-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχει βγει τις τελευταίες μέρες η Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή Ποσειδωνίου-Μεγ. Αλεξάνδρου-Γ.Παπανδρέου και κόβει κλήσεις σε διπλοσειρές και παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια, παίρνοντας και πινακίδες. Νομίζω ότι ο Δήμαρχος με τα σχέδια για τα πάρκα, ανακάλυψε ότι υπάρχει Θεσσαλονίκη και πιο πέρα από την Αγίας Σοφίας και την Τσιμισκή.μ@λ@κία ε;
-
Καλα κανει . Πρεπει καποτε να καταλαβουμε πως δεν γινεται μερικοι μ@λ@κες να κλεινουν ολοκληρες λωριδες μεγαλων δρομων. Εχει καταντησει η πολη μας ενα απεραντο παρκινγκ. Οι Αθηναιοι ειναι μηπως πιο εξυπνοι και κρατανε τους δρομους τους ανοιχτους;
-
σήμερα το απόγευμα 1 ώρα απο τη γέφυρα του ΤΙΤΑΝ μέχρι το παπαγεωργίου!!
-
Kαλησπέρα.
Είμαι στα πρόθυρα αγοράς νέου αυτ/του απο Θεσνίκη παιδιά και θα ήθελα καμμιά άποψη περί των εκεί αντιπροσώπων της Opel.
Κατέληξα στο Opel Corsa και το μόνο που έμεινε είναι να βρώ τον κατάλληλο αντιπρόσωπο στην πόλη από άποψη συμπεριφοράς, ικανοποιητικού after sales & προσφορών.
Κάποια βοήθεια??
ΥΓ: Βασικά για Δ.Θεσνίκη μόνο, άρα μεtαξύ των Μοtorstar (Ν.Μοναστηρίου 100 - Κορδελιό) , Διον Motors (Λαγκαδά 134 - Νεάπολη) & Οpel Σίνης (Στροφή Ωραιοκάστρου).
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σήμερα το απόγευμα 1 ώρα απο τη γέφυρα του ΤΙΤΑΝ μέχρι το παπαγεωργίου!!Δηλαδή, εγώ που έκανα 1 ώρα για όλο τον περιφερειακό, θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό...
Και να σκεφτείς ότι είχα ραντεβού με τον μαραγκό για την κουζίνα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
σήμερα το απόγευμα 1 ώρα απο τη γέφυρα του ΤΙΤΑΝ μέχρι το παπαγεωργίου!!
Δηλαδή, εγώ που έκανα 1 ώρα για όλο τον περιφερειακό, θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό...
Και να σκεφτείς ότι είχα ραντεβού με τον μαραγκό για την κουζίνα...
και σου είπα,δεν δεν χρειάζεται μωρέ να την αλλάξτε
βάψτην μπλε απλώς...άκουσα για καραμπόλα 7 αυτοκινήτων αλλά η πηγή μου δεν ήταν κ η πιο έγκυρη.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Έχει βγει τις τελευταίες μέρες η Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή Ποσειδωνίου-Μεγ. Αλεξάνδρου-Γ.Παπανδρέου και κόβει κλήσεις σε διπλοσειρές και παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια, παίρνοντας και πινακίδες. Νομίζω ότι ο Δήμαρχος με τα σχέδια για τα πάρκα, ανακάλυψε ότι υπάρχει Θεσσαλονίκη και πιο πέρα από την Αγίας Σοφίας και την Τσιμισκή.
μ@λ@κία ε;
Αστειεύεσαι; Αν μαζευτούν τα διπλοσειρίτικα, μπορώ να μειώσω στο 50% τους χρόνους μου! Κάθε τέτοια ενέργεια is ok by me!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχει βγει τις τελευταίες μέρες η Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή Ποσειδωνίου-Μεγ. Αλεξάνδρου-Γ.Παπανδρέου και κόβει κλήσεις σε διπλοσειρές και παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια, παίρνοντας και πινακίδες. Νομίζω ότι ο Δήμαρχος με τα σχέδια για τα πάρκα, ανακάλυψε ότι υπάρχει Θεσσαλονίκη και πιο πέρα από την Αγίας Σοφίας και την Τσιμισκή.
μ@λ@κία ε;
Αστειεύεσαι; Αν μαζευτούν τα διπλοσειρίτικα, μπορώ να μειώσω στο 50% τους χρόνους μου! Κάθε τέτοια ενέργεια is ok by me!
και άλλος που κρατάει χρόνους...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Κάποια βοήθεια??ΥΓ: Βασικά για Δ.Θεσνίκη μόνο, άρα μεtαξύ των Μοtorstar (Ν.Μοναστηρίου 100 - Κορδελιό) , Διον Motors (Λαγκαδά 134 - Νεάπολη) & Οpel Σίνης (Στροφή Ωραιοκάστρου).
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Motorstar. Δεν έχω εντυπώσεις από τους άλλους.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Κάποια βοήθεια??
ΥΓ: Βασικά για Δ.Θεσνίκη μόνο, άρα μεtαξύ των Μοtorstar (Ν.Μοναστηρίου 100 - Κορδελιό) , Διον Motors (Λαγκαδά 134 - Νεάπολη) & Οpel Σίνης (Στροφή Ωραιοκάστρου).
Thank's φίλε...κανένας άλλος??
-
Κάποια βοήθεια??
Μία απο τα ίδια και εγώ Μάριε. Αλλά το κόρσα που είχα ήταν αρκετά παλιό και δεν ξέρω τι άλλαξε στην αντιπροσωπεία στην πορεία.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Κάποια βοήθεια??
Μία απο τα ίδια και εγώ Μάριε. Αλλά το κόρσα που είχα ήταν αρκετά παλιό και δεν ξέρω τι άλλαξε στην αντιπροσωπεία στην πορεία.
Ευχαριστώ Αντώνη
-
puntolord το καλοσκεφτηκες το κορσα?
-
Kαλησπέρα.Είμαι στα πρόθυρα αγοράς νέου αυτ/του απο Θεσνίκη παιδιά και θα ήθελα καμμιά άποψη περί των εκεί αντιπροσώπων της Opel.
Κατέληξα στο Opel Corsa και το μόνο που έμεινε είναι να βρώ τον κατάλληλο αντιπρόσωπο στην πόλη από άποψη συμπεριφοράς, ικανοποιητικού after sales & προσφορών.
Κάποια βοήθεια??
To service παντως της opel στα σφαγεια ειναι για τα μπ@ζα. Η Διον ειναι καβαλιωτικη και ηρθε τωρα Θεσ/νικη. Ισως σε προσεξουν καλυτερα .
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
puntolord το καλοσκεφτηκες το κορσα?Καλημέρα.
Γιατί το λες αυτό? Για τη γυναίκα μου το θέλω και ήταν να διαλέξει μεταξύ αυτού, του Clio & του Fiesta, σε εκδόσεις έως 1,3L.
Το Corsa είναι το νεότερο απ'όλα και το πιο πλούσια εξοπλισμένο......της άρεσε και πιο πολύ από τ'άλλα...
-
puntolord το καλοσκεφτηκες το κορσα?
Καλημέρα.
Γιατί το λες αυτό? Για τη γυναίκα μου το θέλω και ήταν να διαλέξει μεταξύ αυτού, του Clio & του Fiesta, σε εκδόσεις έως 1,3L.
Το Corsa είναι το νεότερο απ'όλα και το πιο πλούσια εξοπλισμένο......της άρεσε και πιο πολύ από τ'άλλα...
α δεν ηξερα οτι το θελες για τη γυναικα σου...οκ!
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Η Διον ειναι καβαλιωτικη και ηρθε τωρα Θεσ/νικηΓια την ακρίβεια είναι Κατερινιώτικη που τελευταία ήρθε στην Θεσ/νίκη.
-
Λάθος thread
-
Kαλησπέρα.Είμαι στα πρόθυρα αγοράς νέου αυτ/του απο Θεσνίκη παιδιά και θα ήθελα καμμιά άποψη
περί των εκεί αντιπροσώπων της Opel.Κατέληξα στο Opel Corsa και το μόνο που έμεινε είναι να βρώ τον κατάλληλο αντιπρόσωπο
στην πόλη από άποψη συμπεριφοράς, ικανοποιητικού after sales & προσφορών.Όσον αφορά αυτό που ρώτησε ο φίλος, επειδή 'τότε' τις γύρισα όλες
Η opel μετά τη Βίλκα
Ο 'κύριος' πωλητής (ένας 55άρης) είναι ενημερωμένος, σαφέστατος αλλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ.
Παρόλλα αυτά έκανε (παρά 50€) την φθηνότερη προσφορά. Ασχολήθηκε μαζί μου υπέρ του
δέοντος εξηγώντας μου τα πάντα. Ξαναλέω ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ. Για το mp3 ήθελε 200€Το συνεργείο δε μου γέμισε το μάτι.
Η opel στην Παπαναστασίου
Είναι παράρτημα της Opel στο ΙΚΕΑ, μου έκαναν την καλύτερη τιμή, έδιναν
το MP3 δώρο. Αλλά όταν πήγα στο... κεντρικό τους κατάστημα (στην ΙΚΕΑ)
μου είπαν ότι MP3 δεν γινεται (RCD 30 MP3) δήθεν να αλλαχτεί γιατί έτσι
έρχεται από το εργοστάσιο. Φανταστείτε είχα το χαρτί προσφοράς μαζί μου.Η opel στην ΙΚΕΑ
Απρόσωποι, απογοητευτικοί. Μου έδιναν την ηλιοροφή +1400€ όταν στο
web site την έδιναν 660€ - και όταν τους το είπα μου 'ξύνισαν ότι
οι τιμές στο web site είναι ειδικά για αντιπροσώπους !!!'
Ομοίως RCD MP3 δεν έμπαινε με τίποτε στην έκδοση που ζητούσα.Η opel Εθνικής Αντιστάσεως
Πάλι παράρτημα της Opel στην ΙΚΕΑ, πολύ εξυπηρετικοί αλλά όπως ΟΛΟΙ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ +1000€ που θέλουν για το αυτοκίνητο.
**
Από τους τέσσερις, οι τελευταίοι ήταν και ο πιό 'τίμιοι', έκαναν
αρκετές τούμπες για να πετύχουν την πώληση (ΠΛΗΡΩΝΑ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ).
Δυστυχώς για την opel έκανα ακόμα ένα test drive σε βροχερή μέρα
και τα είδα όλα, και γι αυτό πήρα focus.**ΥΓ: Θυμάμαι μόνο τα μέρη, όχι τις επωνυμίες των αντιπροσώπων.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Kαλησπέρα.
Είμαι στα πρόθυρα αγοράς νέου αυτ/του απο Θεσνίκη παιδιά και θα ήθελα καμμιά άποψη
περί των εκεί αντιπροσώπων της Opel.Κατέληξα στο Opel Corsa και το μόνο που έμεινε είναι να βρώ τον κατάλληλο αντιπρόσωπο
στην πόλη από άποψη συμπεριφοράς, ικανοποιητικού after sales & προσφορών.Όσον αφορά αυτό που ρώτησε ο φίλος, επειδή 'τότε' τις γύρισα όλες
Η opel μετά τη Βίλκα
Ο 'κύριος' πωλητής (ένας 55άρης) είναι ενημερωμένος, σαφέστατος αλλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ.
Παρόλλα αυτά έκανε (παρά 50
Posts προς Θεσσαλονικείς