-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο Δήμος έχει 4.500 εργαζόμενους, τι στο διάολο κάνουν όλοι αυτοί;
Ψηφιζουν!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο Δήμος έχει 4.500 εργαζόμενους, τι στο διάολο κάνουν όλοι αυτοί;
Ψηφιζουν!!!
-
ΚΑλό μήνα, Σαν χθες 30/11 το 1958 είχε υποβληθεί στον Καραμανλή(τον θείο) η πρόταση μελέτης κατασκευής του μετρό στην Αθήνα....Οι συνειρμοί, αναπόφευκτοι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
30 μέτρα βάθος εκσκαφής κάνουμε κύριε Χάρη12 με 30 δεν είναι;
-
Aναλόγως το σημείο φτάνει μέχρι και 30
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Φιλε γιαννη εχει μεγαλη διαφορα αν εκει που περπατας ο αλλος παει να σε καβαλησει με το να περασεις επιτηδες(δεν νομιζω να το εκανες),εγω παντως στη συγκεκριμενη περιπτωση σου δινω δικιο ΑΛΛΑ υπαρχουν και αλλες.Πριν 1-2 βδομαδες,κατεβαινοντας την **3 Σεπτεμβριου(αναμεσα λεσχη-πανεπ)κανω δεξια για εγνατια,και το κωλοφαναρο ειναι λαθος ρυθμισμενο εδω και χρονια και δινει πρασινο και σε μενα και στους πεζους που περνουν την διαβαση πανω στην εγνατια λιγα μετρα μετα την στροφη,**υποψιασμενος παντα οπως και αυτη τη φορα,τσουλαω και σχεδον σταματαω 1-2 μετρα πριν την διαβαση οπου και ο κοσμος εχει κανει ενα κενο 5-6 μετρα για να περασω χωρις να το εκβιασω εννοειτε,ολα χαλαρα και δεν βιαζονταν κανεις,οποτε ξεκιναω και ταυτοχρονα ξεκινα και ενας πεζος απο αριστερα μου κοιταζοντας με,λεω δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο μαλακας και φτανουμε να τον ακουμπησω σχεδον,φρενο και μπινελικι,ο συγκεκριμενος μαλακας το εκανε επιτηδες και μετα ειχε το θρασος και μου ελεγε οτι ειχε προτερεοτητα και αλλες πιπες οτι πηρε το διπλωμα στο Βελγιο και εκει ξερουν να οδηγανε και τα αρ*ιδια μου κουνιουνται...φυσικα και θα εφταιγα αν τον πατουσα αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας αφου σχεδον το παραδεχτηκε οτι το εκανε επιτηδες,παντως αν τον πατουσα θα τον εδερνα και απο πανω αν εκανε κανα βαθουλομα στο αμαξι ακριβως οπως το βιντεο στους αμαν ,με ανεβασε το αιμα στο κεφαλί.Ειναι απο τις τρυπες του κοκ,οπως το να πας μπροστα σε εναν και να τσαρουχωσεις επιτηδες τα φρενα και να πεσει πανω σου...
Έχει πολλά τέτοια φανάρια η πόλη. Πχ. Αγ. Σοφίας + Εγνατία, η άνοδος της Αγ. Σοφίας έχει πράσινο (ή κίτρινα βελάκια) για δεξιά στην Εγνατία την ίδια στιγμή που έχει πράσινο για πεζούς στη διάβαση McDonalds-Θείος Βάνιας. Ομοίως στην Εγνατία δεξιά για Δραγούμη ταυτόχρονα με πράσινο για τους πεζούς στη Δραγούμη...
Μιλώντας για φανάρια, στη Καλαμαριά έχει 2 που θέλουν επειγόντως επαναρύθμιση. Στη διασταύρωση Τσιγγιρίδου + Βρυούλων (Αη Γιάννης, μπροστά στο τέρμα των 6,7) υπάρχει σε κάθε κύκλο μια φάση όπου όλοι οι δρόμοι (ακόμα και το στενό ανάμεσα στα 2 νεκροταφεία) έχουν κόκκινο, το ίδιο και οι πεζοί!
Λίγο πιο πέρα, στο τέρμα του περιφερειακού, ο χρόνος που δίνει πράσινο γι αυτούς που πάνε αριστερά από την Εθν. Αντιστάσεως προς τον περιφερειακό (και ταυτόχρονα από απέναντι αριστερά προς Ν.Κρήνη/παραλία κλ) δεν επαρκεί στις ώρες αιχμής. Τα πρωινά μονίμως περνάνε με κόκκινο 4-6 σειρές αυτοκίνητα. Η ειρωνία είναι ότι όταν είσαι μπροστά στο φανάρι δίπλα στη ΒΡ (Μακεδονίας?) και περιμένεις να αδειάσει η διασταύρωση για να ξεκινήσεις, οι από πίσω σε κορνάρουνε!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μιλώντας για φανάρια, στη Καλαμαριά έχει 2 που θέλουν επειγόντως επαναρύθμιση. Στη διασταύρωση Τσιγγιρίδου + Βρυούλων (Αη Γιάννης, μπροστά στο τέρμα των 6,7) υπάρχει σε κάθε κύκλο μια φάση όπου όλοι οι δρόμοι (ακόμα και το στενό ανάμεσα στα 2 νεκροταφεία) έχουν κόκκινο, το ίδιο και οι πεζοί!Ναι, το έχω δει πολλές φορές αυτό το φαινόμενο...2 και 3 η ώρα τη νύχτα να κάθεσαι μόνος σου σε μια έρημη διασταύρωση και να μην έχει πράσινο κανείς...
Όπως και το τελείως άκυρο φανάρι ακριβώς ΠΡΙΝ φτάσεις εκεί, απέναντι από την Νταλιπο-είσοδο.
-
όταν το αμάξι έχει κίτρινα βελάκια για δεξιά στροφή,τότε πρέπει να σταματήσει σε ότι δει μπροστά του! ο πεζός έχει καθαρή προτεραιότητα σε τέτοια περίπτωση.
ο ρόλος του 'καθολικού κόκκινου' (κόκκινο σε όλα τα αμάξια κ πράσινο σε όλους τους πεζούς ταυτόχρονα) είναι μια πολύ καλή λύση αλλά μόνο σε διασταυρώσεις που έχουν μεγάλη κίνηση πεζών.στο σημείο που λέτε προφανώς έγινε λόγο του τέρματος των λεωφορείων και ίσως και του σχολείου που είναι λίγο πιο κάτω.Δεν το έχω προσέξει καλά,αλλά αν είναι ταυτόχρονα αμάξια και πεζοί στο κόκκινο,τότε το φανάρι θέλει επαναρρύθμιση.
@φάνκυ
πέρνα με κόκκινο ρε... -
Τα κόκκινα σε μερικές πόλεις (εξωτερικό) τα ρυθμίζουν να δείχνουν παντού κόκκινο για μερικά δευτερόλεπτα για το φόβο αυτών που περνούν με βαθύ πορτοκαλί. Ίσως γι αυτό είναι έτσι το εν λόγω φανάρι.
-
Έχει κ σχολείο δίπλα νομίζω κ ίσς γι αυτό να είναι αυτό με το κόκκινο παντού
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, το έχω δει πολλές φορές αυτό το φαινόμενο...2 και 3 η ώρα τη νύχτα να κάθεσαι μόνος σου σε μια έρημη διασταύρωση και να μην έχει πράσινο κανείς...
Όπως και το τελείως άκυρο φανάρι ακριβώς ΠΡΙΝ φτάσεις εκεί, απέναντι από την Νταλιπο-είσοδο.
Εκεί πάντα (μέρα-νύχτα) είμαι με το ένα μάτι στον καθρέφτη μην έρθει κανένας και μου τη σβουρίξει από πίσω... Το άλλο που λες έχει μπεί μόνο και μόνο για το στρατόπεδο.
Αυτό που λέτε για τη μικρή καθυστέρηση ανάμεσα στο κόκκινο της μιας κατεύθυνσης και το πράσινο της άλλης είναι τελείως διαφορετικό. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ, σπάνια είναι παραπάνω από 0,5-1sec. Στο συγκεκριμένο κάθονται όλοι και κοιτιούνται για κάμποσα δευτερόλεπτα!
Το σχολείο δεν έχει σχέση, είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω σε άλλη διασταύρωση. Τα φανάρια της οποίας BTW τις νύχτες πάνε για ύπνο και αναβοσβήνουν πορτοκαλί και στους 2 άξονες...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ο ρόλος του 'καθολικού κόκκινου' (κόκκινο σε όλα τα αμάξια κ πράσινο σε όλους τους πεζούς ταυτόχρονα) είναι μια πολύ καλή λύση αλλά μόνο σε διασταυρώσεις που έχουν μεγάλη κίνηση πεζών.στο σημείο που λέτε προφανώς έγινε λόγο του τέρματος των λεωφορείων και ίσως και του σχολείου που είναι λίγο πιο κάτω.Δεν το έχω προσέξει καλά,αλλά αν είναι ταυτόχρονα αμάξια και πεζοί στο κόκκινο,τότε το φανάρι θέλει επαναρρύθμιση.@φάνκυ
πέρνα με κόκκινο ρε...Δεν περνάω με κόκκινο, γιατί είναι σίγουρο ότι θα με δει τροχαίος, θα χτυπήσω μεθυσμένο πεζό, θα πέσει πάνω μου κάποιος διερχόμενος οδηγός που θα προσπαθεί να στρίψει τσιγάρο, να φάει πιτόγυρο και να στείλει e-mail από το laptop την ώρα που χαζεύει το γκομενάκι στο δρόμο. Γκαντέμης παιδί μου...
Το τέρμα των λεωφορείων δεν λειτουργεί όλη την ημέρα, όπως και από το Νταλίπη (DaLippi στα ιταλικά) δεν βγαίνουν όλη την ώρα οχήματα όπως και από τα νεκροταφεία! Κόπο τους κάνει να κάνουν μια πιο σωστή ρύθμιση...
Άλλο σόου είναι η Λαμπράκη. Όποιος περάσει πάνω από δύο φανάρια πράσινα, να σταματάει στο πλησιέστερο προποτζήδικο να συμπληρώνει τζόκερ! Επίσης εκεί, στο ΙΚΑ έχει ένα φανάρι που μπήκε δήθεν για το συγκρότημα των σχολείων, αλλά λειτουργεί μόνο τις ώρες που ΔΕΝ υπάρχουν παιδιά...
-
Επισκεφτηκα το Prakticer σημερα
Το καταστημα ειναι τραγικο σε αυτη τη μορφη
μοιαζει αποθηκη περισσοτερο,παρα πολυκαταστημα
ο χωρος που καποτε ηταν τα ειδη κηπου και εξοχης μετατραπηκε σε καταστημα
Τσιμεντο κατω,στους διαδρομους,πολυ μικρο.λιγα προιοντα,απελπιστικο θα ελεγαΑραγε τοσο μεγαλο μερος των κερδων τους εχαναν με το να παραμενει τελειως κλειστο το καταστημα?
Δημιουργει πολυ ασχημη εντυπωση αυτη η κατασταση,η προχειροτητα
Ενω ηθελα να παρω μερικα καθαριστικα και κατι μπογιες,εφυγα αμεσως -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Τσιμεντο κατω,στους διαδρομους,πολυ μικρο.λιγα προιοντα,απελπιστικο θα ελεγαΑραγε τοσο μεγαλο μερος των κερδων τους εχαναν με το να παραμενει τελειως κλειστο το καταστημα?
Ενω ηθελα να παρω μερικα καθαριστικα και κατι μπογιες,εφυγα αμεσως+1
Μπηκα την προηγούμενη βδομάδα και έφυγα τρέχοντας.Δεν έχασα την ευκαιρία να τσιμπίσω ένα carry wurst αφου πήγα που πήγα..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ενω ηθελα να παρω μερικα καθαριστικα και κατι μπογιες,εφυγα αμεσωςΔες σύμπτωση και εγώ εκεί μπήκα σήμερα και δεν ψώνισα τίποτα.....
κριμα γιατι θα ειχαμε την ευκαιρεια να θαυμασουμε τις αμαξαρες μας διπλα διπλα
ενα κορσακι εχω εγω στο μεταξυ
πολυ προχειροτητα,παρα πολυ προχειροτητα,απωθει τον καταναλωτη αυτη η παραγκακαι να θελεις να ψωνισεις δεν μπορεις εκει μεσα
-
Τι μου λέτε αγαπητοί; Δλδ ούτε σαμπουάν, ούτε καθαριστικά για αυτοκίνητο;
-
Έχει πλατοκαθίσματα, καθαριστήρες, μερικά είδη περιποίησης, μπαταρίες, αξεσουάρ εσωτερικού χώρου... Α, και λάδια bp. Αυτά από όσο θυμάμαι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει πλατοκαθίσματα, καθαριστήρες, μερικά είδη περιποίησης, μπαταρίες, αξεσουάρ εσωτερικού χώρου... Α, και λάδια bp. Αυτά από όσο θυμάμαι...τα ειδη αυτοκινητου λιγοστεψαν στο 1/6 περιπου
Στην ουσια μονο ενας διαδρομος ειναι και εκεινος ο μισος απο οτι πρωταΕχει λαδια BP,υαλοκαθαριστηρες,κορινες,καλωδια μπαταριας,πλατοκαθισματα
-
Πήγαμε με τον Λεωνίδα και μέσα σε 10 λεπτά το είχαμε γυρίσει 10 φορές
Απογοητεύεσαι όταν το βλέπεις έτσι καθόσον η σύγκριση με το παλιό είναι αναπόφευκτη. -
Συμπολίτες μου, πηγαίνοντας σήμερα να πάρω το παρκαρισμένο αμάξι μου, εκεί που το έχω κάθε πρωί εδώ και 2,5 χρόνια, με φρίκη διαπίστωσα ότι η καλά γυαλισμένη δεξιά πόρτα, αυτή που έβλεπε στο δρόμο είχε ένα βαθούλωμα από, προφανώς, αδέξιο άνοιγμα πόρτας. Δεν είναι μεγάλο, αλλά κάνει μπαμ στο σκούρο μπλε χρώμα του κλιό, τη στιγμή που δεν έχει κανένα σημάδι γύρω-γύρω.Επειδή μέσα στο κέντρο δεν παρκάρω και αποφέυγω κολονάκια, κάδους κλπ. οπότε δεν πέφτω θύμα σε τέτοιου είδους ζημιές,εσείς θα κάνατε τον κόπο να πάτε μέχρι την Ιωνία στον Γιακούμπ να δώσετε το 40-50ρι, να το επαναφέρει, ή απλά να κάνω πως δεν το βλέπω. Σημειωτέον είναι και 6 χρονών αμάξι...
Posts προς Θεσσαλονικείς