-
Με πεθανατε!!
-
παντα ενα ''γαμω το κρατος της Αθηνας'' δεν εβλαψε κανεναν στις συναλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαγες του εδω πανω
-
αν πει ολα αυτά η θα τον πάει ο ταρίφας στο μπανσκο η θα την ψιλιαστει κ θα τον πάει σε καμιά ταριφο-γιαφκα!
-
Παίζει κανείς τέννις από 'δω μέσα, να πάμε να χτυπήσουμε καμιά μπάλα;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Παίζει κανείς τέννις από 'δω μέσα, να πάμε να χτυπήσουμε καμιά μπάλα;Σε τι επίπεδο εννοείς; Αρχάριος, προχωρημένος, επαγγελματίας, grand slam; Τι απ' όλα; Για τις δύο τελευταίες κατηγορίες ξέχασέ με. Για τουριστικό τέννις αν θέλεις το συζητάμε, αφού πρώτα βγάλω τη σκουριά (και τη γιορτινή χοληστερίνη) από τον οργανισμό μου.
-
Είμαι κάτι μεταξύ αρχάριου και προχωρημένου. Όχι επαγγελματίας, ούτε grand slam φυσικά
Κάνω εντατικά μαθήματα εδώ και δυό μήνες..αν και χρονικά είμαι 'αρχάριος', ως προς την ικανότητα και τις 'γνώσεις' ούτε αρχάριο με λες, ούτε όμως και ιδιαίτερα προχωρημένο.
Νομίζω λοιπόν ότι μπορούμε να το καταφέρουμε..
Για τη σκουριά προτείνω λίγο
και μετά είσαι έτοιμος
Αν και ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις τη σκουριά είναι να ασκηθείς όσο πιο σύντομα μπορείς
-
που παμε για service suzuki και κανενα συνεργειο της προκοπης για εσωτερικο / βιολογικο καθαρισμο???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
στο κεντρο αν κινηθεις εχεις παρα πολλες επιλογες, its only,
Θεός σχωρέσ' το It's Only, μάς άφησε χρόνους...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
που παμε για service suzuki και κανενα συνεργειο της προκοπης για εσωτερικο / βιολογικο καθαρισμο???εχω ακουσει για εναν τρελαρα διπλα στο cosmos αλλα δεν ξερω αν ειναι καλος ...και εγω ψαχνω..
Α και οποιος απο εδω ξερει ...(ενας φιλος μου εδωσε πιο παλια καποια διευθυνση) τιποτα απο peugeot tuning μαγαζι! -
Kατά τις 19.00 σήμερα επέστρεφα από Χαλκιδική και στο ύψος στη γέφυρας του Ρυσίου έβγαινενα κανονικά από την έξοδο δεξιά από Ταγαράδες. Εγώ ήμουν μόνος στη μεσαία λωρίδα με 110-120(τελειώματα κατηφόρας). Βγαίνει λοιπόν κι ένα τελευταίο μοντέλο subaru με μία εξάτμιση κι αμέσως βγάζει φλας και μπαίνει μπροστά μου, προσπερνώντας ταυτόχρονα τον μρποστινό του με τον οποίο είχαν βγει μαζί από την έξοδο, φρανάρω δυνατά και αλλάζω λωρίδα(αριστερά) κι επιταχύνω για να τον δώ καλύτερα, αλλά αυτός ήδη έφευγε δυνατά μπροστά...Από πίσω μου μάλιστα βλέπω διπλά φώτα να αννάβουν(προβολείς) μια κι ήμουν αριστερά με 120, οπότε βάζω φλας και κινούμαι να μπρω στη μεσαία, περίμένοντας πρώτα να περάσω ένα αμάξι που κινιόταν ήδη στη μεσάια λωρίδα. Μπορώ να πω ότι δεν άλλαξα ιδιαίτερα γρήγορα Τελικά αυτό που με προσπέρασε ήταν ένα περιπολικό, αλλά χωρίς αναμένο φάρο και με πολλά (160 λέω).
Στη γέφυρα της Θέρμης το περιπολικό είχε αναψει φάρο κι είχε σταματήσει το subaru που με είχε περάσει πρωτύτερα....Τι κ πως δεν κατάλαβα . -
περιπολικό κανένα Octavia??
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
περιπολικό κανένα Octavia??ειναι τα καινουργια τα a5 τα ειδα και εγω...και μαλλον εχουν πολλα αλογακια
-
1,8 τσι ειναι με προγραμμα, παιζουν καπου στα 200
το προγραμμα πρεπει να ειναι γτπ παντως, σε ολα μαυρίζει ο προφυλακτήρας πάνω από την μπούκα από τα πλούσια μείγματα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
και να του πεις οτι βιαζεσαι γιατι πρεπει οπωσδηποτε να φας την μπουγατσα σου.Με τυρί την μπουγάτσα...
1,8 τσι ειναι με προγραμμα, παιζουν καπου στα 200
το προγραμμα πρεπει να ειναι γτπ παντως, σε ολα μαυρίζει ο προφυλακτήρας πάνω από την μπούκα από τα πλούσια μείγματα
Καλά, αν είναι σαν αυτό που είχα κάνει test-drive στην αντιπροσωπεία, είναι εντελώς ΓΤΠΚ... το απλό χωρίς πρόγραμμα είναι πιο γρήγορο...
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=92538&cid=4
φυσικα δεν καηκε τιποτα... απλα ο οδηγος την ειδε καπως... μπηκε δυναμικα βγαινοντας απο το Πανοραμα (με πορεια προς Χορτιατη) και αγορασε το Γερμανικο εστιατοριο... οπου και βρεθηκε ανασκελα.
Τσακαλι ο οδηγος... και -1 ασθενοφορο....
-
Παιδιά αύριο που είναι αργία,μπορώ να παρκάρω στην λεωφορειολωρίδα στη βασιλίσσης όλγας?και να το αφήσω ως το μεσημέρι?
-
Μην προκαλείς την τύχη σου. Κάνε 1 - 2 γύρες και βάλτο σε κανένα στενό εκεί γύρω. Άλλωστε αρκετοί θα φύγουν για τον αγιασμό και όχι μόνο, εκτός πόλης οπότε πιστεύω ότι θα έχει κενές θέσεις.
-
Ο χρήστης stathisgtr έγραψε:
Παιδιά αύριο που είναι αργία,μπορώ να παρκάρω στην λεωφορειολωρίδα στη βασιλίσσης όλγας?και να το αφήσω ως το μεσημέρι?Τις αργίες/ΣΚ οι λεωφορειολωρίδες μετατρέπονται και πάλι σε κανονικές λωρίδες κυκλοφορίες και όχι σε χώρο στάθμευσης. Άρα, ...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Παιδιά αύριο που είναι αργία,μπορώ να παρκάρω στην λεωφορειολωρίδα στη βασιλίσσης όλγας?και να το αφήσω ως το μεσημέρι?
Τις αργίες/ΣΚ οι λεωφορειολωρίδες μετατρέπονται και πάλι σε κανονικές λωρίδες κυκλοφορίες και όχι σε χώρο στάθμευσης. Άρα, ...
Βασικά, οι πινακίδες λένε ότι η λεωφορειολωρίδα ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή, χωρίς αναφορά για αργίες... Το αν ισχύουν και τις αργίες είναι μία απορία που έχω...
Και φυσικά δεν μιλάω για να παρκάρω...
-
Αραγε ποσοι γνωριζουν οτι στη λεωφορειολωριδα της Τσιμισκη μετα τις 21:30 (ή 20:30?) επιτρεπεται η κινηση αυτοκινητων; Γιατι οποτε παω ολοι με κοιτανε καπως
Posts προς Θεσσαλονικείς