-
Τα κλασσικά φίλε...
Αναρχικοί κάναν ντου κατά τις 4 το πρωί με μολότοφ και εξαφανίστηκαν... -
Ο χρήστης ast έγραψε:
:ninja:Πάνε σχεδόν δυο χρόνια από τότε που έκλεισε ο πεζόδρομος της παραλίας στο ύψος της Μπότσαρη.
ερώτηξη 1: Έχει κανείς ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμο;
ερώτηξη 2: Πόσα χρόνια χρειάζονται ακόμα για να φτιάξουν ένα πάρκο κι ένα πλακόστρωτο;Τα έργα συνεχίζονται κανονικά και μάλλον φαίνονται πολύ ωραία...
-
Το πάει για μπουρινάκι ή μου φαίνεται;
-
Ναι, μια βροχούλα ξεκίνησε... Για να δούμε διάρκεια, θα κρατήσει ή απλά θα μου λερώσει το αμάξι;
-
Παντα είχα απορια με τι ειδους αδεια χτιστηκε το Μακεδονια Παλας...ποτε εγινε αυτο...με τι καθεστως...και παντα ειχα απορια πως μπορεσε να χτισει καποιος στην παραλια πανω!
-
Νομίζω επί χούντας έγινε.
-
Παρεμπιπτόντως επί χούντας έγινε και η μοναδική πολυκατοικία στη Ν. Κρήνη, στο δεξιό μέρος(πηγαίνοντας) με το Σταβέντο και το Άνιμους από κάτω..
-
Ααααααανα μπραβο!!Και εκεινο το χα απορια πως χτιστικε... τρομερη θεα μιλαμε εκει ετσι...?
-
Tσι πουτ@νας γίνεται...
-
teris3
αυτή η στοα που βρίσκεται; Ακριβώς δίπλα στο μέγαρο;
Πάλι παρκαρισμένα αυτοκίνητα βλέπω, ελπίζω να μη φτάνουν πάλι μέχρι τη θάλασσα. -
4:16μμ
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το πάει για μπουρινάκι ή μου φαίνεται;4:22μμ
Ναι, μια βροχούλα ξεκίνησε... Για να δούμε διάρκεια, θα κρατήσει ή απλά θα μου λερώσει το αμάξι;
6:10μμ
Tσι πουτ@νας γίνεται...
-
Εδω και κανα διωρο ειμαι αποκλεισμενος στο γραφειο μου
Η Εθνικης αμυνης ειναι ποταμι μισο μετρο βαθος. Δεν πηρα και κανα σεντονακι... -
Άντε παραπονιάρηδες, τέλειωσε με ένα φοβερό ηλιοβασίλεμα!
Ευτυχώς που έβρεξε και ξεπλύθηκαν οι δρόμοι. Τις τελευταίες βδομάδες το αμάξι πήγαινε σαν να είχε άλλα 150 άλογα. Η μηχανή δε, σε κάποια σημεία έφτασε να ντριφτάρει με λιγότερες από 3000rpm!
( )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...
Ευτυχώς που έβρεξε και ξεπλύθηκαν οι δρόμοι. Τις τελευταίες βδομάδες το αμάξι πήγαινε σαν να είχε άλλα 150 άλογα. Η μηχανή δε, σε κάποια σημεία έφτασε να ντριφτάρει με λιγότερες από 3000rpm!
( )Αυτό είναι αλήθεια. Μήνες είχαμε να δούμε βροχή όπως και οι δρόμοι να δουν νεράκι.
Εκεί αποδίδω και την συμπεριφορά των ΙΧδων (πχ ... εσυ ανόητη με το πράσινο Freelander) ενάντια στους πεζούς και στα δίκυκλα στην 'άριστης' ποιότητας Τ. Οικονομίδη που μέχρι και το 5άρι του ΟΑΣΘ πρώτα τους έβρεχε και μετα ... τους μάζευε. -
-
Τι έπαθε η θερμοκρασία εδω πάνω? Κρύο, αέρας. Για χειμώνα οδευουμε?
Μπουφάν φόρεσα πριν μισή ώρα για να πεταχτώ μέχρι το περίπτερο!!! -
Τώρα που μας παίρνουν επίστρατους βρήκε να χαλάσει ο καιρός;;;;;!!!
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Τώρα που μας παίρνουν επίστρατους βρήκε να χαλάσει ο καιρός;;;;;!!!φιλος παντως ανεβηκε διδυμοτειχο χθες και δε ξερω αν με ψαρωνει που δε νομιζω αλλα μεχρι και οπλο πηρε...
θα του μιλησω και θα ενημερωσω...
-
όπλο και εξάρτηση δε τη γλιτώνουμε.. έμαθα ότι θα μας έχουν 5 μέρες σκηνάκια ..
-
Συνήθως ούτε οι μισοί δε παρουσιάζονται. Το θέμα είναι αν το ρισκάρεις να μην πας. Μάλλον δύσκολα Καλή δύναμη, δε βλέπω να την γλιτώνω και εγώ
Posts προς Θεσσαλονικείς