-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
τη να πούμε κ εμεις στη σκοπιά στο νταλιπι 2-4 με ενα αεράκι!!!Παρε αποσπαση για ΕΔΤΥ!!! Ειναι αυτοι που ερχονται καθε μερα και παιρνουν φαι με την καναδεζα... Καμερες αγκαλια με κλιματιστικο!!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
τη να πούμε κ εμεις στη σκοπιά στο νταλιπι 2-4 με ενα αεράκι!!!Τί να πούνε και τα παιδιά στη Μίκρα; 1:30-4:30 το 2ο νούμερο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θα μας πέσει το πουλί στο μηχανάκι από το κρύο όλη την εβδομάδαΕίχα βαρέσει κάτι σκοπέτα εκεί και σε φυλάκια τριγύρω που κόντεψε να μου πέσει το πουλί.
-
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Παρε αποσπαση για ΕΔΤΥ!!! Ειναι αυτοι που ερχονται καθε μερα και παιρνουν φαι με την καναδεζα... Καμερες αγκαλια με κλιματιστικο!!!
βρηκανε κ αυτοι μερος να περνουν φαει!! παντως μας προσεχουν πολυ! οταν εχει πολυ κρυο μας δινουν κατι γουνινες μπερτες φοβερες!! Μιλαμε δεν μπορεις να κουνηθεις αν τις βαλεις
10 μερούλες μείνανε κ μετά άδεια κ μπουλο!
-
Γαμα τα... Το τι μπινελικι εφαγαν οι μαγειρες του Νταλιπη μεχρι τον Σεπτεμβριο του '09 που απολυθηκα δεν λεγεται! Ακομα εκει κατω στα υπογεια ειναι τα μαγειρια η τα αλλαξαν, γιατι ετσι ελεγαν!!
Παντως στο κλιμακια του Νατο που ημουν εγω περνουσαμε ζωη και κοτα... Απλα το φαι ηταν χαλια!!
Καλος πολιτης φιλε... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τη να πούμε κ εμεις στη σκοπιά στο νταλιπι 2-4 με ενα αεράκι!!!
αρε κατακαημενη ρουμελι τι σου μελε να παθεις....... αχαριστα πλασματα. επρεπε να σε ειχα στο κορφοβουνι στο εβρο να σου λεγα.
Ή ακόμα χειρότερα στο υπόγειο στην Ξάνθη
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
τη να πούμε κ εμεις στη σκοπιά στο νταλιπι 2-4 με ενα αεράκι!!!
Τί να πούνε και τα παιδιά στη Μίκρα; 1:30-4:30 το 2ο νούμερο
Πες τα Χρυσόστομε Τι μου θύμησες τώρα!!! Και να είσαι και στην σκοπιά στην άκρη του διαδρόμου .... (πέρα από την πλάκα εκείνη η σκοπιά είχε απίστευτο κρύο προφανώς γιατί πρακτικά είμαστε μέσα στη Θάλασσα ... )
-
Σ5..... -8 βαθμούς και η υγρασία να τρυπάει το μεδούλι σου....
(έτσι μου έχουν πει... εγώ ήμουνα στη ΛΑΞ-ΚΕΔΑ )
-
Γάμησε τα ...
καλά μην φαντάζεσαι και εγώ στα καυσημα με aircondition και nova ...
-
παρακαλούνται τα βυσματα να πιουνε καφε και να μην μιλανε....
-
Μα..... Έτυχε...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μα..... Έτυχε...Από περιοδεύων και εσύ να φανταστώ είχες επιλεγεί ε ????
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Γαμα τα... Το τι μπινελικι εφαγαν οι μαγειρες του Νταλιπη μεχρι τον Σεπτεμβριο του '09 που απολυθηκα δεν λεγεται! Ακομα εκει κατω στα υπογεια ειναι τα μαγειρια η τα αλλαξαν, γιατι ετσι ελεγαν!!
Παντως στο κλιμακια του Νατο που ημουν εγω περνουσαμε ζωη και κοτα... Απλα το φαι ηταν χαλια!!
Καλος πολιτης φιλε...ακομα σε εκείνο το υπογειο ειναι, που να το αλλάξουν?? καπως πρεπει να δικαιολογήσουν ολα τα παρατημένα κτιρια μεσα στο στρατόπεδο κ δεν φτάνουν μονο αυτα μου χτίσανε κ ξενώνες
15 κ σημερα
εντιτ: παίζει να πρόλαβα μερικούς μάγειρες, γιατι τωρα απολύθηκαν οι δυο (απο τους 3 που ήταν)!!
-
@popolaros
Πίνω καφεδάρα
-
Εκκένωση πριν 1 ώρα περίπου των δικαστηρίων λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα. Εκείνη τη στιγμή δίκαζα και ευτυχώς πρόλαβα να τελειώσω. Οι υπόλοιποι οι καημένοι ατύχησαν. Χαός στους δρόμους αφού αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εκκένωση πριν 1 ώρα περίπου των δικαστηρίων λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα. Εκείνη τη στιγμή δίκαζα και ευτυχώς πρόλαβα να τελειώσω. Οι υπόλοιποι οι καημένοι ατύχησαν. Χαός στους δρόμους αφού αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι.Ουφ και είχα δουλειά προς τα εκεί ... Ευτυχώς τεμπέλιασα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εκκένωση πριν 1 ώρα περίπου των δικαστηρίων λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα. Εκείνη τη στιγμή δίκαζα και ευτυχώς πρόλαβα να τελειώσω. Οι υπόλοιποι οι καημένοι ατύχησαν. Χαός στους δρόμους αφού αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι.Το κέρατό μου μέσα....
Είχα ραντεβού στις 12:20 στην παιδίατρο για να γράψω ένα εμβόλιο για τον πιτσιρικά μου.
Οταν πέρασα απο το πίσω μέρος των δικαστηρίων στι; 12:10 περίπου τίποτα δεν υπήρχε στον ορίζοντα.
Αφού τελείωσα την δουλειά μου είπα να γυρίσω απο εκεί που πήγα.
Αμ δε.. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί και για ποιό λόγο ήταν όλοι συσσωρευμένοι εκεί
και προσπάθησα να περάσω. Ο ειδικός φρουρός που ήταν εκεί αφού με 'σκανάρισε' μου λέει απο εδώ δεν περνάς.
Διατάξτε του απάντησα και την κοπάνησα απο την άλλη πλευρά κάνωντας ένα αξιοπρεπέστατο κύκλο για να φτάσω στο αμάξι.
Ελεος με αυτές τις φάρσες πιά. Δεν βαρέθηκαν; -
Να δεις τί έπαθα. Το μηχανάκι ως συνήθως το είχα παρακρισμένο στην δυτική πλευρά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα δίκυκλα. Δικάζαμε και μπαίνει έντρομη μια κυρία που ανακοινώνει ότι ο προϊστάμενος του εφετείου διέταξε να εκκενωθεί το κτίριο. Λέω την προεδρίνα 'κυρία πρόεδρε είναι άδικο τώρα για 2 λεπτά να διακόψουμε τη δίκη (αφού τελειώναμε) ξανακάθεται και τελειώνουμε. Έλα όμως που όταν βγήκα είχαν βάλει τις ταινίες και δεν κυκλοφορούσε κανείς. Αρχίζω να πηγαίνω προς το πάρκινγκ 2κύκλων και τρέχουν 2 καημένοι έντρομοι αστυνομικοί και μου λένε: ''σας παρακαλώ κύριε φύγετε μην έχουμε τπτ άλλα'' . Μισό ρε παιδιά να πάρω το μηχανάκι τους λέω
Βέβαια είχαν δίκιο οι άνθρωποι -
Posts προς Θεσσαλονικείς