-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Όχι τίποτα. Ξόδεψε χρόνο-χρήμα πουθενά αλλού
δεν σκοπευω να ξοδεψω, απλα θε να μαθω αν υπαρχει κατι ιδιαιτερο της περιοχης για το στομαχι μου
(δεν αφησε κανα σιροπιαστο το οθωμανικο παρελθον;)Αφού θα πάς....
Αντιγράφω απο τον οδηγό 'Ανεξερεύνητη Κεντρική Μακεδονία' του Αντώνη Ιορδάνογλου.Στον κεντρικο πεζόδρομο Ελ Βενιζέλου υπάρχει το 'Στέκι' όπου αξίζει να δοκιμάσετε ένα θαυμάσιο κρασάτο χοιρινό στο πήλινο κ ωραία ψητή μελιτζάνα, επίσης ο 'Βάγγος' που φημίζεται για τις μεγάλες του μπριζόλες.
Στο κέντρο της πόλης δίπλα στο συμπαθητικό λαογραφικό μουσείο θα βρείτε τον 'Αμέθυστο' ένο πολύ προσεγμένο μεζεδοπωλείο με πέτρινη διακόσμηση κ ωραία τραπεζάκια για να απολαύσετε το γεύμα σας στη λιακάδα.
Αφού θα πάς..
ρίξε κ μια ματιά στο μαυσωλείο του Γαζή Εβρενός (1417) που αναστηλώθηκε μετά απο μακρά θητεία ως εκκοκιστήριο!
Τα Γιαννιτσά θεωρούνταν ιερή πόλη για τους Οθωμανούς λόγω του Γαζή Εβρενός.
Λίγο πιο πάνω βρίσκεται ο πύργος του ρολογιού (1667) -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Όχι τίποτα. Ξόδεψε χρόνο-χρήμα πουθενά αλλού
δεν σκοπευω να ξοδεψω, απλα θε να μαθω αν υπαρχει κατι ιδιαιτερο της περιοχης για το στομαχι μου
(δεν αφησε κανα σιροπιαστο το οθωμανικο παρελθον;)Αφού θα πάς....
Αντιγράφω απο τον οδηγό 'Ανεξερεύνητη Κεντρική Μακεδονία' του Αντώνη Ιορδάνογλου.Στον κεντρικο πεζόδρομο Ελ Βενιζέλου υπάρχει το 'Στέκι' όπου αξίζει να δοκιμάσετε ένα θαυμάσιο κρασάτο χοιρινό στο πήλινο κ ωραία ψητή μελιτζάνα, επίσης ο 'Βάγγος' που φημίζεται για τις μεγάλες του μπριζόλες.
Στο κέντρο της πόλης δίπλα στο συμπαθητικό λαογραφικό μουσείο θα βρείτε τον 'Αμέθυστο' ένο πολύ προσεγμένο μεζεδοπωλείο με πέτρινη διακόσμηση κ ωραία τραπεζάκια για να απολαύσετε το γεύμα σας στη λιακάδα.
Αφού θα πάς..
ρίξε κ μια ματιά στο μαυσωλείο του Γαζή Εβρενός (1417) που αναστηλώθηκε μετά απο μακρά θητεία ως εκκοκιστήριο!
Τα Γιαννιτσά θεωρούνταν ιερή πόλη για τους Οθωμανούς λόγω του Γαζή Εβρενός.
Λίγο πιο πάνω βρίσκεται ο πύργος του ρολογιού (1667)Υπάρχει κ ένα τούρκικο τζαμί μέσα στο στρατόπεδο του Μακεδονομάχου Καψάλη στα βόρεια της πόλης.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μεγάλη επιτυχία θα έχει το δρομολόγιο Κερκίνη-Τάμεση με υδροπλάνο της Ryan ...
και μιας και μιλάμε για νερά, πάρτε μια Βενετία δυτικής Θεσσαλονίκηςγια να ζηλεύετε οι Καλαμαριλωτες
Δεν έχεις δει την Πόντου όταν ρίχνει κουβάδες...
Φίλος μου παραπονέθηκε ότι την Κυριακή καθώς επέστρεφε από Χαλκιδική, το πούντο του ανέβασε θερμοκρασία. Αντί λοιπόν να σταματήσει δεξιά στη ΛΕΑ και να περιμένει το αμάξι να κρυώσει, προτίμησε να κινηθεί στη ΛΕΑ, αποφεύγοντας το μποτιλιάρισμα, βοηθώντας την καλύτερη ψύξη του κινητήρα.
Δεν πέρασε πολύ ώρα και από πίσω του αντιλήφθηκε περιπολικό με αναμμένο φάρο. Η συνέχεια γνωστή. Δίπλωμα και πινακίδες αφαιρέθηκαν από τη Τροχαία Θέρμης και πρόστιμο 80 ευρώ, 40 γιατί το πλήρωσε άμεσα . Πόντοι δεν σημειώθηκαν στη κλήση. Ο φίλος επιμένει ότι κάποιος τον ρουφιάνεψε, παίρνοντας τηλέφωνο στη τροχαία.Εγώ δεν ήμουν, αλλά να αγιάσει το χέρι του αυτουνού που το έκανε! (αν τον έδωσε κάποιος και δεν ήταν αυταπάγγελτο) Πολύ ευχαρίστως να το κάνω εγώ την επόμενη φορά...
-
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
Τι ακριβώς θέλεις να φας;
δεν θελω να φαω για να φαω, θελω να δοκιμασω αξιολογες γευσεις που εχει η πολη. αν δεν εχει, δεν τρεχει τιποτα
φχαρισταω πανο για το αναλυτικο σεντονακι σου
και καρφανατικ & κοστακις για τις προτασεις -
λουκουμια να φας
Καρφανατικ ο κοσνεο ελεγε για Καφε μπουγατσα κλπ πανω στο δρομο, στην Π.Ε.Ο. θεσ/νικης Εδεσσης
και εδωσε εμφαση στην υπαλληλο, ουδεποτε εφαγε μπουγατσα εκει για να ξερει.τωρα πια, χασαμε και το κορμι πατριωτ
-
Για το Καζάν Τιπί λέτε? Λουκούμια όντως ο Ρώμας έχει πολύ ωραία.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για το Καζάν Τιπί λέτε? Λουκούμια όντως ο Ρώμας έχει πολύ ωραία.Καθοδον. Αλλα τωρα πια δεν αξιζει....
Δε θυμαμαι το ονομα του λουκουματζη, αλλα καπου στα στενα ειχα παει σε ενα εργαστηριο.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Για το Καζάν Τιπί λέτε? Λουκούμια όντως ο Ρώμας έχει πολύ ωραία.
Καθοδον. Αλλα τωρα πια δεν αξιζει....
Δε θυμαμαι το ονομα του λουκουματζη, αλλα καπου στα στενα ειχα παει σε ενα εργαστηριο.
Είπε αρχή πόλης και κατάλαβα το Σερράικον που ειναι απέναντι απο το σπίτι μου.
Στο καθοδόν κατάλαβα ποια τσέκαρε ο κοσνέο. την ξέρω
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
λουκουμια να φαςΚαρφανατικ ο κοσνεο ελεγε για Καφε μπουγατσα κλπ πανω στο δρομο, στην Π.Ε.Ο. θεσ/νικης Εδεσσης
και εδωσε εμφαση στην υπαλληλο, ουδεποτε εφαγε μπουγατσα εκει για να ξερει.τωρα πια, χασαμε και το κορμι πατριωτ
Για 'μπουγατσατζού' έγραψα. Οχι 'μπουγάτσα'!
Κρίμα ...
-
Ρε που#@# μου, το σπίτι μου είναι ακριβώς 2 λεπτά από τη πλατεία και δεν ήμουν εκεί....
http://www.thestival.gr/xalllara/item/1 ... essaloniki -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ρε που#@# μου, το σπίτι μου είναι ακριβώς 2 λεπτά από τη πλατεία και δεν ήμουν εκεί....
http://www.thestival.gr/xalllara/item/1 ... essalonikiΩραία filenames στις φωτογραφίες.
-
Πωλητήριο στα ακίνητά του έχει βάλει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που δηλώνει πνιγμένος στα χρέη και για αυτό έβαλε αγγελία για οικόπεδα και διαμερίσματα, προκειμένου να βρει τον τρόπο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.
Ενα ρετιρέ επιπλωμένο διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους- του οποίου μέχρι χθες η αξία του ήταν 1,5 εκατ. ευρώ, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του- με εκπληκτική θέα στην πόλη και στη θάλασσα και δύο οικόπεδα -στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και το Νέο Ρύσιο- συμπεριλαμβάνονται στην ακίνητη περιουσία που έχει θέσει προς πώληση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
πόθεν έσχες υπάρχει άραγε.....
-
Κρίμα το παιδί....
Sent from Corsair's brick
-
σκατα, παλιο ζωη.
η υπεροψια / αλαζονεια τον εφαγε ( και καλα να παθει ο κεφτες)
-
τον φαγανε οι αυλοκολακες και οι πολιτικοι χαμαιλεοντες της κ. Μακεδονιας
-
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kse ... 45695.html
Την ίδια ώρα ρίχνει αναθέματα σε ευεργετηθέντες, φίλους, επιχειρηματίες, πολιτικούς κ.ά. που τον έχουν εγκαταλείψει. «Ολους αυτούς που έκανα μάγκες ή βοήθησα όσα χρόνια είχα τα γαλόνια στη νομαρχία και στην περιφέρεια», όπως λέει.
*Ουδείς πιο αχάριστος του ρουσφετηθέντος *
Γυρίζει τώρα σαν την
-
Καμία εισαγγελική έρευνα για το πόθεν έσχες και το πώς αποκτήθηκαν αυτά τα πανάκριβα ακίνητα θα γίνει ή έκανε πολλούς μάγκες ο «νομάρχης της καρδιάς μας» και δεν τον ψάχνουν; Τι είχε πριν μπει στην πολιτική το παιδί του λαού ο φτωχός εκτελωνιστής και πώς απέκτησε όλα αυτά τα ακίνητα;;;;;;
-
ειναι κληρονομιες απο αγαπημενους ψηφοφορους.
-
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.
Δεν τολμούσατε να τον πολεμήσετε επί ίσοις όροις όταν είχε τα γαλόνια και σας είχε γίνη ξήγα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.Δεν τολμούσατε να τον πολεμήσετε επί ίσοις όροις όταν είχε τα γαλόνια και σας είχε γίνη ξήγα.
καλα σε ειχα κοψει εγω για ψηφοφορο του......
Posts προς Θεσσαλονικείς