-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και 2η, και 3η. Μην σου πω και μέσα στο δωμάτιό σου. Ταλάκα, ε ταλάκα. Εσύ είσαι το ζώον που χτυπάει 200αρες στον περιφερειακό, ε;Ρε φιλε... ας ειχε και σενα αλογα το καρουλι σου, και θα σου λεγα αν θα το πατουσες...
Τι να κανουμε, δεν μπορουμε ολοι να εχουμε Fiat... λιγοι και... γρηγοροι -
Λέει ο άνθρωπος που η 4η και 5η δεν μπαίνουν λόγω σκουριάς από την αχρηστία. :rofl:
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νομίζω σήμερα είναι η 'μέρα χωρίς αυτοκίνητο' και θα είχε ποδηλατοδρομία στην Νίκης.
Ίσως κάνω και λάθος ...Αύριο. Τζάμπα διαδρομές με τον ΟΑΣΘ. Λέω να οργανώσουμε μια εκδρομή εδώ στο φόρουμ!
Χτες μάλλον ο Μητσοτάκης μας ευχήθηκε 'Καλές δουλειές'. Η μια κατάστροφή μετά την άλλη, με αποκορύφωμα να πρέπει να 'πεταχτώ' με το αμάξι Ωραιόκαστρο-Μαρτίου και ξανά πίσω μέσα στην απογευματινή κίνηση...
-
Σάββατο βράδυ, ΟΛΕΣ οι γέφυρες στην περιφερειακή καθώς και στην εθνική είχαν πάνω τους περιπολικό σταματημένο με τον φάρο αναμμένο. Γνωρίζει κανείς τον λόγο; Επισήμους πάντως δεν είχαμε
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σάββατο βράδυ, ΟΛΕΣ οι γέφυρες στην περιφερειακή καθώς και στην εθνική είχαν πάνω τους περιπολικό σταματημένο με τον φάρο αναμμένο. Γνωρίζει κανείς τον λόγο; Επισήμους πάντως δεν είχαμεέπαιζε το σκουλίκι με τον βάζελο....
Αύριο. Τζάμπα διαδρομές με τον ΟΑΣΘ.
γιατί τις υπόλοιπες μέρες όλοι χτυπάν εισιτήριο...
σύμφωνα με μια έρευνα 1/4 δεν πληρώνει εισιτήριο -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Σάββατο βράδυ, ΟΛΕΣ οι γέφυρες στην περιφερειακή καθώς και στην εθνική είχαν πάνω τους περιπολικό σταματημένο με τον φάρο αναμμένο. Γνωρίζει κανείς τον λόγο; Επισήμους πάντως δεν είχαμε
έπαιζε το σκουλίκι με τον βάζελο....
Κατά τις 03:30 πάντως είχαν πάει όλοι σπίτια τους. Κρίμα, και έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν (ναι καλά!) ένα εμφανώς DUI μπορντώ Xsara...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Αραξε ρε τούρκο που θα πεις και σκουλήκι....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Αραξε ρε τούρκο που θα πεις και σκουλήκι....
1ον ηρακλης ειναι το παιδι...
2ον καλμαρε λιγο και κατουρα και λιγο...Νταη ε νταη...
Μας φοβισες -
Μην φοβάσαι ρε συ...
-
Φοβαμαι ρε γατακι....
Βγηκες απο το λαγουμι σου???? -
Τι έπαθες ρε Thanix?
Δεν είναι λίγο πρκλητικό πίσω από μια οθόνη να με αποκαλείς γατάκι χωρίς καν να ξέρεις ποιος είμαι και χωρίς να έχω αναφερθεί σε σένα ποτέ? -
Τι επαθα???
Εσυ εισαι προκλητικος με αυτα που γραφεις στο βασιλη...
Και δεν κρυβομαι πισω απο ενα υπολογιστη ελα σε καποια συναντηση να με δεις αν θες... -
Περέργα επιλεκτική η ευαισθησία σου Thanix...
Σε αυτά που είπε ο v@asilis δεν βρήκες να πεις ότι υπάρχει κάτι το προκλητικό,ε?
Ισως γιατί συμφωνούσες? -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Περέργα επιλεκτική η ευαισθησία σου Thanix...
Σε αυτά που είπε ο v@asilis δεν βρήκες να πεις ότι υπάρχει κάτι το προκλητικό,ε?
Ισως γιατί συμφωνούσες?Οχι απλα ξερω οτι ο βασιλης τα εγραψε στο χαβαλε...
Και επισης δεν εγραψε παιζει το σκουληκι με τον παναθηναικο...ειπε βαζελο...Αν δεν το ειδες... -
Εννοείται ότι και εγώ το περί τούρκο στο χαβαλέ το έγραψα...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εννοείται ότι και εγώ το περί τούρκο στο χαβαλέ το έγραψα...Αν ειναι ετσι οκ αλλα δεν μου φανηκε να το ειπες ετσι...
Τεσπα -
Τουρκοβαζελοσκούληκα.Να,το είπα και γω.Και δεν αστειεύομαι καθόλου.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τουρκοβαζελοσκούληκα.Να,το είπα και γω.Και δεν αστειεύομαι καθόλου. -
Σήμερα πρωί στον περιφερειακό το απίστευτο μπουρδέλο... 07:30 μπαίνω από Καλαμαριά και ακούω στο ράδιο ότι έγινε καραμπόλα μεταξύ της εξόδου για Φιλίππειο και Ασβεστοχώρι... 500 μέτρα μετά αρχίζει το σημειωτόν...
Βγήκα και ήρθα στη δουλειά μέσω Πανοράματος - Αγ. Βασιλείου... Έκανα 75 λεπτά (αντί 45 με την συνηθισμένη κίνηση... γ@μημένο φορτηγό που πήγαινε με 10 στην κατηφόρα! αυτός καλά πήγαινε, εγώ τι έφταιγα να βρεθώ πίσω του... ), αλλά λίγο πριν φτάσω πήρε ένας στο ραδιόφωνο που έκουγα και είπε ότι από το Καυτατζόγλειο μέχρι το Φιλίππειο (είσοδο - έξοδο αντίστοιχα) έκανε μισή ώρα!!! Έγινε και ατύχημα στην είσοδο από Μουδανίων...
Να υποθέσω ότι σήμερα στην πόλη δεν κινείται τίποτα;;;
Να υποθέσω το λόγο της καραμπόλας (10 αυτοκινήτων - μόνο με υλικές ζημιές ευτυχώς);;; Κίνηση 80-90 με απόσταση 3-4 μέτρα από τον μπροστινό σας λέει κάτι;;; Να μην αναφέρω και όσους έκλεισαν ΚΑΙ το ρεύμα προς ανατολικά για να δουν τι έγινε... Αυτοί βέβαια είναι σωστοί οδηγοί επειδή δεν τρέχουν, ενώ εγώ είμαι ραλλάκιας επειδή στις στροφές του άδειου επαρχιακού που συνδέει τον κεντρικό με τη δουλειά μου πάω με 110 (πάει και παραπάνω, αλλά... ) όταν δεν έχει κόσμο...
Κατά τα άλλα σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι, οδηγική παιδεία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και άλλα τέτοια ωραία και καλά...
-
Καλά ρε οι γύφτοι κλείσανε την περιφεριακή και κάνουν διαδήλωση κα ιστέλνουν όλο το κόσμο μέσα από τα Διαβατά;
Posts προς Θεσσαλονικείς