-
τα φανάρια στη ΧΑΝΘ είναι κάπως έντονα ή μου φαίνεται;;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τα φανάρια στη ΧΑΝΘ είναι κάπως έντονα ή μου φαίνεται;;;Μπορεί να τα καθάρισαν με azax, ύστερα από μερικές δεκαετίες... ή απλώς έβαλαν ισχυρότερους λαμπτήρες
Μιας και το ανέφερες, νομίζω τέτοια εντύπωση μου είχε δημιουργηθεί και εμένα πριν μερικές ημέρες όταν τα κοίταξα το βράδυ, αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία καθώς ήμουν και λιγάκι κουρασμένος και δεν ήμουν σίγουρος αν όντως ήταν πιο έντονα ή όχι...
-
τα φανάρια στη ΧΑΝΘ είναι κάπως έντονα ή μου φαίνεται;;;Καλυτερα ετσι, παρα να μη δουλευουν οπως χθες βραδυ στη Βενιζελου. Μιλαμε γινοταν χαμος. Εψαχνα να παρκαρω 40' τουλαχιστον. Το παρκινγκ στην Πλ. Ελευθεριας ηταν πληρες, τελικα το εβαλα στο τερμα των λεωφορειων στην πλατεια, αν και προσφατα τοποθετησαν καποιους κονους για να αποτρεψουν το φαινομενο. Φυσικα μολις εκανα την αρχη, (και μεσα σε 5 λεπτα) ακολουθησαν το παραδειγμα μου αλλοι 5-6...
Τι γινεται με το παρκινγκ ρε....
-
Μη περιμένετε στη Πλ. Ελευθερίας. Συνεχίστε Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, περνάτε τα φανάρια της Δωδεκανήσου και στρίβετε αριστερά στο πολυώροφο - κρατάτε την αριστερή λωρίδα για να μη μπείτε στο πολυώροφο και ίσια στο φανάρι της Κουντουριώτη. Λίγο ΠΡΙΝ το φανάρι της Σαλαμίνος (δεν μπορείς να μπεις από Σαλαμίνος) στρίβετε δεξιά μέσα στο λιμάνι. Έχει ΠΑΝΤΑ με €1,20/ώρα (μέχρι να το καταργήσουν με την υποθαλάσσια μαλακία).
-
Χθές τα μεσάνυχτα(!) κατεβαίνω τη Λαγκαδά και στρίβω αριστερά για Εγνατία πιάνοντας την δεξιά λωρίδα ώστε να στρίψω στην Δωδεκανήσου. Σε όλη τη διαδρομή ένα ασημι κορόλα και ένα κόκκινο φόκους με κάποιες προσθήκες(φιμέ,εξάτμιση) 'παίζουν' μεταξύ τους με μαρσαρίσματα, κολλήματα σπινιαρίσματα κλπ.
Κρατάω αποστάσεις και είμαι ένα αμάξι πίσω από το φόκους κατευθυνόμενος προς το φανάρι της Δωδεκανήσου. Σε εκείνη την στροφούλα το φόκους αποφασίζει να στρίψει με χειρόφρενο, μάλλον, δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο έγινε.. Το αποτέλεσμα είναι να γυρίσει 90 μοίρες σχεδόν κλείνοντας κάθετα τον δρόμο. Όλοι σταματήσαμε, δεν είχαμε και ταχύτητες άλλωστε, περιμένοντας τον ανυπόμονο οδηγό να επανεφέρει το αμάξι του και να εξαφανιστεί κατόπιν... -
τα φανάρια στη ΧΑΝΘ είναι κάπως έντονα ή μου φαίνεται;;;Eίναι νέου τύπου, με led νομίζω.
-
Σωστά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τα φανάρια στη ΧΑΝΘ είναι κάπως έντονα ή μου φαίνεται;;;
Eίναι νέου τύπου, με led νομίζω.
έτσι μου φαίνεται και εμένα
όπως και κάποια άλλα καινούρια-τοποθετημένα φανάρια
-
Ναι πρέπει να έχουν leds.Σωστή η κίνηση. Είναι περισσότερο ευδιάκριτα. Ειδικά τα πρωινά που ο ήλιος πέφτει επάνω τους είναι πολύ πιο έυκολο πλέον να αντιληφθείς την αλλαγή χρωματισμού.
Φιλικά, KonstantinosV
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
σωστη κινηση αλλα γ το κεντρο που ειναι μικρες οι ταχυτητες.Σωστά.
Το δέχομαι στο κόκκινο άντε και το πράσινο να είναι λαμπερό. Αλλά και τα φανάρια των πεζών τόσο φωτεινά led? Δεν υπάρχουν φανάρια αλλού που να μη φαίνονται με τον ήλιο; Ας τα βάλουν εκεί, όχι στα φανάρια για τους πεζούς.
-
Τα φαναρια με led ειναι πανακριβα. Σε μια ευρωπαϊκή πόλη άλλαξαν ολα τα φαναρια με led κ κοστισε εκατομμυρια euros. Σήμερα πηγαίνοντας για το Hyatt αντιληφθηκα ότι πηγαίνοντας προς περαία το φαναρι στη διασταύρωση που κάνεις δεξιά για να περάσεις τελικά το φανάρι κ να πάς στο hyatt έχει led. εκει στην ιντερσαλονικα. αν κ αμφιβάλλω αν είναι κ τα φανάρια στη χανθ με led. ειναι πολύ ακριβά. όσως το γυαλί ειναι διαφορετικό κ έχει πολλά λαμπάκια μεσα για να φωτίζει καλύτερα. παντως στην καλαμαριά πολλά φαναρια ειναι σβηστά. τί έγινε?
-
Τα φανάρια της ΧΑΝΘ και αυτά που λες στην Ιντερσαλόνικα ΕΙΝΑΙ led.
-
Καποιος εξατμισας παιδια στην πολη?σε πμ αν γινεται για να μην θεωρηθει διαφημιση
-
Πινακίδες μαζεύτηκαν χθες από μερικά αυτοκίνητα που έκλειναν στάσεις λεωφορείων! Και όχι στο ιστορικό κέντρο!
Κάτι παίζει, δεν θα μου το βγάλουν από το μυαλό...
-
Eπιβεβαιώνω, έβγαλαν από αμάξι πριν 2-3 μέρες στην εγνατία, στην στάση του 424 πάνω από το πάρκινγκ το δημοτικό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πινακίδες μαζεύτηκαν χθες από μερικά αυτοκίνητα που έκλειναν στάσεις λεωφορείων! Και όχι στο ιστορικό κέντρο!Κάτι παίζει, δεν θα μου το βγάλουν από το μυαλό...
Όλα αυτά περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου και είναι σημεία έλευσης του Αντίχριστου.
Το τελευταίο σημείο είναι όταν θα αφαιρούν πινακίδες από τα εκατέρωθεν (μονίμως) διπλοπαρκαρισμένα στην Αγ. Δημητρίου.
Μετανοείτε.
-
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Πινακίδες μαζεύτηκαν χθες από μερικά αυτοκίνητα που έκλειναν στάσεις λεωφορείων! Και όχι στο ιστορικό κέντρο!
Κάτι παίζει, δεν θα μου το βγάλουν από το μυαλό...
Όλα αυτά περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου και είναι σημεία έλευσης του Αντίχριστου.
Το τελευταίο σημείο είναι όταν θα αφαιρούν πινακίδες από τα εκατέρωθεν (μονίμως) διπλοπαρκαρισμένα στην Αγ. Δημητρίου.
Μετανοείτε.
Γελάμε, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα!
Υπάρχουν οχήματα επί της Αγ. Δημητρίου και της Δελφών τα οποία φήμες λένε ότι δεν είναι καταχωρημένα σε κανένα βιβλίο της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και είναι οι Άγγελοι Προστάτες της Τριαδικής Άναρχης Στάθμευσης (Σειρά-Διπλοσειρά-Παρατημένο με Φλας) οι οποίοι αντιστέκονται σθεναρά!
-
-
Ρε συ, ψήνομαι να το κάνω κάρτα και να το αφήνω σε όσα αυτοκίνητα εμποδίζουν!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς