-
Μέσα εκτός και αν φύγω άυριο βράδυ Χαλκιδική αλλά χλωμό το κόβω.
-
Στειλε ΠΜ ρε αν δε φυγεις
-
οκ ρε
-
Για Παρασκευη δεν το εχω γιατι κι εγω θα την κανω για Χαλκιδικη....
Εκτος κι αν βρεθουμε Χαλκιδικη για ομαδικο πλυσιμο.....
Καποιος αλλος αργοσχολος για πλυσιματακι αυριο το πρωι......???
-
φαινεται ρε παιδι μου ο Σαλονικιος!!! παντα καθαρος και ωραιος!!! ακομα και το καρο του συνεχεια στο πλυσιμο το χει.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
φαινεται ρε παιδι μου ο Σαλονικιος!!! παντα καθαρος και ωραιος!!! ακομα και το καρο του συνεχεια στο πλυσιμο το χει.Το έπλυνα σήμερα το μεσημέρι....
Οφ σαϊτ
Την επόμενη φορά να πηγαίνουμε όλοι μαζίΠέρα από την πλάκα ποιοί ενδιαφέρονται για eteka γενικά? Το παιδί που το έχει ανακάλυψα πως ήμασταν μαζί στο στρατό
Αν μαζευόμαστε αρκετοί να του πούμε να μας κάνει καλή τιμή. Η ιδέα είναι του drdino. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για Παρασκευη δεν το εχω γιατι κι εγω θα την κανω για Χαλκιδικη....
Εκτος κι αν βρεθουμε Χαλκιδικη για ομαδικο πλυσιμο.....
Καποιος αλλος αργοσχολος για πλυσιματακι αυριο το πρωι......???
Το έπλυνα σήμερα το μεσημέρι....
Αποκλειεται να τα επλυνες ολα.....
Ολο και καποιο θα εχεις αφησει απλυτο.....χεχεχε
Κι εγω ημουν ετοιμος να το πλυνω το μεσημερι αλλα ευτυχως το αφησα. Γυρνωντας το απογευμα σπιτι εφαγα τρελη βροχη στον περιφερειακο απο καρφουρ εως πανοραμα... Το συννεφο ειχε κατσει ακριβως απο πανω και εριχνε τουλουμια.....
-
Μια ερωτηξη :
Καποιο καλο γυραδικο στο κεντρο ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μια ερωτηξη :Καποιο καλο γυραδικο στο κεντρο ;
μμμμμμμμμ
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μια ερωτηξη :Καποιο καλο γυραδικο στο κεντρο ;
Δυσκολη ερωτηση βαζεις φιλε,τα περισσοτερα ειναι για τον λουτσο
Το Γιοκ Μπαλικ στην Εθνικης Αμυνης ειχε καλο πραγμα 1-2 φορες που ετυχε να παρωΚαλουτσικο σουβλακι εχει στον Βαρδαρη,στην Πλατεια Δημοκρατιας,ενα μαγαζακι με ονομα Σουβλακι με πτυχιο
Απο τον 22 (κατω απο τα Everest) οσες φορες πηρα ηταν αψητο
καποιος που γνωριζει καλυτερα το θεμα ας μας φωτισει -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μια ερωτηξη :
Το γιοκ μπαλικ στην Εθνικης Αμυνης ειχε καλο πραγμα 1-2 φορες που ετυχε να παρωΚαλουτσικο σουβλακι εχει στον Βαρδαρη,στην Πλατεια Δημοκρατιας το μαγαζακι Σουβλακι με πτυχιο
Απο τον 22(Κατω απο τα Everest)οσες φορες πηρα ηταν αψητο
στο ντερλικατεσεν χαμος γινεται!!! ερωτηση : Πηρε ο 22 το 500 το abarth/???
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Μια ερωτηξη :
Το γιοκ μπαλικ στην Εθνικης Αμυνης ειχε καλο πραγμα 1-2 φορες που ετυχε να παρωΚαλουτσικο σουβλακι εχει στον Βαρδαρη,στην Πλατεια Δημοκρατιας το μαγαζακι Σουβλακι με πτυχιο
με τοσα που κονομαει οχι 500αρακι 500 μερκεντες θα χτυπησει
τρελη δουλεια κανει,αν και εγω δεν τον προτιμαω οπως ειπα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μια ερωτηξη :
με τοσα που κονομαει οχι 500αρακι 500 μερκεντες θα χτυπησει
τρελη δουλεια κανει,αν και εγω δεν τον προτιμαω οπως ειπα -
Στη Ροτοντα το the Best εχει καλουτσικο γυρο και καπου εκει βρισκεται και το Nik s (η καπως ετσι),μια φορα ειχα φαει και μου φανηκε καλο.
-
γιοκ μπαλί: αρκετά καλό
the best: τρώγεται
niks: δεν τρώγεται
το πτυχίο: δεν εχω δοκιμάσει, αλλά δεν άκουσα κ τα καλύτερα
22: μια χαρά είναι, αλλά το μπουρδέλο που γίνεται είναι αποτρεπτικός παράγοντας
γύρος της Αριστοτέλους: καλούτσικο -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στη Ροτοντα το the Best εχει καλουτσικο γυρο και καπου εκει βρισκεται και το Nik s (η καπως ετσι),μια φορα ειχα φαει και μου φανηκε καλο.Αφού έφαγες και είσαι ΟΚ, μην το πεις πουθενά...
Έχω φίλο που δούλευε παλαιώτερα εκεί που έφτιαχναν το γύρο για τα καταστήματά τους...Γυράδικο στο κέντρο καλό δεν υπάρχει. Διότι στηρίζονται στους περαστικούς και σε φοιτητές κατά κύριο λόγο. Τα γυράδικα στην Τούμπα, απλά βάζουνε πάρα πολύ. Χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση ο γύρος τους.(Γιώτης, Μάκης,Γυράδικο). Όπως και ο Πρασσάς. Devido μια καλός μια για τα γατιά. Και μου τη δίνει να τρώω διαφορετικής ποιότητας προϊόν από το ίδιο μαγαζί. Food Plaza για γύρο από εμένα. Και Νίκο στο Φοίνικα. Αν και με την μετακόμισή του τον χάλασε(μπορεί να είναι πιο νόστιμός σε βρώμικο περιβάλλον). Αλλά Plaza κορυφή. Υπάρχουν βέβαια και μικρά γυράδικα, όπως ο 'Φίλτσος' απέναντι από τον Ευκλείδη ή ο 'Κώστας' σε ένα στενό στην Περαιβού. Που κάνουν τον γύρο μόνοι τους και είναι πολύ καλός. Είναι οικογενειακές επιχειρήσεις και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες αυτού του είδους. Αλλά από τα γνωστά γυράδικα, Plaza(αν δεν το εμπεδώσαμε ) Στο κέντρο φάτε τίποτα άλλο junk. Goody's κλπ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Food Plaza για γύρο από εμένα+1
και το σουτζουκάκι του εκεί είναι σπέσιαλΣτο DEI (Εθνικής Αμύνης με Τσιμισκή γωνία) βλέπω πως αλλάζουν όλες τις τζαμαρίες, οι οποίες είναι σπασμένες. Προφανώς χθες το βράδυ τις περιποιήθηκαν .
-
+1 Γιοκ Μπαλικ.
-
Ένα γυράδικο που ήταν/είναι απέναντι από το ντερλικατέσεν νομίζω 159 λεγόταν??? Αυτό είχε ωραίο γύρο πριν 3 χρόνια περίπου που έτρωγα όταν ήμουν φαντάρος!
-
Αυτό είναι κάπου στην Σβώλου (πρώην πρίγκηπος ΝΙκολάου) μήπως?
Το θυμάμαι το όνομα, πριν απο πολλάαα χρόνια είχα φάει φοβερό γύρο. Κι ο τύπος που το είχε τρελός κάφρος.
Παραγγέλνει ο πατέρας μου μια δεύτερη ενώ ετρωγε την πρώτη και του σκάει ατάκα ο τυπάς, πάρε δω καπετάνιε μου να συνεχίσεις τον αγώνα σου
Posts προς Θεσσαλονικείς