-
Δύο πολύ επικίνδυνα σημεία με κακή διαγράμμιση:
- στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο πριν τη γέφυρα του Κηφισσού οι γραμμές πολλαπλασιάζονται (!) και μπερδεύονται μεταξύ τους. Ένας μπάρμπας με φορτηγό παραλίγο να πέσει πάνω μου νομίζοντας ότι ακολουθεί τις σωστές γραμμές.
- στο δρόμο από Βάρκιζα προς Σούνιο, 500 μέτρα από το φανάρι της πλαζ και στο ρεύμα προς Σούνιο, οι λωρίδες μειώνονται αρκετά απότομα σε δύο εις βάρος της δεξιάς που εξαφανίζεται πάνω σε μια σχετικά απότομη δεξιά στροφή. Έρχεσαι με φόρα από την ευθεία και ξαφνικά πρέπει να κόψεις γιατί πέφτεις πάνω στον αριστερό σου που στρίβει δεξιά.
-
Εξ Αθηνών οπότε άσχετος με Θεσ/κη να σας πω τι μου έκανε εντύπωση στους δρόμους σας.
-
Απαράδεκτο θεωρώ τον δρόμο απο κει που τελειώνει η νησίδα της παραλίας με κατεύθυνση το ξενοδοχείο Hyatt, δεν μπορούσα να καταλάβω αν η κυκλοφορία γίνεται σε μια ή δυο λωρίδες.... Πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο θέλει επιπλέον προσοχή γιατί για να πας αριστερά πρέπει πρώτα να πας δεξιά
-
Οπως ανεβαίνεις από Αθήνα στην ΕΟ λίγο πριν την Θεσσαλονίκη πρέπει να μπεις μεσαία γιατί η αριστερή πηγαίνει για Εγνατία. Κοιτάμε ταμπέλες καλά γιατί μπορεί να φτάσουμε στα σύνορα.
-
Χαμός στην Αρετσού και μετά την Καλαμαριά προς τα έξω υπάρχει ένα γηπεδο ποδοσφαίρου που το γύρω γύρω του είναι λίγο περιέργο
-
Γραμμές τραίνου ή μεγάλες λακκούβες και δρόμος γυαλί στην είσοδο της πόλης (Ισχύει ακόμα?)
-
Γιατί κλείνουν την αριστερή στην Λ. Νίκης? Η τροχαία τι κάνει?
-
Ο περιφερειακός σας δεν με δυσκόλεψε (κάνοντας την πάπια φυσικά) θέλει προσοχή νομίζω στο αν θα βρείς κίνηση κατευθείαν μετά από στροφή
-
Νομίζω πρέπει να υπάρχει και θέμα Parking στο κέντρο εκτός και αν είμαι εγώ γκαντέμης. Τελικά ένα υπαίθριο στην Λ. Νίκης είναι λύση αλλά κρίμα γιατί ήταν σκοτεινό και βρώμικο
Γενικότερα είναι δύσκολη η οδήγηση σε άλλη πόλη και θέλει πολύ προσοχή, καθώς μην ξέροντας τέλεια τους δρόμους μπορεί να δοκιμάσεις να στριψεις σε κανα απαγορευτικό ή να πηγαίνεις πιο σιγά εκεί που οι γνώστες πηγαίνουν με άλλους ρυθμούς και να εισπράτεις κορναρίσματα (πχ φρένο και έλεγχος σε διαβάσεις όπου τελικά έχεις προτεραιότητα)
επιείκια παιδιά σε όσους είναι απο άλλες πόλεις γι αυτό είναι χρήσιμες οι πινακίδες ανα πόλη για να ξεχωριζεις. -
-
- Ο δρομος εκει αλλαζει καθε βδομαδα Αν πεις ποια βδομαδα ησουν θα βοηθησει
- που εννοεις; στον Αξιο; Ευζωνους παει, και αρκετοι εχουν κανει εκδρομουλα χωρις να το καταλαβουν.
- Οχι και περιεργο το γυρω-γυρω των εγκαταστασεων του Ηρακλη!!! Αν σου πω οτι 5 χρονια πριν ηταν ολα χωραφια θα το πιστεψεις; Το καναμε ετσι ωστε οταν κανουμε εκει γηπεδο να χανονται οι αντιπαλοι
- Εχει γινει νεα εθνικη και τωρα δεν περνας απο κει
- Ελα ντε!
- Κουβεντα μη λες! Στο καλυτερο πηγες
-
Γι αυτό το ρημάδι το τούνελ τι να πεί κανείς...
Πέραν της απαράδεκτης κατασκευής του δρόμου ( λές και η υπόλοιπη περιφερειακή είναι καλύτερη αλλά τέλος πάντων ) ελάχιστοι ανάβουν τα φώτα ( υπάρχουν πινακίδες ) και σαν να μην έφτανε αυτό τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλάς μέσα στο τούνελ κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. -
Όλος ο περιφερειακός είναι απαράδεκτος. ΟΛΟΣ.
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Βεβαια το χειροτερο (το εχω δει πολλες φορες πηγαινωντας κατευθενση προς Καλαμαρια) ειναι οταν μεσα στο τουνελ και η δεξια και η μεσαια καταλαμβανονται απο βαρεα οχηματα που ειναι σε φαση προσπερασης και καταλαμβανουν 1,5 λωριδα το καθενα (καντε τον υπολογισμο ) γιατι δεν εχουν την υπομονη να προσπερασουν οταν βγουνε στην ευθεια !!
Φιλικα,
Δημητρης
Επισημάνω απλά πως η προσπέραση και η αλλαγή λωρίδας κατά το πέρασμα από σήραγγα απαγορεύεται, οι λόγοι νομίζω πως είναι κατανοητοί.
Οι διακεκομένες διαγραμμίσεις που υπάρχουν μέσα στην σήραγγα και ορίζουν τα όρια κάθε λωρίδας έπρεπε να είναι συνεχόμενες. -
Το όριο είναι 90 και στις δυο κατευθύνσεις με φωτεινή πινακίδα. Δεν νομίζω να κάνω λάθος, μια που κάθε μέρα βγαίνω από την έξοδο των Κωνσταντινουπολίτικων και προσπαθώ να επιταχύνω σε ανηφορικό έδαφος, με αναταράξεις στο οδόστρωμα και περιορισμένη ορατότητα προς τα πίσω, βγαίνοντας από τη στροφή που δεν σηκώνει πάνω από 65. Ίσως η πιο δύσκολη είσοδος στην Περιφερειακή.
Τα ατυχήματα με την αναποδογυρισμένη BMW πέρσι και το χτεσινό, σίγουρα δεν έγιναν από τη διέλευση του τούνελ, αφού σήμερα είδα τα φρεναρίσματα που ξεκινούσαν πάνω από 80 μέτρα μετά την έξοδο. Η στροφή μετά το τούνελ δεν συγχωρεί αν κάνεις ταρζανιά και βγεις με όλα. Μικροσυγκρούσεις γίνονται πολύ συχνά και σίγουρα δεν φταίει το τούνελ ούτε η ανάποδη κλίση. Τα βλαμμένα μας κεφάλια φταίνε που δεν μπορούν να κρατήσουν μια ταχύτητα γύρω στα 80 (ακόμα και για τη δεξιά λωρίδα μόνο) σε ευθεία. Πρέπει να κολλήσουμε ακριβώς πίσω από τους προπορευόμενους και μια που η κατηφόρα το επιτρέπει, να επιταχύνουμε όσο μπορούμε... Πολύ θέλει μετά;;;
Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο που μίλησε για την καλοκαιρινή ασφαλτόστρωση. Η εξαίρεση του τούνελ δεν ξέρω με τι κριτήρια έγινε. Φυσικά, σε κανονικές συνθήκες δεν ενοχλεί η χείριστη ποιότητα της ασφάλτου, μια που δεν σου σηκώνεται να αναζητήσεις τα όρια...Αλλά, σε ψιλόβροχο, που μαζεύει όλο το φιλμ του νερού στα λάστιχα και που απλώνεται ισομερώς στο οδόστρωμα, έχει πολύ άσχημες επιδράσεις... Όσο για τους γκαζιάρηδες, ακόμα πιο άσχημα, αφού τείνει να γίνει σημείο δοκιμής (σαν τη στροφή της Express Service, ένα πράγμα). Έχω ακούσει και για 170 (φυσικά με αρκετή δόση φιδιού και μάλιστα εκείνου που βρίσκεται στο σήμα της Άλφα Ρομέο).
Το ότι ο δρόμος δεν αποτελεί εξαίρεση για την 'υψηλή' ποιότητα δρόμων που μας παρέχει η πολιτεία, δεν σηκώνει συζήτηση...Αλλά, απαντήστε ειλικρινά, δεν μπορείτε να πάτε από την Καλαμαριά μέχρι τουλάχιστον τη στροφή στο ύψος του Παπαγεωργίου με 90 με απόλυτη ασφάλεια;
Εγώ νομίζω ότι δεν αποτελεί πρόβλημα μια τέτοια ταχύτητα, ακόμα και σε σχετική κίνηση. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αλλά, απαντήστε ειλικρινά, δεν μπορείτε να πάτε από την Καλαμαριά μέχρι τουλάχιστον τη στροφή στο ύψος του Παπαγεωργίου με 90 με απόλυτη ασφάλεια;
Εγώ νομίζω ότι δεν αποτελεί πρόβλημα μια τέτοια ταχύτητα, ακόμα και σε σχετική κίνηση.Δυστυχως και τα 90 ειναι πολλα γιατι ο δρομος εχει αρκετες παγιδες !
Απο Καλαμαρια προς Παπαγεωργιου η στροφη μετα την γεφυρα Πυλαιας-Πανοραματος εχει μια περιεργη κλιση που σε τραβα αριστερα. Πολλα βαρεα οχηματα στο συγκεκριμενο σημειο καταλαμβανουν δεξια & μεσαια λωρ.! Σε αυτο συμβαλει οτι βγαινουν και απο την εισοδο ΙΧ.
Επισης η στροφη πριν το τουνελ κλεινει αποτομα ! Οπως βγαινεις απο το τουνελ η δεξια στροφη μετα την διαστ. Κωνστ/τικων υπαρχουν αναταραξεις και κλεινει αποτομα.
Απο Παπαγεωργιου προς Καλαμαρια παλι στην διαστ. Νεαπολεως η γεφυρα ειναι πιο ψηλα απο το οδοστρωμα οποτε οπως καταλαβαινετε το αμαξι χοροπηδαει για αρκετη ωρα
Υπαρχουν πολλοι κρετινοι που θυμουντε τελευταια στιγμη οτι πρεπει να στριψουν στην διαστ. Τριανδριας/Τουμπας και απο τερμα αριστερα πανε τερμα δεξια και θελουν να βγουν και απο πανω νομιζωντας οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τους αφησουμε ! Το ιδιο φαινομενο παρατηρητε και στη εξοδο για Χαλ/κη οπου εκει κανονικα πρεπει να πιασεις τερμα δεξια για να εισαι στην λωριδα εξοδου Χαλ/κης/Κεντρο γιατι οι αλλες 2 πανε Φοινικα (αμα κανω λαθος διορθωστε με!)
-
Ο,τι και να πούμε πρέπει να δώσουμε 'συγχαρητήρια' σε αυτούς που κατασκεύασαν την περιφερειακή. Ειδατε πουθενά τους υπονόμους να είναι πιο πάνω από το οδόστρωμα; Βλέπε νέα δυτική είσοδο στο ύψος του σταθμού Μακεδονία στον ανισόπεδο κόμβο που παραδώθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία.
Εάν κινείσαι με μεγάλη ταχύτητα απογειώνεσαι στην γέφυρα και προσγειώνεσαι ακριβώς μπροστά στα δικαστήρια! Τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανα κατέυθυνσης και όριο ταχύτητας 50 χ/ω για τα οχήματα που κινούνται στο έδαφος, όποιος πετάει προσαρμόζεται με τα όρια των αεροπλάνων! -
Καθε μερα διασχιζω τον περιφερειακο στα επιμαχα σημεια (μενω Καλαμαρια και εργαζομαι στο Ωραιοκαστρο) και το μονο που μπορω να πω ειναι πως για ολα φταιει ο εκαστοτε οδηγος και οχι ο δρομος!
Ο περιφερειακος οταν δεν εχει κινηση μπορει να διασχιστει ολος με μεση ταχυτητα 150-160 χλμ/ωρα.
Οταν εχει κινηση και καποιοι πηγαινουν σαν να ειναι μονοι τους, ειτε υπερβολικα γρηγορα ειτε υπερβολικα αργα τοτε γινονται ολα τα ατυχηματα/δυστυχηματα.
Αν εγω εχω τη δυνατοτητα-ικανοτητα να παω στο τουνελ με 90 (οσο ειναι το οριο) και βρω ξαφνικα μπροστα μου τον μ@λ@κ@ που παει αριστερα με 50 χωρις να υπαρχει μπροστα του εμποδιο (κινητο ή οχι) ποιος φταιει για οτι γινει????? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να το πω και εγω γιατι θα σκασω................. **ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ (ΚΑΛΗ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ) ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 50 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ 50 ΜΕΤΡΑ ΑΦΟΥ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ????????? **ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???????? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ........... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ) ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΟΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ???? ΤΟΣΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ????? ΤΟΣΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ???? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ???? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΟΝΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.........Νομίζω ότι έχεις δίκιο.
Λίγα μέτρα ΠΡΙΝ μπείς στο τούνελ έχει την παλιά γυαλισμένη άσφαλτο.Μετά την Παγκόσμια Πρωτοτυπία της Θεσσαλονίκης, τα φαναρια σε Περιφεριακό δρόμο, συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι........
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εξ Αθηνών οπότε άσχετος με Θεσ/κη να σας πω τι μου έκανε εντύπωση στους δρόμους σας.
.......................................-
Ποια νησίδα της παραλίας;;; Εννοείς εκεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο;;;
-
Παγκόσμια προτωτυπία!!! 100% Ελληνική πατέντα! Σε κλειστό δρόμο, ταχείας κυκλοφορίας έχουμε έξοδο και είσοδο ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ!!!!
-
Ο χαμός στην Αρετσού οφείλεται στα 'in' μαγαζιά...
Α, και λίγα λόγια για την Απολλωνάρα! (αστειεύομαι φυσικά... το γήπεδο είναι του Απόλλωνα Καλαμαριάς!) -
Ναι ισχύει ακόμα... και θα ισχύει για πολλά χρόνια ακόμα...
-
Η τροχαία στην Λ. Νίκης κάνει ότι κάνει και η τροχαία στην Αρετσού... Παίρνει τις μίζες της και κάνει την πάπια...
-
Ο περιφερειακός είναι ένας τυπικός κακός Ελληνικός δρόμος... Δηλαδή απαράδεκτος, αλλά άμα έχεις συνηθίσει... Ο κάθε βλάκας που κυκλοφορεί είναι το πρόβλημα...
-
Στο κέντρο υπάρχει πολυόροφο πάρκινγκ, στο οποίο οι 3 τελευταίοι όροφοι είναι μονίμως άδειοι... Έχω πάει εκεί στις 12 το μεσημεράκι όταν κάτω γίνονταν χαμός από διπλοπαρκαρίσματα και στο πολυόροφο μόνο οι 2 όροφοι ήταν γεμάτοι... Πιο πάνω νέκρα... Μην περπατήσουμε και 2 μέτρα...
..........................................
Όσο για το τούνελ στον περιφερειακό, εγώ γιατί αισθάνομαι κάπως που θεωρώ ασφαλέστατο να το περάσω με περίπου 100;;; (όταν δεν έχει κίνηση βέβαια...). Το κάνω όταν δεν έχει κίνηση και το αμάξι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε που πλησιάζει τα όριά του... Όταν έχει κίνηση είναι άλλο θέμα και προσαρμόζομαι στο τι θα συναντήσω...
Αυτό όμως που κάνει το συγκεκριμένο τούνελ επικίνδυνο είναι το ότι ο καθένας θεωρεί απολύτως φυσικό στην στροφή να ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ χωρίς προειδοποίηση... Δεν ξέρετε πόσες φορές έχω κοντέψει να τρακάρω με πιθηκοειδές που χωρίς λόγο, απλά επειδή στρίβει ο δρόμος, αλλάζει λωρίδα... Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο σημείο (κι εκεί το κάνουν), αλλά ΠΑΝΤΟΥ!!! Επειδή στρίβει ο δρόμος, ο καθένας θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να καταλάβει 50 λωρίδες... Και καλά αν είσαι μόνος σου (σίγουρα να είσαι μόνος σου...), αλλά για ποιον λόγο ο κάθε βλάκας θεωρεί ότι και ο διπλανός θα σκεφτεί το ίδιο πράγμα και/ή θα έχει χώρο για να αλλάξει και αυτός λωρίδα;;;
Αυτά... Σήμερα είμαι λίγο εκνευρισμένος με τον περιφερειακό, γιατί σε ένα άλλο σημείο είχαν μαζευτεί νερά, χωρίς να φαίνεται, και όταν πάτησα φρένο ένιωσα το αμάξι να κάνει πατινάζ Και είδα τον μπροστά να πλησιάζει επικίνδυνα... Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα...
-
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Καθε μερα διασχιζω τον περιφερειακο στα επιμαχα σημεια (**μενω Καλαμαρια **και εργαζομαι στο Ωραιοκαστρο)Γείτονας, ε;;;;
Που είσαι και δεν σε βλέπουμε;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καθε μερα διασχιζω τον περιφερειακο στα επιμαχα σημεια (**μενω Καλαμαρια **και εργαζομαι στο Ωραιοκαστρο)
Γείτονας, ε;;;;
Που είσαι και δεν σε βλέπουμε;;;
Κοντα στο Μάϊαμι....(την ψαροταβερνα ετσι, οχι το αλλο)...
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Κοντα στο Μάϊαμι....(την ψαροταβερνα ετσι, οχι το αλλο)...
Πολύ καλό φαγητό παρεπιπτόντως! απορώ πως αντέχεις
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Ο,τι και να πούμε πρέπει να δώσουμε 'συγχαρητήρια' σε αυτούς που κατασκεύασαν την περιφερειακή. Ειδατε πουθενά τους υπονόμους να είναι πιο πάνω από το οδόστρωμα; Βλέπε νέα δυτική είσοδο στο ύψος του σταθμού Μακεδονία στον ανισόπεδο κόμβο που παραδώθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία.
Εάν κινείσαι με μεγάλη ταχύτητα απογειώνεσαι στην γέφυρα και προσγειώνεσαι ακριβώς μπροστά στα δικαστήρια! Τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανα κατέυθυνσης και όριο ταχύτητας 50 χ/ω για τα οχήματα που κινούνται στο έδαφος, όποιος πετάει προσαρμόζεται με τα όρια των αεροπλάνων!Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση με τα καπάκια των υπονόμων στην νεοπαραδοθείσα δυτική είσοδο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! Επιπλέον σήμερα που έτυχε να περάσω κατά το μεσημεράκι είχε μαζέψει ΤΑ νερά, και ακόμα και με 60km/h η υδρολίσθηση σε πήγαινε 2 λωρίδες παραδίπλα. Άμα είναι έτσι οι καινούργιοι δρόμοι, τι να πούμε για τους παλιούς; Απαράδεκτο!
-
Μήπως προγραμματίζουν μια στρώση ασφάλτου ακόμα, οπότε θα έρθει στα ίσια του;
(ΤΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μήπως προγραμματίζουν μια στρώση ασφάλτου ακόμα, οπότε θα έρθει στα ίσια του;
(ΤΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; )Κάτσε... Το στρώσαμε τώρα για την Ολυμπιάδα (τρομάρα μας...)
Κάτσε να περάσει καμιά 15ετία, να πεθάνουν και μερικοί γιατί σαν πολλοί να μαζευτήκαμε...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση με τα καπάκια των υπονόμων στην νεοπαραδοθείσα δυτική είσοδο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! Επιπλέον σήμερα που έτυχε να περάσω κατά το μεσημεράκι είχε μαζέψει ΤΑ νερά, και ακόμα και με 60km/h η υδρολίσθηση σε πήγαινε 2 λωρίδες παραδίπλα. Άμα είναι έτσι οι καινούργιοι δρόμοι, τι να πούμε για τους παλιούς; Απαράδεκτο!Θα υπαρξει επιπλεον ασφαλτοστρωση στον συγκεκριμενο δρομο για να ερθει στα ισια ο δρομος & τα καπακια ! Το ποτε δεν το γνωριζω αλλα ελπιζω να ειναι συντομα
Ακουσατε οτι ακυρωθηκε η επεκταση της Λαγκαδα, θα γινει παλι δημοπρασια και θα δωθει σε νεο εργολαβο Οπως καταλαβενεται ειναι αγνωστο το ποτε θα τελιωσει Το ιδιο ισχυει και για 2-3 εργα ακομα
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Ακουσατε οτι ακυρωθηκε η επεκταση της Λαγκαδα, θα γινει παλι δημοπρασια και θα δωθει σε νεο εργολαβο Οπως καταλαβενεται ειναι αγνωστο το ποτε θα τελιωσει Το ιδιο ισχυει και για 2-3 εργα ακομαΝαι! Αυτό το άκουσα και εγώ. Το ίδιο περίπου ισχύει και για την επέκταση του κεντρικού αεροδιαδρόμου του αεροδρομίου Μακεδονία. Δεν θα είναι έτοιμος έως το 2008 (expo). Το μετρό και η υποθαλάσσια αρτηρία είναι σε καλό δρόμο όμως...
Posts προς Θεσσαλονικείς