-
Ποτε σε παστωμενο λεωφορειο δεν κοβω εισητηριο εις ενδειξη διαμαρτυριας και αγανακτησης...
Οσο για τις 40 εκκλησιες με τις συμπλεκτοφαγες ανηφορες , για κεντρο σαφως θα προτιμουσα λεωφορειο... -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ποτε σε παστωμενο λεωφορειο δεν κοβω εισητηριο εις ενδειξη διαμαρτυριας και αγανακτησης...
Οσο για τις 40 εκκλησιες με τις συμπλεκτοφαγες ανηφορες , για κεντρο σαφως θα προτιμουσα λεωφορειο...Ναι αλλα θα μπορούσε να περνάει 1 στενό πιο πέρα από σένα. Η καλύτερη λύση είναι ποδαράκια, πιο γρήγορα από το λεωφορείο ειδικά τις ώρες αιχμής. Βεβαια το ανέβασμα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, αλλα αυτή έρχεται με τον καιρό.
Οι ανηφόρες τις 40 εκκλησιες σε μαθαίνουν να 'συμπλεκταρεις' σωστά, ειδικά όταν παρκάρεις συχνά σε κατηφόρες και ανηφόρες. Βεβαια στα πρώτα μου παρκαρίσματα έφαγα πολύ συμπλέκτη, πλέον όμως έχω γίνει ειδικός -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βεβαια το ανέβασμα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, αλλα αυτή έρχεται με τον καιρό.+1000 για το ανεβασμα με τα ποδια η με MTB (οταν γυρνας το βραδυ απο ταβερνοποσια τι γινεται; )
Πλακα πλακα τρελλη λαμπο στην πολη τελευταιως.
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Βεβαια το ανέβασμα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, αλλα αυτή έρχεται με τον καιρό.
+1000 για το ανεβασμα με τα ποδια η με MTB (οταν γυρνας το βραδυ απο ταβερνοποσια τι γινεται; )
Εγώ το χειμώνα πάντως έπαιρνα taxi. Το καλοκαίρι το έκοβα με τα πόδια, δροσούλα και ησυχία αρκετά ευχάριστη βόλτα. Βεβαια πολλη ανηφόρα αφού το σπίτι μου είναι τέρμα πάνω
-
Σήμερα είδα τον μεγαλύτερο αριθμό κλήσεων σε παρμπρίζ αυτοκινήτων. Η δημοτική ήταν έξω και αλώνιζε, και αν συνεργαζόταν λίγο καλύτερα στις διάφορες κεντρικές διασταυρώσεις και η Τροχαία, θα ήταν θαύμα η πόλη.
Τρία-τέσσερα κλασσικά πάρκινγκ γεμάτα στις 12.30 το μεσημέρι. Ψηλά όμως και στην Εθνικής Αμύνης-Αγγελάκη κλπ. υπήρχαν αρκετές θέσεις.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.newsblog.gr/?p=26756viewtopic.php?f=13&t=35211&p=1677986#p1677986
-
εχει κανείς το link απο το lonely planet??
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
viewtopic.php?f=13&t=35211&p=1677986#p1677986
εβαλες λαθος λινκ;
-
try again
Θες και εσύ τη μπουγάτσα σου για να ρθεις στα ίσια σου τροπολιτσώτη
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:x try againΘες και εσύ τη μπουγάτσα σου για να ρθεις στα ίσια σου τροπολιτσώτη
Aυτο βγαινει:>Ένα από τα πιο σοβαρά sites της χώρας είναι το αντίφωνο
http://www.antifono.gr/portal/
Το είδα προχθές με μεγάλη χαρά, μπράβο τους!
Εγω νομιζα οτι ηθελες το >Οι δέκα ωραιότερες πόλεις για διασκέδαση στον κόσμο σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οδηγό Lonely Planet.
- ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΣΕΡΒΙΑ
- ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΚΑΝΑΔΑΣ
3.ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
5. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ: Μοντέρνα καταστήματα και εκθεσιακούς χώρους μπορεί να συναντήσει κάποιος στην πανέμορφη ελληνική πόλη. Η Θεσσαλονίκη καυχιέται για τη νυχτερινή της ζωή στη διάρκεια των χειμερινών μηνών που οι περισσότεροι φημισμένοι προορισμοί στην Ελλάδα βρίσκονται σε «χειμερία νάρκη» : από καλλιτεχνικά καφέ, μέχρι Λάτιν μπαρ και ντισκοτέκ και μπουζούκια. Αρκετά για να σας κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μετά τις επισκέψεις σε βυζαντινές εκκλησίες και μουσεία. - ΛΑ ΠΑΣ, ΒΟΛΙΒΙΑ
- ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ, ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ
- ΜΠΑΚΟΥ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
- ΟΚΛΑΝΤ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
- ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΙΣΡΑΗΛ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_307717
Λαθος μου
-
Ναι το 2ο ήθελα αν εννοείς που δεν βγαίνει αμέσως αλλά πρέπει να ανέβεις λίγο πιο πάνω τη σελίδα δεν ξέρω πώς είναι τεχνικά δυνατό να το κάνω. έκανα copy paste . Σχώρα με αλλά δεν ξέρω
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ναι το 2ο ήθελα αν εννοείς που δεν βγαίνει αμέσως αλλά πρέπει να ανέβεις λίγο πιο πάνω τη σελίδα δεν ξέρω πώς είναι τεχνικά δυνατό να το κάνω. έκανα copy paste . Σχώρα με αλλά δεν ξέρωΚανεις αριστερο κλικ πανω στον τιτλο του ποστ που θες και αντιγραφεις την διευθυνση
-
Ευχαριστώ
-
Κατα τις 6.30 στην Νεα Δυτικη εισοδο στο ρευμα προς Θεσσαλονικη ειχε πολυ μεγαλη ουρα αυτοκινητων και αναμεσα σ αυτα υπηρχαν περιπολικα,ενα ασθενοφορο και καποια οχηματα οδικης βοηθειας.Ξερουμε τι εγινε????
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ποτε σε παστωμενο λεωφορειο δεν κοβω εισητηριο εις ενδειξη διαμαρτυριας και αγανακτησης...Αξίζει άραγε τον κόπο, αν σκεφτείς ότι μπορεί να να σε κάνει ρεζίλι κανένας μ@κ@κας ελεγκτής;
Εγώ το χειμώνα πάντως έπαιρνα taxi. Το καλοκαίρι το έκοβα με τα πόδια, δροσούλα και ησυχία αρκετά ευχάριστη βόλτα. Βεβαια πολλη ανηφόρα αφού το σπίτι μου είναι τέρμα πάνω...
...Η καλύτερη λύση είναι ποδαράκια, πιο γρήγορα από το λεωφορείο ειδικά τις ώρες αιχμής. Βεβαια το ανέβασμα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, αλλα αυτή έρχεται με τον καιρό.
Μάλλον φεύγει με τον καιρό...
Όσο για την συγκεκριμένη γραμμή του ΟΑΣΘ, ήταν ανέκαθεν απαίσια. Ίσως γιατί ποτέ δεν είχε την 'απόδοση' που έχουν οι μεγάλες γραμμές. Όταν την χρησιμοποιούσα, αισθανόμουν προσβεβλημένος ώς επιβάτης. Γι' αυτό και την τελευταία φορά που ανέβηκα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, πρέπει να ήταν Magirus... Ευτυχώς το κέντρο είναι κοντά.
Το 'ευτυχώς' βέβαια τώρα τελευταία τείνει να γίνει 'δυστυχώς' μια και πάμπολλοι που θέλουν να πάνε στο κέντρο, παρκάρουν εδώ και το κόβουν με τα πόδια για κάτω. Ειλικρινά σκέφτομαι να ξεσηκώσω τους γείτονες και να απαιτήσουμε από τον Δήμο να εφαρμοσθεί και στις 40 Εκκλησιές το μέτρο της στάθμευσης με κάρτα μόνιμου κατοίκου.
-
-
Αν εξαιρέσεις τη θάλασσα που είναι πάντα όμορφη κάτω τα κτίρια είναι μπαγλαντές
-
Εμένα μου θυμίζει το Ρίο (της Βραζιλίας..
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εμένα μου θυμίζει το Ρίο (της Βραζιλίας..Με λύπη μου βλέπω ότι σε αντίθεση με την Φτωχομάνα, στο Ριο δεν υπάρχουν καλώδια που κρέμονται ατάκτως από τις κολώνες...
-
Η Θεσσαλονίκη αν δεν είχε τον θερμαϊκό, θα ήταν από τις πιο άσχημες πόλεις...
Άναρχη δόμηση και παλιά κτήρια τα οποία δεν συντηρήθηκαν στην πάροδο του χρόνου
Posts προς Θεσσαλονικείς