-
Αύριο το πρωί (γύρω στις 9) θα έχει κλείσιμο/πορεία στην Εγνατία; Θα πάω από Καυντατζόγλου->σταθμο ΟΣΕ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αύριο το πρωί (γύρω στις 9) θα έχει κλείσιμο/πορεία στην Εγνατία; Θα πάω από Καυντατζόγλου->σταθμο ΟΣΕ.αυριο θα εχει πορειες ολη μερα....
καθε φορα τα τελευταια χρονια η εκθεση, απο ετησιο πανηγυρι, κατεληξε της ποϊτανας το καγκελο... -
Βλέπω στο φόρουμ έχουμε πολλές γνώσεις περί φαγητού. Να κάνουμε καμία συνάντηση εμείς της Θεσσαλονίκης,γιατί έχουμε και καιρό βλέπω στο τοπικό με τις συναντήσεις, να μας κάνετε εσείς οι γκουρού του αθλήματος κανένα ιδιαίτερο εμάς τους νέους
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αύριο το πρωί (γύρω στις 9) θα έχει κλείσιμο/πορεία στην Εγνατία; Θα πάω από Καυντατζόγλου->σταθμο ΟΣΕ.Προλαβαίνεις. Μετά τις 10 ξεκινούν οι συγκεντρώσεις.
-
Κλειστή η Εγνατία τελικά στις 8μιση,πήγαμε από Αγίου Δημητρίου και Λαγκαδά.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Μετά το είδα ότι είχες ήδη φτάσει αλλά θενκς για την ενημέρωση. Φευγω για κέντρο ... ελπίζω από Τσιμισκή.
-
Δυσκολα τα πραγματα σημερα, εχουμε κ το ελικοπτερα να κανει βολτες στα κεφαλια μας!
Κλουβες στα πανεπιστημια, οποτε δε περνας ουτε με σκουτερ στη ζουλα!
5 ωρα σχολαει η κοπελα μου κεντρο κ εκεινη τη ωρα δε παιζει ουτε με σφαιρες να εχει αστικα! Απο τωρα εχω απλωσει το χαρτι της θεσσαλονικης στο τραπεζι κ ετοιμαζω το getaway plan! Quick in and quick out ειναι ο στοχος! Το piaggio πιστευω θα με βγαλει ασπροπρωσοπο!
Ειδη απο της 8 ηταν:
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Και στις 6 το απόγευμα έχει πορείες από Λευκό πύργο προς υπουργείο μακεδονίας-θράκης. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το τοίχος από λεωφορεία των ματ έξω απ την γερμανική πρεσβεία! Λες και είναι κάστρο το έκαναν!
Τι μας πρήζουν κάθε χρόνο για 10 μέρες με τις ομιλίες τους και δεν κάθονται κάτω να τα λένε απ την τηλεόραση;;;!!! Είναι ανάγκη να ξεκουβαλιούνται με εισιτήρια Α' class που τα πληρώνει ο φορολογούμενος για να τα κάνουν μπάχαλο για 1 ώρα
-
Κάθε χρόνο ίδια δουλειά και κάθε χρόνο όλο και πιο φρούριο η πόλη. Δεν είναι να κυκλοφορείς αυτές τις μέρες κέντρο.
-
Αν μέσα σε 2 ημέρες έχει 10 πορείες στο κέντρο, λογικό δεν είναι να γίνεται φρούριο η πόλη;
Μέχρι προχθές πάντως που άρχισαν να λένε τα κανάλια για τους 5.000 αστυνομικούς και τις πορείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην πόλη, το κλίμα ήταν τελείως διαφορετικό. Έχω την εντύπωση σε ορισμένους τους αρέσει να το συντηρούν. -
Ας μπουλαρουν έκθεση πανεπιστήμια κ υπουργείου μακ απο το κεντρο σε κανένα χωράφι εκτώς πολης κ ας μιλάνε οι μεν εκεί με τους αλλους να κάνουν πορειες στα γύρω χωράφια κ τη πολή καθαρή!
Μόνο που δεν υπάρχει ούτε σάλιο πλέων, οποτε μια χαρά είναι κ έτσι
Sent from my N4 Paranoid 3.99 nightly, HellsCore B36 to your eye's!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αν μέσα σε 2 ημέρες έχει 10 πορείες στο κέντρο, λογικό δεν είναι να γίνεται φρούριο η πόλη;
Μέχρι προχθές πάντως που άρχισαν να λένε τα κανάλια για τους 5.000 αστυνομικούς και τις πορείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην πόλη, το κλίμα ήταν τελείως διαφορετικό. Έχω την εντύπωση σε ορισμένους τους αρέσει να το συντηρούν.Λογικό είναι να γίνεται φρούριο, παράλογο είναι πως ενώ το γνωρίζουν κάθε χρόνο κάνουν τα ίδια. Θα σπάσει καμιά σπουδαία παράδοση με το να σταματήσουν να έρχονται και να μιλάνε εδώ? Ας τα πουν και από την Αθήνα, αφού ξέρουν τα αποτελέσματα. Επιπλέον για να μαζέψουν σχεδόν όλη την ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη είναι επιπλέον έξοδα αλλά ούτε αυτό τους νοιάζει.
-
Μετά από αυτή την άθλια εικόνα - φρούριο του κέντρου που είδα το πρωί δεν το καταργούν ΕΝΤΕΛΩΣ αυτό το παρακμιακο πανηγυρακι...
Sent from my Sony Fola
-
Έτσι φέρεται η εξουσία όταν φοβάται τις αντιδράσεις για τα δεινά που έχει φέρει στον λαό.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μετά από αυτή την άθλια εικόνα - φρούριο του κέντρου που είδα το πρωί δεν το καταργούν ΕΝΤΕΛΩΣ αυτό το παρακμιακο πανηγυρακι...Sent from my Sony Fola
+1000 έτσι κι αλλιώς οι επαγγελματίες έχουν τις δικές τους θεματικές εκθέσεις που τους καλύπτουν πλήρως. Η ΔΕΘ πανηγυράκι έχει καταντήσει
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι φέρεται η εξουσία όταν φοβάται τις αντιδράσεις για τα δεινά που έχει φέρει στον λαό.Τις οποίες αντιδράσεις ας τις περιμένουμε το απόγευμα παραπάνω έντονες διότι οι πρωινές ήταν ... δεν ήταν!
Στην δική μας συγκέντρωση η οποία ήταν και από τις λίγες πρωινές τα ΜΑΤ ήταν περισσότερα! Καλά παιδιά όμως! Και αυτοί και αν δεν έχουν παράπονα. Μαζί τους προχωρήσαμε ως τον Ξαρχάκο όπου διατάχθηκαν να πάνε από το Τμήμα του Λευκού Πύργου. Εκεί χαιρετηθήκαμε αφού εμείς κατευθυνθήκαμε προς το Δημαρχείο.Αααα! Και φυσικά τα ΜΙΚΕΛ του κέντρου γεμάτα.
Δεν καταλαβα την περιφρούρηση από όρθιους αστυνομικούς στην κλειστή είσοδο του Λευκού Πυργου βέβαια ...
-
Και κάτι άλλο.
Οι ασφαλίτες με τα πολιτικά. Τζιν, γκρι ή μαυρο Tshirt, σταράκια, μπανάνα στην μέση, αξυρισιά 3 ημερών, ακουστικά hands free στα αυτιά και Rayban γυαλιά ηλίου ... Μπαμ από μακρυά κάνουν! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...........
Αααα! Και φυσικά τα ΜΙΚΕΛ του κέντρου γεμάτα.αν ηταν αδεια θα συμμετειχαν στις πορειες....
-
Βγήκαν οι μπάτσοι στο περιφερειακό και σκανάρουν αβέρτα. Κατά τη μία σήμερα πάνω στις γέφυρες από και προς Τούμπα είχε μπάτσους με πιστόλια και προς τις 2 κατευθύνσεις.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και κάτι άλλο.
Οι ασφαλίτες με τα πολιτικά. Τζιν, γκρι ή μαυρο Tshirt, σταράκια, μπανάνα στην μέση, αξυρισιά 3 ημερών, ακουστικά hands free στα αυτιά και Rayban γυαλιά ηλίου ... Μπαμ από μακρυά κάνουν!μολις περιεγραψες τον Αδη...
Posts προς Θεσσαλονικείς