-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
To παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο του κοσμος δεν δημιουργεί πρόβλημα όμως, εφ όσον κανείς δεν περπατάει εκεί. Για μένα είναι οκ.Πόσα δεν ξέρεις για τα πάρκινγκ σε τέτοιους χώρους...ρώτα και κανέναν έμπειρο...
Η δε ιδέα για λασπωμένο πάρκινγκ, σκοντάφτει στο ότι λίγοι θα αποφάσιζαν να λερώσουν το όχημα...
-
Ναι με κινούμενη άμμο όμως να ρουφάει τους παπάρες να τελειώνουμε...
-
-
Στο Κοσμος βλεπω απο μακρυα θεση ελευθερη. Γκαζωνω, πλησιαζω, βλεπω οτι ειναι για αναπηρικο.
Απο απεναντι, νεαρος οδηγος κανει το ιδιο. Φτανουμε τετ-α-τετ και ετοιμαζομαστε και οι 2 να συνεχισουμε το ψαξιμο, χωρις φυσικα να παρκαρουμε εκει.
Ερχεται απο τον καθετο ενα ανθρωποειδες, περναει αναμεσα μας και παρκαρει κυριλε στην αναπηρικη. Κανω την χαρακτηριστικη χειρονομια , το παληκαρι απεναντι γελαει πικρα και συνεχιζουμε την αναζητηση της χαμενης κιβ... ε, θεσης... -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Δε ζητάω κάτι ετσιθελικά, εξάλλου και εγώ φοιτητής είμαι (ακομη ) και αν το έβλεπα ωφελιμιστικά θα έλεγα 'να τσακιστούν να φύγουν όλοι'....
Θεωρώ όμως ότι σε μια πόλη που είναι δεδομένο πλέον το πρόβλημα με τη στάθμευση και γνωστό το κομφούζιο που επικρατεί στις περιπτώσεις που προανέφερα είναι, αν μη τι άλλο, ανόητο και υποκριτικό να εφαρμόζονται τέτοια μέτρα 'ώστε σταδιακά να επιτύχουμε περισσότερο ανθρώπινους όρους μετακίνησης όλων μας' όπως αναφέρει το mail της πρυτανείας....
Με άλλα λόγια λέω ότι δεν κοστίζει σε κανέναν τίποτα να μένει ανοιχτό το campus και να διευκολύνεται και ο μέσος Θεσσαλονικεύς σε τέτοιες περιπτώσεις. Καθημερινά εννοείται ότι ο χωρος του πρέπει να εξυπηρετεί πρωτίστως, αν όχι αποκλειστικά, του σχετιζόμενους με το Α.Π.Θ.
Όσο για τα παρκινγκ, no objection....
Έτσι όπως το θέτεις, δεκτόν. Απλώς το 'που θα παρκάρουν οι Αρειανοί όταν έχει ματς' ακούστηκε πολύ αυτοκινητοκεντρικό. Στα άλλα δεν διαφωνώ.
Για να μην μακρηγορούμε, χαίρομαι που η διοίκηση έκανε κάτι για να διορθώσει τη κατάσταση που προηγουμένως ήταν ξέφραγο αμπέλι. Πραγματικά είχαν ξεφύγει εντελώς. Layers επί layers αυτοκινήτων, παρατημένα σε κάθε πιθανό σημείο χωρίς κανένα σεβασμό στους πεζούς. Δεν ξέρω σε ποιά 'γειτονιά' της πανεπιστημιούπολης είσαι, ο drdino όμως ξέρει τι συμβαίνει ειδικά μπροστά από τη ΣΘΕ. Πολλές φορές έκλειναν εντελώς τη πρόσβαση από τη καγκελόπορτα προς την Εθν. Αμύνης (αυτή στην ευθεία του δρόμου), ακόμα και οι πεζοί χωρούσαν με το ζόρι. Ούτε λόγος για ΑΜΕΑ, ποδήλατα ή μηχανές.
-
Η κατασταση ειχε πραγματικα ξεφυγει αυτο ειναι γεγονος
και ακομη πιο ενοχλητικο ειναι καποιος να σε κλεινει και να αφηνει χαρτακι με το τηλ του
λες και αμα ειναι σε κανενα εργαστηριο,θα τρεξει επι τοπου να τραβηξει το αμαξι του
Με ποιο δικαιωμα κλεινεις καποιον οταν δεν εχεις την δυνατοτητα μεσα σε 2-3-5 λεπτα να το απομακρυνεις αμεσα
Θυμαμαι περιμεναμε κανα τεταρτο εναν τυπο απο το Μαθηματικο να ερθει να τραβηξει το μαξι του για να φυγουμεΣε μερικες γειτονιες η ενεργεια κρυβει και πονηραδα γιατι ετσι εξασφαλιζεις και θεσουλα με αυτον τον τροπο χωρις να ψαχνεις
Κλεινεις καποιον,αφηνεις χαρτακι,σε παιρνει τηλ,κατεβαινεις σαν κυριος και ετοιμη η θεσουλα σουΤι να πεις,οταν δεν υπαρχει καμια μα καμια οργανωση για να δημιουργηθει ελευθερο παρκινγκ,σε μια πολη που ασφυκτια,ενω μπορουσε να ειναι η πιο ανθρωπινη μεγαλουπολη σε ολη την Ελλαδα
-
ξερει κανείς που μπορώ να βρω καλά ξύλα για το τζάκι? να είναι ξερά, κ μεσές κατά προτίμηση. αγοράζει κανείς από εσάς από κάποιον καλό ξυλέμπορο? δε θέλω να είναι μούσκεμα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ξερει κανείς που μπορώ να βρω καλά ξύλα για το τζάκι? να είναι ξερά, κ μεσές κατά προτίμηση. αγοράζει κανείς από εσάς από κάποιον καλό ξυλέμπορο? δε θέλω να είναι μούσκεμα...Χλωμο, ειδικα αυτην την εποχη.
Αμα βρεις, πες μου κι εμενα...
Αφου τα βρεχουν επιτηδες, για να ανεβασουν το βαρος...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Για να μην μακρηγορούμε, χαίρομαι που η διοίκηση έκανε κάτι για να διορθώσει τη κατάσταση που προηγουμένως ήταν ξέφραγο αμπέλι. Πραγματικά είχαν ξεφύγει εντελώς. Layers επί layers αυτοκινήτων, παρατημένα σε κάθε πιθανό σημείο χωρίς κανένα σεβασμό στους πεζούς. Δεν ξέρω σε ποιά 'γειτονιά' της πανεπιστημιούπολης είσαι, ο drdino όμως ξέρει τι συμβαίνει ειδικά μπροστά από τη ΣΘΕ. Πολλές φορές έκλειναν εντελώς τη πρόσβαση από τη καγκελόπορτα προς την Εθν. Αμύνης (αυτή στην ευθεία του δρόμου), ακόμα και οι πεζοί χωρούσαν με το ζόρι. Ούτε λόγος για ΑΜΕΑ, ποδήλατα ή μηχανές.Το κακό είναι ότι ακόμα και με αυτήν την παρέμβαση, πάλι τα ίδια θα είναι τα αποτελέσματα. Απλά πλέον στο Πανεπιστήμιο θα παρκάρουν μόνο φοιτητές και εργαζόμενοι του ΑΠΘ. Θα αλλάξει δηλαδή η σύσταση, όχι η ποσότητα και η καφροσύνη των αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ξερει κανείς που μπορώ να βρω καλά ξύλα για το τζάκι? να είναι ξερά, κ μεσές κατά προτίμηση. αγοράζει κανείς από εσάς από κάποιον καλό ξυλέμπορο? δε θέλω να είναι μούσκεμα...
Εγώ πέρνω από το βενζινάδικό μου.Τα έχει σε 15κιλες τσάντες και είναι βολικές στην μεταφορά.....
Εσυ και να θελεις, δεν μπορεις να μεταφερεις περισσοτερα!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Στο Κοσμος βλεπω απο μακρυα θεση ελευθερη. Γκαζωνω, πλησιαζω, βλεπω οτι ειναι για αναπηρικο.
Απο απεναντι, νεαρος οδηγος κανει το ιδιο. Φτανουμε τετ-α-τετ και ετοιμαζομαστε και οι 2 να συνεχισουμε το ψαξιμο, χωρις φυσικα να παρκαρουμε εκει.
Ερχεται απο τον καθετο ενα ανθρωποειδες, περναει αναμεσα μας και παρκαρει κυριλε στην αναπηρικη. Κανω την χαρακτηριστικη χειρονομια , το παληκαρι απεναντι γελαει πικρα και συνεχιζουμε την αναζητηση της χαμενης κιβ... ε, θεσης...Έκεί τα Σάββατα το παρκάρισμα είναι απίστευτη υπόθεση, κοντέυει να γίνει σαν το κέντρο (τουλάχιστον στο cosmos δεν σε γράφουν)....Επειδή είναι γεμάτες όλες οι θέσεις , σταματάνε με alarm τα αυτοκίνητα στις εξόδους και μόλις βλέπουν να βγαίνει κάποιος με ψώνια, τον πλησιάζουν και ρωτάνε: 'Θα φύγετε τώρα?' , εσύ λες 'ναι' και αυτοί σε ακολουθούν με alarm από πίσω με το αμάξι μέχρι να φτάσεις εκεί που πάρκαρες για να μπουν κατευθείαν εκεί που ήσουν...
Μου έχει τύχει 2 φορές και την δεύτερη μάλιστα με ακολουθούσε για κανα 3λεπτο μέχρι να φτάσουμε εκεί που το είχα παρκάρει, αφού σκέφτηκα να του πω να με πάει με το αμάξι του στο parking μου -
Βασικά η βλακεία είναι ότι ψάχνουν όλοι να βρουν κοντά. Θέσεις υπάρχουν, αλλά δεν είναι πρώτη μούρη.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ερχεται απο τον καθετο ενα ανθρωποειδες, περναει αναμεσα μας και παρκαρει κυριλε στην αναπηρικη. Κανω την χαρακτηριστικη χειρονομια , το παληκαρι απεναντι γελαει πικρα και συνεχιζουμε την αναζητηση της χαμενης κιβ... ε, θεσης...Εμένα με έβρισε, νεαρή φανερά εκνευρισμένη όταν της είπα ότι έχει παρκάρει σε θέση για έγκυες γυναίκες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά η βλακεία είναι ότι ψάχνουν όλοι να βρουν κοντά. Θέσεις υπάρχουν, αλλά δεν είναι πρώτη μούρη.Αυτό συμβαίνει παντού....και στα εστιατόρια, και στις καφετέριες και στα μπουζούκια....Είναι πολύ γελείο το ότι τα άτομα που θα προτιμήσουν να εμποδίσουν-ενοχλήσουν-παρανομήσουν για να παρκάρουν ακριβώς μπροστά στην πόρτα του μαγαζιού και όχι να περπατήσουν 2-3 λεπτά, είναι τα ίδια που το απόγευμα θα πληρώνουν γυμναστήριο για να κάνουν με τις ώρες διάδρομο και ποδήλατο για να χάσουν κανά κιλό....
-
konstantinosV
Μολις πηρα καινουρια σκι και θελω να τα ρυθμισω. Προσπαθησα και μονος μου αλλα δεν ....
Ξερεις που μπορω να παω να μου τα ρυθμισουν?Γιαννης
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμένα με έβρισε, νεαρή φανερά εκνευρισμένη όταν της είπα ότι έχει παρκάρει σε θέση για έγκυες γυναίκες.Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσαμτσικα;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσαμτσικα;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά η βλακεία είναι ότι ψάχνουν όλοι να βρουν κοντά. Θέσεις υπάρχουν, αλλά δεν είναι πρώτη μούρη.Το Σαββατο ειναι ολες μα ολες οι θεσεις πιασμενες
Δουλευω τα τελευταια 3 Σαββατοκυριακα εκει,και πραγματικα δεν βρισκεις ευκολα θεση
Ακομα και τα πιο μακρινα παρκινγκ ειναι πληρη -
Εγώ ρε Γιάννη όσα Σάββατα και Κυριακές έχω πάει, έχω παρκάρει αμέσως στα μακρινά. Στα κοντινά και μέσης εμβέλειας ( ) δεν βρίσκεις, ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ ρε Γιάννη όσα Σάββατα και Κυριακές έχω πάει, έχω παρκάρει αμέσως στα μακρινά. Στα κοντινά και μέσης εμβέλειας ( ) δεν βρίσκεις, ναι.Δεν ξερω μπορει να ετυχε
Σαββατο μεσημερι ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση
Ειναι τεραστιος ο ογκος των αυτοκινητων που επισκεπτεται το εμπορικο
Posts προς Θεσσαλονικείς