-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτό είναι κάπου στην Σβώλου (πρώην πρίγκηπος ΝΙκολάου) μήπως?
Το θυμάμαι το όνομα, πριν απο πολλάαα χρόνια είχα φάει φοβερό γύρο. Κι ο τύπος που το είχε τρελός κάφρος.
Παραγγέλνει ο πατέρας μου μια δεύτερη ενώ ετρωγε την πρώτη και του σκάει ατάκα ο τυπάς, πάρε δω καπετάνιε μου να συνεχίσεις τον αγώνα σουΣτην γωνία με Αγγελάκη?
-
Τι λέτε ωρέ, το 159 είναι Κούσκουρα εδώ και πόσα χρόνια, πιο πάνω από το Social.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τι λέτε ωρέ, το 159 είναι Κούσκουρα εδώ και πόσα χρόνια, πιο πάνω από το Social.Ο Ολλανδός δεν ξέρει τι λέει ( ως συνήθως τι περιμένεις από ΗΜ ) ,εννοείται οτι το 159 δεν είναι εκεί ( παράλειψη που δεν το έγραψα ), απλά προσπαθώ να εντοπίσω το γυράδικο στο οποίο αναφέρεται
-
Το κάτουρο του βίσωνα θα φταίει
-
Ναι ανθρακωρύχε, κοντά στην αγγελάκη είναι
Πο@τανα τα έκανα
-
για ευκολία στον εντοπισμό των γυράδικων υπάρχει και το http://www.tavernoxoros.gr
Κατά τη γνώμη μου, food plaza, γύρος Aριστοτέλους τα καλύτερα. Ο Μάκης πλέον έχει ξεπέσει ποιοτικώς και ποσοτικώς...στο Γυράδικο δεν έχω πάει ποτέ ενώ ο Prassas είναι μέτριος.
-
Για τους λατρεις του γυραδικου μη βαζετε πατατες στο σαντουιτσς,και χαλαει τη γευση του γυρου(αν ειναι καλος)και βαραινει το σαντουιτσς με λιπαρα
-
+1000
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ένα γυράδικο που ήταν/είναι απέναντι από το ντερλικατέσεν νομίζω 159 λεγόταν??? Αυτό είχε ωραίο γύρο πριν 3 χρόνια περίπου που έτρωγα όταν ήμουν φαντάρος!157
Στη Χαριλαου ειναι το κεντρικο. Ειναι η μεκκα των χαριλιωτων στο θεμα 'γυρος & σουβλακι'.
(Περσινος τζιρος μου στο 157, ντελιβερι : 557€,συμφωνα με το 'συστημα' )
-
Ήθελα ένα λίτρο shell helix ultra vw 5w-30 για να έχω να συμπληρώσω αν χρειαστεί στον tsi. Σε practiker και carefour που πήγα δεν το είχε. Το γνωστό μαγαζί δεν τα είχε, το δε άλλο ιντερνετικό gmarket είχε ελάχιστο ποσό παραγγελίας 40 ευρώ. Οπότε αναγκαστικά το πήρα από την shell στην Ψελού. Στο ίντερνετ το έχει 14,86 και στη shell το πήρα 21,50
-
Την επόμενη φορά θα το έχω υπόψιν. Ευχαριστώ Γιώργο.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ήθελα ένα λίτρο shell helix ultra vw 5w-30 για να έχω να συμπληρώσω αν χρειαστεί στον tsi. Σε practiker και carefour που πήγα δεν το είχε. Το γνωστό μαγαζί δεν τα είχε, το δε άλλο ιντερνετικό gmarket είχε ελάχιστο ποσό παραγγελίας 40 ευρώ. Οπότε αναγκαστικά το πήρα από την shell στην Ψελού. Στο ίντερνετ το έχει 14,86 και στη shell το πήρα 21,50Aυτος της Shell στην Ψελου ειναι Μεγας ληστης! Μια φορα πηγα να βαλω καυσιμο(απο αναγκη κιολας) και δεν ξαναπηγα!Η κυρια να μου λεει δεν σας εχουμε ξαναδει να ερχεστε εδω να βαζετε!Οι τυποι εκει να μην ξερουν οτι υπαρχουν νεες τυπου εσοχες στα diesel σε ορισμενα αυτοκινητα ενω ειχαν τις σωστες αντλιες.Και γενικα πολυ ακριβος εδω και πολλα χρονια!Εχει ενα rs4, μια boxster(ή 911) και κατι αλλα ταπινα αμαξια νοιμζω(απο εγκυρες πηγες)!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Στη Ροτοντα το the Best εχει καλουτσικο γυρο και καπου εκει βρισκεται και το Nik s (η καπως ετσι),μια φορα ειχα φαει και μου φανηκε καλο.
Αφού έφαγες και είσαι ΟΚ, μην το πεις πουθενά...
Έχω φίλο που δούλευε παλαιώτερα εκεί που έφτιαχναν το γύρο για τα καταστήματά τους...Γυράδικο στο κέντρο καλό δεν υπάρχει. Διότι στηρίζονται στους περαστικούς και σε φοιτητές κατά κύριο λόγο. Τα γυράδικα στην Τούμπα, απλά βάζουνε πάρα πολύ. Χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση ο γύρος τους.(Γιώτης, Μάκης,Γυράδικο). Όπως και ο Πρασσάς. Devido μια καλός μια για τα γατιά. Και μου τη δίνει να τρώω διαφορετικής ποιότητας προϊόν από το ίδιο μαγαζί. Food Plaza για γύρο από εμένα. Και Νίκο στο Φοίνικα. Αν και με την μετακόμισή του τον χάλασε(μπορεί να είναι πιο νόστιμός σε βρώμικο περιβάλλον). Αλλά Plaza κορυφή. Υπάρχουν βέβαια και μικρά γυράδικα, όπως ο 'Φίλτσος' απέναντι από τον Ευκλείδη ή ο 'Κώστας' σε ένα στενό στην Περαιβού. Που κάνουν τον γύρο μόνοι τους και είναι πολύ καλός. Είναι οικογενειακές επιχειρήσεις και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες αυτού του είδους. Αλλά από τα γνωστά γυράδικα, Plaza(αν δεν το εμπεδώσαμε ) Στο κέντρο φάτε τίποτα άλλο junk. Goody's κλπ
Mια φορα ειχα φαει οταν ημουν 1ο ετος(πριν 3 χρονια δηλαδη) αλλα μου ειχε φανει καλος,ισως επειδη ειχα να φαω μια μερα
Το ΓΥΡΑΔΙΚΟ ομως εχει παρα πολυ καλο γυρο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην το τιμησω το λιγοτερο 2 φορες την εβδομαδα. -
Πολλες προτασεις .
Απο βδομαδα θα τιμηθουν δεοντως !
Απο Γιοκ Μπαλικ τι προτεινετε με γυρο ;
Δεν εχω παει , εχει διαφορες πιτες, γευσεις κλπ καλουδια ;
Οποιος εχει πειρα ας πει . -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πολλες προτασεις .Απο βδομαδα θα τιμηθουν δεοντως !
Απο Γιοκ Μπαλικ τι προτεινετε με γυρο ;
Δεν εχω παει , εχει διαφορες πιτες, γευσεις κλπ καλουδια ;
Οποιος εχει πειρα ας πει .εχει πικοιλια μπολικη
κοτογυρο,χοιρινο,κεμπαπ,σουβλακια
δουλευει με φοιτητες κατα 90% οι οποιοι παιρνουν και ξαναπαιρνουν ,οποτε κανει καλουτσικη δουλεια
απο ποσοτητα μετρια πραγματα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
κοτογυρο
To κοτοπουλο δεν ειναι κρεας
Χωρια που ζει τρωγοντας σκουλικια....Κρεας ειναι μονο το χοιρινο, το μοσχαρι, αρνι και κατσικι.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Devido μια καλός μια για τα γατιάΓάτες, σκύλοι και αρουραίοι!
+1 για Γιοκ Μπαλίκ και για τα μικρά μαγαζιά.
Πο@τανα τα έκανα
Μάλλον φταίει η ρύπανση...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
κοτογυρο
To κοτοπουλο δεν ειναι κρεας
Χωρια που ζει τρωγοντας σκουλικια....Κρεας ειναι μονο το χοιρινο, το μοσχαρι, αρνι και κατσικι.
Να μη σου πω πως τρεφεται το χοιρινο καλυτερα..
-
Γνωριζω.
Εχω ακολουθησει ολη τη διαδικασια:
Εκτροφη, σφαγη, τεμαχισμα, ψησιμο, μασα,χωνεψη. (Ανταρτικο Φλωρινης, )Πολυ καλυτερα απο ενα κοτοπουλο...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
(Ανταρτικο Φλωρινης, )[/size]Έλα ρε φίλε! Έχω πάει εκεί 2 - 3 φορές σε κάτι οικογενειακούς φίλους. Ωραία είναι
Posts προς Θεσσαλονικείς