-
-
Ξέρει κανείς αν θα γίνει φέτος η έκθεση που γινόταν τον Μάιο στο Ανατόλια ή την έφαγε η κρίση;
Για να μην έχω δει τίποτα μάλλον το 2ο, ε; -
ποσο παπαρας εισαι ρε φιλε,εσυ με την μπεμπα την καμπριο,που την πρωτομαγια,πηγαινες αερα πατερα απο τη ΛΕΑ στην εθνικη Θεσσαλονικης-Μουδανιών,αναβες φωτα και κορνες σε οσους σε δυσκολευαν στο εργο σου
Εκτος οτι πηγαινες στη ΛΕΑ,εισαι διπλα καραγκιοζης,γιατι την ειχες ανοιχτη ενω εξω εβρεχε και εκανε κρυο
Τι καταλαβες,εφτασες στο μπιτσομπαρο 10 λεπτα πιο νωρις
Ευτυχως στο μινι μποτιλιαρισμα που υπηρχε δεν ειδα πολλους να ακολουθουν το παραδειγμα του
Λετε να διορθωθήκαμε? -
-
συναρπαστικο φεστιβαλ αναμενεται...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ευτυχως στο μινι μποτιλιαρισμα που υπηρχε δεν ειδα πολλους να ακολουθουν το παραδειγμα του
Λετε να διορθωθήκαμε?Προχτες σε μια βολτα στον Παντελεημονα , πηγαινοντας συνεχεια με 140 στην παθε δε βρεθηκε ουτε ενας γκαζακιας να με κολλησει και να μου παιξει τα φωτα. Το φαινομενο το παρατηρω καιρο, οι κολλητηρτζιδες γκαζακηδες εχουν μειωθει πολυ, λετε να φοβουνται τις καμερες;
-
Γύρος Palace επί της Πασαλίδη στην Καλαμαριά την προηγούμενη εβδομάδα. Ίδιο ακριβώς με το Γυράδικο της Άνω Τούμπας, ίδια μυρωδιά, ίδιο λάδι στα πιτόγυρα, ίδιο τεράστιο σάουντιτς, ίδια όλα. Μέχρι και ο ένας γυρο-ετοιμαστής ήταν από το Γυράδικο.
Εντοπίστηκε ο Σωκράτης προχθές, θα τον επισκεφθώ σύντομα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γύρος Palace επί της Πασαλίδη στην Καλαμαριά την προηγούμενη εβδομάδα. Ίδιο ακριβώς με το Γυράδικο της Άνω Τούμπας, ίδια μυρωδιά, ίδιο λάδι στα πιτόγυρα, ίδιο τεράστιο σάουντιτς, ίδια όλα. Μέχρι και ο ένας γυρο-ετοιμαστής ήταν από το Γυράδικο.Εντοπίστηκε ο Σωκράτης προχθές, θα τον επισκεφθώ σύντομα.
καινούριο είναι?
-
Το Palace ναι. Είναι Πασαλίδη και Κίου (πάλι γυράδικο σε απόσταση βημάτων από σπίτι funkyreverend).
-
Εχω φαει απο το Palace...καλουτσικος γυρος και σουβλακι που δοκιμασα,οχι τιποτα το τρελο,αλλα τεραστιο...
-
Το όνομα παραπέμπει σε στριπτιτζάδικο
Είναι ψηλοτάβανο
Τεράστιες τζαμαρίες λες και είσαι σε έκθεση αυτοκινήτων
Λάμπες με πολύ υψηλή θερμοκρασία που δε σου κάνει διάθεση να φας -
Ο Πρασάς έχει γίνει πολύ κιτς επίσης...αλλά τον έχω προ πολλού καταργήσει.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ο Πρασάς έχει γίνει πολύ κιτς επίσης...αλλά τον έχω προ πολλού καταργήσει.δεν υπάρχει ούτε ένας γνωστός μου που να τρώει απο τον πρασά και όμως είναι πάντα γεμάτος...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
δεν υπάρχει ούτε ένας γνωστός μου που να τρώει απο τον πρασά και όμως είναι πάντα γεμάτος...Μια φορά εφαγα και δεν υπήρξε 2η, παρόλ' αυτά ξέρω ανθρώπους που τρώνε συχνά εκεί (ιδίως σουβλάκια) και είναι ευχαριστημένοι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
δεν υπάρχει ούτε ένας γνωστός μου που να τρώει απο τον πρασά και όμως είναι πάντα γεμάτος...
Μια φορά εφαγα και δεν υπήρξε 2η, παρόλ' αυτά ξέρω ανθρώπους που τρώνε συχνά εκεί (ιδίως σουβλάκια) και είναι ευχαριστημένοι.
Εφαγα 1 γυρακι απο εκει πριν 4 μηνες.Απο τοτε καθε φορα που αλλαζει ο καιρος με ενοχλει!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
βρέχειΔεν έβρεξε σήμερα!
Anyway, τελικά άλλαξα λάδια και το πλύσιμο αναβάλλεται.
Αντιθέτως θα γίνει κανονικά το 2ο VW-Audi-Skoda-Seat Festival.
Όλα τα ωραία τα χάνω! Όποιος πάει, να πάρει μαζί του ωτασπίδες,ε;
δεν υπάρχει ούτε ένας γνωστός μου που να τρώει απο τον πρασά και όμως είναι πάντα γεμάτος...
Μήπως είσαι ερημίτης;
-
To έχω 18 χρόνια και τα τελευταία 10 ήταν στο υπόγειο ακίνητο
Ήρθε η ώρα να φτιαχτεί καθόσον έχει και συναισθηματική αξία. Χρειάζομαι ντίζες για φρένα, λάστιχα τροχών και τέλος μηχανισμούς και χειριστήρια για αλλαγές ταχυτήτων. Το σύστημα των ταχυτήτων πρέπει να μου το περάσει ειδικός καθώς είναι λίγο μανούρα. Έχετε υπόψιν κανένα μαγαζί με λογικές τιμές? -
Πάρε μια τιμή αν συμφέρει για καινούρια φρένα και καινούριο σασμάν. Εγώ το πηγαίνω στον Δημήτρη, Μακεδονίας και Δελφών.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το peugeot μου
To έχω 18 χρόνια και τα τελευταία 10 ήταν στο υπόγειο ακίνητο
Ήρθε η ώρα να φτιαχτεί καθόσον έχει και συναισθηματική αξία. Χρειάζομαι ντίζες για φρένα, λάστιχα τροχών και τέλος μηχανισμούς και χειριστήρια για αλλαγές ταχυτήτων. Το σύστημα των ταχυτήτων πρέπει να μου το περάσει ειδικός καθώς είναι λίγο μανούρα. Έχετε υπόψιν κανένα μαγαζί με λογικές τιμές?Αχχχ.... τι μου ανάβεις φωτιές τώρα;;;;;
Έχω το δικό μου στο μπαλκόνι εδώ και καμιά 7-8 χρόνια, να μαζεύει σκόνη... Ο αδερφός μου φρόντισε να στραβώσει και τις δύο ρόδες και πριν καιρό, μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα την εμπρός (40 ευρώ!!!!! ). Κι άντε να βρεις και την πίσω, συν καθάρισμα - λάδωμα τους άξονες, ταχύτητες + άλλαγμα λάστιχα + ντίζες + φρένα (βασικά μόνο ο σκελετός και η εμπρός ρόδα είναι καλά... )... Τον παλιό καλό καιρό κάθε βράδυ από Απρίλιο μέχρι Νοέμβριο γύριζα όλη την πόλη (μέχρι και κάστρα και Πανόραμα είχα ανέβει με ποδήλατο), αλλά ας όψονται οι γυναίκες...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάρε μια τιμή αν συμφέρει για καινούρια φρένα και καινούριο σασμάν. Εγώ το πηγαίνω στον Δημήτρη, Μακεδονίας και Δελφών.Λες να μου βγει περισσότερο από καινούργιο?
Θα περάσω από κει Λεωνίδα να δούμε. Ευχαριστώ
Posts προς Θεσσαλονικείς