενιζέλου, στη στοά Ρογκότη. Λες να μην υπάρχει;
Για το Benny-Guns και μένα κάτι δεν με εμπνέει στην όλη ιστορία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για το Benny-Guns και μένα κάτι δεν με εμπνέει στην όλη ιστορία.
ΤΟ περιβάλλον;
η μουσική;
το φιλικό σέρβις;
οι προσιτές τιμές;
οι θαμώνες;
η υπέροχη τοποθεσία του μαγαζού, που βρίσκεται μέσα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ;δεν μπορώ να καταλάβω τι σε χαλάει
τι εναλλακτικές έχουμε αντί της βαλαωρίτου; τώρα το καλοκαίρι με τα τραπεζοκαθίσματα όξω (παιδί πιάσε 2 πατάτε, 3 παγιδάκια και 4 άμστελ), τη μουσική να βαράει ΦΟΥΛ (τα μαγαζί λειτουργούν σαν subwoofer και ακους μόνο το beat απ έξω), τον ότι να ναι κόσμο και κάτι παραλιομάγαζα που άνοιξαν εκεί, γίνεται ανυπόφορη...
-
Έχω δηλώσει την αγάπη μου προς τη Μικρή Βουλή στα Λαδάδικα. Ιουστινιανού (πίσω από το Δημαρχείο) παίζει ένα ωραίο. Blues bar στην Ρωμαική Αγορά κάποτε που πήγαινα ήμουν πολύ ευχαριστημένος, blues πάντως δεν άκουσα ποτέ, κάτι σε Ριάνα πιο συχνό.
-
Αγαπητέ charmak66, με την βοήθεια και αμέριστη συμπαράσταση του Πατρός Φάνκυ, θα επαναφέρουμε τα παραστρατημένα αυτά μέλη στον σωστό δρόμο.
-
Ιδιοκτήτες απλεμπηζ ε;
-
Φτου, μας κατάλαβαν...
-
-
Αυτη τη φορα πηγες εφοδιασμενος με καμερα???
-
Ένα καλούτσικο κινητάκι απλά Πάνο. Κάμερα είχε ο Γιώργος και αποθανατίσαμε μια σπανιότατη Alfa στην Μηχανιώνα. Φωτό σύντομα.
ΥΓ: Οι ταβερνιαρηδες είχαν πλάκα... βλέπουν μια Ferrari να σταματάει και να κατεβαίνει ένας τύπος για να φωτογραφήσει μια Alfa...
-
Ένα καλούτσικο κινητάκι απλά Πάνο. Κάμερα είχε ο Γιώργος και αποθανατίσαμε μια σπανιότατη Alfa στην Μηχανιώνα. Φωτό σύντομα.Ποιο???
-
Sony Ericsson G705.
-
εκεί στα μέρη σου... (μεγάλο καρά-μπουρνού ή έμβολο) πήγα στους locomondo, αλλά πολύ χλιαρό το θέαμα και έφυγα πριν το 90
-
ΥΓ: Οι ταβερνιαρηδες είχαν πλάκα... βλέπουν μια Ferrari να σταματάει και να κατεβαίνει ένας τύπος για να φωτογραφήσει μια Alfa... -
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Ξερει κανεις πως πας να παιξεις τενις στα γηπεδακια της παραλιας ή της ΧΑΝΘ? δηλαδη πρεπει να κλεισεις? τι τιμες παιζουν? επισης εχετε να προτεινετε πουθενα αλλου?
Posts προς Θεσσαλονικείς