-
Α, καλά. Άμα μιλάμε και για την Αγ.Δημητρίου και μιλάμε για ποιότητα ζωής, τότε έχουμε χάσει τη μπάλα. Ούτε φοιτητής δε θα έμενα. Οι μισοί συμφοιτητές μου έμεναν εκεί. Ή Συκές.... Παμπάλαιες κατοικίες, άθλιοι δρόμοι κλπ. Ακόμα και στο Φοίνικα καλύτερα είναι.
Καλά για μόλυνση δεν το συζητάω καν. Όμοια και δυτικές συνοικίες. Εκεί παρά το γεγονός ότι έχεουν χτιστεί ωραία σπίτια και με καλούς δρόμους, είσαι ένα βήμα από τη Βιομηχανική περιοχή
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Define κέντρο. Εγω μετακόμισα εδω και 7 χρόνια στο κέντρο (κατακεντρο) και βρηκα την υγεια μου.ηδη την χανεις την υγεια σου απλα δεν το ξερεις ακομα...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πραγματικά αυτό που φεύγει ο άλλος από την πόλη για να πάει να μείνει σε πολυκατοικία στην Περαία για παράδειγμα... Αν είναι να φύγεις από το κέντρο, να πας κάπου που να έχεις τον κήπο σου, τον χώρο για να αφήνεις το αμάξι σου, να μην ακούς τον γείτονα και θόρυβο γενικότερα. Να είσαι ήρεμος δηλαδή. Αν είναι να μη τα έχεις όλα αυτά και να ταλαιπωρείσαι με το καθημερινό πήγαινε-έλα και να είσαι και σε ένα μέρος που δεν υπάρχουν καλά καλά οι απαραίτητες υποδομές (χωριά 1000 κατοίκων να αποκτούν μέσα σε 5 χρόνια τον τριπλάσιο πληθυσμό), ευχαριστώ δε θα πάρω!
Εγώ θα πάω
Έχει αρκετό χώρο, ησυχία και θέα.Το κέντρο είναι καλό και βολικό αλλά έχει βουλώσει ΕΝΤΕΛΩΣ η εξωτερική μονάδα του αρκουδίσιον και οι πλαστικές καρέκλες στο μπαλκόνι μου χαλάνε από το καυσαέριο και την σκόνη. Αν δεν είχε τόσο μόλυνση η πόλη θα έμενα.
Μπορείς να αλλάξεις αν θέλεις το air condition, έπρεπε να είχες εκμεταλλευτεί την επιδότηση. Και οι καρέκλες με το αθροιστικό κόστος βγαίνουν λίγο πιο φθηνά από το να χτίσεις σπίτι.
Συμφωνώ με όλους όσους λένε να βγεις προς τα έξω, αλλά με προϋποθέσεις χώρου και ησυχίας. Σπίτι πάνω στην Κένεντι στο Πανόραμα ή στο δρόμο της Περαίας τι να το κάνεις; Ραιδεστό και πολυκατοικία; Γιατί παρακαλώ; Αυτό πάντως που είναι λίγο πρόβλημα στα έξω σπίτια, τα οποία υπερλατρεύω, είναι το θέμα της ασφάλειας. Ξάδερφος που έζησε για λίγο καιρό στη Μηχανιώνα είχε συχνούς επισκέπτες...
Αν η δουλειά είναι ανατολικά, οι επιλογές είναι αρκετές. Αλλά θέλει ψάξιμο. Ζώντας τα Κωνπολίτικα καθημερινά για αρκετά χρόνια, η κατάσταση ήταν κάτι παραπάνω από καλή και σε ησυχία και σε άνεση χώρων και σε απόσταση από πολιτισμό, κέντρο, δρόμους μεγάλους, φούρνους-φαρμακεία-σουπερμαρκετ και περίπτερα. Ακριβά μεν, αλλά ξέρεις ότι δεν θα πήξουν. Αν δουλεύεις και στο βιοτεχνικό πάρκο όπως ονομάζεται...
Οι Συκιές πίσω από την Επταπυργίου είναι πολύ καλές επίσης.
Η Αγίου Δημητρίου δεν νοείται ως ποιότητα ζωής.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
χωρις να θελω να ανοιξουμε συζητηση (trolling) για το γενικοτερο θεμα, ξερει καποιος εαν υπαρχουν στην πολη μας no smoking bar cafe εστιατορια?
100% σίγουρα είναι η 'πρίγκιπος' (μπυραρία και καφετέρια) και το 'Pasta flora' (καφετέρια και ποτό). Για άλλα δεν ξέρω..
Έφαγα άκυρο σήμερα... Μαύρο και στην πρίγκηπος πλέον ... Και φοβάμαι να πάω και στο Pasta flora μην το αλλάξαν και εκεί το καθεστώς ... Προφανώς όσο είχε ζεστό καιρό ήταν οι καπνιστές έξω, τώρα πλέον οι καπνιστές μέσα. Γιατί, θα τους πέσει του @@ρι από το κρύο?? Αφού από το τσιγάρο θα τους πέσει ούτως ή άλλως .
μην πας, περασα απεξω, εδω και κανα 3 εβδομαδες και μεσα καπνιζαν κανονικα, ηλπιζα στην Πριγκηπο
εκεινο το βραδυ εκατσα διπλα στη παστα φλορα, στο Σπιρτο, και ηταν ανεκτα, δεν ειχε πολυ κοσμο,
καποια στιγμη βλεπω κατι ταμπελιτσες no smoking, οποτε με χαρα ρωταμε τη σερβιτορα αν το μαγαζζι ηταν μη καπνιστων...
κι αυτη ολο χαρα μας δειχνει εκεινο το μπλε αυτοκολλητο που λεει οτι ειναι καπνιστων, τα no smoking ειχαν ξεμεινει απο τις αρχες που πηγε να εφαρμοστει ο νομοςαλο παραδειγμα το Dante, στη νικης, πηγαμε γιατι ηταν δηλωμενο σε διαφορα site ως μη καπνιστων, οποτε οταν εγινε παρατηρηση σε κοπελα που αναψε τσιγαρο. ηρθε ο υπευθυνος και μας ειπε πως ναι μεν εχουν ταμπελα που λεει οτι απαγορευεται το καπνισμα, αλλα τελικα εχουν παρει αποφαση να αφηνουν τους θαμωνες να καπνιζουν μεχρι νεωτερας οσον αφορα την εφαρμογη του νομου (προφανως επεσε η κινηση)
τι θα γινει... υπαρχουν bar για ολα τα γουστα rock, house, r'n'b, jazz, gay etc
no smoking θα υπαρξουν???
-
Μακάρι να μπορουμε να πάμε καπου με τα παιδιά μας
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Define κέντρο. Εγω μετακόμισα εδω και 7 χρόνια στο κέντρο (κατακεντρο) και βρηκα την υγεια μου.
ηδη την χανεις την υγεια σου απλα δεν το ξερεις ακομα...
Έχω ατμοσφαιρική ρύπανση ΙΣΩΣ περισσότερη απο αυτούς που μένουν στις συνοικίες. Να το δεχτώ χάριν συζήτησης.
Παμε τώρα στα θετικά: Περπατάω (μετρημένα) απο 4χλμ ημερησίως και πάνω, μπαίνω σε αμάξι καθε ποτέ, εκτός αν πάω ταξίδι και από το σπίτι μου έχω σε απόσταση 500μ 3 παιδικές χαρές + την παραλία. Αν καποιος νομίζει ότι να οδηγεί κάθε μέρα 1 ωρα μινιμουμ και να περπαταει όσο μακριά έχει παρκάρει, επιβαρύνει την υγεια λιγότερο, μαλλον δεν εχει απολυτα σωστη αποψη περι υγειας.
Οσο για την Αγ. Δημητριου (που απεχει 100μ απο το σπιτι μου). Με τι την συγκρινουμε; Με τα Κων/πολιτικα; Ή με την Αναληψη; Γιατι ζευγαρι που ζει και εργαζεται στο κεντρο οπως εμεις 1000000 φορες Αγ.Δημητριου παρα Αναληψη ή Επτάλοφο ή στο βουρκο της Καλαμαριας.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατι ζευγαρι που ζει και εργαζεται στο κεντρο οπως εμεις 1000000 φορες Αγ.Δημητριου παρα Αναληψη ή Επτάλοφο ή στο βουρκο της Καλαμαριας.καλα χαλαρωσε.... ειδικα για τον ''βουρκο''.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Έχω ατμοσφαιρική ρύπανση ΙΣΩΣ περισσότερη απο αυτούς που μένουν στις συνοικίες. Να το δεχτώ χάριν συζήτησης.
Παμε τώρα στα θετικά: Περπατάω (μετρημένα) απο 4χλμ ημερησίως και πάνω, μπαίνω σε αμάξι καθε ποτέ, εκτός αν πάω ταξίδι και από το σπίτι μου έχω σε απόσταση 500μ 3 παιδικές χαρές + την παραλία. Αν καποιος νομίζει ότι να οδηγεί κάθε μέρα 1 ωρα μινιμουμ και να περπαταει όσο μακριά έχει παρκάρει, επιβαρύνει την υγεια λιγότερο, μαλλον δεν εχει απολυτα σωστη αποψη περι υγειας.
Οι παιδικές χαρές δεν είναι φύση. 2 τετραγωνικά πράσινο δεν κάνει τη φύση. Μου θυμίζει τα ανήψια μου, που βλέπουν μπατσακό και φωνάζουν βοήθεια... Ο θερμαϊκός δεν είναι παραλία. Και νομικά να το δεις,στο κέντρο είναι χερσαία ζώνη λιμένα, άρα λιμάνι... 4χλμ για να πας στη δουλειά σου, δεν το λες ακριβώς 'δίπλα'. Το λες μάλλον μακρυά, και οι περισσότεροι, αν βόλευε, θα έπερναν συγκοινωνία. Αυτό για τη μια ώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Εγώ μένω σε άλλο νομό, και κάνω 45 λεπτά να φτάσω Βούλγαρη. Εξαρτάται που δουλεύεις
Οσο για την Αγ. Δημητριου (που απεχει 100μ απο το σπιτι μου). Με τι την συγκρινουμε; Με τα Κων/πολιτικα; Ή με την Αναληψη; Γιατι ζευγαρι που ζει και εργαζεται στο κεντρο οπως εμεις 1000000 φορες Αγ.Δημητριου παρα Αναληψη ή Επτάλοφο ή στο βουρκο της Καλαμαριας.
Η Αγ.Δημητρίου είναι από τις χειρότερες περιοχές που θα μπορούσε να μείνει κάποιος. Δεν είναι τυχαίο που είναι γεμάτη φοιτητές. Πρώτον λόγο κοντινής απόστασης με τα πανεπιστήμια, και δεύτερον λόγο χαμηλών απαιτήσεων της ζωής ενός φοιτητή.
Καλά αυτό για το βούρκο στην Καλαμαριά είναι αστείο. Μάλλον έχεις να πας από την εποχή που ο χάρυ κλυνν ήταν στο δημοτικό -
Για μένα το πρόβλημα της πόλης (ιδίως του του κέντρου) είναι η μόλυνση. Το σπίτι και το γραφείο μου είναι κοντά στη θάλασσα αλλά δεν έχουν καθαρό αέρα. Το πρωί που κατεβαίνω στο γραφείο με το ποδήλατο από την παραλία βλέπω το καφε-ροζ νέφος στον ορίζοντα.
Κατά τα άλλα τα πάντα είναι πολύ μα πάρα πολύ βολικά. Μερικά βήματα μακριά από σουπερμάρκετ, εστιατόρια, περίπτερα, σχολεία και βολική συγκοινωνία. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το πρωί που κατεβαίνω στο γραφείο με το ποδήλατο από την παραλία βλέπω το καφε-ροζ νέφος στον ορίζοντα.αααα τι με λες.... θα κατεβαινουμε παρεα??? Εγω απο Δευτερα ξεκινω το Καλαμαρια - Τσιμισκη μεσω παραλιας... Μερικες φορες με το αστικο ηταν αρκετες να μου θυμησουν γιατι το σιχαινομαι και να αναζητησω κατι ποιο ανθρωπινο...
-
Καλαμαριά είναι μακριά, θα κουράζεσαι.
Τον αέρα τον έχεις πάντα αντίθετα, και το πρωί και το μεσημέρι. Πρέπει να φοράς σκουφί και γάντια το χειμώνα. Το καλοκαίρι αν έχει πολύ ζέστη δεν μπορείς να πάρεις το ποδήλατο γιατί ιδρώνεις (όχι όσο είσαι πάνω στο ποδήλατο και σε φυσάει ο αέρας αλλά μόλις κατέβεις).
Αν περνάς από πάρκα με κοπρόσκυλα να έχεις στο ποδήλατο ένα σκουπόξυλο και να τα χτυπάς με δύναμη.
Μετά θα σε μάθουν και όχι μόνο δεν θα ορμάνε αλλά θα εξαφανίζονται. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν περνάς από πάρκα με κοπρόσκυλα να έχεις στο ποδήλατο ένα σκουπόξυλο και να τα χτυπάς με δύναμη.
Μετά θα σε μάθουν και όχι μόνο δεν θα ορμάνε αλλά θα εξαφανίζονται.@corsair :τα επαναφορτιζομενα σκουπακια δεν εχουν την ιδια αποτελεσματικοτητα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μάλλον έχεις να πας από την εποχή που ο χάρυ κλυνν ήταν στο δημοτικό@corsair :τα επαναφορτιζομενα σκουπακια δεν εχουν την ιδια αποτελεσματικοτητα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
AYTHN THN ΣΤΙΓΜΗ για μένα η Αγ.Δημητρίου είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περιοχή της Θεσσαλονίκης για να ζει κάποιος.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
Και δεν εννοώ φυσικά μόνο την ατελειώτη κίνηση και τις μηδενικές θέσεις στάθμευσεις , ούτε το ότι το 99% των σπιτιών είναι παμπάλαια και χάλια....άλλωστε είναι ενδεικτικό ότι η πλειοψηφία που μένει πλέον εκεί είναι φοιτητές που απλά βολέυονται με τα πανεπιστήμια.
Εχω 2 πρόσφατα παραδείγματα γνωστών μου. Φίλος μου που είναι το πατρικο του ακριβώς από πάνω στην Κασσάνδρου , μου λέει ότι 'πλέον στην οικοδομή έχουμε μείνει 2 οικογένειες Ελληνες, αφού να φανταστείς στο ασανσέρ όταν βρισκόμαστε καθόμαστε και μιλάμε ελληνικά' και μια φίλη μου -πρώην φοιτήτρια από αλλού η οποία έμεινε για δουλειά στην Θεσ/νίκη και μου είπε 'βαρέθηκα προβλήματα με τους Ρωσους στην Αγ.Δημητρίου και μετακόμισα'Καταλαβαίνω κάτι 'παλιούς' Θεσσαλονικείς που έχουν τα πατρικά τους στην Αγ.Δημητρίου και έτσι έχουν μάθει και συνηθίσει με την φοιτητική νοοτροπία του 'να είμαι κοντά στο κέντρο' αλλά αν κάποιος σήμερα σοβαρά μιλάει για ποιότητα ζωής στην Αγ.Δημητρίου τον θεωρώ καθυστερημένο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οι παιδικές χαρές δεν είναι φύση. 2 τετραγωνικά πράσινο δεν κάνει τη φύση. Μου θυμίζει τα ανήψια μου, που βλέπουν μπατσακό και φωνάζουν βοήθεια... Ο θερμαϊκός δεν είναι παραλία. Και νομικά να το δεις,στο κέντρο είναι χερσαία ζώνη λιμένα, άρα λιμάνι... 4χλμ για να πας στη δουλειά σου, δεν το λες ακριβώς 'δίπλα'. Το λες μάλλον μακρυά, και οι περισσότεροι, αν βόλευε, θα έπερναν συγκοινωνία. Αυτό για τη μια ώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Εγώ μένω σε άλλο νομό, και κάνω 45 λεπτά να φτάσω Βούλγαρη. Εξαρτάται που δουλεύεις
Η Αγ.Δημητρίου είναι από τις χειρότερες περιοχές που θα μπορούσε να μείνει κάποιος. Δεν είναι τυχαίο που είναι γεμάτη φοιτητές. Πρώτον λόγο κοντινής απόστασης με τα πανεπιστήμια, και δεύτερον λόγο χαμηλών απαιτήσεων της ζωής ενός φοιτητή.
Καλά αυτό για το βούρκο στην Καλαμαριά είναι αστείο. Μάλλον έχεις να πας από την εποχή που ο χάρυ κλυνν ήταν στο δημοτικό-
Η δουλεια μου απεχει 950 μετρα με το GPS. Πρωί απογευμα πηγαινε ελα ειναι 4χλμ. Μια βολτα στην αγορα τα κανει κατευθειαν 5+, αλλα απο την αλλη μπορει να μην παω 2 φορες. Μεσος ορος ημερησιου περπατηματος 4χλμ. Οταν εμενα στην Τουμπα ηταν μαξιμουμ 500μ.
-
Η Καλαμαριά ειναι απο αποψη φυσικου περιβαλλοντος βουρκος. Μεχρι πριν απο 70-80 χρονια ετσι ηταν. Δε λεω οτι ειναι τωρα, αλλα απο αποψη μικροκλιματος ειναι η χειροτερη περιοχη μίας πολης που ουτως ή αλλως εχει σκατά κλιμα. Η υγρασία και η πνιγηρη ατμοσφαιρα εξακολουθουν, η γυναικα μου δουλευε εκει, εχω αποψη επι του θεματος.
-
Οι αποστασεις ειναι παντα επί 2. Εκτός αν πας στη δουλεια σου και δεν εχεις σκοπο να επιστρεψεις στο σπίτι. Αρα δεν εισαι 45' αλλα μιαμιση ωρα ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ. Αν ο προορισμός σου δεν ειναι η Βούλγαρη παμε στις 2 τουλαχιστον. Χαμενος χρόνος. Απο την αλλη αν εισαι σε μονοκατοικία σε δικό σου οικόπεδο, οπως ειδες και στην αρχικη μου τοποθετηση, μαλλον αξιζει. Τους μεζονετουχους με μεσοτοιχία ειναι που δεν καταλαβαινω
-
Οι παιδικες χαρες δεν ειναι πρασινο, αλλα στην Τουμπα που εμενα δεν ειχε ΟΥΤΕ αυτες. Για να παιξει ενα παιδι στην Αναληψη, την Τουμπα ή την Καλαμαρια, παει σε παιδοτοπο
-
-
αν γινοταν γκαλοπ πάντως, σαν μια απο τις καλύτερες περιοχές θα ψήφιζα δαγκωτό Κωνσταντινουπολιτικα! Κ πράσινο γύρω απο τις οικοδομές κ ησυχία κ κοντά στο κέντρο (στα μείον θα έβαζα υψηλές τιμές κ τα λιγοστά ΜΜΜ)!
Ειναι η περιοχή που σου προσφέρει την χρυσή τομή!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Καλαμαριά είναι μακριά, θα κουράζεσαι.- ... ειμαι ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ! Μην με λες για κοντρα αερηδες οταν ειχα κατι ανηφορες ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο
- τα σκυλια θα πρεπει να φοβουνται εμενα... οχι εγω αυτα...
- μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια... Εσυ εισαι ενα βημα πριν την συνταξη και γω νιατο
- θα βαλω CLIMA στο mountain bike για το καλοκαρι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Η δουλεια μου απεχει 950 μετρα με το GPS. Πρωί απογευμα πηγαινε ελα ειναι 4χλμ. Μια βολτα στην αγορα τα κανει κατευθειαν 5+, αλλα απο την αλλη μπορει να μην παω 2 φορες. Μεσος ορος ημερησιου περπατηματος 4χλμ. Οταν εμενα στην Τουμπα ηταν μαξιμουμ 500μ.
Αν γυμναστική θεωρώ το περπάτημα για να πάω στη δουλειά, τότε έχεις λάθος άποψη περι γυμναστικής. Με τη δική σου λογική, σκέψου πόσο περισσότερο γυμναστική θα έκανες αν πήγαινες από την Τούμπα με τα πόδια στη δουλειά σου - Η Καλαμαριά ειναι απο αποψη φυσικου περιβαλλοντος βουρκος. Μεχρι πριν απο 70-80 χρονια ετσι ηταν. Δε λεω οτι ειναι τωρα, αλλα απο αποψη μικροκλιματος ειναι η χειροτερη περιοχη μίας πολης που ουτως ή αλλως εχει σκατά κλιμα. Η υγρασία και η πνιγηρη ατμοσφαιρα εξακολουθουν, η γυναικα μου δουλευε εκει, εχω αποψη επι του θεματος.
Έμεινα στην Καλαμαριά 25 χρόνια. Βότση και Κηφισιά. Και όταν μεγάλωσα εκεί, δε χρειαζόμασταν πάρκα. Είχαμε αλάνες... Τα πάρκα ήταν άδεια από κόσμο, γιατί πέζαμε με τα χώματα. Πριν 70 χρόνια ίσως να ήταν κάλά το να μένεις στο κέντρο. Αλλά εμείς μιλάμε για σήμερα. Στην Καλαμαριά πριν από 70 χρόνια βούταγες στην πεντακάθαρη θάλασσα. Και η Σοφούλη ήταν τα παραθεριστικά σπίτια.. - Οι αποστασεις ειναι παντα επί 2. Εκτός αν πας στη δουλεια σου και δεν εχεις σκοπο να επιστρεψεις στο σπίτι. Αρα δεν εισαι 45' αλλα μιαμιση ωρα ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ. Αν ο προορισμός σου δεν ειναι η Βούλγαρη παμε στις 2 τουλαχιστον. Χαμενος χρόνος. Απο την αλλη αν εισαι σε μονοκατοικία σε δικό σου οικόπεδο, οπως ειδες και στην αρχικη μου τοποθετηση, μαλλον αξιζει. Τους μεζονετουχους με μεσοτοιχία ειναι που δεν καταλαβαινω
Η δουλειά μου είναι σε απόσταση 5 μέτρων από το κρεβάτι μου. Είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Αλλά έχω ζήσει τι σημαίνει να πηγαίνεις Καλαμαριά-Σίνδο κάθε μέρα στο ΤΕΙ. Αν έμενα στο κέντρο,αντί για Καλαμαριά θα γλίτωνα πόσο;; 10 λεπτά;
- Οι παιδικες χαρες δεν ειναι πρασινο, αλλα στην Τουμπα που εμενα δεν ειχε ΟΥΤΕ αυτες. Για να παιξει ενα παιδι στην Αναληψη, την Τουμπα ή την Καλαμαρια, παει σε παιδοτοπο
Στις περισσότερες περιοχές της Καλαμαριάς που μπορώ να σκεφτώ, έχει μεγάλα πάρκα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ τα πάρκα των πόλεων. χώρους που ένα παιδί μπορεί να παίξει. Αλήθεια, πες μου που μένεις, και που πας το παιδί σου για παιχνίδι σε πάρκο.
- Η δουλεια μου απεχει 950 μετρα με το GPS. Πρωί απογευμα πηγαινε ελα ειναι 4χλμ. Μια βολτα στην αγορα τα κανει κατευθειαν 5+, αλλα απο την αλλη μπορει να μην παω 2 φορες. Μεσος ορος ημερησιου περπατηματος 4χλμ. Οταν εμενα στην Τουμπα ηταν μαξιμουμ 500μ.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
αν γινοταν γκαλοπ πάντως, σαν μια απο τις καλύτερες περιοχές θα ψήφιζα δαγκωτό Κωνσταντινουπολιτικα! Κ πράσινο γύρω απο τις οικοδομές κ ησυχία κ κοντά στο κέντρο (στα μείον θα έβαζα υψηλές τιμές κ τα λιγοστά ΜΜΜ)!Ειναι η περιοχή που σου προσφέρει την χρυσή τομή!
Εγω παλι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος στην Μαρτιου.Νταξει δεν εχει και την απολυτη ησυχια αλλα σε σχεση με το κεντρο ειναι μια χαρα ενω επισης βρισκεις ευκολα και παρκινγκ.Αν και φοιτητης δεν θα ηθελα να ειμαι κεντρο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
αν γινοταν γκαλοπ πάντως, σαν μια απο τις καλύτερες περιοχές θα ψήφιζα δαγκωτό Κωνσταντινουπολιτικα! Κ πράσινο γύρω απο τις οικοδομές κ ησυχία κ κοντά στο κέντρο (στα μείον θα έβαζα υψηλές τιμές κ τα λιγοστά ΜΜΜ)!
Ειναι η περιοχή που σου προσφέρει την χρυσή τομή!
Εγω παλι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος στην Μαρτιου.Νταξει δεν εχει και την απολυτη ησυχια αλλα σε σχεση με το κεντρο ειναι μια χαρα ενω επισης βρισκεις ευκολα και παρκινγκ.Αν και φοιτητης δεν θα ηθελα να ειμαι κεντρο.
Εύκολα πάρκινγκ στη Μαρτίου;;; Που;
Posts προς Θεσσαλονικείς