-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάρε μια τιμή αν συμφέρει για καινούρια φρένα και καινούριο σασμάν. Εγώ το πηγαίνω στον Δημήτρη, Μακεδονίας και Δελφών.- 1000!
-
Παρέλαση πολυτελών αυτοκινήτων εδώ και μερικές ώρες στην οδό Τσιμισκή. Πινακίδες βουλγάρικες
Βρέχει
Η πρώτη πρωτομαγιά εδώ και πολλά χρόνια που δεν κολύμπησα. Κρύος καιρός -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
To έχω 18 χρόνια και τα τελευταία 10 ήταν στο υπόγειο ακίνητο
Ήρθε η ώρα να φτιαχτεί καθόσον έχει και συναισθηματική αξία. Χρειάζομαι ντίζες για φρένα, λάστιχα τροχών και τέλος μηχανισμούς και χειριστήρια για αλλαγές ταχυτήτων. Το σύστημα των ταχυτήτων πρέπει να μου το περάσει ειδικός καθώς είναι λίγο μανούρα. Έχετε υπόψιν κανένα μαγαζί με λογικές τιμές?Αχχχ.... τι μου ανάβεις φωτιές τώρα;;;;;
Έχω το δικό μου στο μπαλκόνι εδώ και καμιά 7-8 χρόνια, να μαζεύει σκόνη... Ο αδερφός μου φρόντισε να στραβώσει και τις δύο ρόδες και πριν καιρό, μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα την εμπρός (40 ευρώ!!!!! ). Κι άντε να βρεις και την πίσω, συν καθάρισμα - λάδωμα τους άξονες, ταχύτητες + άλλαγμα λάστιχα + ντίζες + φρένα (βασικά μόνο ο σκελετός και η εμπρός ρόδα είναι καλά... )... Τον παλιό καλό καιρό κάθε βράδυ από Απρίλιο μέχρι Νοέμβριο γύριζα όλη την πόλη (μέχρι και κάστρα και Πανόραμα είχα ανέβει με ποδήλατο), αλλά ας όψονται οι γυναίκες...
Τα ίδια δυστυχώς και με μένα. Τα τελευταία 7-8 χρόνια το ποδηλατάκι μου σαπίζει στο εξοχικό. Το τελευταίο καιρό εντωμεταξύ δύο φίλοι μου αγόρασαν ποδήλατο και μου μπαίνουν ιδέες να το ξανά φέρω. Πόσο μπορεί να χρειαστεί για να έρθει σε σχετικά καλή κατάσταση; Ελπίζω κάτω από 100άρι γιατί με καμιά 300 αγοράζω καινούργιο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το peugeot μου
To έχω 18 χρόνια και τα τελευταία 10 ήταν στο υπόγειο ακίνητο
Ήρθε η ώρα να φτιαχτεί καθόσον έχει και συναισθηματική αξία. Χρειάζομαι ντίζες για φρένα, λάστιχα τροχών και τέλος μηχανισμούς και χειριστήρια για αλλαγές ταχυτήτων. Το σύστημα των ταχυτήτων πρέπει να μου το περάσει ειδικός καθώς είναι λίγο μανούρα. Έχετε υπόψιν κανένα μαγαζί με λογικές τιμές?Εχω ακριβως το ιδιο και το εχω δεμενο στην αυλή.... Καθε μερα που το βλεπω σκεφτομαι να του φουσκωσω τα λαστιχα και να το ξαναβγαλω στους δρομους....
Περυσι του ειχα κανει ενα γενικο σερβις και το χρησιμοποιησα καποιες φορες. Μολις σταθεροποιηθει ο καιρος και σταματησει να βρεχει καθε μερα θα το ετοιμασω.@ Κων5 Μονο μην δοκιμασεις κανενα καινουριο ποδηλατο γιατι θα απογοητευτεις... Ειχα κανει περυσι μια συγκριτικη δοκιμη με ενα καινουριο μαουντεν και το δικο μου και η διαφορα ηταν αρκετα μεγαλη...
-
kon5 το δηλωνεις το υπογειο ακινητο?
-
Τι λες βρε Μίλτο?
Johnny S είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό
Θα το φτιάξω όπως και να έχει -
pffff ... bikes ...
-
απο αισθηση τιμονιου και απο κρατημα κλασικα τελειο θα ειναι απο ταχυτητες οπως ολα τα πεζο θελουν προσοχη!!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
απο αισθηση τιμονιου και απο κρατημα κλασικα τελειο θα ειναι απο ταχυτητες οπως ολα τα πεζο θελουν προσοχη!!!!Για να μην αναφέρω τη θέση του λεβιέ ταχυτήτων (στο δικό μου πάνω στο σκελετό)...
Βασικά αυτό που οπωσδήποτε θα κάνω (όταν με το καλό αξιωθώ να το φτιάξω το κακομοίρικο) είναι να βάλω και μία άλλη σέλα. Αυτή που είχε ήταν εντελώς racing, πράγμα που σημαίνει ότι είτε κάθεσαι σε πέτρα, είτε στη σέλα το ένα και το αυτό (και παίζει η πέτρα να είναι πιο μαλακή). Κάποτε το άντεχα, πέρισυ που βγήκα μία βόλτα... Κωλοπιάσιμο κυριολεκτικά...
Πάντως από οδική συμπεριφορά απλά δεν παίζεται (Πεζώ λέμε!!!! ) και συνδυάζει και την αλουμινένια κατασκευή για εξαιρετικά χαμηλό βάρος, πράγμα που σημαίνει ότι ο μέτριος κινητήρας δεν ζορίζεται και τόσο (αν και πλέον θέλει ένα καλό σέρβις). Κλασσικό πεζώ...
Όσο για το κόστος, η εμπρός ζάντα (αλουμινένια 27'') μου είχε κοστίσει 40 ευρώ (και τη βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο και από σπόντα), τη στιγμή που η σιδερένια ζάντα του αυτοκινήτου μου (206 15'' ζάντα) κοστίζει 37 ευρώ καινούρια από την αντιπροσωπεία!!!! Για τις τωρινές δουλειές (πίσω ζάντα + λάστιχα μπρος - πίσω + όλες οι ντίζες + τακάκια + σέλα) υπολογίζω ότι είμαι (λογικά) εντός των 100 ευρώ ή κοντά, εκτός κι αν χρειαστεί και τίποτε άλλο (πχ μηχανισμός αλλαγής ταχυτήτων...). Πρέπει πλάκα πλάκα να κάτσω να ασχοληθώ κανένα βράδυ όταν κοιμηθεί η μικρή...
Αυτό που μ' αρέσει πάντως με το ποδήλατο είναι ότι όλα τα κάνω μόνος μου! (και φυσικά για ότι μ@λ@κί@ γίνει βρίζω μόνο τον εαυτό μου... )
-
ψιτ , τρελα αγορια....
θα κατεβει κανεις για ιστορικο ακροπολις???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ψιτ , τρελα αγορια....θα κατεβει κανεις για ιστορικο ακροπολις???
Με ποδήλατο;;;;
-
Μια μεγαλη εκταση στα δεξια της Μητροπολεως (μετα την citroen και πριν την γεφυρα) που ειναι περιφραγμενη με λαμαρινες (οπως και του μετρο) τι θα φιλοξενησει ;
Δουλευουν ; Το βλεπω καιρο αλλα δεν φαινεται μεσα τι κανουν . (αν κανουν)
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μια μεγαλη εκταση στα δεξια της Μητροπολεως (μετα την citroen και πριν την γεφυρα) που ειναι περιφραγμενη με λαμαρινες (οπως και του μετρο) τι θα φιλοξενησει ;Δουλευουν ; Το βλεπω καιρο αλλα δεν φαινεται μεσα τι κανουν . (αν κανουν)
μήπως εννοείς Μοναστηρίου;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ψιτ , τρελα αγορια....θα κατεβει κανεις για ιστορικο ακροπολις???
όχι, και για ένα χρόνο απαγορεύονται όλες οι μορφές ψυχαγωγίας
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ψιτ , τρελα αγορια....
καλα... αυτα μ@λ@κιες ειναι που θελει να παει... ουδεμια σχεση με ψυχαγωγια. Ψυχαγωγια θα πας εσυ στην Αυλώνα... θα ριχνεις παντιλικια με Leo-2 HEL πουστρακι... σε ζηλευω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ψιτ , τρελα αγορια....
καλα... αυτα μ@λ@κιες ειναι που θελει να παει... ουδεμια σχεση με ψυχαγωγια. Ψυχαγωγια θα πας εσυ στην Αυλώνα... θα ριχνεις παντιλικια με Leo-2 HEL πουστρακι... σε ζηλευω
ρε συ, αυτά μου λένε τα οδηγάνε μόνο εποπ!!!
εγώ τότε τι σκατά πάω να κάνω εκεί;;;
-
ψιτ , τρελα αγορια....
Εγω σε χω κοψει.... εσυ ΕΠΟΠ θα γινεις. Εχεις ολα τα φοντα για μια καριερα στον στρατο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ψιτ , τρελα αγορια....
Εγω σε χω κοψει.... εσυ ΕΠΟΠ θα γινεις. Εχεις ολα τα φοντα για μια καριερα στον στρατο
Ωχ και αλλο ΑΣΜ καμπανοφατσα. Τι θα πας να κανεις εκει???Χμμμ..Α!!!Θα κανεις 20 λεπτα ποδαροδρομο απο τις επιλαρχιες νεοσυλλεκτων ή 35-40 απο της επιλαριες ειδικοτητας μεχρι την πυλη. :Επισης πολυ 1-2 1-2 1-2.Και στο τελος θα κανεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ υπομονη
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μια μεγαλη εκταση στα δεξια της Μητροπολεως (μετα την citroen και πριν την γεφυρα) που ειναι περιφραγμενη με λαμαρινες (οπως και του μετρο) τι θα φιλοξενησει ;Δουλευουν ; Το βλεπω καιρο αλλα δεν φαινεται μεσα τι κανουν . (αν κανουν)
Εννοείς Μοναστηρίου???
-
συ είπας...
Posts προς Θεσσαλονικείς