-
Tο κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Αριστοτέλους θα μετεγκατασταθεί στην οδό Αγγελάκη 4 από την μεθεπόμενη Δευτέρα.
-
Tι τραβάτε κι εσείς που πίνετε καπουτσίνους και εσπρέσσο. Εγώ με μια χαρά τη βρίσκω με το φραπεδάκι, σχεδόν παντού ο ίδιας ποιότητας, nescafe δηλαδή (πόσο μάλλον για μένα που πλέον πίνω decaf), πλην μιας εξαίρεσης που είχα διαπιστώσει πριν κανα 2 χρόνια που ήταν το καφέ μέρα στην αγγελάκη. Απαίσιος καφές, φαινόταν ότι ήταν χαμηλής ποιότητας οπότε και το έκοψα, δεν ξέρω τώρα αν έχει βελτιωθεί.
Από κει και πέρα παίζει ρόλο και κατά πόσο ξέρουν να τον φτιάχνουν, στην παραλία δεν έχω παράπονο παρά μόνο όταν γίνεται της πόρνης και τον φέρνουν σχεδόν αχτύπητο που λέει ο λόγος. -
Επειδη αναφερθηκατε στο μικελ 4 καινουργια ανοιγουν οχι 2 που αναφερθηκε πιο πριν ενα στην Τσιμισκη με Παλαιων Πατρων Γερμανου στην Λαμπρακη στην θεση του Μακη συν ενα μικρο που πηρε διπλα απο τον Μακη στην Νικης εκει που ητανε το Πορτο καφε και ενα ακομα στην Παπαναστασιου με Κλεανθους και απο τι ξερω χρησιμοποιουν καφε illy. Παντως κολλητος που ετοιμαζει μαγαζι καφε-μπαρ προτιμησε να εχει στον μαγαζι του τον housebrand cafe http://coffeebrand.gr/housebrandt.php. Επειδη ειμαι φαν του μεσημεριανου καφε μπορω να πω οτι εχω σχηματισει μια γνωμη για τους καφεδες οντως στην παραλια εχω πιει τους χειροτερους καφεδες αριστοτελους χαμηλης ποιοτητας καφες συν οτι βαζουν πολυ καφε και γινονται παραπανω δυνατοι απο τι χρειαζετε συμπαθητικο καφε εχω πιει στο Απαλλου στο υπογειον στο ολυμπιον στο σοσιαλ(αν και εκλεισε πλεον) παλιοτερα αν και τον τελευταιο χρονο ειχε χαλασει αρκετα στο λοκαλ ητανε καλος στο λεζαζου καλος στο μπανγκαλοου μετριος πολυ μετριος σαρκ αδιαφορο και μιλαω παντα για φρεντο καπουτσινο και φρεντο εσπρεσο
-
κι απο μενα εφαγε καρτα το μικελ γιατι και τις τρις φορες ο καπουτσινο ηταν σχεδον κρυος....απαραδεκτος
-
Τα mikel δε χρησιμοποιούν illy. Ο προετοιμασμένος καφές δεν έχει καμιά σχέση στη γεύση με τον φρέσκο. Και επειδή λόγο συνθηκών δουλειάς οι υπάλληλοι έχουν αρχίσει να κελαηδάνε άσχημα, πελάτης εκεί δε θα γίνω. Δεν μου αρέσουν τα προπαρασκευασμένα ροφήματα. Αν θέλω κάποιο από αυτά, αγοράζω αυτά από το τενεκεδάκι που έχει στα s/m. Χώρια τον υποτιθέμενο όρο στο συμβόλαιο να μη μιλάς για το 'μαγικό' σακουλάκι που βάζουν στα ροφήματα. Επιπλέον οι ζεσοί καφέδες είναι χλυαροί. Επαναλαμβάνω όμως, ότι το όλο concept είναι κάτι διαφορετικό. Σαν ελληνικά Starbucks. Σε σχέση με αυτά θα προτιμήσω τα mikel. Όπως προτιμάω goody's από McDonalds.
Απαλλού,λεζαζού, μπάνγκαλοου,σοσιαλ και προσθέτω όμιλο, μιστράλ και σαρκ παλαιώτερα και πολλά άλλα τρεντομάγαζα. Αφού ρε παιδιά εκεί δεν πάτε για τον καφέ. Πηγαίνεται για το δήθεν της υπόθεσης και για κανένα ξέκωλο στην υποδοχή. Άντε γιατί πήγαινε ο Ρέμος ή καμιά τραγουδιάρα.
Μου αρέσει ο καφές στο Πραδοσιακό όπως είπα ΕΚΤΟΣ του φίλτρου που είναι από το μηχάνημα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ καφέ κάνει το le monde στο Ποσειδώνιο. Στο κέντρο μου αρέσει να δοκιμάζω μικρά μαγαζάκια. Στο piece of cake(χρυσοστόμου σμύρνης) σήμερα ήπια μια χαρά καφέ. Γενικά ο καφές έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με πριν 10 χρόνια. Τέλος πάντων υπάρχει άλλο θέμα για τον καφέ...
Στα της πόλης: Ατύχημα με μηχανάκι, ασημί sedan και βαρέλα τσιμέντου, παρέλυσε την Τσιμισκή γύρω στις 6:30... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Στα της πόλης: Ατύχημα με μηχανάκι, ασημί sedan και βαρέλα τσιμέντου, παρέλυσε την Τσιμισκή γύρω στις 6:30...
αυτο:
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τα mikel δε χρησιμοποιούν illy. Ο προετοιμασμένος καφές δεν έχει καμιά σχέση στη γεύση με τον φρέσκο. Και επειδή λόγο συνθηκών δουλειάς οι υπάλληλοι έχουν αρχίσει να κελαηδάνε άσχημα, πελάτης εκεί δε θα γίνω. Δεν μου αρέσουν τα προπαρασκευασμένα ροφήματα. Αν θέλω κάποιο από αυτά, αγοράζω αυτά από το τενεκεδάκι που έχει στα s/m. Χώρια τον υποτιθέμενο όρο στο συμβόλαιο να μη μιλάς για το 'μαγικό' σακουλάκι που βάζουν στα ροφήματα. Επιπλέον οι ζεσοί καφέδες είναι χλυαροί. Επαναλαμβάνω όμως, ότι το όλο concept είναι κάτι διαφορετικό. Σαν ελληνικά Starbucks. Σε σχέση με αυτά θα προτιμήσω τα mikel. Όπως προτιμάω goody's από McDonalds.
Απαλλού,λεζαζού, μπάνγκαλοου,σοσιαλ** και προσθέτω όμιλο**, μιστράλ και σαρκ παλαιώτερα και πολλά άλλα τρεντομάγαζα. Αφού ρε παιδιά εκεί δεν πάτε για τον καφέ. **Πηγαίνεται για το δήθεν της υπόθεσης και για κανένα ξέκωλο στην υποδοχή. Άντε γιατί πήγαινε ο Ρέμος ή καμιά τραγουδιάρα. **
Μου αρέσει ο καφές στο Πραδοσιακό όπως είπα ΕΚΤΟΣ του φίλτρου που είναι από το μηχάνημα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ καφέ κάνει το le monde στο Ποσειδώνιο. Στο κέντρο μου αρέσει να δοκιμάζω μικρά μαγαζάκια. Στο piece of cake(χρυσοστόμου σμύρνης) σήμερα ήπια μια χαρά καφέ. Γενικά ο καφές έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με πριν 10 χρόνια. Τέλος πάντων υπάρχει άλλο θέμα για τον καφέ...
Στα της πόλης: Ατύχημα με μηχανάκι, ασημί sedan και βαρέλα τσιμέντου, παρέλυσε την Τσιμισκή γύρω στις 6:30...Πέρυσι πήγα πρώτη φορά και μιας που αρχίζει να ανοίγει ο καιρός θα ξαναπηγαίνω αλλά σίγουρα όχι για το δήθεν. Το να έχω τη θάλασσα μπροστά μου πίνοντας καφέ μ αρέσει οπότε κυρίως πάω για την τοποθεσία/θέα. Από κει και πέρα όταν μου φέρνουν εμφιαλωμένο νερό και συσκευασμένα μπισκοτάκια με φραπέ στα 3.5€ το προτιμώ από τα παραλιακά και τα Μικελ.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Απαλλού,λεζαζού, μπάνγκαλοου,σοσιαλ και προσθέτω όμιλο, μιστράλ και σαρκ παλαιώτερα και πολλά άλλα τρεντομάγαζα. Αφού ρε παιδιά εκεί δεν πάτε για τον καφέ. Πηγαίνεται για το δήθεν της υπόθεσης και για κανένα ξέκωλο στην υποδοχή. Άντε γιατί πήγαινε ο Ρέμος ή καμιά τραγουδιάρα.
Στα της πόλης: Ατύχημα με μηχανάκι, ασημί sedan και βαρέλα τσιμέντου, παρέλυσε την Τσιμισκή γύρω στις 6:30...Μην αρχιζουμε παλι τα ιδια οτι εκει πανε δηθεν και μπλα μπλα σιγουρα εχει δηθεν αλλα εγω και πολλοι αλλοι σε μαγαζια σαρκ μπανγκαλοου λεζαζου πανε γιατι ειναι ωραια μαγαζια με και πολυ καλη θεα για τα δεδομενα της πολης μας αλλα και για τον καφε γιατι εχω πιει απαραδεχτο καφε σε γνωστο παραλιακο μαγαζι και δεν ξαναπατησα, οπως και παω κενδρινο λοφο για αλλους λογους....
Τι εχεις με τις τραγουδιαρες;;; μια χαρα φιλοτιμα κοριτσια ειναι.... γενικοτερα χεστ.... το που πανε χαι σοσιατι της πολης. Τελευταια προτιμω για καφεδακι τα μικρα που εχουν ξεπηδησει στο κεντρο στυλ εσπρεσο μπαρ καλο καφεδακι ηπια στο albeta αλλα γενικοτερα πινω παντου καφε απο Τουμπα μεχρι και τις καφετεριες στο καρεφουρ και στο κοσμος δεν τραβαω κολληματα καλη παρεα να υπαρχει...
υ.γ. για το μικελ οτι χρησιμοποιει καφε το illy το γραφει και εδω http://www.forummagazines.gr/snack-coff ... -ti-larisa -
Ο καθένας πάει για 'κάποια' θέα. Άλλος για τη θέα της θάλασσας(απολύτως κατανοητό), και άλλος για τη θέα των ποδιών κάποιας νεαράς(απολύτως φυσιολογικό), άλλος για την ωραία διακόσμηση. Σε αυτά λοιπόν τα μαγαζιά η ποιότητα του καφέ έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Προφάνως και έχω πάει και σε αυτά, αλλά ο καφές απλά πινόταν. Η δε τιμή είναι ελάφρώς τσιμπημένη, επίσης απολύτως κατανοητό(ενοίκια, διακοσμητές, celebrities να πίνουν τζάμπα κλπ). Ακατανόητο είναι οι τιμές των Mikel, σε μέρη με καμιά θέα. Με 50 'υπευθύνους' και 3 σερβιτόρους όμως δεν βγαίνει αλλιώς. Τα καταθάψαμε τα mikel..
-
Κυριάκο,ποιά είναι η γνώμη σου για τα ροφήματα του στεκιού του καφέ της Παρασκευής...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ακατανόητο είναι οι τιμές των Mikel, σε μέρη με καμιά θέα. Με 50 'υπευθύνους' και 3 σερβιτόρους όμως δεν βγαίνει αλλιώς. Τα καταθάψαμε τα mikel..Εισαι αδικος εδω ,σε καμια αλλη καφετερια θα λεγαμε οτι ειναι αγενεις ή οτι αργει το προσωπικο.Εκει τουλαχιστον ειναι παντα με το χαμογελο και καλως κακως τα 3.5 λιγο πολυ τα ζητανε ολοι.Για να μη κουραζουμε και το θεμα,να πω κατι τελευταιο,επειδη το παρακολουθω απο τον πρωτο καιρο που ανοιξε στη Λαρισα(εκει σ ολες τις τιμες,υπολογιστε 0.50 κατω ),ειναι μια σταθερη αξια που χωρις να κανει κατι τρομερο,παρεχει σε πολυ μεγαλο βαθμο τα βασικα.Αξιοπρεπη καφε,με μερικα δικα του φοβερα ροφηματα,αψογη εξυπηρετηση,κανενα υφος (στην παραλια παιζει πολυ) και εναν νορμαλ χωρο.Ως εκει ομως..Μονο του προβλημα συμφωνω οτι ειναι τα ζεστα,αλλα εγω δε πινω ουτε το καταχειμωνο ζεστα,οποτε μπορω να παραμεινω ''fan''.Aπο κει και περα σιγουρα θα κλεισουν 2-3 για να επελθει η ισορροπια.Π.χ εκεινο της τουμπας δε το κοβω να φτουραει και πολυ.
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Κυριάκο,ποιά είναι η γνώμη σου για τα ροφήματα του στεκιού του καφέ της Παρασκευής...Ο Μπέζας εδώ και χρόνια κάνει σοβαρή δουλειά. Είναι αυτό που λέμε 'κοπτήριο'. Είναι ένα βήμα μπροστά στις ιδέες σε σχέση με το μέσο μαγαζί. Από τους πρώτους που εφάρμοσαν το φιλτραρισμένο νερό(αν και χωρίς όσμωση), ψάχνει διαρκώς προμηθευτές για καλύτερο αλλά ΚΑΙ φθηνότερο και δεν τσιγγουνεύεται χρήματα για να γίνει σωστά η δουλειά. Δεν τον ξέρω προσωπικά, παρά μόνο τηλεφωνικά κάποια στιγμή. Γνωρίζω όμως παλιό συμφοιτητή που δουλεύει εκεί, αλλά κυρίως έναν από τους κύριους προμηθευτές του. Οι καφέδες του χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό, είναι πολύ καλοί. Λόγο του όγκου του κόσμου που εξυπηρετεί, δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καλύτερο.
Στο λέω αυτό γιατί έχω 300 καθίσματα, και κάνεις συμβιβασμούς με τόσο πολύ προσωπικό....Ακατανόητο είναι οι τιμές των Mikel, σε μέρη με καμιά θέα. Με 50 'υπευθύνους' και 3 σερβιτόρους όμως δεν βγαίνει αλλιώς. Τα καταθάψαμε τα mikel..
Εισαι αδικος εδω ,σε καμια αλλη καφετερια θα λεγαμε οτι ειναι αγενεις ή οτι αργει το προσωπικο.Εκει τουλαχιστον ειναι παντα με το χαμογελο και καλως κακως τα 3.5 λιγο πολυ τα ζητανε ολοι.Για να μη κουραζουμε και το θεμα,να πω κατι τελευταιο,επειδη το παρακολουθω απο τον πρωτο καιρο που ανοιξε στη Λαρισα(εκει σ ολες τις τιμες,υπολογιστε 0.50 κατω ),ειναι μια σταθερη αξια που χωρις να κανει κατι τρομερο,παρεχει σε πολυ μεγαλο βαθμο τα βασικα.Αξιοπρεπη καφε,με μερικα δικα του φοβερα ροφηματα,αψογη εξυπηρετηση,κανενα υφος (στην παραλια παιζει πολυ) και εναν νορμαλ χωρο.Ως εκει ομως..Μονο του προβλημα συμφωνω οτι ειναι τα ζεστα,αλλα εγω δε πινω ουτε το καταχειμωνο ζεστα,οποτε μπορω να παραμεινω ''fan''.Aπο κει και περα σιγουρα θα κλεισουν 2-3 για να επελθει η ισορροπια.Π.χ εκεινο της τουμπας δε το κοβω να φτουραει και πολυ.
3,50€ το χλυαρό καπουτσίνο με θέα το παρατημένο κτήριο, στο μαγαζί της Εγνατίας, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σήμερα. 3,50€ έχει στο le monde ένας από τους καλύτερους καφέδες που πίνω. Με εξίσου ευγενικό προσωπικό, απείρως πιο άνετα καθίσματα(παίζει το ρόλο του στις άλλαγές), και θέα το θερμαϊκό. Τον καφέ αυτό αν δεν τον σερβίραν και καλά τα μικελ, θα ήταν το πολύ για 2,50€. Θα είχε νορμάλ τιμές για το 2008-2009. Όχι σήμερα.
-
με θέα το παρατημένο κτήριο, στο μαγαζί της Εγνατίας,
το κτήριο ιδιοκτησίας του ΤΣΑ λες...Κρίμα ένα τέτοιο κτήριο φιλέτο στη καρδιά της πόλης να είναι παρατημένο και αναξιοπποιητο από ένα ασφαλιστικό φορέα..Φυσικά είναι παμπάλαιο και έχει αφεθεί στις φθορές του χρόνου...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
3,50€ το χλυαρό καπουτσίνο με θέα το παρατημένο κτήριο, στο μαγαζί της Εγνατίας, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σήμερα. 3,50€ έχει στο le monde ένας από τους καλύτερους καφέδες που πίνω. Με εξίσου ευγενικό προσωπικό, απείρως πιο άνετα καθίσματα(παίζει το ρόλο του στις άλλαγές), και θέα το θερμαϊκό. Τον καφέ αυτό αν δεν τον σερβίραν και καλά τα μικελ, θα ήταν το πολύ για 2,50€. Θα είχε νορμάλ τιμές για το 2008-2009. Όχι σήμερα.
Ναι δε λεω πως ειναι λιγα τα χρηματα.Ομως στην ευρυτερη περιοχη αυτο το σημειο με τη μηδενικη θεα,ειναι μακραν οτι πιο νορμαλ μπορεις να βρεις για να πιεις καφε και να δεις και 10 ατομα συνομιληκα μου(Με την εννοια οτι κυριως μαζευει νεο κοσμο μιας κ ειναι κοντα στα πανεπιστημια).Σχετικα με το ''και καλα το μικελ'' ,δε το θεωρω κανενα μεγαλο brand name.Παντα υπαρχει καλυτερο και χειροτερο κ εγω αντι να τα δινω σα φοιτητης,στους απαραδεκτους της Αγγελακη,προτιμω να τα δινω στο μικελ,οπως εσυ αντι να τα δινεις στο απαραδεκτο μικελ προτιμας να τα δινεις στο le monde(εκει ομως εγω δε θα δω 20αρα γκομενα ουτε με το κυαλι ).Αυταααα
-
@socratesn
α) Στη Λάρισα έχουν περισσότερο χώρο ανάμεσα στα καθίσματα/τραπέζια;β) Γνωστός φορουμάς αναλυτής παρατήρησε συντριπτική πλειοψηφία γυναικών ή απλώς κάποια διοικητική ποσόστωση στους άντρες (πού είναι ένα σωστό εμότικον με αδερφές όταν το χρειάζεσαι; ). Τα ίδια και στην νύφη του κάμπου;
γ) Προσωπική εκτίμηση και γνωρίζοντας το μέρος και τι έχει ανοίξει κατά καιρούς, δεν το βλέπω να κλείνει το μικελ στην Τούμπα γρήγορα. Είναι στην πιο σημαντική στάση του 14 (συν το 30 και το 37 κοντά) και το έχει άνθρωπος δυνατός στο σημείο. Πόσο δύσκολο να είναι να πετύχει; Για το Ρετζίκι π.χ. παρατηρήθηκε ότι μαζεύει κοστουμάτους με χαρτοφύλακα και τσελ στο μαλλί και για πακέτο και σαλόνι (σαν ταμίας του Goodys ακούστηκε).
Η επιχειρηματική κίνηση πάντως, από εικόνα και μπλα-μπλα σκίζει. Χαρακτηριστικό ότι αναφέρεται πολύ εύκολα σε μεταπτυχιακές διαλέξεις. Το ότι άνοιξαν πολλά και πολύ απότομα όντως είναι να σε βάζει σε σκέψεις. Νομίζω ότι το κέντρο θα την έβγαζε και μόνο με 5 καταστήματα.
-
Δεν ξέρω πως τα χετε στη Σαλόνικα, αλλά εδώ στο εμπορικό κέντρο που είναι τα γραφεία του ομίλου που δουλεύω είναι ένας τυπάς με μία τρύπα για μαγαζί και πουλάει 1,5€(!) το φρεντο (Lavazza) συν το νεράκι δώρο (ντεμέκ). Παίζει να έχει χεστεί στο τάλιρο και έχει ξεφτύλισει και Γρηγόρη και άλλα 2 παρόμοια μαγαζάκια στο εμπορικό. Επίσης έχει από σφολιάτες μέχρι σαλάτες και κάθε μεσημέρι φτιάχνει και 4-5 φαγητά (από λαδερό μέχρι μπιφτέκια κοτόπουλο και δεν συμμαζεύεται).
Αυτές είναι μπίζνες! Και δίνει και δουλειά σε 4-5 νέους!
-
Τώρα θα σου εξηγήσει ο Κυριάκος πως δεν γίνεται με 1.5€ (καφέ+νερό) ο καφές να πίνεται και να έχει και κέρδος ο ιδιοκτήτης.
-
Φυσικά και γίνεται μιας και σε ακτίνα 200μ έχει πάνω από 2.000 εν δυνάμει πελάτες, μόνο για καφέ. Αφήνω το φαί στην απέξω. Και έχει και το φοβερό πλεονέκτημα για τέτοιο μαγαζί να μην χρειάζεται να ανοίγει ΣΚ με ότι αυτό συνεπάγεται για τα μεροκάματα, την ασφάλιση και φυσικά την ξεκούραση.
-
@φανκυυ
α) Ισως λιγο παραπανω,αλλα οχι σε ολα.Στα πολυ κεντρικα ειναι οπως στα εδω καταστηματα οι χωροι.Υπαρχει ομως κ ενα αλλο(πανω στην ΕΟ) που ειναι τεραστιο και εχεις ΠΟΛΥ χωρο .Οποτε και εχει και δεν εχει χωρο αναλογα με την τοποθεσια.Σε γενικες γραμμες παντως οι χωροι ειναι οπως εδω αντε και λιγο καλυτερα
β)Εδω το εχω παρατηρησει κ εγω,ισως το μονο μαγαζι που εχει περισσοτερες γυναικες απο αντρες
Στη Λαρισα ετσι ξεκινησε,αλλα πια δεν εχει τοσο γυναικειο πληθυσμο.Οποτε και να πας παντως θα δεις 5-6 ωραια ΓΚομματια .τοσα οσα της Θεσ/νικης ομως σε καμια περιπτωση
γ)Ναι η Διαγορα ειναι μαλλον η πιο κεντρικη σταση της Τουμπας και τωρα που το λες και κανα 2 καφε που εχει εκει κοντα ειναι της κακιας ωρας,ισως δουλεψει πολυ με take away γιατι χωρο δεν εχει αν θυμαμαι καλα.Καλα αν οντως το εχει αυτος που εχει το γυραδικο εχει κ ενα λογο παραπανω να πετυχει.Ανακαλλω λοιπονΠαντως ειναι πολυ οργανωμενοι.Στη Λαρισα εχει ενα πολυ μεγαλο κτηριο σαν εργοστασιο στο οποιο κατασκευαζονται ολα τα Κεικ κλπ εξτραδακια.Επισης ξερω οτι ειναι πολυ αυστηρο το εργασιακο περιβαλλον,αλλα αντιστοιχα ειναι τυπικοτατοι σε πληρωμες/ρεπο.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
.Επισης ξερω οτι ειναι πολυ αυστηρο το εργασιακο περιβαλλον,αλλα αντιστοιχα ειναι τυπικοτατοι σε πληρωμες/ρεπο.15μθήμερο 225€ αλλά το χαρτί για να υπογράψεις 400+...
Γράφει το πρόγραμμα να πας στις 8, αλλά αν πας και δεν έχει δουλειά:'Έλα κατά τις 2 που περιμένουμε λογικά κόσμο'. 'Ξεκουράσου 2-3 ώρες και έλα μετά'...
Εννοείται χωρίς να πληρώνεσαι, γιατί πληρώνονται με την ώρα οι υπάλληλοι.
Το ξαναέγραψα ότι οι υπάλληλοι είναι δυσαρεστημένοι και κελαηδάνε επικύνδυνα. Τουλάχιστον όσοι έφυγαν...Τώρα θα σου εξηγήσει ο Κυριάκος πως δεν γίνεται με 1.5€ (καφέ+νερό) ο καφές να πίνεται και να έχει και κέρδος ο ιδιοκτήτης.
Άλλο το 1€ που αναφέρθηκε και άλλο το 1,50€. Για εσένα η διαφορά είναι μόνο 50 cents, αλλά για τον ιδιοκτήτη είναι +50% στον τζίρο του.... Το νεράκι σε μεγάλες καταναλώσεις δεν κοστίζει πάνω από 7-8 cents... Και έχει lavazza στο makro με κάτω από 10€ το κιλό...
Posts προς Θεσσαλονικείς