-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Ε, εντάξει, αφού έπεσε η ταξική κλήση, θα κάνω γαργάρα το μισάωρο από Συγγρού-Σιντριβάνι.
χαζευες βιτρινες γι αυτο....
Ψώνιζα αλλά δεν το γράφω στο άλλο τόπικ για να μην προπηλακιστώ!
@teris3
Αυτό το χάλι είναι καθημερινής; Για τίποτα δεν είμαστε ρε πστη μου... Μάλλον πέρασα με οασθ πριν παρκάρει ο πρώτος, γιατί μετά όλα νομιμοποιούνται. -
Είναι θέμα ψυχολογίας.
Σε αυτά είναι να μην κάνει κανείς την αρχή. Άν παρκάρει ένας ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι σαν ακρίδες.
Στην Αγγελάκη απλά διπλοπαρκάρουν από αριστερά ενώ στη Στρατού δεν έχουν αυτή την επιλογή. -
Πάντως χθες (Δευτέρα) το μεσημέρι που πέρασα, η κατάσταση ήταν άψογη και από τις δύο πλευρές...ζήτημα να υπήρχαν 1-2 παρκαρισμένα σε όλη τη Στρατού.
Δεν το πίστευα πόσο γρήγορα πέρασε το λεωφορείο...
-
Μια πληροφορία θέλω μπορώ να έχω? Ας μου πει κάποιος ένα κατάστημα που να έχει επισκεφτεί ο ίδιος και να μου το προτείνει για το καλό αποτέλεσμα σχετικά με θέματα περιποιήσεις χρώματος αυτοκίνητου(γυάλισμα, κέρωμα κ.α.)
Ευχαριστώ.
-
-
@popol@ros έχει καλά πακέτα βλέπω Έχεις πάει εσύ?
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Μια πληροφορία θέλω μπορώ να έχω? Ας μου πει κάποιος ένα κατάστημα που να έχει επισκεφτεί ο ίδιος και να μου το προτείνει για το καλό αποτέλεσμα σχετικά με θέματα περιποιήσεις χρώματος αυτοκίνητου(γυάλισμα, κέρωμα κ.α.)Ευχαριστώ.
θα σε σφαξω στο γονατο, αν καινουργιο αμάξι το πας σε τετοιες μλκιες...
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
@popol@ros έχει καλά πακέτα βλέπω Έχεις πάει εσύ?πανε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μια πληροφορία θέλω μπορώ να έχω? Ας μου πει κάποιος ένα κατάστημα που να έχει επισκεφτεί ο ίδιος και να μου το προτείνει για το καλό αποτέλεσμα σχετικά με θέματα περιποιήσεις χρώματος αυτοκίνητου(γυάλισμα, κέρωμα κ.α.)
Ευχαριστώ.
θα σε σφαξω στο γονατο, αν καινουργιο αμάξι το πας σε τετοιες μλκιες...
Ρε τρελέ έχω και ένα τσιτρινακη το οποίο πρέπει να του δώσω λίγη ζωντάνια να μην το ξεχνάμε.
-
Νίκο για να μην πας ξυπόλητος στου ποπολάρου τα αγκάθια, ρίξε μια ματιά κι εδώ
http://www.swell.gr/car/index.php?optio ... &Itemid=29
που είναι μεν Αθήνα, ώστε να έχεις μια άποψη για το τι παίζει με τις τιμές. Ο συγκεκριμένος που λέω έχει μακράν πολύ καλό όνομα. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Νίκο για να μην πας ξυπόλητος στου ποπολάρου τα αγκάθια, ρίξε μια ματιά κι εδώ
http://www.swell.gr/car/index.php?optio ... &Itemid=29
που είναι μεν Αθήνα, ώστε να έχεις μια άποψη για το τι παίζει με τις τιμές. Ο συγκεκριμένος που λέω έχει μακράν πολύ καλό όνομα.Ευχαριστώ θα εχω το νου μου.
-
Προτείνω ανεπιφύλακτα το Dazzle. Άψογη δουλειά. Δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
+1 για το Dazzle. Ό,τι καλύτερο στα βόρεια (και όχι μόνο...) μακράν.
Η επίσκεψη σε ένα τέτοιο μαγαζί επιβάλλεται ακόμα και με καινούρια αυτοκίνητα για προστασία.sent from a shiny silver Citroen using Τapatalk 2
-
ειναι τοσο καλος που μπορει να 'καμουφλαρει' και σεντρες..?
-
για εκοτομυριοστη φορα αγαπάμε περιφερειακή μετα απο 2 ψιχάλες (πρως ανατολικα πριν το τουνελ η πιο γερη καραμπόλα με ενα 207 γκαμπριολε ολε αρκετα χτυπημένο γυρω γυρω)!
-
και στην είσοδο της περίφ στα ανατολικά ερχόμενοι από Χαλκιδική, ένα φορτηγάκι είχε ορίσει την εφαπτομένη του.
Through μπαριέρα.
-
και προχθές που δεν έβρεχε σάντουιτς είχε γίνει το πικάντο μέσα στο τούνελ!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
για εκοτομυριοστη φορα αγαπάμε περιφερειακή μετα απο 2 ψιχάλες (πρως ανατολικα πριν το τουνελ η πιο γερη καραμπόλα με ενα 207 γκαμπριολε ολε αρκετα χτυπημένο γυρω γυρω)!Γιωτάδες που με την πρώτη ψιχάλα σκοτώνουν κόσμο και μας εμποδίζουν να πάμε σπίτια μας!
-
http://www.cityportal.gr/articles_det1. ... e_id=55319
-
Posts προς Θεσσαλονικείς