-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λεωφορεια σου λεει ο αλλος......αξιοπιστη και γρηγορα μεταφορα μεσα στην πολη....
για 7 χιλιομετρα εκανα 50 ολοκληρα λεπτα
χιλιες φορες καλυτερα το αυτοκινητακι σου, με την ανεση σου, την μουσικουλα σου, το κλιματιστικο σου......
αστα διαλα
Αρκεί να βρίσκεις να παρκάρεις εκεί που πας...
Παράδειγμα
Εγώ για να πάω στο Γ.Ν.Παπανικολάου απο τα πανεπιστήμια στις 9:00 κάνω 14 λεπτά
πηγαίνοντας μέσα από Περιφεριακό->Φιλίππειο. Εκεί που φτάνω ΕΧΩ να παρκάρω.
Στην αντίθετη περίπτωση θέλω 2 λεωφορεία και 40 ως 60λεπτά.Αντιπαράδειγμα
Λόγω δουλειά πρέπει να πηγαίνω που και που στο στο λιμάνι πάλι από τα πανεπιστήμια.
Με το αυτοκίνητο κάνω 25 λεπτά στις 9:00 και εκεί που πάω ΔΕΝ ΕΧΩ να παρκάρω.
Με το λεωφορείο κάνω 25λεπτά (με την αναμονή!!) και είμαι και άνετος στο παρκάρισμα.Από τότε που ξεκίνησα να παίρνω λεωφορείο 2 ημέρες για αυτή τη διαδρομή, έχω
εξοικονομήσει ένα σωρό χρήματα σε κατανάλωση (καταραμένοι ίπποι).Άσχετο
Πέρασα και εγώ τα στοιχεία κατανάλωσης στο http://www.spritmonitor.de/en/ το οποίο είναι super:
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
**Με το λεωφορείο **κάνω 25λεπτά (με την αναμονή!!) και είμαι και άνετος στο παρκάρισμα.
Το παρκαρεις στην αφετηρια στη Βενιζελου, ε;
-
abc
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
όταν εγώ πέρασα ένα φορτηγό και ένα λεωφορείο από τα δεξιά (!!!) γιατί δεν πήγαιναν στην δεξιά λωρίδα και δεν μπορούσα να βγω στην αριστερήΈτσι και σε ακούσουν ο kacey και οι άλλοι...
-
Σημερα μετα απο πολυ καιρο ανεβηκα τη Λαγκαδά προς Λαγκαδά. Μπροστα στο Παυλου Μελα, συμβαινει το απιστευτο! Η ΛΕΑ ειναι αριστερα!!! και στο δημαρχειο γινεται παράδρομος δεξια (με το απαραιτητο μπαχαλο φυσικα)
-
Greo περιμενε λιγακι δεν εχει πεσει ακομα το τελευταιο στρωμα ασφαλτου ουτε και εχει τελειωσει ακομα το εργο. Ελπιζω οτι η Λαγκαδα θα γινει κατι σας Κηφησιας .Μακαρι να ειχε γινει προβλεψη για τραμ στις παραπλευρες οδους εδω και τωρα και οχι μετρο μετα 20 χρονια
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Greo περιμενε λιγακι δεν εχει πεσει ακομα το τελευταιο στρωμα ασφαλτου ουτε και εχει τελειωσει ακομα το εργο. Ελπιζω οτι η Λαγκαδα θα γινει κατι σας Κηφησιας .Μακαρι να ειχε γινει προβλεψη για τραμ στις παραπλευρες οδους εδω και τωρα και οχι μετρο μετα 20 χρονιαΑλήθεια πότε προβλέπεται να τελειώσει αυτό το έργο;
Την τελευταία φορά που πέρασα από κει, πριν κάνα 6μηνο) μπαίνοντας στην πόλη, είχα χάσει την μπάλα (και το δρόμο ). Αν δεν έβλεπα τους γύρω μου δεν θα ήξερα που πηγαίνει το ρεύμα μου!
-
Να γινει σαν την Κηφησιας λιγο χλωμο. Την Κηφησιας του 80 ισως. Οι ανισοπεδες και οι καταβυθισεις μετατεθηκαν στις ελληνικες καλενδες και τα φαναρια ειναι ολα ασυγχρονιστα. Χθες τα προσκυνησα ενα-ενα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
και τα φαναρια ειναι ολα ασυγχρονιστα. Χθες τα προσκυνησα ενα-ενα.Μα όλα!!!!!!!!!!!!!!!
Και μετά κάτι ηλίθια ανθρωπάκια αναρρωτιούνται γιατί έχουμε κυκλοφοριακό...
Αν ΧΩΡΙΣ κίνηση θέλεις 20 λεπτά για να διασχίσεις τη Λαγκαδά (γιατί όλα τα φανάρια είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ ρυθμισμένα να σε πιάνουν και να σταματάς σε όλη τη διάρκεια του κόκκινου, πολύ θέλει;;;;;
-
Αντίστοιχα, το ίδιο πρόβλημα και στην Εγνατία, από το ύψος που λέγεται Μοναστηρίου, μέχρι και το τελευταίο της Βούλγαρη...
-
ναι αλλά στο υπόλοιπο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αντίστοιχα, το ίδιο πρόβλημα και στην Εγνατία, από το ύψος που λέγεται Μοναστηρίου, μέχρι και το τελευταίο της Βούλγαρη...απο λαγκαδα μεχρι καμαρα υπαρχει προβλημα και μαλιστα σοβαρο...
απο καμαρα και μετα θελει να ξερεις τον συχρονισμο.
απο τον γκαλη και μετα μπορεις να πας μεχρι βουλγαρη χωρις να σε σταματησει κανενα φαναρι αρκει να εχεις καλο ρυθμο.... -
Ως που θα πάει αυτή η ιστορία με τα σπασμένα τζάμια τριγύρω απ' το πανεπιστήμιο; Και δε μιλάω μόνο για μέσα στο άσυλο, αλλά κι έξω. Πάνω στην Εγνατία, στο στενάκι του Παλαί, στην 3ης Σεπτεμβρίου ή στην Καυτατζόγλου έχει τύχει να δω σπασμένα αμάξια μέρα μεσημέρι, για να μη πω τι γίνεται το βράδυ. Έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια θρυμματισμένα τζάμια. Έλεος!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ως που θα πάει αυτή η ιστορία με τα σπασμένα τζάμια τριγύρω απ' το πανεπιστήμιο; Και δε μιλάω μόνο για μέσα στο άσυλο, αλλά κι έξω. Πάνω στην Εγνατία, στο στενάκι του Παλαί, στην 3ης Σεπτεμβρίου ή στην Καυτατζόγλου έχει τύχει να δω σπασμένα αμάξια μέρα μεσημέρι, για να μη πω τι γίνεται το βράδυ. Έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια θρυμματισμένα τζάμια. Έλεος!Τα μαστουρια κλεβουν κασετοφωνα.. Δε καταλαβαινουν απο μεσημερια αυτοι..
-
Αντίστοιχα, το ίδιο πρόβλημα και στην Εγνατία, από το ύψος που λέγεται Μοναστηρίου, μέχρι και το τελευταίο της Βούλγαρη...
απο λαγκαδα μεχρι καμαρα υπαρχει προβλημα και μαλιστα σοβαρο...
απο τον γκαλη και μετα μπορεις να πας μεχρι βουλγαρη χωρις να σε σταματησει κανενα φαναρι αρκει να εχεις καλο ρυθμο....Στα τρία πρώτα μέχρι το 424 ναι, παραπέρα που στενεύει λόγω των ηλίθιων που διπλοπαρκάρουν, δεν μπορείς να κρατήσεις ρυθμό με τίποτα.
-
Έχει παρατηρήσει κανείς το ανεξήγητο φαινόμενο της μειωμένης κίνησης τα πρωινά της Πέμπτης, ιδιαίτερα στην Εγνατία;
Ειδικά πέρυσι το χειμώνα πηγαίνοντας στη δουλειά πάντα διάλεγα την εγνατία για να πάω Εύοσμο από Ανάληψη τις Πέμπτες γιατί έφτανα πιο γρήγορα απ' ότι από τον περιφεριακό... -
Ενδιαφέρουσα παρατήρηση! Καμιά ιδέα;
-
απο λαγκαδα μεχρι καμαρα υπαρχει προβλημα και μαλιστα σοβαρο...
απο τον γκαλη και μετα μπορεις να πας μεχρι βουλγαρη χωρις να σε σταματησει κανενα φαναρι αρκει να εχεις καλο ρυθμο....Σύμφωνα με έναν φίλο μου, που με ένα Seicento 900άρι πάει παντού και πάντα δίχως αύριο (Καβάλα - Θεσσαλονίκη, σε όλη την Εγνατία 160, στις ανηφόρες βέβαια το αμάξι έκοβε, αυτός όχι... ) δεν σε πιάνει κανένα φανάρι στην Εγνατία αν πας με 110 (και στην παραλιακή με 60 ή 140)... τι ακριβώς εννοείς καλό ρυθμό;;;; Να ξέρω δηλαδή να μαθαίνω πότε κυκλοφορείς, να μην βγαίνω από το σπίτι...
-
Σήμερα το πρωί ΟΛΑ τα φανάρια στην ανατολική θεσσαλονικη και το κέντρο νεκρά... Κάιρο θύμισε η πόλη
-
Και ούτε ένας τροχονόμος... Φαίνεται πως η υπηρεσία δεν τους χορηγεί γκέτες και αδιάβροχα...
Posts προς Θεσσαλονικείς