-
Ο λαος θελει δωρεαω παρκινγκ
Πληρωνουμε τελη ταξινομησης κατα την αγορα,ετησιο τελος κυκλοφοριας,φορους στην βενζινη,τεραστια ποσα συνολικα και το κρατος πρεπει να μας προσφερει δωρεαν παρκινγκ οπου ειναι εφικτοο φτερωτος εφτιαξε πολυ ωραιο ελευθερο δημοτικο παρκινγκ διπλα στο στο City Gate ,μια περιοχη οπου παρκαρουν ελαχστοι εργαζομενοι ενω το μεγαλυτερο ποσοστο των αυτοκινητων ειναι των επισκεπτών του εμπορικου κεντρου,γιανα εξυπηρετησει τον επιχειρηματια
κατι ακουγεται οτι η δημοτικη αστυνομια θα επιβαλλει προστιμα στους κατοικουν που αφηνουν τα σκουπιδια τους εξω απο τον καδο,ασχετα αν ο καδος ειναι γεματος και δεν υπαρχει αλλος ελευθερος
Το προστιμο θα ανερχεται μεχρι και 8.000 Ε
πολυ ωραια ως εδω αλλα ας επιβαλλουν και 80000000000000000Ε προστιμα σε ολους τους επιχειρηματιες βιομηχανους συνεχιζουν να ρυπαινουν με τοξικα τις λιμνες και τα ποταμια της ευρυτερης περιοχης μας και μετα ας πηδηξουν και εμαςΦτερωτε να προσλαβεις αλλα τοσα κοματοσκυλα ,να τους βολεψεις στην δημοτικη αστυνομια,να σε ευλογανε και να σε προσκυανε αυτοι και οι οικογενειες τους,και να τους βαλεις να φυλανε καραουλι διπλα στους καδους μπας και κανενας μας αφησει καμια σακουλα εξω,οταν την ιδια στιγμη ο ο βιομηχανος αδειαζει τα λυματα του στην Κορωνεια
μετα στησε καμια εκδηλωση θπερ του περιβαλλοντος και ας εκοψες δεκαδες δεντρα για να κανεις στην θεση τους το μεγαρο σου
Αρα ρε μπουταρης που σε χρειαζεται -
Πάντως μου αρέσει που όλοι βρίζουν Φτερωτό και Πανίκα και όλοι ( αντε ο Φτερωτός ζορίστηκε ) τους ψηφίζουν την κρίσιμη ώρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως μου αρέσει που όλοι βρίζουν Φτερωτό και Πανίκα και όλοι ( αντε ο Φτερωτός ζορίστηκε ) τους ψηφίζουν την κρίσιμη ώρασε αυτο ειμαστε μανουλες ρε συ
χωνουμε χωνουμε αλλα παντα Φτερωτο
Ειναι και ομορφονιος παναθεμα τον ρε -
Το πλωτό παρκινγκ τι το θέλουνε? Έχει έτσι και αλλιώς δυο παρκινγκ στο λιμάνι (τα οποία δε νομίζω να γεμίζουνε) καθώς και το πολυόροφο στην Πολυτεχνείου.
Το δημαρχείο καλύπτει όλο το Βυζαντινό, πολύ κρίμα. Όσο για το Μέγαρο είναι μια χαρά σε σχέση με το συνεδριακό κέντρο που κάνανε δίπλα. Ένας τεράστιος τσιμεντένιος ογκόλιθος. Να είναι καλά τα συμφέροντα! -
Λίγα λόγια για τον Φτερωτό, είναι δικός μου!
-
να ξερετε οτι κανουν ελεγχο με ρανταρ στο δρομο που ενωνει τον χαλκιδικης με το αεροδρομιο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως μου αρέσει που όλοι βρίζουν Φτερωτό και Πανίκα και όλοι ( αντε ο Φτερωτός ζορίστηκε ) τους ψηφίζουν την κρίσιμη ώραΝα δειτε τωρα τι μαχη εχει να γινει μεταξυ τους για το ποιος θα παρει το χρισμα για να ειναι υποψηφιος δημαρχος στις ερχομενες εκλογες!Ε ρε γλεντια!
-
κίτρινη μουρσιελάγκο πάνω σε express service στον περιφερειακό στις 8.15 το πρωι
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όσο για το Μέγαρο είναι μια χαρά σε σχέση με το συνεδριακό κέντρο που κάνανε δίπλα. Ένας τεράστιος τσιμεντένιος ογκόλιθος. Να είναι καλά τα συμφέροντα!Που ειναι αυτο το συνεδριακο κεντρο;Κοιταζοντας παντως τη Θεσ/κη απο το Azzuro ή το Shark φαινεται πολυ ασχημα αυτος ο ογκος μες στη μεση...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Όσο για το Μέγαρο είναι μια χαρά σε σχέση με το συνεδριακό κέντρο που κάνανε δίπλα. Ένας τεράστιος τσιμεντένιος ογκόλιθος. Να είναι καλά τα συμφέροντα!
Που ειναι αυτο το συνεδριακο κεντρο;Κοιταζοντας παντως τη Θεσ/κη απο το Azzuro ή το Shark φαινεται πολυ ασχημα αυτος ο ογκος μες στη μεση...
απλο..δε πας σε αυτα τα 2...
-
μαγκες το καζινο με την εισοδο των 6 Ε εχει δωρεαν ποτο?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Που ειναι αυτο το συνεδριακο κεντρο;Κοιταζοντας παντως τη Θεσ/κη απο το Azzuro ή το Shark φαινεται πολυ ασχημα αυτος ο ογκος μες στη μεση...
απλο..δε πας σε αυτα τα 2...
Ή πας και κοιτάς τις κοπελίτσες
-
'Μετακινούμαι με το λεωφορείο γιατι έτσι μου αρέσει!!!'
Διαφημιστικό ΟΑΣΘ που εμφανίζεται στο σύστημα αναγγελίας στάσεων -
Εμ, τι έψαχνες; Σοβαρό επιχείρημα;
-
πάντως εμένα μου αρέσει να χρησιμοποιώ λεωφορείο. κάθε εβδομάδα θα κόψω κατά μεσο όρο 15-20 εισιτήρια... βάζω κ τα ακουστικά κ περνάει η ώρα. βλέπω κ κόσμο. ειδικά το βράδυ στις 12 μου αρέσει να χρησιμοποιώ λεωφορείο, μετά τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου κ μια βόλτα στο κέντρο.
-
Ti επιχείρημα να υπάρξει κιόλας?
1, ΜΟΝΟ 1 μέσο μαζικής μεταφοράς έχουμε στην Θεσσαλονίκη, το αστικό λεωφορείο και αυτό το μαμήσαμε επιτρέποντας ταξί μέσα στην λεωφορειολωρίδα...Στην Αθήνα με λεωφορεία, μετρό, τραμ, προαστιακό και τρόλευ, δεν επιτρέποντα τα ταξί...
Διάβαζα το εξής που είναι επίσης χαρακτηριστικό της μίρλας, της μιζέριας και της γρίνιας του κόσμου αυτής της πόλης, ο ΟΑΣΘ έκανε πρόταση στον Δήμο Καλαμαριάς να γίνει δεξιά λεωφορειολωρίδα σε όλη την Εθν.Αντιστάσεως και απορρίφθηκε επειδή αντέδρασαν οι μαγαζάτορες που υποστήριξαν πως αν γίνει λωρίδα δεν θα μπορούν να (διπλο)παρκάρουν με αλάρμ μπροστά στα μαγαζιά τους για ψώνια...
Τελικά αυτή η πόλη παίρνει ότι της αξίζει... -
πάντως είναι ωραίο...
μπαίνω στο λεωφορείο κουρασμένος, κάθομαι στη θέση, ακούω τη μουσική κ βλέπω τους έξω.
η διαδρομή ως την καλαμαριά είναι ήρεμη. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Διαφημιστικό ΟΑΣΘ που εμφανίζεται στο σύστημα αναγγελίας στάσεωνΣαδομαζοχισμός
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Διαφημιστικό ΟΑΣΘ που εμφανίζεται στο σύστημα αναγγελίας στάσεωνΣαδομαζοχισμός
Με το αυτοκίνητο τί είναι?
-
Θα μπορούσαν να πουν ότι μετακινείται κάποιος με το λεωφορείο για να λύνει σταυρόλεξα αντί να οδηγάει ή γιατί δεν βρίσκει να παρκάρει. Πάντως το να λένε: έτσι μου αρέσει, συνεχίζω να το θεωρώ σαδομαζοχισμό - η ποιότητα των αστικών συγκοινωνιών είναι κακή (επιεικώς).
Posts προς Θεσσαλονικείς