-
πάντως περιμένω με αγωνία την πρώτη οργάνωση που αντί για την αστική τάξη θα έχει ως στόχο το προλεταριάτο
θα καίει τα ταπεινό Tiida, Hyundai, Golf τα συνοικιακά μαγαζάκια, θα σπάει στο ξύλο μεροκαματιάρηδες λαχειοπώλες κλπ
ονειρεμένη κατάσταση
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πάντως περιμένω με αγωνία την πρώτη οργάνωση που αντί για την αστική τάξη θα έχει ως στόχο το προλεταριάτοθα καίει τα ταπεινό Tiida, Hyundai, Golf τα συνοικιακά μαγαζάκια, θα σπάει στο ξύλο μεροκαματιάρηδες λαχειοπώλες κλπ
ονειρεμένη κατάσταση
αυτό που λες λέγεται κυβέρνηση, αλλά τα καταστρέφει με το βαμβάκι, με την έμμεση φορολογία
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πάντως περιμένω με αγωνία την πρώτη οργάνωση που αντί για την αστική τάξη θα έχει ως στόχο το προλεταριάτοθα καίει τα ταπεινό Tiida, Hyundai, Golf τα συνοικιακά μαγαζάκια, θα σπάει στο ξύλο μεροκαματιάρηδες λαχειοπώλες κλπ
ονειρεμένη κατάσταση
Toλμάς και βάζεις την προσιτή πολυτέλεια -aka Tiida- στην ίδια πρόταση με το κατασκέυασμα για τον λαουτζίκο Golf;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πάντως περιμένω με αγωνία την πρώτη οργάνωση που αντί για την αστική τάξη θα έχει ως στόχο το προλεταριάτο
θα καίει τα ταπεινό Tiida, Hyundai, Golf τα συνοικιακά μαγαζάκια, θα σπάει στο ξύλο μεροκαματιάρηδες λαχειοπώλες κλπ
ονειρεμένη κατάσταση
αυτό που λες λέγεται κυβέρνηση, αλλά τα καταστρέφει με το βαμβάκι, με την έμμεση φορολογία
+1000
Για ότι περισσέψει υπάρχουν και τα ΜΑΤ...
Tο Tiida είναι για πραγματικούς αριστοκράτες, που να το καταλάβετε εσείς οι ψευτομπουρζουαζοτέτοιοι...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γιατί, ποιός έχει το Hummer, ο Chuck Norris?
O Γιος του
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υγ: Ξερει κανεις τι εγινε σημερα το βραδυ στην περιφερειακη μετα το τουνελ??? 4-5 περιπολικα με φαρους και σπασμενα πλαστικα και κομματια αυτοκινητων -προφανως- απο το τελος του τουνελ μεχρι την εξοδο για τουμπα!
Elementary my dear Watson, αφού έβρεχε!
ένα αμάξι τούμπαρε μέσα στο τούνελ και μετά καμιά 7-8 χάσανε τον έλεγχο από τα λάδια τα οποία λόγω βροχής δεν φαίνονταν.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Tο Tiida είναι για πραγματικούς αριστοκράτες, που να το καταλάβετε εσείς οι ψευτομπουρζουαζοτέτοιοι...Κρύβει την πολυτέλεια στα ενδότερα και πίσω απο τα φιμέ τζάμια για τους χρήστες του για να μην προκαλεί!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υγ: Ξερει κανεις τι εγινε σημερα το βραδυ στην περιφερειακη μετα το τουνελ??? 4-5 περιπολικα με φαρους και σπασμενα πλαστικα και κομματια αυτοκινητων -προφανως- απο το τελος του τουνελ μεχρι την εξοδο για τουμπα!
Elementary my dear Watson, αφού έβρεχε!
ένα αμάξι τούμπαρε μέσα στο τούνελ και μετά καμιά 7-8 χάσανε τον έλεγχο από τα λάδια τα οποία λόγω βροχής δεν φαίνονταν.
-
Είχα πολύ καιρό να πάω στο πατρικό μου(κοντά στην Εθν. Αντίστασης)... Τί γίνεται από το διπλοπαρκάρισμα;; Εκεί μεταξύ Περικλέους και Αιγαίου!!! Κόλαση
Εκτός αν μετά από 6 μήνες αποτοξίνωση μου φάνηκε εμένα περίεργο τα 45 λεπτά μέχρι την Αγ. Σοφίας. Πιτσιρικάς για να πάω στο φροντηστήριο με το 3, έκανα 15 λεπτά! -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Είχα πολύ καιρό να πάω στο πατρικό μου(κοντά στην Εθν. Αντίστασης)... Τί γίνεται από το διπλοπαρκάρισμα;; Εκεί μεταξύ Περικλέους και Αιγαίου!!! Κόλαση
Εκτός αν μετά από 6 μήνες αποτοξίνωση μου φάνηκε εμένα περίεργο τα 45 λεπτά μέχρι την Αγ. Σοφίας. Πιτσιρικάς για να πάω στο φροντηστήριο με το 3, έκανα 15 λεπτά!tell me about it....
-
Εκεί μένω και γω φίλε. Πανικός γίνεται αλλά ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν κουνιέται. Το scooter είναι η σωτηρία μου. Ποπολάρε ήρθε η ώρα να καβαλήσεις 2τροχο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:
Εκεί μένω και γω φίλε. Πανικός γίνεται αλλά ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν κουνιέται. Το scooter είναι η σωτηρία μου. Ποπολάρε ήρθε η ώρα να καβαλήσεις 2τροχοΡε συ παρε το 699 να ουμ να βρεις την υγεια σου κινησε με ενα παλιο σκουτερ!!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:
Εκεί μένω και γω φίλε. Πανικός γίνεται αλλά ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν κουνιέται. Το scooter είναι η σωτηρία μου. Ποπολάρε ήρθε η ώρα να καβαλήσεις 2τροχομλκς δεν κανω
-
Είσαι φετιχιστής των 4τ?
-
απλά δεν θέλει να γίνει ανταλλακτικά για άλλους
-
Βρε που να φας τη γλώσσα σου πρωϊ πρωϊ
Τώρα που το σκέφτομαι μην πάρετε 2τροχο μου αρέσει να σας βλέπω σκυθρωπούς μέσα στην κίνηση
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Βρε που να φας τη γλώσσα σου πρωϊ πρωϊΤώρα που το σκέφτομαι μην πάρετε 2τροχο μου αρέσει να σας βλέπω σκυθρωπούς μέσα στην κίνηση
αν ξερεις παρακαμψεις δεν κολας πουθενα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Βρε που να φας τη γλώσσα σου πρωϊ πρωϊ
Τώρα που το σκέφτομαι μην πάρετε 2τροχο μου αρέσει να σας βλέπω σκυθρωπούς μέσα στην κίνηση
αν ξερεις παρακαμψεις δεν κολας πουθενα
Αυτό πήγα να κάνω, αλλά με το γ@μωμετρό του μέσα, πάει και η Δελφών... Κατέβασμα Παρασκευοπούλου κλπ.
Το δίτροχο είναι λύση. Αλλά πρέπει να φτάσω και από Χαλκιδική πρώτα. Πέρυσι στα ζόρια 'έκλεβα' το scooter του αδερφού μου. Άφηνα το αμάξι στην πυλωτή του και... jogάρα
Πάντως επειδή με το δικό μου έπεσα φέτος σε κάτι χώματα που βρήκε η πίσω ρόδα, ψιλοχέστηκα... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εκτός αν μετά από 6 μήνες αποτοξίνωση μου φάνηκε εμένα περίεργο τα 45 λεπτά μέχρι την Αγ. Σοφίας. Πιτσιρικάς για να πάω στο φροντηστήριο με το 3, έκανα 15 λεπτά!Συνήθως καθημερινές (μια, δυο μέρες) και για λίγες ωρες (μια, δυο ώρες) υπάρχει δημοτική αστυνομία (ένας ή δύο) που σφυρίζουν, φευγουν οι διπλοπαρκαρισμένοι και ... έρχονται άλλοι!!!
Δυστυχώς λύση δεν φαίνεται να υπάρχει. -
Posts προς Θεσσαλονικείς