-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
μποτιλιαρισμένο κέντρο...
μποτιλιαρισμένος περιφεριακός...με λίγα λόγια ξεχάστε την μετακίνηση από δυτική προς ανατολική Θεσσαλονίκη κ το αντίστροφο
Mην το λες... Αν δουλεύεις ανατολικά και ζεις δυτικά, δεν έχεις πρόβλημα γιατί συνήθως πας ανάποδα στην κίνηση.
Απο ανατολικά για κέντρο ρε παιδιά ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!!!!και μέχρι το πανεπιστήμιο που φτάνω μια χαρά είναι
ευτυχώς αύριο θα είμαι από τις 8.30 (λόγο εξεταστικής) κάτω και θα γελάω με την κατάσταση που θα επικρατεί
κόρνες...φωνές...μπινελίκια και φυσικά να μην κουνιέται αμάξι -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Από την Κυριακή το βράδυ, μέχρι εχτές την Τρίτη το βράδυ δύο ατυχήματα μετά το Τούνελ προς Φοίνικα.
Σχεδόν στο ίδιο σημείο, αυτό το μέρος πρέπει να είναι καταραμένο, η άσφαλτος είναι καινούργια, ορατότητα υπάρχει, όχι ότι είναι και τέλειος δρόμος, αλλά τα ατυχήματα σε συτό το μέρος είναι υπερβολικά, κα΄τι πρεπει να γίνει.ma den einai kati to idiaitero...symfwna me tin troxaia 3 atiximata simvainoun KATHIMERINA se meso oro stin perifereiaki...o logos? Mono enas: taxytita
Διαφωνώ!
'Απόσταση ασφαλείας'
xxxmmmm...den exei logiki avto...min trexeis poly gia na sou ftasei i apostasi mprosta otan frenareis...
... Δηλαδή πιστεύεις ότι το 110 στον περιφερειακό είναι υπερβολική ταχύτητα (σύμφωνα με την τροχαία είναι); Προσωπικά θεωρώ ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνο το ότι, ακόμα και σε στιγμές που αναγκαστικά όλοι πάνε με 60-70 λόγω κίνησης ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς δεν αφήνει μία λογική απόσταση... Όπως είπε και ο φανταστικός mirage (ξέρει αυτός...) άμα είσαι προφυλακτήρα με προφυλακτήρα, είτε με 70 πας είτε με 140 την έχεις πατήσει...
Χώρια αυτό το απίστευτο που κάθε φορά που γίνεται ατύχημα έχουμε μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα γιατί όλα τα μοσχάρια κόβουν να δουν τι έγινε...
Άσχετο... Προχθές, όχι μόνο είχε γίνει ατύχημα στο ρεύμα προς δυτικά, λίγο μετά τη διασταύρωση για Τριανδρία, αλλά και λίγο πριν το τούνελ έπιασε φωτιά η νησίδα... Αποτέλεσμα; Όποιος πήγαινε δυτικά εκείνη την ώρα έφαγε κάτι απίστευτα μποτιλιαρίσματα...
Όσο για την έκθεση... Ποια έκθεση... Και χωρίς την έκθεση στο κέντρο γίνεται της πουτ....ς. Άμα αρχίσει και η έκθεση, καλύτερα να το κλείσουμε το κέντρο, τουλάχιστον να μην ταλαιπωρούμαστε... Θα ξέρουμε... Για τις μέρες της έκθεσης το κέντρο είναι απροσπέλαστο! Και επισήμως...
Κάτι έλεγαν να την στείλουν στη Σίνδο... Τι γίνεται μ' αυτό;;;
Giati to rwtas?
Nai, simfwna me tin troxaia ta 110xlm einai POLLA...den exeis dei tis fwtizomenes pinakides mpenontas kai vgenontas apo to tounel pou grafoun 90????Φρομ ολ χει ροτε γιου χαβε δατ του κομεντ...Γράφε ελληνικά ρε
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Giati to rwtas?
Nai, simfwna me tin troxaia ta 110xlm einai POLLA...den exeis dei tis fwtizomenes pinakides mpenontas kai vgenontas apo to tounel pou grafoun 90????Σύμφωνα επίσης με την τροχαία τα 40 στην εθνική προς Κατερίνη (χωρίς έργα...) ήταν πολλά για ένα διάστημα... Φυσικά δεν εννοούσα το όριο ταχύτητας, το οποίο το ξέρω πολύ καλά, απλά ήθελα να πω (και μάλλον δεν το έθεσα σωστά) ότι η υπερβολική ταχύτητα είναι 1) κάτι πάααααρα πολύ σχετικό και 2) το μόνιμο άλλοθι για τα τροχαία...
Με την εξαίρεση του τούνελ, όπου το 90 είναι απολύτως φυσιολογικό όριο, στα υπόλοιπα σημεία του περιφερειακού μπορεί κανείς ανετότατα και με απόλυτη ασφάλεια να πάει με 110+ (αν το επιτρέπει η κίνηση φυσικά). Το όριο όμως είναι παντού 90...
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στον Περιφερειακό είναι οι μηδενικές αποστάσεις ασφαλείας, πράγμα που εξηγεί και το ότι η πλειοψηφία των ατυχημάτων γίνεται σε ώρες αιχμής, όπου οι ταχύτητες είναι μικρές (60 σ' ένα σημείο σήμερα το απόγευμα... ). Αν γίνει το παραμικρό, κανείς δεν προλαβαίνει να αντιδράσει...
Και για τ' όνομα του θεού!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν δεν υπάρχει κάποιος στα δεξιά, ας κάνουμε δεξιά, να διευκολύνουμε την κίνηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το λέω σε κάποιον συγκεκριμένα, απλά ΚΑΙ σήμερα είδα το άλλο κλασσικό φαινόμενο του περιφερειακού... Ένα φορτηγό με 50 στη δεξιά λωρίδα (σωστά) 2-3 με 51 στη μεσαία λωρίδα, ο ένας προσπερνώντας το φορτηγό, οι άλλοι περίπου 1χλμ πίσω (αλλά σταθερά στη μεσαία λωρίδα μην τους κλέψουν τη θέση) και 8000 αυτοκίνητα στην αριστερή, εκ των οποίων μόνο τα 5-6 θα έπρεπε να είναι εκεί... Περιττό να πω ότι και πάλι η μεσαία λωρίδα ήταν η πιο γρήγορη...
-
Eχω βαρεθεί την έκθεση. Έχω εκνευριστεί με το κυκοφοριακό χαος κατα την έκθεση και τα επεισόδια που γίνονται
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΡΕ -
Σεμνα και ταπεινα
-
**ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ.....
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.........
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ????
ΠΑΛΙΟ ΜΙΖΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ......
ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ**
-
γι'αυτό λέω να διαλυθεί μια κ καλή αυτή η κωλομάδα
-
σήμερα έφαγα κάτι δακρυγόνα, ήμουν εντός της έκθεσης
και το σύννεφο έφτασε μέχρι μέσα...μπράβο Μπάοκτσήδες γι άλλη μια φορά...
-
Είναι δυστυχώς φαινόμενα δημοκρατίας να βγαίνει μια ομάδα από 200 άτομα, που αν μετρήσουμε το IQ τους με δυσκολία φτάνει το 200(Όλων μαζί), και να κάνει 1000000 άλλους πολίτες της πόλης να μην μπορούν να κάνουν την δουλειά τους.
Δεν είναι όμως το forum για πολιτικά θέματα...
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Είναι δυστυχώς φαινόμενα δημοκρατίας να βγαίνει μια ομάδα από 200
άτομα ... και να κάνει 1000000 άλλους πολίτες της πόλης να μην
μπορούν να κάνουν την δουλειά τους.Το ίδιο έκαναν 150 άτομα από τις Χημικές Βιομηχανίες, 240 άτομα που
εργάζονται στα απορριματοφόρα όταν έκαναν απεργίες, οι ταξιτζήδες
που έκλεισαν δρόμους για να μπαίνουν στους λεωφοριόδρομους κλπ.Δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά γιατί κολλήσατε στον ΠΑΟΚ?
-
Γιατί απλά είναι πιο εύκολο να θίξεις τον ΠΑΟΚ, παρά μια ομάδα εργαζόμενων! Εσύ θα έλεγες κακό λόγο π.χ. για τους συνταξιούχους αν έκλειναν δρόμους ή για τους αλήτες, ναρκομανείς ΠΑΟΚτσήδες που δεν προσφέρει και τίποτα στην κοινωνία η μάζωξή τους;
Πρώτα οι ΠΑΟΚτσήδες, έπειτα οι φοιτητές (γιατί και αυτοί δεν δουλεύουν) και μετά οι άλλες κοινωνικές ομάδες.
-
Έτσι...
Άλλωστε και πορείες να μην γινότανε πάλι η Θεσσαλονίκη αποκλεισμένη θα ήταν στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας για τον Πρωθυπουργό.... -
...α, ξέχασα! Και τον Καραμανλή κράζουμε, επειδή και αυτός δεν δουλεύει, αλλά δρόμους ξέρει να κλείνει!
ΔΕΘ + Αυτοκίνητα=Κλειστά πάλι όλα όπως πέρσι (τσάμπα η ώρα που ξόδεψα) ή καλύτερα φέτος;
-
Η πίστα με τα 4Χ4 πάντως υπάρχει. Όσο για τα αυτοκίνητα, απο μικρός που πήγαινα δεν θα θυμάμαι κάτι αξιόλογο.
-
Γιατί; Μερικές εταιρείες τα είχαν όλα ανοιχτά και περνούσε μια χαρά η ώρα!
Πέρσι όμως...απογοήτευση!
-
'Μόνο εγώ περπατάω ακουσε με γυρνάω,η Σαλόνικα δε θα με χάσει...
Μόνο εγώ περπατάω πίστεψε με κερνάω,παγκοσμίως η χάρη μου θα φτάσει.'Αυτά τα γράφω επειδή η barbie είναι μελαχρινή πλέον.
-
abc
-
κάποιος φίλος μου είπε ότι είχαν σπάσει από ένα micra τα παράθυρα κ πετούσαν μέσα μολότοφ
ξέρω...λαλακία, αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο σαν εικόνα
-
Δεν μπορώ πραγματικά να μπω στην ψυχολογία των αυτών των γνωστών άγνωστων...Δεν ήταν ΠΑΟΚτζήδες μόνο...είναι άτομα που βρίσκουν ευκαιρία και τα σπάνε.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν χρησιμοποιούν πλαστικές σφαίρες οι αστυνομικοί...;;;Για πόσο ακόμα θα τους προστατεύουν;
Πολλές φορές η πολλή Δημοκρατία βλάπτει πιστεύω...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
'Μόνο εγώ περπατάω ακουσε με γυρνάω,η Σαλόνικα δε θα με χάσει...
Μόνο εγώ περπατάω πίστεψε με κερνάω,παγκοσμίως η χάρη μου θα φτάσει.'Αυτά τα γράφω επειδή η barbie είναι μελαχρινή πλέον.
Μελαχρινή ε? Να σου πώ την αλήθεια το 'άχυρο' ξανθό δεν νομίζω οτι της πήγαινε και πολύ
Insane δεν ήταν ΠΑΟΚτζήδες αυτοί χτές ούτε προχτές...Είναι τα γνωστά παιδάκια στην αστυνομία που τα σπάνε σε κάθε πορεία....
1 σύλληψη χτές just for the record και αναρωτιέμαι αν η αστυνομία θέλει πραγματικά να τους συλλάβει
Posts προς Θεσσαλονικείς