-
Και υπαρχουν ελευθεροι σκοπευτες στην περιφερειακη που περιμενουν αθηναιους...
Για τους εξωγηινους που ειπε και ο αντρεας ουτε λογος...εχουν εξαφανισει οτι αθηναιο κυκλοφορει επανω...
-
Φίλος μου μένει πολύ κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, έχει Αθηναϊκές πινακίδες επειδή είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από Αθήνα, το έχει συνέχεια στο δρόμο εδώ και χρόνια, και φυσικά ποτέ δεν είχε σχετικό πρόβλημα.
Όσο για τα αυτοκίνητα με Αθηναϊκές πινακίδες, πιστεύω πως σε αυτούς ανήκουν δύο κύριες κατηγορίες. Αυτοί που είναι πράγματι Αθηναίοι και οδηγούν με τον ανάλογο τρόπο (σφήνες, βιάζομαι και ας είναι άδειος ο δρόμος κλπ), και τα εταιρικά που οδηγούνται με ανάλογο τρόπο, καθώς 'δικό μου δεν είναι, άρα μπορώ να το σκίζω και να το πάω όπως θέλω'. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Και υπαρχουν ελευθεροι σκοπευτες στην περιφερειακη που περιμενουν αθηναιους...Για τους εξωγηινους που ειπε και ο αντρεας ουτε λογος...εχουν εξαφανισει οτι αθηναιο κυκλοφορει επανω...
Και στα φανάρια είναι η επίλεκτη ομάδα snipers με Barret ώστε να μην ξεφύγει κανείς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και υπαρχουν ελευθεροι σκοπευτες στην περιφερειακη που περιμενουν αθηναιους...
Για τους εξωγηινους που ειπε και ο αντρεας ουτε λογος...εχουν εξαφανισει οτι αθηναιο κυκλοφορει επανω...
Και στα φανάρια είναι η επίλεκτη ομάδα snipers με Barret ώστε να μην ξεφύγει κανείς.
Μην λες τα κρυφα χαρτια μας
-
-
Αυτος κανει περιπολιες για πεζους αθηναιους
-
Θα τους βάζει να λένε 'μπαλαλάικα' και όποιος το λέει με λεπτό 'λ' θα αντιμετωπίζει την οργή του Ν.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Θα τους βάζει να λένε 'μπαλαλάικα' και όποιος το λέει με λεπτό 'λ' θα αντιμετωπίζει την οργή του Ν.Δεν ειναι ο 'Ν' αλλα ο 'Ζ'!!!!!
-
ακουσατε ακουσατε!!!
αυριο εις την κεντρικην πλατειαν της πολεως μας η διοργανωσις ' υβριστε εναν αθηναιο 2009 ' οπου ο καθεις δυναται να υβρισει εναν αθηναιο δημοτη!
μεθαυριον, κυνηγι αθηναιων στον κεδρινο λοφο!!!και ως επιλογος ολων, ανθρωποθυσιες αθηναιων απο επιλεκτα κλιμακια χασισωμενων (μπαφιασμενων) παοκτσηδων!
-
Άντε φτάνει, ηρεμήστε και θα σας κεράσω από ένα καλαμάκι
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Άντε φτάνει, ηρεμήστε και θα σας κεράσω από ένα καλαμάκιΕιπες ......'καλαμακι';;;;;;;;;;;;
ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!
(το εχουμε γαμησει εντελώς ε; )
-
τι να το κάνουμε;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακουσατε ακουσατε!!!αυριο εις την κεντρικην πλατειαν της πολεως μας η διοργανωσις ' υβριστε εναν αθηναιο 2009 ' οπου ο καθεις δυναται να υβρισει εναν αθηναιο δημοτη!
μεθαυριον, κυνηγι αθηναιων στον κεδρινο λοφο!!!και ως επιλογος ολων, ανθρωποθυσιες αθηναιων απο επιλεκτα κλιμακια χασισωμενων (μπαφιασμενων) παοκτσηδων!
εγω λεω οποιους πιανουμε να τους στοιβαζουμε στον λευκο μας το καμαρι και να τους αμπαρώνουμε εκει μεσα .... να βλεπουν και τον θερμαικο να δουν και αυτοι ''θαλαττα,θαλαττα''
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακουσατε ακουσατε!!!αυριο εις την κεντρικην πλατειαν της πολεως μας η διοργανωσις ' υβριστε εναν αθηναιο 2009 ' οπου ο καθεις δυναται να υβρισει εναν αθηναιο δημοτη!
αυτά είναι..... άρτος και θεάματα.
-
Ωπα ωπα παιδια...Εμενα που ειμαι ο μισος εδω κι ο μισος εκει με το μαλακο ετσι? Αντε και με εχει κολλησει το αμορε αυτα τα ''με'', ''σε'', ''τον'' ειπα...Και οχι μονο αλλα με κοροιδευουν και οι Αθηναιοι φιλοι...Αμαρτια δεν ειναι να με χτυπουν κι απο τις 2 πλευρες...? Ασε που στο θεμα πιττογυρο και σουβλακι εχετε απολυτο δικιο και το εχω ενστερνιστει κι εγω...Μονο στα κασερια μου τα χαλατε λιγο, αλλα που θα παει...? Θα το συνηθισω κι αυτο!
-
Στα κασερια πως το χαλαμε????Επειδη λεμε την φετα τυρι???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στα κασερια πως το χαλαμε????Επειδη λεμε την φετα τυρι???Οχι αυτο σωστο ειναι...Επειδη λετε ολα τα κιτρινα τυρια (γκουντα,εμμενταλ ,μιλνερ κτλ...) κασερια...Το κασερι ειναι ενα! Τα αλλα δεν ειναι κασερια..Ειναι κιτρινα τυρια και το καθενα εχει το ονομα του! Αλλα anyway,μην μου δινεις σημασια, ειναι τα τελευται ψιγματα Αθηναοσυνης που κουβαλαω!
-
Στουκαρισμένο avensis προηγούμενης γενιάς σήμερα το πρωί στο ρεύμα προς δυτικά, στον κόμβο του Παπαγεωργίου.
Το παράξενο ήταν ότι είχε καβαλήσει τις μπαριέρες και τις 'ανέβηκε'.
Μάλλον δεν είχε αποφασίσει που θα πάει δεξιά η αριστερά; -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Στουκαρισμένο avensis προηγούμενης γενιάς σήμερα το πρωί στο ρεύμα προς δυτικά, στον κόμβο του Παπαγεωργίου.
Το παράξενο ήταν ότι είχε καβαλήσει τις μπαριέρες και τις 'ανέβηκε'.
Μάλλον δεν είχε αποφασίσει που θα πάει δεξιά η αριστερά;Ο Ποπολαρος στανταρ...
-
κατεβενει κανεις αθηνα την δευτερα???
Posts προς Θεσσαλονικείς