-
Στις 18:00 απόγευμα της Παρασκευής ξεκινούν οι κινητοποιήσις, με την αρχή να κάνουν οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι λιμενικοι που θα διαδηλώσουν στο κέντρο της πόλης, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
από εδώ
-
περασα σημερα απο την αγιου δημητριου....
μεγαλυτερη μαλακια δεν εχω δει..... μπραβο σε αυτους που το σκεφτικαν , μαγκες.... κανει μπαμ οτι ολοι τους μενουν σε βιλες με ΑΝΕΤΑ παρκινγκ....
μπραβο μπραβο
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στην ΕΤ3 έλεγε πως όλες οι συγκεντρώσεις είναι αύριο (05/09) και όχι σήμερα το απόγευμα. Το πρωί πάντως γινόταν πανικός στην περιφερειακή (από Πυλαία κατεύθυνση Δυτικά) και ένας ανάλογος πανικός στο κέντρο (Α. Δημητρίου πάνω από τα πανεπιστήμια κλπ). Αντιθέτως τώρα το μεσημεράκι τα πράγματα ήταν πολύ νορμάλ.
Να σημειώσω και την νέα χρήση του ποδηλατόδρομου. Μποτιλιάρισμα από ΑΧΕΠΑ μέχρι Ευαγγελίστρια και τα μηχανάκια να πηγαίνουν πατημένα στον άδειο ποδηλατόδρομο.Άρα γι' αυτό τον έκαναν τον ποδηλατόδρομο! Για να πηγαίνει άνετος ο Ζορρό με το σκούτερ του!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Να σημειώσω και την νέα χρήση του ποδηλατόδρομου. Μποτιλιάρισμα από ΑΧΕΠΑ μέχρι Ευαγγελίστρια και τα μηχανάκια να πηγαίνουν πατημένα στον άδειο ποδηλατόδρομο.
Aυτο σκεφτομουν τω πρωί που κολλησα 20μετρα πριν την Γ Σεπτεμβριου με το σκουτερ!!! Αλλα τελικά τοσο καφρος δεν ειμαι ακόμα! Οταν σπάσουν τα κολονακια κ εξαφανιστεί ο ποδηλατοδρόμος μπορει να κόψω καμια φορά απο εκεί!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
+email:Νωρίς το στείλανε..
Στις 18:00 απόγευμα της Παρασκευής ξεκινούν οι κινητοποιήσις, με την αρχή να κάνουν οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι λιμενικοι που θα διαδηλώσουν στο κέντρο της πόλης, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
6+ που πέρασα ήταν μαζεμένοι στο Λ. Πύργο. Για να δούμε αύριο τι θα κάνουμε που πρέπει να πάω πάλι το μεσημέρι...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Aπο Λαγκαδα (οδο) παει καποιο αστικο κοντα στο Τιταν ;Παιρνεις το 27 (Σταυρουπολη) και πηγαινεις στο τερμα του. Απο εκει φευγουν διαφορα λεοφωρεια για περιαστικες περιοχες (Λαγκαδας κλπ) και παιρνούν απεναντι απο το το ΤΙΤΑΝ στα επιπλαδικα αν εχεις υποψην. Αλλιως παιρνεις το 38 (Ευκαρπια) και πας στο τερμα του και σε αφηνει περιπου 2χλμ απο το Τιταν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
+email:
Νωρίς το στείλανε..
Από χτες πάντως έβαζαν χαρτιά στους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα μέσα στο ΑΠΘ που έλεγαν το ίδιο πράγμα.
-
-
Παιδια τι γινεται τωρα στο κεντρο?
μπορω να κατεβω με το αυτοκινητο να παω στα κτελ ? -
Δεν πας από περιεφερειακό καλύτερα να σαι σίγουρος (όσο μπορείς δλδ);
-
Πηρα το 100 τωρα και μου ειπαν οι πορείες θα ξεκινησουν στις 6 αρα κατα τις 5 θα αρχίσουν να κλεινουν τους δρομους.
-
Πηγα σημερα για πλυσιμο στο ταριφοβενζιναδικο, πολυ καλο value for money το κρυο νερο 0,50Ε με πολυ δυνατα μηχανηματα αλλα δεν εχει αφρο οποτε την αλλη φορα με κουβαδακι. Παντως για 0,50Ε εκανα αρκετα καλο πλυσιμο. Επισης οι σκουπες 0,50Ε για αρκετη ωρα. Με λιγα λογια με το πολυ 1,5-2Ε κανεις καλο πλυσιμο μεσα εξω.
-
Παιδιά ξέρετε κανα value for money ξενοδοχείο 'δια ολιγόωρων παραμονή'; , όχι πολύ ανατολικά.
-
Δοκίμασε http://www.gr-indexer.gr/greece/HARIS-Hotel-_Thessaloniki.html
Έχει κι ένα άλλο καλύτερο (όπως μου λένε) πιο κάτω αλλά δεν το ξέρω. -
Λεωνίδα, ξεδίπλωσε τις γνώσεις και τα κονέ σου και άσε τα σάπια μου είπανε και δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Πηγα σημερα για πλυσιμο στο ταριφοβενζιναδικο, πολυ καλο value for money το κρυο νερο 0,50Ε με πολυ δυνατα μηχανηματα** αλλα δεν εχει αφρο**Aν εννοεις το Jetoil απεναντι απο Τρικαλιωτη, εχει αφρο.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Πηγα σημερα για πλυσιμο στο ταριφοβενζιναδικο, πολυ καλο value for money το κρυο νερο 0,50Ε με πολυ δυνατα μηχανηματα αλλα δεν εχει αφρο οποτε την αλλη φορα με κουβαδακι...Εξωτερικά στις κολόνες (μπαίνοντας προς τα υπόστεγα) είχε ξεχωριστά τον αφρό (1 πιστόλι για 2 θέσεις) ... σήμερα πέρασα απο εκεί αλλά δεν το πρόσεξα μήπως λείπουν! (αναφέρομαι στο ανατολικό ταριφοβενζινάδικο)
-
Τωρα που το λες παιζει να το επισκευαζαν γιατι στη 2η θεση ηταν ενας τεχνικος που κατι εκανε οποτε δε ξερω...σιγουρα ομως δεν εχει αφρο στα δυο τελευταια υποστεγα. Οπως και να εχει καλυτερη δουλεια κανεις με κουβαδακι και δικια σου σαπουναδα. Προσωπικα με βολευει αρκετα γιατι γεμιζω και απο το cyclon λιγο παρακατω
-
Υπουργικό ζώο: http://troktiko.blogspot.com/2009/09/bl ... _5852.html
-
Εγιναν αρκετες καραμπολες εχθες στην περιοχη... εχει κανεις να αναφερει κατι???
Posts προς Θεσσαλονικείς