-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι προφανές ότι έχω το πρόβλημα εγώ, να τα λέμε αυτά. ΕυχαριστώSent from my HTC One_M8 using smoke signals.
Μα δεν είπα οτι έχεις γενικά προβλημα, που και που σε πιάνει η δυσκοιλιοτητα και την μεταφερεις στο πληκτρολογιο με μορφή 'οτι του φανεί', κατα τα αλλα είσαι και γ@μω
-
Θα μας φάνε οι μύγες με τόσα σιρόπια!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πες μας και ποια είναι για να πάμε.
Με τιμές αν γίνεται.Kozi's, το Juicy και το Μπαρ Μπε Κιου...τιμές δεν θυμάμαι, φυσικά πιο ακριβά από το Hot Hot
5-6 σταντ με καρέκλες έχει, αλλά η γενικότερη φιλοσοφία είναι ιτ εν γκοου (στην ουρά του ΤΣΜΕΔΕ ) εξού και οι χαμηλότερες τιμές...
ο Κώστας στην αγία ειρήνη αντίστοιχο μέγεθος έχει και φτιάχνει καταπληκτικό σουβλάκι, αλλά οκ εσύ θες να σου στρώσουν μουσαμάδες και να φωναξ το γκαρσον
πες μας καλύτερα οτι δεν σου αρέσει αναλόγου ύφους ταχυφαγία και άσε τα χαζά...ναι
-
επιπέδου χοτ χοτ λέμε και μας πατάς το κόζι που θες κανα 10αρικο για σαλάτα
σύγριση μήλα με πορτοκάλια
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πες μας και ποια είναι για να πάμε.
Με τιμές αν γίνεται.Kozi's, το Juicy και το Μπαρ Μπε Κιου...τιμές δεν θυμάμαι, φυσικά πιο ακριβά από το Hot Hot
Ενδιαφέροντα αλλά έτσι όπως τα είδα θα πέσω έξω οικονομικώς αν πάω σε κάποιο!
-
Επειδή το τελευταίο 2 - 3μηνο ήμουν αρκετά στο δρόμο απο ανατολικά προς Σίνδο.
Φεβρουάριο νομίζω ως τέλη είχαν γίνει τα έργα στο κομμάτι της 'έξω περιφερειακής' από Τιτάνα ως έξοδο Σίνδου / Καλοχωρίου / ΠΑΘΕ.
Στο κομμάτι λοιπόν με κατεύθυνση προς την πόλη (φώτο από πάνω), βλέπω οτι εδώ κ ένα μηνα (απο τις 2 νεο-στρωμένες λωρίδες) η δεξιά λωρίδα έχει γίνει τεστ αναρτήσεων και κραδάζει και εδώ κ 15 μέρες κραδάζει κ η μεσαία. (απλά διαπίστωση γτπ έργων). Κραδάζει σαν να έχει καμήλες - σαμαράκια.
Επίσης στο σημείο που δείχνει η φώτο, λίγο πριν τη γέφυρα (μετά την οποία ισιώνει κ κατηφορίζει ο δρόμος) υπάρχει σημείο ανάμεσα στις 2 νεο στρωμένες λωρίδες που είναι συνέχεια (μέρα νύχτα με 25 - 75 βαθμούς οδοστρώματος) βρεγμένο, άρα υπάρχουν τρεχούμενα νερά / φρεάτια (; βάλια κάλντα;;) από κάτω. Περιμένω κάποια μέρα να σκάσει με υπερθεάματα...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Επειδή το τελευταίο 2 - 3μηνο ήμουν αρκετά στο δρόμο απο ανατολικά προς Σίνδο.Φεβρουάριο νομίζω ως τέλη είχαν γίνει τα έργα στο κομμάτι της 'έξω περιφερειακής' από Τιτάνα ως έξοδο Σίνδου / Καλοχωρίου / ΠΑΘΕ.
Στο κομμάτι λοιπόν με κατεύθυνση προς την πόλη (φώτο από πάνω), βλέπω οτι εδώ κ ένα μηνα (απο τις 2 νεο-στρωμένες λωρίδες) η δεξιά λωρίδα έχει γίνει τεστ αναρτήσεων και κραδάζει και εδώ κ 15 μέρες κραδάζει κ η μεσαία. (απλά διαπίστωση γτπ έργων). Κραδάζει σαν να έχει καμήλες - σαμαράκια.
Επίσης στο σημείο που δείχνει η φώτο, λίγο πριν τη γέφυρα (μετά την οποία ισιώνει κ κατηφορίζει ο δρόμος) υπάρχει σημείο ανάμεσα στις 2 νεο στρωμένες λωρίδες που είναι συνέχεια (μέρα νύχτα με 25 - 75 βαθμούς οδοστρώματος) βρεγμένο, άρα υπάρχουν τρεχούμενα νερά / φρεάτια (; βάλια κάλντα;;) από κάτω. Περιμένω κάποια μέρα να σκάσει με υπερθεάματα...
εκει παντα ειχε νερα, και πριν τα εργα...
πραγματι εχεις δικιο, η δεξια λωριδα, ανηφορικη, σα να εχει ζαρωσει,
προφανως αρπακολλα δουλεια, και με τα φορτηγα αρχισε να γλυστραει η ασφαλτος...Το burger βλέπω ζει μεγάλες στιγμές μόδας. Όχι μόνο στο τόπικ, κουμπάρους ακούω, pax ακούω, Αθήνα ακούω, τηλεοπτικούς μάγειρες ακούω, όλοι με burger ασχολούνται.
Υ.Γ. Όσοι έχουν εδώ και ώρα πρόσβαση σε θέα της πόλης, έχουν αποζημιωθεί για τη χθεσινή συννεφοσάουνα. Απίστευτη εικόνα η καταιγίδα που έρχεται.
ενα καλο burger παντα θα γαμει, ειδικά οταν ολα τα γυραδικα ειναι σαχλαμάρες και υγειονομικοι κίνδυνοι...
ενω τα burger, βριθουν απο 'καθαρα' κομματια κρεατος....
εμαθες και συ να τρως
-
τοσα σεμιναρια....στο βρόντο....
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ενω τα burger, βριθουν απο 'καθαρα' κομματια κρεατος....
εμαθες και συ να τρως
που με είδες ρε αμνοερίφιο να αναφέρομαι στην καθαρότητα του κρέατος?
Τσιμπα ενα @@@ τωρα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τσιμπα ενα @@@ τωρα...
συ τα τσιμπας αυτα, αλεσμενα στα burger που αγαπας........
-
Τσιμπα ενα @@@ τωρα...
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τσιμπα ενα @@@ τωρα...
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Ρε @@ακο, κατσε στα Ε1 σου, και μην μιλας επι παντος επιστητου....
παραταση δωσανε στην παραταση της παρατασης του Ιανουαριου????
-
Ρε @@ακο, κατσε στα Ε1 σου, και μην μιλας επιπαντος επιστητου....
παραταση δωσανε στην παραταση της παρατασης του Ιανουαριου????
μη μου κανεις υποδειξεις cowboy...
-
Ω τι του είπε
Sent from Corsair's brick
-
φωτο...?
-
Μισό λεπτό...ο κορσαιρ τρώει @@ μπεργκερ ή απλά @@? Ίσως να κλειδωθεί το τοπικ μέχρι να προκύψει λύση!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
φωτο...? -
Επειδή το τελευταίο 2 - 3μηνο ήμουν αρκετά στο δρόμο απο ανατολικά προς Σίνδο.Φεβρουάριο νομίζω ως τέλη είχαν γίνει τα έργα στο κομμάτι της 'έξω περιφερειακής' από Τιτάνα ως έξοδο Σίνδου / Καλοχωρίου / ΠΑΘΕ.
+1000.
Κυματιστό οδόστρωμα σε τέτοιο βαθμό, έχω συναντήσει μόνο σε χωματόδρομους με μεγάλη κίνηση. Απαράδεκτο για έργο ενός μηνός στην Εγνατία Οδό. Και φυσικά μιας και είμαστε στην Ελλάδα, όλα ΟΚ με τον εργολάβο και τον μηχανικό που παρέλαβε το 'έργο'. Δεν τον αφήναν τον δρόμο όπως ήταν...
Πολύ σωστή και η παρατήρηση για τις πηγές που αναβλύζουν σταθερά χειμώνα καλοκαίρι!
-
φωτο...?
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
φωτο...?
κιτρινο ποικιλοχρωμο!
ας κανει και το δικο σου
ερυθρο ποικιλοχρωμο.
Jim εγραψες!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς