-
Ναι, φόρτωσε μπουγάτσες και έφυγε
-
έκαναν ένα ντου οι τουρίστες στην παραλιακή και έφυγαν...
-
Τους τουρίστες που αποβιβαστηκαν τους υποδέχθηκε ο Νομάρχης μας...το πλοίο συνεχίζει Κων/πολη.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τους τουρίστες που αποβιβαστηκαν τους υποδέχθηκε ο Νομάρχης μας...σιγά μη το έχανε...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τους τουρίστες που αποβιβαστηκαν τους υποδέχθηκε ο Νομάρχης μας...ΕΛΕΟΣ
Ελπίζω να τους πήγε ένα φραπόγαλο ξυγυρισμένο και μπουγατσούλα σπεσιάλε....
Μα πού ζούμε ....
-
-
Αληθεύει οτι κάνει γκέστ εμφάνιση υποδυόμενος τον Νομάρχη σε σήριαλ?
-
Σε ποιό;
-
Τί είπες τώρα Χριστιανέ μου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιό;Δεν έχω ιδέα απλά το άκουσα προχτές σε συζήτηση του ελληνικού λόμπυ και ήθελα να επιβεβαιώσω
-
Όντως. Παίζει στο Λόλα (ή κάπως έτσι).
http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/214701.html -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως. Παίζει στο Λόλα (ή κάπως έτσι).
http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/214701.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank -
......
-
Αυτή η πόλη όλο εκπλήξεις είναι τελικά.Κρίμα ρε γμτ στη Λόλα και γω τον περίμενα να κάνει το ντεμπούτο του στο φεστιβάλ κινηματογράφου δεν μπορούσε να περιμένει ένα μήνα και αυτός....
-
0,963 η βενζινη! Ζουμε ιστορικες στιγμες!!!
Κατι ασχετο τωρα...τις διαφορες στις τιμες μεταξυ ιδιων σουπερμαρκετ σε διαφορετικες περιοχες τις εχετε παρατηρησει;;;Μιλαμε για διαφορες τις ταξης των 50 λεπτων(170δρχ) σε χυμο πορτοκαλι 1 λιτρου κ των 15-20 λεπτων(50-70δρχ)στο γαλα!!!Πανε καλα;;; -
Χαλαρά... Τραγικό εντελώς.
-
τελικα ποσες καμερες στηθηκαν σε περιφερειακοκαι δρομο Μουδανιων?
εχω εντοπισει μονο 3 μεχρι τωρα και στα 2 ρευματα -
Πριν την express service είδα μια πινακίδα που λέει το γνωστό 'προσοχή οι παραβάσεις ελέγχονται με τεχνικά μέσα'. Λέτε σε λίγο να δούμε και καμερούλα?
-
Ναι, βέβαια. Και θα βγάλουν εμένα μετά να περνάω με peugeot 2 και σηκωμένη την σκωτσέζικη φούστα μου.
-
1)Σημερα κατα τις 11 το πρωι γιατι ηταν κλειστη η Τσιμισκη????
2)Κατα τις 10 το βραδυ γιατι δεν παιρνουσε 8αρι απο την Καμαρα????
3)Στην παραλιακη στο S πρεπει να εγινε τροχαιο,στην αριστερη μερια του δρομου πανω στο πεζοδρομιο ηταν ενα γκρι corolla παλαιας γενιας αν θυμαμαι καλα,απο παντου χτυπημενο.
Posts προς Θεσσαλονικείς