-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Κάθε φορά που λες ότι η κατάσταση έχει πιάσει πάτο, πάντα προκύπτει
κάτι νέο....Σήμερα νομίζω ότι μπορεί να ήταν και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μέρα του κέντρου της τελευταίας 10ετίας....και συνεχίζουμε....η κινηση γινεται ολο και πιο δυσχερης πλεον...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κάτι νέο....Σήμερα νομίζω ότι μπορεί να ήταν και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μέρα του κέντρου της τελευταίας 10ετίας....και συνεχίζουμε....η κινηση γινεται ολο και πιο δυσχερης πλεον...
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που μονοδρομήθηκε ο δρόμος μπροστά από τα δικαστήρια και η Δωδεκανήσου. Έρχονται και χειρότερα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που μονοδρομήθηκε ο δρόμος μπροστά από τα δικαστήρια και η Δωδεκανήσου. Έρχονται και χειρότερα.
ναι νομιζω οτι θελει πολυ υπομονη πλεον...
-
Τώρα θα μπει το φερέφωνο του Φτερωτού Πρίγκηπα - Δημάρχου και θα πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα.
-
Aυτός ο άνθρωπος νομίζει ότι απευθύνεται μόνο στις θείτσες...
-
Λίγα λόγια για τον Πρίγκηπα και τα αυξημένα δημοτικά τέλη του. Ο άνθρωπος χτίζει τώρα το παλάτι του και έχει ανάγκη από λεφτά.
-
ξερει κανεις γιατι μαλωσε ο κανακης με τον καλυβατση?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ανάβαση Περιστεράς-Λιβαδίου-Πετροκέρασα...
Κατάβαση από Ζαγκλιβέρι και ανάβαση ξανά από Άγιο Βασίλειο...
Τώρα το ανακάλυψες; Τη διαδρομή μου τη σφύριξε συνάδερφος με Nissan Sylvia, εκεί να δεις γούστα...
Όχι, απλά χθες την έκανα ξανά και δεν είχε καθόλου γούστα!
Το σκέτο Λιβάδι δεν το είχα κάνει ποτέ, μόνο με οδηγίες το επισκέφθηκα,
το Περιστερολίβαδο και μετά Πετροκέρασα το είχα κάνει με Corolla του '86 (δεν λέω ποια... ) και το Ζαγκλιβέρι το κάναμε παλιά τακτικά, για αυτό και θυμάμαι τις στροφές μία μία. Στον δε Άγιο Βασίλη είχαμε έξοδο και επειδή θα άφηνα τα κοκαλάκια μου εκεί, τον έχω μια αδυναμία!
1.3αρα, κίνηση στον μπρωστό άξονα και αχαλίνωτα ντριφτ του μπροστινού μέρους!Απο Ζαγκλιβέρι προς Πετροκέρασα γινότανε η πάλαι ποτέ διασημη Ανάβαση Ζαγκλιβερίου εκεί γύρω στο 1990.
Φοβερές φάσεις με Σίμκα ραλλύ 3, Μπε εμ βε 2002, Άλφα 75 είναι οι λίγες που μου έρχονται στο μυαλό.
Στο περιθώριο κάποιου αγώνα ανέβηκε και ο Κυρίτσης με ένα κάρτ με ταχύτητες. ΤΟ ΓΚΑΖΙ!!!
Στιγμές χαραγμένες ανεξίτηλα .
Δεν ξέρω γιατί καταργήθηκε -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τώρα θα μπει το φερέφωνο του Φτερωτού Πρίγκηπα - Δημάρχου και θα πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα.Eγώ είμαι φερέφωνο της Αττικό Μετρό και έχω να πώ οτι μεγάλα έργα στα κέντρα πόλεων χωρίς ταλαιπωρία δεν γίνονται. Και πάλι είναι η ελάχιστη δυνατή. Καλή υπομονή σας εύχομαι
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aυτός ο άνθρωπος νομίζει ότι απευθύνεται μόνο στις θείτσες...Η μονοδρόμηση Δωδεκανήσου και 26ης Οκτωβρίου είναι καθαρά απόφαση της εταιρείας που φτιάχνει το Μετρό....όπως και ΟΛΕΣ οι κυκλοφοριακές αλλαγές της Εγνατίας και όσες θα ακολουθήσουν...
-
Ξερει κανεις τι ακριβως εξυπηρετουν αυτες οι μονοδρομησεις;;;Θα μειωθουν σταδιακα οι λωριδες επειδη θα κανουν εργα;Γιατι αρχικα ειχα διαβασει για δυο δρομους με 4 λωριδες ανα κατευθυνση,πραγμα εντελως ανεξηγητο...
-
Είναι προσωρινά, όσο διαρκούν τα έργα του μετρό (μερικά χρόνια δηλαδή).
Μετά έχουν άλλα σχέδια, μεγαλεπήβολα. Να μη μπορείς εύκολα να ξεφύγεις από την υποθαλάσσια (διόδια) και να περάσεις δωρεάν μέσα από το κέντρο. Κάποιος πρέπει να πληρώσει την (πανάκριβη) μ@λ@κεία, αν όλοι περνούν απ' έξω χωρίς να δίνουν τα ευρώ, τι κάνουμε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μεγάλα έργα στα κέντρα πόλεων χωρίς ταλαιπωρία δεν γίνονται. Και πάλι είναι η ελάχιστη δυνατή. Καλή υπομονή σας εύχομαι+1
Σήμερα έσπασα ρεκόρ ... Καλαμαριά - Λιμάνι μέσω Δελφών στις 11:30 το πρωί ... 1 ώρα και 50 λεπτά ... Ξεκίνησα με καφέ και έφτασα με πίτα με γύρο!!! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Υπάρχει μια αμερικάνικη έκφραση: 'He reached rock bottom, and then started drilling'...
Η συγκεκριμένη αλλαγή στο Βαρδάρι πάντως δεν νομίζω να έφταιγε για το χάλι που είχε η κάθοδος της 3ης Σεπτεμβρίου το μεσημέρι. Είχα τη φαεινή ιδέα να επιστρέψω Καλαμαριά από τη πόλη λόγω αέρα + υπερβολικού κρύου στον περιφερειακό. Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω το κράσπεδο και να κάνω αναστροφή στο άλλο, άδειο, ρεύμα...
Η μονοδρόμηση Δωδεκανήσου και 26ης Οκτωβρίου είναι καθαρά απόφαση της εταιρείας που φτιάχνει το Μετρό....όπως και ΟΛΕΣ οι κυκλοφοριακές αλλαγές της Εγνατίας και όσες θα ακολουθήσουν...
Για το θέμα αποφασίζουν πολλοί μάγειροι. Η Αττικό Μετρό, ο ΣΑΣΘ, πιθανώς ο ΟΡΘ, η τροχαία κλπ. Κακά τα ψέμματα, μέχρι χτες αυτοί οι δρόμοι είχαν από 1+1 λωρίδα από τα διπλοπαρκαρισμένα. Τώρα η Δωδεκανήσου θα αποκτήσει και λεωφορειολωρίδα και αν αστυνομεύεται επαρκώς (crosses fingers, τι στο δι@λο, μπροστά τους είναι!) θα μετατραπεί από Δελφών σε Όλγας. Πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι οι συγκοινωνιολόγοι υποψιάζονται ότι η αλλαγή θα είναι τόσο καλή που ίσως παραμείνει και μετά τα έργα.
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι τώρα κάποιος που έρχεται από την Εγνατία προς Δ. στο Βαρδάρι στρίβει αριστερά στην 26ης και βγαίνει αμέσως στην Ε.Ο. Πώς θα γίνεται τώρα αυτό;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι οι συγκοινωνιολόγοι υποψιάζονται ότι η αλλαγή θα είναι τόσο καλή που ίσως παραμείνει και μετά τα έργα.ναι,η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί
-
Ουσιαστικά το ίδο γίνεται, απλά τώρα θα στρίβει αριστερά στην Δωδεκανήσου και θα βγαίνει στην Πολυτεχνείου (πριν τα δικαστηήρια) και ίσια βγαίνει αμέσως Ε.Ο
Πάντως επάναλαμβάνω ότι επειδή δουλέυω στην περιοχή, πιστεύω πως αυτές οι μονοδρομήσεις ίσως είναι από τισ ρυθμίσεις που θα πρέπει να μείνουν, η Δωδεκανήσου και η 26ης Οκτωβρίου με διπλή κατεύθυνση και τα διπλοπαρκαρισμένα ήταν κόλαση...
Πάντως ήταν πολλοί σήμερα που έρχονταν από Τσιμισκή και ακόμα δεν είχαν μάθει την ρύθμιση και πήγαιναν καρφωτοί να στρίψουν πάνω στην Δωδεκανήσου, υπήρχαν μάλιστα και 2-3 ζώα ποθ κατέβηκαν να κάνουν στην άκρη τα εμπόδια για συνεχίσουν με το έτσι-θέλω προς τα πάνω....
-
Είναι υπερβολή να πούμε ότι για το σημερινό χάλι φταίει ο Δήμαρχος. Ήταν εντυπωσιακό το σημερινό πάντως. Δε μπορώ να πιστέψω ότι η μονοδρόμηση δύο οδών είχαν αυτό το αποτέλεσμα στην πόλη. Αν φταίει σε κάτι ο δήμαρχος είναι που δεν αμολάει την Δημ. Αστυνομία να γράφει αβέρτα αυτούς που παρκάρουν παράνομα και παρακωλούν την συγκοινωνία καθώς και την κίνηση των πεζών.
Πρέπει να καταλάβουμε κάποια μέρα ότι αν θέλουμε την ευκολία με το αμάξι μας πρέπει να την πληρώσουμε. Η χρήση του αυτοκινήτου πλέον χρεώνεται και όχι μόνο πλέον η αγορά και κατοχή του. Θες να κινηθείς στο κέντρο ή να παρκάρεις, θα πρέπει να πληρώσεις. Πέρασα από Τσιμισκή κοντά στην ΧΑΝΘ, τα πάρκινγκ μισογεμάτα και τριγύρω μια ντουζίνα παράνομα παρκάρισμένα. Δε γίνεται δουλειά έτσι.
Το θέμα βέβαια είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Σήμερα έλιωσα στο περπάτημα μιας και λεωφορείο δεν έλεγε να εμφανιστεί (ή όταν εμφανιζόταν δε χωρούσε άλλος άνθρωπος μέσα )
Ποιος είναι υπεύθυνος για να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας? Που θα πάει επιτέλους αυτή η κατάσταση? Ο ΣΑΣΘ, ο Δήμος, η Τροχαία, το ΥΠΕΧΩΔΕ? Ποιος από όλους? Οι ίδιοι ξέρουν??? -
πότε θα χιονίσει?
άντε πια... -
Οι προβλέψεις δυστυχώς έχουν αλλάξει
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερει κανεις γιατι μαλωσε ο κανακης με τον καλυβατση?Δεν ακουσα κατι
Μαλλον δεν θα τα βρηκανε στη μοιρασια της κοκας και του χασις
Posts προς Θεσσαλονικείς