Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ζουν εδώ, για αυτό δεν βλέπουν τα στραβά. Το αυτό και δι' ημάς που νομίζουμε ότι εκεί είναι καλύτερα.
Για τουρισμό όταν πηγαίνουμε κάπου, βλέπουμε μια πλευρά μόνο.
Δεν διαφωνώ αλλά μια βόλτα από την Βάρκιζα με τους φοίνικες, το Σούνιο, ακόμα ακόμα και το Σύνταγμα (για να μην μιλήσω για την Ακρόπολη ) σε κάνει και αναρρωτιέσαι αν έχουμε κάτι έστω και στο μισό τόσο όμορφο εδώ πάνω. Δεν έχω βρει να έχουμε... Και για να μην είμαι τόσο off topic: Έχεις δει τι δρόμους έχουν (και σε χάραξη και σε ποιότητα ασφαλτοτάπητα);
Έχει βέβαια και Ασωμάτων και Σταθμό και μέρη που ο μέσος Θεσσαλονικιός πιστεύει ότι υπάρχουν μόνο στο Μπαγκλαντές.
Και μένα μου αρέσει η Αθήνα και με έχουν γυρίσει σε πολύ ωραία μέρη. Αλλά όταν ακούσεις τους Αθηναίους να μιλάνε για τη μέρα τους (ναι, αυτή με τις 22 ώρες γιατί οι άλλες 2 είναι μέσα στο αυτοκίνητο - BMW πάντα) ή για τα μέρη τους, καταλαβαίνεις γιατί θεωρούν τη Θεσσαλονίκη ερωτική πόλη κλπ.
Στη Θεσσαλονίκη οι Αθηναίοι κάνουν βόλτα στην παραλία και στον Λευκό Πύργο, ψωνίζουν στην Τσιμισκή, στην Μητροπόλεως και πίνουν καφέ στην Αριστοτέλους. Βράδυ καμιά βόλτα στα Κάστρα, ποτάκι στα Λαδάδικα και πέρασμα από την μπουζουκλεωφόρο.
Ε, λες να μην τους αρέσει έτσι η Θεσσαλονίκη;
Δεν κάνουν Εύοσμο - Θέρμη κάθε μέρα από τον Περιφερειακό σε ώρες αιχμής, ούτε η δουλειά τους στέλνει στην Γιαννιτσών και πάρκινγκ στην Ολυμπιάδος!
Το ίδιο συζητούσαμε με ένα παλικάρι από ένα απίστευτα πανέμορφο και τουριστικό μέρος, που μου λέει 'ξέρεις πού θα ήθελα να είμαι τώρα; Πάνω στον Πύργο του ΟΤΕ (τον ΠΟΙΟΝ;) και να πίνω καφέ...'
...και το έλεγε λες και μιλούσε για Χαβάη με ελαφροντυμένες με λέι αυτόχθονες και καλλίπυγες κατοίκους!