-
Φασίστα, να μην καπνίσουνε τα παιδιά δηλαδή?
-
Κοιτα εκει οι περισσοτεροι καπνιζαν αλλου ειδους φυτα σε σημειο να βρωμοκοπαει,αλλα ξεπερνωντας αυτο ειναι τραγικο 9 στους 10 χωρους να μη σου παρεχουν ενα βασικο επιπεδο υγιους ατμοσφαιρας.Στο κατω κατω αστους να καπνιζουν και βαλε στο τερμα κλιματισμους-εξαερισμους.Οχι να βαζεις μεσα 2πλασιο κοσμο απ οσο αντεχει ο χωρος και να μην ανοιγεις εναν εξαερισμο.
-
Επιλογή τους. Αν θέλουν να κάνουν οικονομία στον εξαερισμό ας μείνουν με τους καπνιστές τους. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπατάω στον συγκεκριμένο χώρο όποιος και αν παίζει.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Επιλογή τους. Αν θέλουν να κάνουν οικονομία στον εξαερισμό ας μείνουν με τους καπνιστές τους. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπατάω στον συγκεκριμένο χώρο όποιος και αν παίζει.Kαι καλα κανεις,αλλα ρε γαμωτο με τις παρεες,με απωλεια αλλων επιλογων δε γινεται να τα αποφευγουμε ολα γιατι η πλειοψηφια των χωρων δε τηρουν καμια αρχη.
-
Πλέον από τις παρέες μου οι περισσότεροι δεν καπνίζουνε
-
K εμενα σχεδον κανενας.Το ειπα με την εννοια,οτι αν η παρεα προτιμα το Χ μαγαζι δε γινεται να αποξενωθεις λογω της καπνας κ να μη βγεις
-
Επιλογή τους. Αν θέλουν να κάνουν οικονομία στον εξαερισμό ας μείνουν με τους καπνιστές τους. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπατάω στον συγκεκριμένο χώρο όποιος και αν παίζει.Τόσο χάλια, ε; Τα ίδια παράπονα έχω ακούσει κι από άλλους για τον άπειρο καπνό Προσωπικά, μια φορά που είχα καλέσει για πληροφορίες μου είχαν πει να πάρω εισητήριο στην προπώληση γιατί στην είσοδο δε θα κόβανε και απο εκεί κατευθειαν να γίνει κράτηση τραπεζιού ή σταντ (που αν κάθεσαι, χρεώνουν μετά μια μπύρα όσο κάνει το εισιτήριο σχεδόν) Και ξενέρωσα άπειρα και δεν πήγα
-
Στον αντίλογο δεν πρέπει να ανήκει το θέμα άραγε; όλο για εκτός αυτοκίνησης μιλάμε.
ΠΟΙΟΣ; ΕΓώ! πήγα στο παζάρι βιβλίου που λειτουργεί σε μια στοά, κάπου στην Τσιμισκή, στο αίθριο που έχει κάτι καφέ (δε ξέρω από κέντρο, απέχω να με συγχωράτε).
Έχει παζάρι βιβλίων με μειωμένες τιμές. Βρέθηκα και εγώ εκεί ανάμεσα σε κάτι bookworms (κάτι φάτσες να βλέπατε..). Είχε ποικιλία, αλλά δε πήρα τίποτα. Ήλπιζα ότι θα βρω τους χάρτες Οραμα σε καλύτερη τιμή να χτυπήσω 15άδα βουνοχάρτες, αλλά τίποτα τελικά. (Είχε μερικούς χάρτες, αλλά στοκ, Πήλιο - Βόλος κ έτσι και κάτι Νησιά). Πληθώρα κόσμου όμως από όλες τις ηλικίες
-
Τι έργα κάνουν στην περιφερειακή; Αυτά τα καλώδια που χάνονται ως δια μαγείας ξαναβάζουν;
το θέμα επανήλθε στην κανονική του πορεία
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Στον αντίλογο δεν πρέπει να ανήκει το θέμα άραγε; όλο για εκτός αυτοκίνησης μιλάμε.ΠΟΙΟΣ; ΕΓώ! πήγα στο παζάρι βιβλίου που λειτουργεί σε μια στοά, κάπου στην Τσιμισκή, στο αίθριο που έχει κάτι καφέ (δε ξέρω από κέντρο, απέχω να με συγχωράτε).
Έχει παζάρι βιβλίων με μειωμένες τιμές. Βρέθηκα και εγώ εκεί ανάμεσα σε κάτι bookworms (κάτι φάτσες να βλέπατε..). Είχε ποικιλία, αλλά δε πήρα τίποτα. Ήλπιζα ότι θα βρω τους χάρτες Οραμα σε καλύτερη τιμή να χτυπήσω 15άδα βουνοχάρτες, αλλά τίποτα τελικά. (Είχε μερικούς χάρτες, αλλά στοκ, Πήλιο - Βόλος κ έτσι και κάτι Νησιά). Πληθώρα κόσμου όμως από όλες τις ηλικίες
Τα ίδια μάλλον με το παζάρι βιβλίου που είχε γίνει μπροστά στην έκθεση. Και να έβρισκες χάρτες, δεν ξέρω πόσο χρήσιμοι θα ήταν μιας και τα περισσότερα βιβλία/χάρτες που είχαν τότε για πούλημα ήταν σχετικά παλιά. Από τότε που είχαν εκδοθεί αυτά μέχρι σήμερα θα είχαν αλλάξει και οι δρόμοι!
Στον περιφερειακό πρέπει να τοποθετούν καλώδια για τον ηλεκτροφωτισμό
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=4&artid=173024
Πως τα καταφέρνουν οι άτιμοι να τα κλέβουν και να μην τους παίρνει κανείς χαμπάρι, και όταν πάει η δημόσια υπηρεσία να περάσει καινούργια να γίνεται ο κακός χαμός στον περιφερειακό;;; -
Στην δημόσια υπηρεσία υπάρχει ειδικό μάθημα το οποίο παρακολουθούν όλοι οι νεοπροσληφθέντες. Αφορά δε στους τρόπους μεγιστοποίησης της αντίληψης του κοινού για κάθε έργο ώστε όταν έρθει η ώρα αυτό να ψηφίσει, να υπάρχει η αίσθηση οτι 'γίνονται έργα'.
-
Ενω οι ιδιωτικές εταιρίες συντήρησης της ΠΑΘΕ είναι διακριτικότατες. Μόνο 15χλμ κλείνουν κάθε φορά που θέλουν να αλλάξουν ένα καπάκι αποχέτευσης. Να μη μιλήσω για τις ασφαλτοστρώσεις που οφείλουν να γίνουν Αύγουστο
-
Και μιας και λέγαμε για τα Mikel νωρίτερα:
http://www.goodnews.gr/Articles/I-elliniki-apantisi-sta-Starbucks_1907.html
-
Και μιας και λέγαμε για τα Mikel νωρίτερα:http://www.goodnews.gr/Articles/I-elliniki-apantisi-sta-Starbucks_1907.html
Απασχολεί 240 άτομα και διαθέτει 2 εταιρείες υποστήριξης franchise, την MIKEL A.E. και την Georgia.
Το ονομα της εταιριας Georgia προερχεται απο την μητερα του ιδιοκτητη, την κ. Γεωργια και ειναι η εταιρια που παρασκευαζει οτι αρτοσκευασμα διαθετει η αλυσιδα.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν το εμαθα ειναι οτι υπαρχει αλλη εταιρια (μαλλον η ΜΙΚΕΛ ΑΕ οπου εκπαιδευονται οι εργαζομενοι.
Πριν πιασει καποιος δουλεια εχει 40! ημερο σεμιναριο.στο κοστος του Φρανσάιζ που αναφερθηκε νωριτερα περιλαμβανεται και το 'στησιμο' εξοπλισμο του μαγαζιου.
οντως κανουν καλο καφε (μιλαω για κρυο εσπρεσσο που πινω αποκλειστικα), αλλα ειναι βεβαιωμενο οτι βαζουν καποια 'πρόσθετα'
-
Fail
-
Τι πρόσθετα;
@greo: και οι ιδιωτικές τα ίδια είναι, μην αγχώνεσαι πασά μου
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ένα 'μυστικό' σακουλάκι, που δε λένε τι έχει μέσα... Και οι barista έχουν υπογράψει στη σύμβαση ότι δε λένε τίποτα...
Τάχα μου δήθεν... Όπως όταν ήρθε η πατάτα για πρώτη φορά στην Ελλάδα... -
Σαν τον Μαύρο με το ΑΖΑΧ???
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ένα 'μυστικό' σακουλάκι, που δε λένε τι έχει μέσα... Και οι barista έχουν υπογράψει στη σύμβαση ότι δε λένε τίποτα...
Τάχα μου δήθεν... Όπως όταν ήρθε η πατάτα για πρώτη φορά στην Ελλάδα...Τελικά είναι ή δεν είναι σιρόπι το μυστικό συστατικό? ρωτάω μιας και νομίζω ότι ασχολείσαι με την εστίαση.
Ο καφές του πάντως είναι ο ίδιος με του πρώην Chocolat στην Λάρισα στην θέση του οποίου άνοιξε και το πρώτο Mikel. Αν δεν κάνω λάθος ο ιδιοκτήτης-ες εργαζόντουσαν εκεί πριν το πάρουν και κάνουν τα Mikel.
Σε λίγες μέρες ανοίγει κι εδώ, είμαι περίεργος να δω τις τιμές.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σε λίγες μέρες ανοίγει κι εδώ, είμαι περίεργος να δω τις τιμές.
Στην Κυπρο?
Posts προς Θεσσαλονικείς