-
Μισή ώρα πριν, καθώς περνούσα από Κρήνη υπήρχαν αστυνομικοί της τροχαίας αλλά και της δημοτικής στην αρχή της Κρήνης και γράφανε αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς. Λογικά τα διπλοπαρκαρισμένα αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας μιας και δεν είχε πολλά .
-
Κριμα που γραφανε , φαινεται οι μαγαζατορες τα σπασανε με τη δημοτικη αστυνομια και τι θα κανουνε τωρα που δεν παταει και ψυχη εκει.....
-
Η Κρήνη από απόλυτα must μέρος, έχει ΠΕΣΕΙ πάρα πολύ...
Στην ουσία λειτουργούν 3-4 μαγαζιά και τα θπόλοιπα φυτοζωούν...
Και θυμάμαι κάτι μεγαλέια πριν 2-3 χρόνια να κάνεις μισή ώρα να διασχίσεις την Πλαστήρα...
Αλήθεια που οφείλεται η πτώση πιστέυετε; -
Στο οτι τα τελευταια χρονια μαζευε θαμωνες 'δυτικων' συνοικιων με δανεικα X5 και cayenne ,μολις σφιξανε οι κ@λοι επεσε και η πελατεια των φιγουροχλιδοδανεισμενων. Εκτος αυτου οι μαγαζατορες δεν εκαναν και κατι ιδιαιτερο για να κρατησουν πελατεια και επικρατησαν μονο οι εξυπνοι (βλ. Remvi)
Παντως εδω απεναντι στα σφαγεια γινεται της κακομοιρας το ΠΣΚ. Βεβαια η πλειοψηφεια ειναι πρωτοετεις φοιτητες με παρτι πασπ-δαπ κλπ, οσο οι γονεις στελνουν χρημα τοσο κινειται το μερος. -
εχει φανταστικη μερα σημερα
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Κριμα που γραφανε , φαινεται οι μαγαζατορες τα σπασανε με τη δημοτικη αστυνομια και τι θα κανουνε τωρα που δεν παταει και ψυχη εκει.....Γενικα η δημοτικη αστυνομια στην περιοχη της Καλαμαριας εχει 'παρει ποδι'.
Ανελαβε η τροχαια, μαλλον βγηκαν πολλοι δοκιμοι απο τη σχολη.
Στην Εθν Αντιστασεως βολταρουν καθημερινα απο Περικλεους μεχρι Αιγαιου, ολη μερα... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Κριμα που γραφανε , φαινεται οι μαγαζατορες τα σπασανε με τη δημοτικη αστυνομια και τι θα κανουνε τωρα που δεν παταει και ψυχη εκει.....
Γενικα η δημοτικη αστυνομια στην περιοχη της Καλαμαριας εχει 'παρει ποδι'.
Ανελαβε η τροχαια, μαλλον βγηκαν πολλοι δοκιμοι απο τη σχολη.
Στην Εθν Αντιστασεως βολταρουν καθημερινα απο Περικλεους μεχρι Αιγαιου, ολη μερα...δυο τζιμανια ειναι. και οι δυο με απιστευτο υφος ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ / ΡΑΜΠΟ/ ΚΟΜΑΝΤΟ / Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ / Ο ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΑΙΝΩ / Ο ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΥ.........
(Αχρηστοι μαλακες)
-
Eτσι....
Προχθες που ειχε συννεφια, φορουσαν γυαλια ηλιου... (Απαραιτητο ψαρωτικο μπατσο-αξεσουαρ)
Ειχα μια ιδεα να τους προσφερω ενα ξεχασμενο αντηλιακο, αλλα λεω δε γ@μεις... -
Αγαπητοι συμπολιτες μου ,επειδη δεν εχω χρνο να ψαχνω για βουλκανιζατερ,η αδεια ορκομωσιας στο στρατο ειναι λιγη,πειτε μου σας παρακαλω 2 -3 μαγαζακια με λαστιχα,για να αλλαξω στο audi 80 του πατερα
προσανατολισμος ασφαλεια και πολλα χιλιομετρα,χωρις κανενα σπορ προσανατολισμο και καμια πιεση σε στροφες και εθνικη
205/60/15 διασταση -
- Κων. καραμανλη, προς Χαλκ/κη, λιγο πριν τη Βουλγαρη.
- Ψελλου με Κηφισιας
- Υψηλαντου, κοντα στη γεφυρα, λιγο μετα απο τη Ν.Ελβετια
-
Λάστιχα αλλάζω στον ''Καπίταλη'' μετά το αεροδρόμιο προς Περαία. Περνάς και την ιντερσαλόνικα λίγο πιο κάτω δεξιά σου.
-
ευχαριστω παιδια
θα περασω μια βολτιτσα να δω -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αγαπητοι συμπολιτες μου ,επειδη δεν εχω χρνο να ψαχνω για βουλκανιζατερ,η αδεια ορκομωσιας στο στρατο ειναι λιγη,πειτε μου σας παρακαλω 2 -3 μαγαζακια με λαστιχα,για να αλλαξω στο audi 80 του πατερα
προσανατολισμος ασφαλεια και πολλα χιλιομετρα,χωρις κανενα σπορ προσανατολισμο και καμια πιεση σε στροφες και εθνικη
205/60/15 διαστασηπου υπηρετείς σειρά?? κ εγω με αδεια ορκωμοσίας ειμαι σαλονικη αυτες της μερες!
-
Σχετικά με τους ποδηλατοδρόμους... Χθες πέρασα από Αγ. Δημητρίου το βράδυ και βάφανε καινούριες διακεκομμένες λωρίδες για τα αυτοκίνητα μιας και όπως έχω πει σε παλαιότερο post, οι διακεκομμένες που υπήρχαν μπέρδευαν τους οδηγούς (λογικό) και πίστευαν ότι δεν χωρούσαν (και εγώ στην αρχή αλλά μετά από παρατήρηση τελικά δεν υπήρχε πρόβλημα). Επίσης, δεν ξέρω πόσοι και αν έχετε περπατήσει την Αγ. Δημητρίου με τα πόδια τελευταία, αλλά είναι χάρμα οφθαλμών... Πλέον περπατάς σαν άνθρωπος με ΑΣΦΑΛΕΙΑ...!
-
Αν και η Αγ. Δημητρίου είναι ιδανική για τον ποδηλατόδρομο, πριν 1 μήνα που είχα ανεβεί δεν είχαν φτιάξει ακόμα τις νέες λωρίδες με αποτέλεσμα οι ευρισκόμενοι στην αριστερή να κινούνται με άνεση και όσοι ήταν δεξιά να πιέζονται. Ελπίζω τώρα να διορθώθηκε το πρόβλημα, αν και χώρος για 2 φορτηγά δίπλα δίπλα, δύσκολο να υπάρχει.
Ποδήλατα κινούνται καθόλου στη λωρίδα που έφτιαξαν ή είναι διακοσμητική και περνάει 1 ποδήλατο το μισάωρο; Όταν είχα ανέβει πάντως, σε 2 ημέρες δεν κατάφερα να συναντήσω ποδήλατο σε αυτό το δρόμο, από Καυταντζόγλειο μέχρι κέντρο.
Ευχαριστώ.
-
Ανεβαίνω πόλη σιγά σιγά...
Καφεδάρα και μετά Pet Shop Boys....
Γιατί οι ηλίθιοι θέλουν 3 ώρες πριν την έναρξη να είμαστ εκεί;; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ανεβαίνω πόλη σιγά σιγά...
Καφεδάρα και μετά Pet Shop Boys....
Γιατί οι ηλίθιοι θέλουν 3 ώρες πριν την έναρξη να είμαστ εκεί;;Θα ειμαστε και εμείς εκεί . Και καλά για να μην πλακώσουν όλοι μαζί.
Καλό δρόμο -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν και η Αγ. Δημητρίου είναι ιδανική για τον ποδηλατόδρομο, πριν 1 μήνα που είχα ανεβεί δεν είχαν φτιάξει ακόμα τις νέες λωρίδες με αποτέλεσμα οι ευρισκόμενοι στην αριστερή να κινούνται με άνεση και όσοι ήταν δεξιά να πιέζονται. Ελπίζω τώρα να διορθώθηκε το πρόβλημα, αν και χώρος για 2 φορτηγά δίπλα δίπλα, δύσκολο να υπάρχει.Ποδήλατα κινούνται καθόλου στη λωρίδα που έφτιαξαν ή είναι διακοσμητική και περνάει 1 ποδήλατο το μισάωρο; Όταν είχα ανέβει πάντως, σε 2 ημέρες δεν κατάφερα να συναντήσω ποδήλατο σε αυτό το δρόμο, από Καυταντζόγλειο μέχρι κέντρο.
Ευχαριστώ.
Κυκλοφορούν περισσότερα από 1 μήνα πριν. Εγώ δηλαδή κάθε φορά που τον περπατάω ( ) αυτόν τον δρόμο βλέπω καμιά δεκαριά, και πιστεύω με τον καιρό θα αυξηθούμε .
-
Σήμερα κατά τις 14.00 ενώ πήγαινα προς λαδάδικα επί της τσιμισκή πεζός, ακούμε σειρήνες καιπερνάνε ένα περιπολικό, 2 μηχανές, ένα φορτηγό, 2 συμβατικά με σειρήνες και άλλες 2 μηχανές. Με το που περνάν την Δραγούμη, οι μηχανές σταματάνε κάθετα και κλεινουν την κυκλοφορία, όπως κι οι άλλες δύο από μπροστά, ενώ τα περιπολικά σταμάτάνε διαγώνια...Κλασσσικά βγάινουν από μέσα με δερμάτινα και όπλα....Τότε πρόσεξα ότι ανάμεσα στο συρφετό υπήρχε ένα φορτηγάκι χωρίς διακριτικά, το οποίο έκανε όπισθεν κι έμπαινε στην πλαινή είσοδο της Τραπέζας Ελλάδος....Κάτσε καλά μιλάμε χρηματαποστολή
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Κυκλοφορούν περισσότερα από 1 μήνα πριν. Εγώ δηλαδή κάθε φορά που τον περπατάω ( ) αυτόν τον δρόμο βλέπω καμιά δεκαριά, και πιστεύω με τον καιρό θα αυξηθούμε .
Posts προς Θεσσαλονικείς