-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αλήθεια, είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι πλέον η ΔΕΘ συντηρείται στη ζωή με τεχνητές αναπνοές απλώς και μόνο για να έχουν οι εκάστοτε αρχηγοί ένα βήμα για να πουν τις βλακείες τους;;;;
Βασικα ολοι πιστευουμε οτι αν το κρατος δεν εβαζε το χερι στην τσεπη, θα ειχε κλεισει προ πολλου! Το ποιο αστειο ειναι που θελουν να την μετακινησουν... και μαλιστα στην δυτικη πλευρα... μπαινει δλδ και η ταφοπλακα απο πανω!
Πολύ καλά κάνει και πάει δυτικά....έχουν γίνει αμέτρητες μελέτες από πολλούς φορείς με δεκάδες επιχειρήματα γιατί πρέπει να πάει εκεί...
-
Ελαφρώς οφφ-τόπικ, αλλά ποιός από εδώ ξέρει από Punto; Συνηθισμένα προβλήματα, χούγια και σημεία που πρέπει να κοιταχτούν κλπ. Βρήκαμε ένα Mk2 του 2000 και λέω να το τσιμπίσουμε με τον αδερφό μου για ενδοαστικό/περιαστικό κουβά, γιατί μεγάλωσα και πρέπει να γίνω κουτάκιας, για να με αγαπήσει ο italakias κλπ.
Αναφορικά με τη HEL(L)EXPO, συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να φύγει από εκεί.
-
corsair ( έχει αλλάξει το μισό αμάξι) και funky.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Αλήθεια, είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι πλέον η ΔΕΘ συντηρείται στη ζωή με τεχνητές αναπνοές απλώς και μόνο για να έχουν οι εκάστοτε αρχηγοί ένα βήμα για να πουν τις βλακείες τους;;;;
Βασικα ολοι πιστευουμε οτι αν το κρατος δεν εβαζε το χερι στην τσεπη, θα ειχε κλεισει προ πολλου! Το ποιο αστειο ειναι που θελουν να την μετακινησουν... και μαλιστα στην δυτικη πλευρα... μπαινει δλδ και η ταφοπλακα απο πανω!
Πολύ καλά κάνει και πάει δυτικά....έχουν γίνει αμέτρητες μελέτες από πολλούς φορείς με δεκάδες επιχειρήματα γιατί πρέπει να πάει εκεί...
Καλα τωρα μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας! Πιεσεις των δημων και σταχτη στα ματια των δημοτων... Καλως η κακως δεν στηριζοταν η εκθεση στο κεντρο... δυτικα θα χρειαστει ακομα μεγαλυτερα κυβερνητικα περιπτερα. Βασικα... οπου και να την στησουν θα κλεισει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Βασικα... οπου και να την στησουν θα κλεισει.και που το πρόβλημα με αυτό???
βασικά πρέπει να γίνει ενα ωραιότατο πάρκο στην τωρινή της θέση (στο στυλ της νεας παραλίας) και αν μπορούν ας φυτέψουν και κανένα τεράστιο υπόγειο πάρκινγ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ελαφρώς οφφ-τόπικ, αλλά ποιός από εδώ ξέρει από Punto; Συνηθισμένα προβλήματα, χούγια και σημεία που πρέπει να κοιταχτούν κλπ. Βρήκαμε ένα Mk2 του 2000 και λέω να το τσιμπίσουμε με τον αδερφό μου για ενδοαστικό/περιαστικό κουβά, γιατί μεγάλωσα και πρέπει να γίνω κουτάκιας, για να με αγαπήσει ο italakias κλπ.Αναφορικά με τη HEL(L)EXPO, συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να φύγει από εκεί.
- Ηλεκτρικο τιμονι: τα περισσοτερα εχουν αλλαξει το μοτερ...
- Μια δοκιμη στο κιβωτιο οτι λειτουργει κανονικα... ο συμπλεκτης δεν ειναι ουτε βαρυς, ουτε ελαφρυς. Αν χρειαζεται αρκετη πιεση θελει δισκο-πλατω.
- τυπικο ελεγχο απο κατω για φουσκες, σινεμπλοκ κλπ κλπ...
Ο κινητηρας αν εχει πολλα χλμ... θα τσιμπαει λιγο λαδακι... φυσιολογικο... κανενα θεμα εκει.
Βασικα περαν του τιμονιου, common faults αλλα δεν εχει... ειναι οτι κατσει! Να αποφυγεις sporting λογω πολυ σκληρων αναρτησεων... θα κουρασουν.
Και αμα θες καλο μαστορα (μετα απο 10 χρονια τωρα βρηκα επιτελους) για να το τσεκαρει... εχει στην Μιχαηλ Ψελλου (καθετως στην Β. Ολγας) συνεργειο Alfa Romeo που πιανουν ολα τα μαφιοζικα αμαξια και ειναι παρα πολυ φυσιολογικος στις τιμες.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βασικα... οπου και να την στησουν θα κλεισει.
και που το πρόβλημα με αυτό???
βασικά πρέπει να γίνει ενα ωραιότατο πάρκο στην τωρινή της θέση (στο στυλ της νεας παραλίας) και αν μπορούν ας φυτέψουν και κανένα τεράστιο υπόγειο πάρκινγ
Ερρρμμμ... ειπα εγω οτι εχω προβλημα?
Φυσικα και πρεπει να φυγει η εκθεση απο το κεντρο! Φυσικα και πρεπει να μπει λιγο πρασσινο στην θεση της!Απλα λεω... οτι ηδη δεν επιβιωνει σε περιοχη φιλετο... προσβασιμη απο ολους... εεε εκει που εχουν σκοπο να την πανε, τερμα θεου αρχες Αλαχ θα μεινουν να κοιταζονται οι εκθετες με τους δενδροποταμιτες...
-
Είναι τα λεφτά πολλά και για να τ' αρπάξουν θα στείλουν την Έκθεση στη Σίνδο.
Εκεί σίγουρα δεν θα πατάει ψυχή αλλά ποιος ενδιαφέρεται... -
Δεν πειράζει, να γλιτώσει και η ευρύτερη περιοχή από το απίστευτο μπ λο που γίνεται κάθε χρόνο.
Σήμερα δεν παλευόταν η κατάσταση, είτε ως οδηγός, ως πεζός, ως οτιδήποτε. Εϊχα το αμάξι από το πρωί για μια δουλειά στο Καρφούρ κι όταν πήγα στο πανεπιστήμιο μποτιλιαρίστηκα για 15' από τα διπλοπαρκαρισμένα και τους μ@λάκες που πάνε ανάποδα στον μονόδρομο. Ούτε στη βιβλιοθήκη μπορούσα να διαβάσω από τη μουσική, τα κορναρίσματα και τη φασαρία. Το βράδυ γύρισα στο σπίτι (Β. Γεωργίου) και κυνηγούσα τις θέσεις με το δίκανο.Βρε ούστ!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βασικα... οπου και να την στησουν θα κλεισει.
και που το πρόβλημα με αυτό???
βασικά πρέπει να γίνει ενα ωραιότατο πάρκο στην τωρινή της θέση (στο στυλ της νεας παραλίας) και αν μπορούν ας φυτέψουν και κανένα τεράστιο υπόγειο πάρκινγ+1000
-
Σίγουρα πρέπει να φύγει η Έκθεση από το Κέντρο. Αλλά όχι στη Σίνδο - ξεφτίλα.
Προς το αεροδρόμιο θα ήταν ιδανικά αλλά όπως είπαμε τα λεφτά (για τα οικόπεδα στη Σίνδο) είναι πολλά και η Έκθεση δυστυχώς θα καταστραφεί.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ελαφρώς οφφ-τόπικ, αλλά ποιός από εδώ ξέρει από Punto; Συνηθισμένα προβλήματα, χούγια και σημεία που πρέπει να κοιταχτούν κλπ. Βρήκαμε ένα Mk2 του 2000 και λέω να το τσιμπίσουμε με τον αδερφό μου για ενδοαστικό/περιαστικό κουβά, γιατί μεγάλωσα και πρέπει να γίνω κουτάκιας, για να με αγαπήσει ο italakias κλπ.Ηλεκτρικό τιμόνι, τσεκ για καμμια φλάτζα, τσεκ κρεμαριερα.
-
Σχετικά με τα μοντέλα αυτοκινήτων στη Δ.Ε.Θ
http://superfastlane.blogspot.com/2009/09/blog-post_9078.html
-
-
παπαπα, σικαγο γιναμε Κι ελεγα τι εγινε και τρεχει τοση αστυνομια στην παραλιακη..
-
Πέρασε ένα σφαίρα από Εθν. Αντίστασης μόλις τώρα, πιθανώς να πηγαίνει εκεί. Ο Λεωνίδας μπορεί να ακούει και μπαμπαμπούμπα
-
Πριν 30' έκανα βόλτα με τα πόδια στην παραλία, πέρασα έξω από το πάρκο του Φωκά, όπου ήταν μαζεμένοι καμιά 15ρια ζητάδες και απορούσα γιατί.
-
Κλασσικα ο αλβανός (αν είναι) διέφυγε! Τελικά την ΕΛ.ΑΣ. την έχουμε μόνο για να μαζεύει λεφτά για τον προϋπολογισμό! Από άποψη ελέγχου κ καταστολή εγκλήματος έχουν πιάσει πάτο!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σίγουρα πρέπει να φύγει η Έκθεση από το Κέντρο. Αλλά όχι στη Σίνδο - ξεφτίλα.Προς το αεροδρόμιο θα ήταν ιδανικά αλλά όπως είπαμε τα λεφτά (για τα οικόπεδα στη Σίνδο) είναι πολλά και η Έκθεση δυστυχώς θα καταστραφεί.
Καμία σχέση...
Το εκεί οικόπεδο είναι ιδιοκτησίας του ΤΕΙΘ (αγρόκτημα) το οποίο παραχωρείται άμεσα για την ΔΕΘ, οπότε δεν εμπλέκεται κανένας ιδιώτης , δεν έχει λεφτά δηλαδή η ιστορία για οικόπεδα κτλ και μπορεί να προχωρήσει άμεσα η υπόθεση.
Εχει έυκολη πρόσβαση από τρένο/λεωφορείο και Εγνατία Οδό αλλά φυσικά έχει και μειονεκτήματα όπως η απόσταση από αεροδρόμιο και ελλειπείς εγκαταστάσεις (ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και κέντρων αναψυχής) και ίσως καλύτερα γιατί θα είναι ευκαιρεία να δημιουργηθούν σε μια περιοχή που πραγματικά τα έχει ανάγκη.Αντιθέτως η άλλη προόταση για ανατολικά (αγρόκτημα ΑΠΘ) θεωρήθηκε ότι έχει μεν πλεονεκτήματα αλλά θα επιφέρει μια υπερανάπτυξη της περιοχής , κυκλοφοριακό χάος με μεγάλη επιβάρυνση των υπάρχουσων οδικών αρτηριών λόγω της ήδη μεγάλης εμπορικής επισκεψιμότητας της περιοχης και ότι για να δοθούν οι εκτάσεις το ΑΠΘ ζητάει να του παραχωρηθούν κάποια περίπτερα της ΔΕΘ για τη χρήση τους από το πανεπιστήμιο, κάτι που απορίφθηκε επειδή ο Δήμος θέλεις να φτιάξει πάρκο στον χώρο της έκθεσης.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Κλασσικα ο αλβανός (αν είναι) διέφυγε! Τελικά την ΕΛ.ΑΣ. την έχουμε μόνο για να μαζεύει λεφτά για τον προϋπολογισμό! Από άποψη ελέγχου κ καταστολή εγκλήματος έχουν πιάσει πάτο!Χαμός γίνεται. Πριν μια εβδομάδα μας άνοιξαν το σπίτι. Ευτυχώς που ήμουν Χαλκιδική και είχα όλα τα πράγματα μαζί μου. Κάτι χρυσαφικά πήραν μόνο και το μισό σπίτι ήταν άθικτο προφανώς άκουσαν θόρυβο από την πολυκατοικία και έφυγαν αφού μπήκαν μεταξύ 12 και 2 το μεσημέρι. Στο τμήμα της περιοχής που πήγαμε για μήνυση μας είπαν πως μέχρι εκείνη την ώρα στην περιοχή είχαν καταγγελθεί 27 διαρήξεις
Posts προς Θεσσαλονικείς