-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
BTW τα 100 για ποιο λόγο είναι πολλά στο τούνελ;;;
Γιατι τα γιδια που περνανε απο το τουνελ αδυνατουν να ακολουθησουν την λωρίδα τους.....
Θυμαμαι ακομα χαρακτηριστικα μια κυρια, αγκαλια με το τιμονι να οδηγει τρομοκρατημενη (αμα το φοβασαι, τι το πιανεις το ρημαδι το τιμονι... αστο κυρα μου) και απο δεξια λωρίδα να ερχετε κατα πάνω μου Αναγκαστικα να φρεναρω κορναροντας επι 1 λεπτο... ουτε που γύρισε να δει τι κορναρει, ουτε που καταλαβε τι εκανε... ηταν προσηλωμενη στο υπερπεραν μπροστα της...
Αλλα ειπαμε... για ολα φταιει η ταχυτητα.... Κριμα που για μια ακομη φορα οι ουσιαστικες μαλακιες θα παραμεινουν ατιμωρητες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γιατι τα γιδια που περνανε απο το τουνελ αδυνατουν να ακολουθησουν την λωρίδα τους.....
Καλά, αυτό είναι πολύ πονεμένη ιστορία...
Είναι βρε γιατί παίρνουν την αγωνιστική γραμμή, γιατί η 316 δεν μπορεί να στρίψει με 60 εκεί που το 206 (που έχει χαμηλότερα όρια) περνάει με 100 χωρίς να προβληματιστεί...
Θυμαμαι ακομα χαρακτηριστικα μια κυρια, αγκαλια με το τιμονι να οδηγει τρομοκρατημενη (αμα το φοβασαι, τι το πιανεις το ρημαδι το τιμονι... αστο κυρα μου) και απο δεξια λωρίδα να ερχετε κατα πάνω μου Αναγκαστικα να φρεναρω κορναροντας επι 1 λεπτο... ουτε που γύρισε να δει τι κορναρει, ουτε που καταλαβε τι εκανε... ηταν προσηλωμενη στο υπερπεραν μπροστα της...
Αλλα ειπαμε... για ολα φταιει η ταχυτητα.... Κριμα που για μια ακομη φορα οι ουσιαστικες μαλακιες θα παραμεινουν ατιμωρητες
Story of my everyday life...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ναι είναι κωλόδρομος, αλλά 1000% φταίμε οι οδηγοί... Οδήγηση χωρίς αποστάσεις, κανένας στη δεξιά λωρίδα, ταχύτητες ότι νά'ναι (τι δουλειά έχεις ρε μπάρμπα με 50 στον περιφερειακό;;;;; )...
Τς τς τς τς.........Τι μπουρδες διαβαζω βραδιατικα.Ακουσε εκει φταιμε οι οδηγοι Φταιει ο δρομος,η συμανση και κυριως οι υπερφυσικες δυναμεις οι οποιες βγαζουν τα αυτοκινητα μας απο τον δρομο και καταληγουμε σε μπαριερες.Και να πεις οτι τρεχαμε?????Τι ειναι τωρα 120χλμ,οτι δεν αφησαμε αποσταση????20 εκατοστα δεν ειναι η κανονικη αποσταση?????Οτι δεν πηραμε αγωνιστικη γραμμη????Ολα τα εφαρμοζουμε,ΑΛΛΑ αμα δε σε θελει η τυχη χτυπας.Ο Ελληνας εξυπακουεται πως ειναι ο βασιλιας των δρομων,μπορει να οδηγησει σε οποιεσδηποτε συνθηκες με την ιδια ανεση και ταχυτητα,δεν πα να ψιχαλιζει,δεν πα να βρεχει για τον Ελληνα η ταχυτητα παντα εφαρμοζεται σα να ηταν στεγνο το οδοστρομα.Οσο για τη δεξια λωριδα,αυτη ειναι για τους Ν και τους φλωρους,οι μαγκες παντα βρισκονται στην αριστερη.
-
Τι διαλο ρε γμτ,κ ποσοστιαια αν το παμε, αφου ολοι εδω μεσα καλα τα λεμε, γιατι εκει εξω γινεται της κακομοιρας;;;
-
Γιατί πολλοί όταν πιάνουν το τιμόνι παθαίνουν ένα περίεργο πράγμα ρε γμτ. Σεληνιάζονται λες και τους είπαν πάντε γρήγορα σπίτι κάποιος πηδ@ει τις γκόμενές σας.
-
To κοκκινο λονδρεζικο λεωφορειο το ειδε κανεις σημερα???Περασε 2 φορες απο την Αγγελακη.
-
χθες το βράδυ στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ είχε πολλές αγγλίδες λές να τις κατέβασε το red bus?
Καινούργιο μπαράκι στην πόλη. Λέοντος Σοφού και εγνατία γωνία στον 1ο όροφο. Και το όνομα αυτού 'Spiti mou'. Πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και ωραία μουσική. funky, jazzιές και λοιπά μη εμπορικά ακούσματα από πλειάδα νέων dj, προχθές είχε funky μουσικές με συνοδεία live σαξόφωνου . Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Και τριών ειδών μπύρα βαρέλι. Χθες κατέβασα 2 λίτρα ...χικ και μετά γύρισα μέχρι το σπίτι στην Καλαμαριά με τα πόδια 2 ώρες μου πήρε
-
για την Philoxenia είναι...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
...λες και τους είπαν πάντε γρήγορα σπίτι κάποιος πηδ@ει τις γκόμενές σας. -
Aυτες μεσα στο κοκκινο λεωφορειο αγγλιδες ηταν?????Γιατι μας χαιρετουσαν.
-
Κι εγω ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι για το προβλημα στον περιφερειακο φταινε οι οδηγοι..
ενταξει ειναι κωλοδρομος αυτο το ξερουν κι οι πετρες..Αλλα αφου ξερουμε τι κωλοδρομος ειναι δε μπορουμε να τον περασουμε σε 10 λεπτα αντι σε 8 και να πηγαινουμε ηρεμα? Συνεχεις αλλαγες λωριδων απο παντου (με το χειροτερο τα φορτηγα που βγαινουν για προσπεραση,οτι να ναι), κολλημα προφυλακτηρα απο ''γρηγορους'' για να καταλαβεις οτι πρεπει να αλλαξεις λωριδα κτλ κτλ δημιουργουν τα ατυχηματα τις περισσοτερες φορες..
και αφου δημιουργηθει το ατυχημα ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ αυτοκινητο να κοψει ταχυτητα να δει τι συνεβη? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...λες και τους είπαν πάντε γρήγορα σπίτι κάποιος πηδ@ει τις γκόμενές σας.
Ο χοντρομ.....κας με το Fabia της Brinks χτες στην Εγνατία πάντως δεν έχει δικαιολογία. Αποκλείεται να έχει γυναίκα με τέτοια μούτρα!
BTW, πέτυχα ένα παρασημοφορημένο με γαϊδούρι μαύρο Golf που έκλεινε εντελώς ράμπα ΑΜΕΑ μέσα στο ΑΠΘ και το καταευχαριστήθηκα!
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Κι εγω ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι για το προβλημα στον περιφερειακο φταινε οι οδηγοι..
ενταξει ειναι κωλοδρομος αυτο το ξερουν κι οι πετρες..Αλλα αφου ξερουμε τι κωλοδρομος ειναι δε μπορουμε να τον περασουμε σε 10 λεπτα αντι σε 8 και να πηγαινουμε ηρεμα? Συνεχεις αλλαγες λωριδων απο παντου (με το χειροτερο τα φορτηγα που βγαινουν για προσπεραση,οτι να ναι), κολλημα προφυλακτηρα απο ''γρηγορους'' για να καταλαβεις οτι πρεπει να αλλαξεις λωριδα κτλ κτλ δημιουργουν τα ατυχηματα τις περισσοτερες φορες..
και αφου δημιουργηθει το ατυχημα ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ αυτοκινητο να κοψει ταχυτητα να δει τι συνεβη?Ειδικα στον περιφερειακο νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες τα ατυχηματα οφειλονται σε εντελως απροσεκτες αλλαγες λωριδας που σε συντριπτικο ποσοστο δε γινονται απο τους 'γρηγορους' που λες αλλα απο μπαρμπαδες/θειτσες που δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση!Σε ολους μας νομιζω εχει τυχει αντιστοιχο περιστατικο με τον υπαιτιο στην καλυτερη να ζηταει συγνωμη(πολλοι φυσικα ουτε αυτο δεν κανουν)!
Οσο για το να πηγαινουμε ηρεμα,ειναι παρα πολλες οι φορες που βγαινω στον περιφερειακο χωρις να εχω καμια διαθεση να τρεξω αλλα αποφασισμενος να παω σιγα κ προσεκτικα...ελα ομως που μ'αυτα που συμβαινουν γυρω μου(μπαρμπαδες να αγκομαχανε στο μεσαιο κ ενιοτε στο αριστερο ρευμα να ανεβουν την ανηφορα με 5η στο 1400αρι τους,φορτηγατζηδες να εχουν βγει στη μεσαια για να προσπερασουν ειτε αλλο φορτηγο ειτε καποιον ανεκδιηγητο που πηγαινει πιο σιγα κ απο φορτηγο,γρηγορους να πηγαινουν κολλητα ο ενας στον αλλον στην αριστερη κ να μη σ'αφηνουν να βγεις να προσαπερασεις καποιον) δεν εχω καταφερει σχεδον ποτε να συγκρατηθω!!!
Κ κατι αλλο...Αναρωτιεμαι η αττικη οδος μετα απο μερικα χρονια χρησης εχει αναλογο οδοστρωμα;Πρεπει καποια στιγμη εμεις οι ελληνες να μαθουμε να απαιτουμε αυτα που ετσι κ αλλιως ειναι υποχρεωμενοι να μας προσφερουν,με βαση αυτα που τους δινουμε!Δε μπορει ρε γμτ επειδη ο καθε υπευθυνος εχει κονε με τον καθε εργολαβο να την πληρωνουμε εμεις για να μεγιστοποιησει ο τελευταιος τα κερδη του...Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΦΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΗ ΣΤΡΩΣΟΥΝ;;; Εχει γινει ναρκοπεδιο!!!
Τωρα που πηρα φορα να πω κ κατι αλλο...αυτο το δευτερο φαναρι που εβαλαν στο δρομο πανω απο το πρακτικερ ποιος πανηλιθιος το εχει ρυθμισει;;;Για αρκετα δευτερολεπτα δεν κινειται κανεις στη διασταυρωση αφου εχουν ολοι κοκκινο!Κ φυσικα στο 98% των περιπτωσεων το φαναρι ειναι αχρηστο αφου δεν κατεβαινει κανεις απο τον πανω δρομο!Κ εδω στη γειτονια μου(νικανωρος-βεργινας-γεννηματα)που γινεται το μπαχαλο κ πολυ συχνα ατυχηματα πρεπει να περασουν χρονια ολοκληρα μεχρι να βαλουν επιτελους φαναρι...
Το ξαναλεω,η κατασταση στη Θεσ/κη εχει γινει τραγικη...κ δε βλεπω να υπαρχουν ελπιδες για βελτιωση της καταστασης με τα μυαλα που κουβαλανε... -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
...Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΦΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΗ ΣΤΡΩΣΟΥΝ;;; Εχει γινει ναρκοπεδιο!!!
...Όλοι οι δρόμοι της Καλαμαριάς απο τους κεντρικούς μέχρι τα στενάκια είναι ιδανικοί μόνο για τετρακίνητα και για ... Citroen με υδροπνευματική ανάρτηση!
Απο εποχής ΜΟΜΑ έχουν να δουν ολόκληροι οι δρόμοι της φρέσκια άσφαλτο και οι σχάρες, τα καπάκια και τα φρεάτια στους δρόμους απο τα μπαλώματα έχουν γίνει κρατήρες. -
-
Γιατί ο κόσμος παρκάρει έξω από το Πανεπιστήμιο και τους περιξ δρόμους αφού ξέρει ότι κάνοντας το παίζει με τη φλόγα και τις πέτρες?
Θα μου πείτε δεν έχει που αλλού να το βάλει.
ΟΚ, αλλα σε κάποια σημεία ξέρεις ποια είναι τα ρίσκα
-
Εαν 'δεν έχει πού αλλού να το βάλει', τότε πολύ απλά να μην το παίρνει για να πάει σε μέρη τόσο εύκολα προσβάσιμα με λεωφορείο.-
-
Το ρ'ωτησα και στο carspotting αλλά ας το βάλω και εδώ...
Υπάρχει περίπτωση να είδα χτες στην Mητροπόλεως να περνάει Bugatti Veyron ή φταίνει οι μπύρες που έπινα? -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Το ρ'ωτησα και στο carspotting αλλά ας το βάλω και εδώ...
Υπάρχει περίπτωση να είδα χτες στην Mητροπόλεως να είδα να περνάει Bugatti Veyron ή φταίνει οι μπύρες που έπινα?πόσες ήπιες, κιλά, νηστικός ή όχι, φύλο, για να σου πούμε αν σε γέλασαν τα μάτια σου ή όχι
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Κ εδω στη γειτονια μου(νικανωρος-βεργινας-γεννηματα)που γινεται το μπαχαλο κ πολυ συχνα ατυχηματα πρεπει να περασουν χρονια ολοκληρα μεχρι να βαλουν επιτελους φαναρι...Μολις εγινε αλλο ενα...
Posts προς Θεσσαλονικείς