-
Δεν βλέπω πολύ μεγάλη κλίση...ερασιτεχνικές πίστες σου λέει μετά!
Στο μεσημεριανό (3-4) μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή, εκτός του CRV έφταιγε και ένα ατύχημα με ένα Ibiza και άλλα 2 αυτοκίνητα στη δεξιά λωρίδα. Ευτυχώς με έκοψε και δεν πήγα από εκεί, γιατί τα νεύρα μου θα ήταν κρόσσια...να 'ναι καλά ο παράδρομος!
-
-
Μη τον πιστεύεις, χάλια ήταν
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη τον πιστεύεις, χάλια ήτανγιαγκερ....
δεν μπορώ να το προφέρω...
τα έμαθα λεωνίδα!!!
μου φαίνεται θα πάρω αποξηραμένα βερίκοκα κ δαμάσκηνα κ θα πίνουμε γιάγκερ...!!! -
Λεωνίδα τελικά εκείνα τα π@π@ρια στην σαμπάνια τί ήταν?
-
Κωνσταντίνε, παρακαλώ να ανακαλέσεις. Δεν είναι κόσμιες εκφράσεις αυτές...
-
Δεν θυμάμαι, κάθε φορά μου το λένε αλλά το ξεχνάω. Τα μικρά π@π@ράκια είναι μέσα σε ένα άλλο ποτό που το βάζεις στο ποτήρι πριν προσθέσεις τη σαμπάνια.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μη τον πιστεύεις, χάλια ήταν
γιαγκερ....
δεν μπορώ να το προφέρω...
τα έμαθα λεωνίδα!!!
μου φαίνεται θα πάρω αποξηραμένα βερίκοκα κ δαμάσκηνα κ θα πίνουμε γιάγκερ...!!!Εσείς και οι Γερμανοί αλκοολικοί
-
Και μετά σου λέει οι αθλητές δεν ντοπάρονται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μετά σου λέει οι αθλητές δεν ντοπάρονται.Το να οδηγήσεις αυτοκίνητο μεθυσμένος είναι πανεύκολο. Πρώτα απ' όλα ΚΑΘΕΣΑΙ. Ανέβα σε σκι όταν γίνεις ντουντούκα να δεις αν μπορείς να πας 20 μέτρα χωρίς να πέσεις.
-
Το Lidl φέρνει την Πέμπτη είδη σκι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Lidl φέρνει την Πέμπτη είδη σκιΚαλα, αυτοι σε λιγο θα φερουν και ειδη αλεξιπτωτισμου....
-
Αμα φέρουν θα σου πάρω ένα αλεξίπτωτο δώρο
-
και γω για σκι θα του παρω...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Lidl φέρνει την Πέμπτη είδη σκιNα σου πώ κανα πανωφόρι/κάλτσα εσωθερμικό (όχι για χρήση χιονιού),
καλά θα είναι! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αμα φέρουν θα σου πάρω ένα αλεξίπτωτο δώροΚαταλαβα Θα σπασω το φραγμα του ηχου στην πτωση
-
Σημερα το πρωι, ενω ημουν παρκαρισμενος και μεσα στο αυτοκινητο, στην Πληθωνος Γεμιστου (απεναντι απο τη Φοιτητικη Λεσχη), ενα αυτοκινητο ξεπάρκαρε απο μπροστα μου, εκανε αναστροφη και φευγοντας με τρακαρε!!
Προς μεγάλη του καφριλα σηκωθηκε και εφυγε παρα το οτι του κορναρα, βγηκα εξω και του φωναξα.
Προς μεγάλη του ατυχια ειδα τις πινακιδες του:
**ΝΑΙ 2309 **, ηταν ενα γκρι παλιο αυτοκινητο.
Τι να τον κανω τωρα;; -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σημερα το πρωι, ενω ημουν παρκαρισμενος και μεσα στο αυτοκινητο, στην Πληθωνος Γεμιστου (απεναντι απο τη Φοιτητικη Λεσχη), ενα αυτοκινητο ξεπάρκαρε απο μπροστα μου, εκανε αναστροφη και φευγοντας με τρακαρε!!
Προς μεγάλη του καφριλα σηκωθηκε και εφυγε παρα το οτι του κορναρα, βγηκα εξω και του φωναξα.
Προς μεγάλη του ατυχια ειδα τις πινακιδες του:
**ΝΑΙ 2309 **, ηταν ενα γκρι παλιο αυτοκινητο.
Τι να τον κανω τωρα;;Τροχαια για τα δεοντα!!
-
Καταγγελία στην τροχαία ότι σε χτύπησε και εγκατέλειψε το σημείο. Καλό θα ήταν όμως να τους καλέσεις ακριβώς από το σημείο στο οποίο σε χτύπησε για να έρθουν και να καταγράψουν και τις συνθήκες.
Επίσης μπορείς όση ώρα βρίσκεσαι στο σημείο και περιμένεις την τροχαία, να τηλ στην ασφαλιστική σου, να στείλει πραγματογνώμωνα για καταγραφή του συμβάντος, να βγάλει φωτογραφίες του αυτοκινήτου σου και του μέρους που έγινε και να τον πιέσει και η ασφαλιστική σου να κάνει δήλωση.
-
Τροχαία, φωτογραφίες , μήνυση και αγωγή να καταλάβει το καθίκι, να πας στο δικαστήριο και ένα μάρτυρα που να πει ότι τα είδε. Εντάξει είναι λίγο ψευδομαρτυρία αλλά δεν πειράζει αφού εσύ έχεις δίκιο.
Posts προς Θεσσαλονικείς