-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ενώ ο διπλανός σου μύριζε σκόρδο και η διπλανή σου πατσουλι)Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ
-
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/bl ... _1661.html
μαλλον στα ζωα ή στα τροχαια πρεπει να μπει
μιας και ηταν στα μερη μας το αφηνω εδω
-
Πέρασα πριν από λίγο από το σημείο. Το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα γυρισμένο ανάποδα με τη μούρη κατεστραμμένη. Υπήρχε τροχαία στο σημείο, ενώ στο πάρκινγκ που υπάρχει ακριβώς μετά υπήρχε σταματημένο φορτηγό -με κορίνες τριγύρο- και ένα περιπολικό μπροστά του.
-
Η πόλη σήμερα κέντρο έχει φρακάρει. Ακόμα και με το δίκυκλο κόλλησα σε 1 - 2 σημεία για λίγο. Με αμάξι δεν το συζητώ δεν κινείται τπτ.
Σήμερα στα δικαστήρια ήταν τίγκα στα αφηνιασμένα ξέκωλ@, ως συνήθως βέβαια αλλά σήμερα είχε έξαρση το πράγμα . Όποιος θέλει να πάει άκλαφτος ας μου στείλει pm να τον πάρω μαζί μου μια από τις επόμενες μέρες
-
Μυρίζει σιγά σιγά δημοτικές εκλογές! Έχουν αρχίσει να στρώνουν καινούρια άσφαλτο στη γειτονιά, ακόμα και σε στενάκια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όποιος θέλει να πάει άκλαφτος ας μου στείλει pm να τον πάρω μαζί μου μια από τις επόμενες μέρεςθα του τα φτιάξεις με καμια εύα?
-
Σήμερα πέρασα από Αγγελάκη.....τουλάχιστον εκεί τους έκοψε να φτιάξουν τον ποδηλατόδρομο πάνω στο τεράστιο πεζοδρόμιο.....
-
υπαρχει πουθενα κανενα λινκ να δουμε που θα γινουν συνολικα ποδηλατοδρομοι?
-
σημερα στην αγιου δημητριου ξηλωνανε τα κωλονακια και βαζανε εκεινα τα εμποδια...
φυσικα αρκετα παρκαρισμενα πανω στα πεζοδρομιο και φυσικα ΟΛΑ με προστιμο των 80 ευρω....
μονο απο την αγιου δημητριου ο δημος θεσσαλονικης εβγαλε πανω απο 1.000 σε μια ωριτσα , not bad ε??
ΤΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
IT IS ALL ABOUT THE FUCKING MONEY REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
Δεν τους γράφουν; 'Δεν ασχολούνται, δεν τους νοιάζει τίποτα'.
Τους γράφουν; 'Είναι καθαρά εισπρακτικοί οι λόγοι'.Το ένα μας βρωμάει, το άλλο μας ξυνίζει
Το πρόβλημα όμως είναι ότι γράφουν τόσο, όσο τους χρειάζεται για τον προϋπολογισμό........και δεν ασχολούνται περαιτέρω.
Αλήθεια είδε ποτέ κανείς κλήση σε παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο της Λ. Στρατού;
Υ.Γ. Στη Στρατού ένα από αυτά τα πλαστικά που οριοθετούν τον ποδηλατόδρομο βγήκε εκτός θέσης....κάποιος το στούκαρε άγαρμπα.....ή υποχώρησε ήδη από τα αυτοκίνητα που το κόβουν κάθετα για να ανεβοκατέβουν το πεζοδρόμιο
-
σορρυ ρε μαστορα, να τα βαλουμε απο την αρχη τα πραγματα....
θα μιλησουμε ΚΑΘΑΡΑ για το κομματι της αγιου δημητριου οκ ???
το πεζοδρομιο στην εν λογω οδο ειναι απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, θα τους πειραζε να φτιαξουν εσοχη και να δημιουργησουν θεσεις για παρκινγκ??και εχει χωρο ΚΑΙ για ποδηλατες ΚΑΙ για πεζους....
και μην μου πεις οτι δεν μπορουν να κοψουν την οικοδομικη γραμμη...... κλαιν μαιν. αλλα εχουν μαθει : κοτσαρουν μια ταμπελα , απαγορευεται σταση / σταθμευση ετσι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και αμολουν τα τζιμανια (δημοτικη αστυνομια ) με ενα μπλοκακι και ξεκινανε την εισπραξη...
η προχειροτητα σε ολο της το μεγαλειο, δουλειες του ποδαριου, δουλειες του ευκαιριακου φαινεσται...
-
Συμφωνώ, θα μπορούσαν κάλλιστα να φτιάξουν εσοχή για κάθετη στάθμευση (ή έστω παράλληλη), πιο μέσα ποδηλατόδρομος, και ακόμη πιο μέσα χώρος για τους πεζούς, αντί για το σημερινό μπάχαλο.
Από τη στιγμή όμως που για καλό ή για κακό εκεί έχει ΠΕΖΟδρόμιο, εμείς δεν πρέπει να το καβαλάμε...
-
ας βαζανε κωλονακια ..... so simple.
-
Ένα μπο λο είμαστε κύριοι.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ας βαζανε κωλονακια ..... so simple.: κοτσαρουν μια ταμπελα , απαγορευεται σταση
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όποιος θέλει να πάει άκλαφτος ας μου στείλει pm να τον πάρω μαζί μου μια από τις επόμενες μέρες
θα του τα φτιάξεις με καμια εύα?
-
αμα την πουλήσω θα σου στείλω τις πινακίδες πεσκέσι
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Συμφωνώ, θα μπορούσαν κάλλιστα να φτιάξουν εσοχή για κάθετη στάθμευση (ή έστω παράλληλη), πιο μέσα ποδηλατόδρομος, και ακόμη πιο μέσα χώρος για τους πεζούς, αντί για το σημερινό μπάχαλο.Από τη στιγμή όμως που για καλό ή για κακό εκεί έχει ΠΕΖΟδρόμιο, εμείς δεν πρέπει να το καβαλάμε...
+1
Μακάρι στο συγκεκριμένο σημείο να έγραφαν και κάθε μέρα. Αν πήγαιναν και τα λεφτά στο Δήμο και όχι σε τσέπες... θα είχαμε ένα Δήμο που θα τον ζήλευε και το Παρίσι.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ysterical:
αμα την πουλήσω θα σου στείλω τις πινακίδες πεσκέσιΑμέ...κοπιάστε
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ας βαζανε κωλονακια ..... so simple.Χμμμ... Που το είχες το μυαλό σου ποπολάρε;
Φαντάζομαι εννοείς κολονάκια. Αν και δεν θα είχα αντίρρηση να το γεμίσουν και με κωλονάκια, θα παρκάρουν και τα ποδήλατα πιο εύκολα. Έτσι και αλλιώς η πόλη μας έγινε κ%#&χανείο...
Posts προς Θεσσαλονικείς