-
Η παραλαβή χαρτιού από το ΚΕΠ σίγουρα ήταν άρπα κόλλα, αν και θα προτιμούσα να ήταν χρονοβόρα και επιστημονική Η παραλαβή λογαριασμών από το σπίτι σίγουρα άρπα κόλλα. Το φτιάξιμο του Σάνι όμως, σίγουρα ήταν επιστημονική και χρονοβόρα διαδικασία, αφού ο ασθενής είχε πρόβλημα με το βηματοδότη του και έκανε καρδιογράφημα και μια μικρή εγχείριση για να επανέλθει. Η βόλτα έχεις δίκιο δεν είναι χρονοβόρα (πιάσαμε και 130, ναι ναι ) με το σάνι ούτε οι διαδρομές στις οποίες ελίσσεται σαν αίλουρος. Η παραλαβή ανθρώπου είναι δυστυχώς χρονοβόρα, αφού ο άνθρωπος ήταν η γυναίκα. Το δε πάρκινγκ στην περιοχή Δελφών είναι απλώς χρονοβόρο και εκνευριστικό.
-
εγώ σε 1.5 ώρα κάνω τον κύκλο της γης ... 3 φορες
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ σε 1.5 ώρα κάνω τον κύκλο της γης ... 3 φορεςΈλα...κόψε κάτι... αυτά ούτε ο...Μάκης δεν τα κάνει
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και εγώ το ίδιο. ΚΕΠ (Πυλαίας, αν δεν πήγατε να πάτε και να αναζητήσετε ωραιότατη υπάλληλο-τσολιά) για παραλαβή χαρτιού, σπίτι Τούμπα για παραλαβή λογαριασμών, συνεργείο Ευκλείδη όπου περίμενα αρκετά κιόλας, βόλτα Εγνατία-Καυτατζόγλειο-αεροδρόμιο και πίσω για να δούμε αν πέτυχε η εγχείριση, Καλαμαριά για παραλαβή ανθρώπου , ευκλείδη για παρκάρισμα.Ευκλειδη συνηθιζεις να παρκαρεις? Τι συμπτωση! Μηπως εχεις κι ενα βυσσινι σανι?
-
Τελευταία το αφήνει κάτω από το σπίτι μου (το έχει γεμίσει αυτοκόλλητα NISSAN SUNNY).
-
Εισαι κι εσυ στο κολπο; Σαν κατι να υποψιαζομαι
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Και εγώ το ίδιο. ΚΕΠ (Πυλαίας, αν δεν πήγατε να πάτε και να αναζητήσετε ωραιότατη υπάλληλο-τσολιά) για παραλαβή χαρτιού, σπίτι Τούμπα για παραλαβή λογαριασμών, συνεργείο Ευκλείδη όπου περίμενα αρκετά κιόλας, βόλτα Εγνατία-Καυτατζόγλειο-αεροδρόμιο και πίσω για να δούμε αν πέτυχε η εγχείριση, Καλαμαριά για παραλαβή ανθρώπου , ευκλείδη για παρκάρισμα.
Ευκλειδη συνηθιζεις να παρκαρεις? Τι συμπτωση! Μηπως εχεις κι ενα βυσσινι σανι?
-
Αφου ειπαμε οτι ειναι βυσσινι! Αυτο μηπως το εχει για το clubbing;;;
-
Φίλε...στο Sunny σου... η μία ρόδα θέλει άλλαγμα!
-
Εχει τα χειμερινα μπροστα για λιγοτερη υποστροφη!
-
Γνωστός βορειοελλαδίτης του φόρουμ (hint, έχει λάβει μέρος και σε τηλεοπτική σειρά δράσης) έξέφρασε την επιθυμία να συμβιώσει με Q5.
-
Ρε αλήτες, μπλε είναι το δικό μου!
Ο Farmakapothikis είχε σήμερα εμπειρία της απόλυτης υπερστροφής με τα λιγότερα δυνατά χιλιόμετρα.
-
Λεω να ξεκινησουμε ενα καινουριο τοπικ με τιτλο : ποστ προς ευκλειδιωτες. Σαν πολλοι μαζευτηκαμε εδω !
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί ωραίο πράγμα αυτό το μηχανάκι ρε παιδιά! Σε 1,5 ώρα τελείωσα 3 δουλειές που απαιτούσαν μετακινήσεις από Καλαμαριά προς δικαστήρια, μετά Ευκλείδη μετά Πυλαία και επιστροφή Τσιμισκή! Χωρίς άγχος, χωρίς νεύρα, χωρίς μποτιλιαρίσματα
και τσίπικαΝέες εμπειρειες ζωής ?Καινουριος στην δίκυκλη μάχη επιβιωσεις???
-
4ετής
-
10 χρονια και ακομα αντεχω αρτιος παρα τις προσπαθιες 3 συμπολιτων μας.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γνωστός βορειοελλαδίτης του φόρουμ (hint, έχει λάβει μέρος και σε τηλεοπτική σειρά δράσης) έξέφρασε την επιθυμία να συμβιώσει με Q5.το χει μαμησει...
-
Ελευθεροτυπία: Το μετρό αλλάζει την κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη
...από τη Δευτέρα 4 Μαΐου στην Εγνατία...είναι προγραμματισμένο να διαρκέσουν δέκα μέρες...κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας προς ανατολικά μεταξύ του πεζόδρομου της οδού Δημητρίου Γούναρη και της οδού Καμβουνίων...Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας προς δυτικά, μεταξύ του πεζόδρομου της οδού Κ.Μελενίκου και της οδού Δ.Γούναρη...Κατάληψη των αριστερών λωρίδων και των δύο ρευμάτων μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δ.Γούναρη και της Καμβουνίων. Κατάληψη της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας προς ανατολικά μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δημ.Γούναρη και της Καμβουνίων...Κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας προς δυτικά από το ύψος του Ιερού Ναού Παναγίας Δεξιάς και της οδού Ιασωνίδου.
Δηλαδή σε αυτό το σημείο η Εγνατία θα μείνει με 1 λωρίδα;! Ε, ρε γλέντια! Θα ζήσουν ηρωικές στιγμές όσοι θα κατεβαίνουν στο κέντρο αυτές τις μέρες...
Θα πάει κανείς να πλύνει το χρέπι του αύριο;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Θα πάει κανείς να πλύνει το χρέπι του αύριο;
βρέχει
Posts προς Θεσσαλονικείς