-
Black-eyed: για την έλλειψη αστυνόμευσης έχεις απόλυτο δίκιο.
-
αυτα τα χιλιαδες πλαστικα κολονακια τι θα τα κανει μετα ο δημαρχος αραγε?
ας βαλει μερικα στις εξοδους του περιφερειακου,εκει που καποτε υπηρχαν καποια αλλα διαχωριστικα αλλα με τον καιρο εξαφανιστηκαν
θα εχει μπολικη καβατσα -
Ο περιφερειακός δεν ανήκει στην δικαιοδοσία του δήμου.
Είναι νομίζω νομαρχία ή περιφέρεια... -
Το ξέρω πολύ καλά ότι το μέτρο ισχύει και πάνω από την Εγνατία. Εγώ αναφέρομαι στην έλλειψη αστυνόμευσης από την δημοτική αστυνομία σ’ αυτή τη περιοχή.
Οι θέσεις ΔΕΝ επαρκούν, εκτός αν γυρνάς από την δουλειά σου καμιά περίεργη ώρα (π.χ πρωινές ώρες μέχρι της 9 που αδειάζει το κέντρο) οπότε βρίσκεις σχετικά εύκολα θέση(τυχερέ). Δεν νομίζω να μπορείς να βρεις εύκολα θέση 12 το μεσημέρι ή 6 το απόγευμα. -
Φτιαχνουν ποδηλατο(μηχανο)δρομο στην Καυτατζογλου????
-
Τον εχουν φτιάξει ήδη...
-
(delete, με πρόλαβε ο drdino)
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ο περιφερειακός δεν ανήκει στην δικαιοδοσία του δήμου.
Είναι νομίζω νομαρχία ή περιφέρεια...ας τα δανεισουν στον καμποι
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Τερμα και το κιτσενΈχω καιρό να πάω στο κουζινόμπαρο και με αυτά που γράφεις θα κάνω ακόμα περισσότερο. Μόνο τα γλυκά τους είναι ωραία αλλά να πάνε να πνιγούν με τέτοια εξυπηρέτηση.
Γιατί στη Κουντουριώτη έκαναν ποδηλατόδρομο και από τις 2 πλευρές;
Στους δρομους που μπηκαν οι ποδηλατο-διαδρομοι προηγηθηκε διαπλατυνση αραγε?
Αυτό εντάσσεται στα .funniest
Φάνκι πάρε ένα μεγάλο σφυρί και βάρα τη μίζα. Μερικές φορές μετά τα χτυπήματα δουλεύει.
Πέρα από τη πλάκα, 2-3 χτυπήματα με ένα λαστιχένιο σφυρί βοηθάνε καμιά φορά.
Η μονοδρόμιση της Δωδεκανήσου υποτίθεται ότι είναι προσωρινό μέτρο λόγω των εργασιών του μετρό. Φαντάζεσθε τι θα γίνει όταν τον ξανακάνουν αμφίδρομο;
Μάλλον θα παραμείνει έτσι και μετά το τέλος των έργων:
http://metrothessalonikis.blogspot.com/ ... st_07.html
'Πάντως, τα κυκλοφοριακά μοντέλα που «τρέχουν» οι συγκοινωνιολόγοι δείχνουν ότι οι δύο αυτές ρυθμίσεις θα εξυπηρετήσουν συνολικά την περιοχή χωρίς να επιβαρύνουν την κυκλοφορία και έτσι ενδέχεται να παραμείνουν και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του μετρό.'και ΙΜΟ έχουν δίκιο.
-
1)Εάν πάρκαραν στο κέντρο μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι και αυτή που έχουν κατάστημα (άλλη μ@.. και αυτή η απαγόρεψη) οι θέσεις θα επαρκούσαν. Μόνο όμως αυτοί και όχι αυτοί που κατεβάινουν με το car για καφεδάκι.
2)Μην συγκρίνεις τις καθημερινές με τα σαβ/κα που η αγορά κλείνει , πολλοί φεύγουν εκτός Θεσσαλονίκης και ακόμη περισσότεροι δεν μετακινούν το αυτοκίνητο τους.
3)Τα μισά και παραπάνω αυτοκίνητα που είναι αυτή την στιγμή παρκαρισμένα στο κέντρο δεν έχουν το ειδικό σήμα καθώς οι οδηγοί τους δεν φοβούνται αν θα τους γράψουν. Μην κοιτάς την περιοχή γύρω από την Αριστοτέλους (πάνω από την Εγνατία). Υπάρχουν άπειροι δρόμοι και στενά από την Εγνατία μέχρι την Αγίου Δημητρίου που δεν ελέγχονται. Πέρυσι πριν αποκτήσω και εγώ το σήμα αναγκαζόμουν να παρκάρω το απόγευμα σε δρόμους που ίσχυε το μέτρο και καμία φορά δεν με έγραψαν.Μακάρι να αλλάξει κάτι αλλά δεν το βλέπω. Η κατάσταση είναι τραγική.
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Όταν επιβάλλεις ένα μέτρο (στην περίπτωση μας η ελεγχόμενη στάθμευση) φροντίζεις επίσης να το τηρείς.
Ποιόν κοροϊδεύουμε; Πότε πάτησε το πόδι της η δημοτική αστυνομία να γράψει σε οδούς και στενά πάνω από την Εγνατία; Μια φορά το τρίμηνο;
Κάθε μέρα χιλιάδες είναι τα αυτοκίνητα μη μόνιμων κατοίκων που παρκάρουν στο κέντρο παράνομα. Οι θέσεις δεν επαρκούν ούτε για μισό αυτοκίνητο. Το μέτρο ίσως (δεν το ξέρω αυτό) βοηθά αυτούς που κατοικούν κάτω από την Εγνατία, και αυτό είναι καλό. Πάνω όμως από την Εγνατία που κατοικεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού οι θέσεις δεν επαρκούν καθώς παρκάρουν όλοι, ασχέτως αν κατοικούν εκεί ή όχι.Δεν ζητάμε να παρκάρουμε κάτω από το σπίτι μας. Ζητάμε να βρίσκουμε να παρκάρουμε έστω και σε μια απόσταση 10-15 λεπτών μακριά από το σπίτι. Στο κέντρο όμως δεν βρίσκεις, πουθενά.
Όλοι έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια λένε.
Φιλικά πάντα
-
-
Πείτε μου τώρα ότι βρίσκετε να παρκάρετε στο κέντρο...
Σε λίγο θα νομίσω ότι ζω σε άλλη πόλη -
black-eyed με συγχωρεις αλλα δεν καταλαβα σε ποια απαγορευση αναφερεσαι κ την χαρακτηριζεις ανοησια?την απαγορευση εισοδου κ σταθμευσης σε μη εξουσιοδοτημενους χρηστες-οδηγους?
μου φαινεται απολυτως λογικο να απαγορευσουν την εισοδο στο κεντρο της πολης με αυτοκινητα(εξαιρουνται οι κατοικοι-εργαζομενοι στο κεντρο)..οπως κ το ιδιο να συμβει (μονο στο θεμα της σταθμευσης κ οχι της εισοδου γενικοτερα) σε ολες τις περιοχες..
επισης ενα πολυ καλο σεναριο(επιστημονικης φαντασιας βεβαιως..) θα ηταν σε καθε οικοδομικο τετραγωνο να υπαρχει κ ο αναλογος χωρος σταθμευσης(στην θεση ας πουμε μιας οικοδομης) για τους κατοικους του εν λογω τετραγωνου..ετσι δεν θα ειχαμε κ σταθμευμενα στα πεζοδρομια κ θα ηταν κ πιο αραιοκατοικημενα..αλλα ο σπιλμπεργκ απο οσο θυμαμαι δεν τριγυρνα στα μερη μας.. -
Γράφω για την απαγόρευση να αποκτούν κάρτα ελεύθερης στάθμευσης οι ιδιοκτήτες (διαχειριστές) των καταστημάτων που λειτουργούν στο κέντρο. Την θεωρώ βλακεία...
sv2 αυτό δεν είναι το παρκάκι πάνω από την αριστοτέλους μπροστά στον Άγιο Δημήτριο;
Εγώ αναφέρομαι σε περιοχές (βλέπε ροτόντα, βλέπε ψηλά Ιασωνίδου, βλέπε Ολύμπου αρχές της) όπου η αστυνόμευση είναι σπάνια...
-
@sv2 σωστα ..... αλλα αν εχεις δευτερο αυοκινητο και εισαι κατοικος και βλεπεις αυτες τις θεσεις και αναγκαζεσαι να το πας στην διαλου την μανα ...πως θα ενιωθες ???
αλλο οι μη κατοικοι και αλλο οι κατοικοι..
και στο σημειο που εισαι εσυ ειναι καλα....στις αρχες ολυμπου πανε να δεις που μενει ο γνωστος μου. -
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Εγώ αναφέρομαι σε περιοχές (βλέπε ροτόντα, βλέπε ψηλά Ιασωνίδου, βλέπε Ολύμπου αρχές της) όπου η αστυνόμευση είναι σπάνια...
οχι η αστυνομευση ειναι συνεχης εκει..>!!!! στο λεω γιατι σημερα μιλησα με παθον!
-
Η αστυνόμευση όταν υπάρχει είναι συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (κατά 99% πρωινές ώρες). Για να εφαρμόζεται σωστά το μέτρο πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση από 8 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ (ώρες που ισχύει το μέτρο). Δεν λέω να υπάρχει δημοτικός αστυνομικός σε κάθε γωνία αλλά 4-5 φορές την ημέρα πρέπει να περνούν από όλους τους δρόμους.
Το μέτρο δεν εφαρμόζεται σωστά όπως και πολλά άλλα σ' αυτή την πόλη.
-
Ρε παιδιά είναι απλό.....αν δινόταν αυτοκόλλητο και σε δεύτερο αυτοκίνητο, τότε κάποιοι που έχουν μόνο ένα θα βρίσκονταν σε μειονεκτική θέση...και αυτό είναι απαράδεκτο.
Αν υπάρχουν π.χ. 4000 θέσεις στάθμευσης, μπορείς να δώσεις από μία σε 4000 διαμερίσματα ή από 2 σε 2000 διαμερίσματα. Δεν μπορείς να δώσεις 2 σε 4000 διαμερίσματα....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
@sv2 σωστα ..... αλλα αν εχεις δευτερο αυοκινητο και εισαι κατοικος και βλεπεις αυτες τις θεσεις και αναγκαζεσαι να το πας στην διαλου την μανα ...πως θα ενιωθες ???
αλλο οι μη κατοικοι και αλλο οι κατοικοι..
και στο σημειο που εισαι εσυ ειναι καλα....στις αρχες ολυμπου πανε να δεις που μενει ο γνωστος μου.Εχω και δεύτερο και τρίτο.......στο πάρκιγκ φυσικά.
Πάντως πριν την εφαρμογή του μέτρου γινόταν της πουτ@ν@ς.Απο την ημέρα της εφαρμογής ανασάναμε και πολλοί γείτονες αφήσανε τα πάρκιγκ των 200 ευρώ το μήνα.
Posts προς Θεσσαλονικείς