-
Σ' αυτό το S πόσοι έχουν φύγει!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Δυστυχώς, απλά θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά... και φυσικά θα ακούω τελωνεία και θα βγάζω σπυριά
Εννοείται... καρκίνος...
+1...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
+1...
συμμετείχες σε αυτοσχέδιους αγώνες?
-
Έχω γνωστό που τούμπαρε μέ ένα Saxo 1.100cc εκεί..
-
Περιφερειακός σήμερα το πρωί...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
+1...
Ναι...με τον μ@λ@κισμένο εαυτό μου...
Αποτέλεσμα, ευτυχώς μόνο λίγες στραβωμένες λαμαρίνες στο 206 και σ' ένα golf
-
+1...
αλητη κοντρακια
-
-
-
Πάντως πράγματι σε αυτή τη στροφή την έχουν πατήσει διάφοροι που νόμιζαν πως είναι γρήγοροι!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
:lol:
Πάντως πράγματι σε αυτή τη στροφή την έχουν πατήσει διάφοροι που νόμιζαν πως είναι γρήγοροι!Βασικά με την ταχύτητα που έφυγα την είχα πάρει στο παρελθόν, χωρίς πρόβλημα, απλά όχι με κρύα λάστιχα+άσφαλτο και στο όριό τους από ζωή και φυσικά όχι στις 4 το βράδυ (με 1 μπύρα όλο το βράδυ βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε, τα αντανακλαστικά... ). Από τότε δεν την έχω πάρει αυτή τη στροφή με τέτοια ταχύτητα...
-
Το προηγούμενο Clio πάντως με σπασμένη τρίτη (135 χάω περίπου) και μαμά ανάρτηση, δεν έβγαινε από τα S άκι και κατέληγε στο πεζοδρόμιο με στραβωμένο πίσω άξονα
-
:lol:
Πάντως πράγματι σε αυτή τη στροφή την έχουν πατήσει διάφοροι που νόμιζαν πως είναι γρήγοροι!Βασικά με την ταχύτητα που έφυγα την είχα πάρει στο παρελθόν, χωρίς πρόβλημα, απλά όχι με κρύα λάστιχα+άσφαλτο και στο όριό τους από ζωή και φυσικά όχι στις 4 το βράδυ (με 1 μπύρα όλο το βράδυ βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε, τα αντανακλαστικά... ). Από τότε δεν την έχω πάρει αυτή τη στροφή με τέτοια ταχύτητα...
Γενικά όπως φαίνεται δεν τις έχεις τις στροφές
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το προηγούμενο Clio πάντως με σπασμένη τρίτη (135 χάω περίπου) και μαμά ανάρτηση, δεν έβγαινε από τα S άκι και κατέληγε στο πεζοδρόμιο με στραβωμένο πίσω άξοναΒρε, λες;
Μιλάς για ολόκληρη γραμμή;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το προηγούμενο Clio πάντως με σπασμένη τρίτη (135 χάω περίπου) και μαμά ανάρτηση, δεν έβγαινε από τα S άκι και κατέληγε στο πεζοδρόμιο με στραβωμένο πίσω άξοναthis is madness
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γενικά όπως φαίνεται δεν τις έχεις τις στροφέςΓενικά όπως φαίνεται, επιβεβαιώνομαι για τους δικηγόρους...
Το προηγούμενο Clio πάντως με σπασμένη τρίτη (135 χάω περίπου) και μαμά ανάρτηση, δεν έβγαινε από τα S άκι και κατέληγε στο πεζοδρόμιο με στραβωμένο πίσω άξονα
this is madness
Για δες ποιος μιλάει...
αλήθεια στα φανάρια με βαθύ πορτοκαλί σταματάς;;;
-
Γενικά όπως φαίνεται δεν τις έχεις τις στροφές
Γενικά όπως φαίνεται, επιβεβαιώνομαι για τους δικηγόρους...
Δεν σας πιάνω κύριε πλατανογάφε no2
-
Mόλις έκλεισε η Τσιμισκή για άααααλλη μια φορά
ΧΑΟΣ βλέπω εκεί στη ΧΑΝΘ -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Mόλις έκλεισε η Τσιμισκή για άααααλλη μια φορά
ΧΑΟΣ βλέπω εκεί στη ΧΑΝΘΜάλλον λόγω αυτού...
-
Είχε πορεία αναρχικών. Καμιά 300αριά άτομα και κλείνει ο κεντρικός δρόμος της πόλης. Ωραία πράγματα...
Πριν 15 λεπτά δόθηκε σε κυκλοφορία ξανά.
Posts προς Θεσσαλονικείς