-
Φανατικός του καφέ δεν είμαι και αν πιω θα επιλέξω nescafe. Αλλά να δίνεις 3-3.5€ για ένα νες και να είναι και χάλια δεν λέει με τίποτα και δυστυχώς συμβαίνει σε αρκετά μαγαζιά. Απορώ τι σόι καφέ είναι που δεν μπορούν να φτιάξουν έναν νες??? Που να ζητούσα και τίποτα πιο εξεζητημένο...
Θυμήθηκα τώρα που είχα πάει σε ένα πολύ ωραίο cafe στην Κέρκυρα στο οποίο όταν ζητήσαμε φραπέ δεν μας έφερε γιατί είπε ότι είναι καφές χαμηλής ποιότητας και δεν τον βάζει στο μαγαζί του. ΟΚ, το ξέρω πως δεν είναι και ότι καλύτερο ο nescafe αλλά να μην τον σερβίρει καν; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
.Επισης ξερω οτι ειναι πολυ αυστηρο το εργασιακο περιβαλλον,αλλα αντιστοιχα ειναι τυπικοτατοι σε πληρωμες/ρεπο.
15μθήμερο 225€ αλλά το χαρτί για να υπογράψεις 400+...
Γράφει το πρόγραμμα να πας στις 8, αλλά αν πας και δεν έχει δουλειά:'Έλα κατά τις 2 που περιμένουμε λογικά κόσμο'. 'Ξεκουράσου 2-3 ώρες και έλα μετά'...
Εννοείται χωρίς να πληρώνεσαι, γιατί πληρώνονται με την ώρα οι υπάλληλοι.
Το ξαναέγραψα ότι οι υπάλληλοι είναι δυσαρεστημένοι και κελαηδάνε επικύνδυνα. Τουλάχιστον όσοι έφυγαν...Στη Λαρισα που ξερω 3-4 ατομα που οι 2 ειναι πρωην,κανενας δεν ειχε παραπονο.Εδω ισως να ειναι αλλιως
-
Εδώ είναι franchise τα περισσότερα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
...
Θυμήθηκα τώρα που είχα πάει σε ένα πολύ ωραίο cafe στην Κέρκυρα στο οποίο όταν ζητήσαμε φραπέ δεν μας έφερε γιατί είπε ότι είναι καφές χαμηλής ποιότητας και δεν τον βάζει στο μαγαζί του. ΟΚ, το ξέρω πως δεν είναι και ότι καλύτερο ο nescafe αλλά να μην τον σερβίρει καν;Και στον Βολο υπάρχει ένα τέτοιο Καφέ που δεν σερβίρει φραπε και νες αλλά μάλλον για λόγους γκλαμουριας το κάνουν εκεί ( και αυτο γιατι έχουμε κάνει κάποια είδη καφέ μόδα )
-
Πρέπει να είναι το ίδιο γιατί είδα ότι έχει Αθήνα, Κέρκυρα, Βόλο. Petit Fleur λεγόταν και σαν χώρος ήταν πολύ ωραίος. Και οι καφέδες του καλοί πρέπει να ήτανε αλλά από nescafe που πίνω εγώ τίποτα...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν ειπα οτι ελληνικη = καλη.Ισα ισα,αλλα δε θα βαλω στο ιδιο τσουβαλι ενα ηγετικο brand οπως ο Υφαντης με μια απλα γνωστη/αγνωστη εταιριαΈξι ακόμα προϊόντα που βρέθηκαν να περιέχουν κρέας αλόγου
Με εντολή του ΕΦΕΤ ανακαλούνται έξι ακόμα προϊόντα που βρέθηκαν να περιέχουν κρέας αλόγου.Προψημένα κατεψυγμένα μπιφτέκια «IFANTIS», τα οποία παρασκευάζονται από την ΥΦΑΝΤΗΣ Α.»
Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με εμπορική ονομασία «NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης».
Παριζάκι με εμπορική ονομασία «ΝΙΚΑS ΜΟΣΧΑΡΙ παριζάκι», που παρασκευάζονται από την ίδια εταιρεία, «Π. Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ».
Κατεψυγμένο σουτζουκάκι, κοτομπουκίτσες και σνιτσελάκι που παράγονται από την εταιρεία «T&T Foods Α.Ε.» για την επιχείρηση «Χούτος Catering A.E».Τα δείγματα που βρέθηκαν θετικά σε DNA αλόγου υποβάλλονται τώρα σε εργαστηριακό έλεγχο για να διαπιστωθεί αν περιέχουν το κτηνιατρικό φάρμακο φαινυλοβουταζόνη.
Τα πρώτα οκτώ δείγματα βρέθηκαν πάντως αρνητικά.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231240551 -
Πρέπει να είναι το ίδιο γιατί είδα ότι έχει Αθήνα, Κέρκυρα, Βόλο. Petit Fleur λεγόταν και σαν χώρος ήταν πολύ ωραίος. Και οι καφέδες του καλοί πρέπει να ήτανε αλλά από nescafe που πίνω εγώ τίποτα...Τέτοιο μαγαζί στον Βόλο δεν νομίζω να υπάρχει. Αυτό που λέω εγώ είναι μέσα στα στενά του Αγίου Νικολαο (Κουμουνδούρου με Δημάρχου Κουνταρατου) στα σικ μαγαζιά τους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα δείγματα που βρέθηκαν θετικά σε DNA αλόγου υποβάλλονται τώρα σε εργαστηριακό έλεγχο για να διαπιστωθεί αν περιέχουν το κτηνιατρικό φάρμακο φαινυλοβουταζόνη.καλά, αυτοί χρειάζονται και έλεγχο για να δουν αν έχει φαινυλοβουταζόνη...
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Πρέπει να είναι το ίδιο γιατί είδα ότι έχει Αθήνα, Κέρκυρα, Βόλο. Petit Fleur λεγόταν και σαν χώρος ήταν πολύ ωραίος. Και οι καφέδες του καλοί πρέπει να ήτανε αλλά από nescafe που πίνω εγώ τίποτα...
Τέτοιο μαγαζί στον Βόλο δεν νομίζω να υπάρχει. Αυτό που λέω εγώ είναι μέσα στα στενά του Αγίου Νικολαο (Κουμουνδούρου με Δημάρχου Κουνταρατου) στα σικ μαγαζιά τους.
Το μαγαζί στον Βόλο δεν το γνωρίζω, είναι το παρακάτω πάντως:
http://www.ilikevolos.gr/petit-fleur-jazz-a-coffee-cafe-bars-volos.html -
Τέτοιο μαγαζί στον Βόλο δεν νομίζω να υπάρχει. Αυτό που λέω εγώ είναι μέσα στα στενά του Αγίου Νικολαο (Κουμουνδούρου με Δημάρχου Κουνταρατου) στα σικ μαγαζιά τους.
http://www.ilikevolos.gr/petit-fleur-jazz-a-coffee-cafe-bars-volos.htmlΝαι, υπάρχει, και απ΄όσο θυμάμαι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός
-
Τα Μικελ έχουν αρκετά τσιμπημένη τιμή, στα 3€ θα ήταν αποδεκτά. Όσον αφορά τον χώρο στης Βενιζέλου που πήγα πάνω ήταν πολύ στριμόκωλα (στην αρχή που είχα δίπλα μου κάτι γκομενάκια βέβαια μ άρεσε ) και πολύ καπνίλα. Κατώ επειδή τα τραπέζια δεν είναι δίπλα δίπλα αλλά το ένα πίσω από το άλλο δεν κατάλαβα στριμωξίδι. Αυτό όμως που υπερέχει είναι η εξυπηρέτηση, λογικό βέβαια με τόσα άτομα εκεί μέσα αλλά το να κάθεσαι και σε 2 λεπτά να έχεις τον καφέ και όταν θες να πληρώσεις έρχονται αμέσως μετράει πολύ.
-
Αυτό το πράγμα με το κάπνισμα... Λες και από τότε που το 'απαγόρευσαν' έχει γίνει χειρότερη η κατάσταση. Σίγουρα πιο σημαντικός λόγος για την επιλογή μαγαζιού, σε σχέση με το τι καφέ φτιάχνει.
-
Έχω την εντύπωση ότι από τότε που 'το απαγόρευσαν', έγινε ακριβή η χρήση του εξαερισμού. Ακόμα και 2 άτομα μπορούν να τεκεδιάσουν ένα μικρό κατάστημα, αν δουλέψει ο (καλός) εξαερισμός ακόμα και καμιά 15-20 άτομα δεν δημιουργούν πρόβλημα.
Όπως και να έχει, η κατάσταση είναι αίσχος και νιώθω πολύ ωραία που σιγά-σιγά ανοίγουν τα παράθυρα και τα έξω τραπέζια σε μερικά σημεία.
-
http://www.ilikevolos.gr/petit-fleur-jazz-a-coffee-cafe-bars-volos.htmlΕίναι petit όντως για αυτό δεν το έχω δει ποτέ .
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι από τότε που 'το απαγόρευσαν', έγινε ακριβή η χρήση του εξαερισμού. Ακόμα και 2 άτομα μπορούν να τεκεδιάσουν ένα μικρό κατάστημα, αν δουλέψει ο (καλός) εξαερισμός ακόμα και καμιά 15-20 άτομα δεν δημιουργούν πρόβλημα.Όπως και να έχει, η κατάσταση είναι αίσχος και νιώθω πολύ ωραία που σιγά-σιγά ανοίγουν τα παράθυρα και τα έξω τραπέζια σε μερικά σημεία.
Η χρήση του εξαερισμού, προϋποθέτει το χείμώνα και τη χρήση της θέρμανσης.... Προφανώς λοιπόν δεν χρησιμοποιούσαν τον εξαερισμό για να μην ανάψουν καλοριφέρ.
-
Μία φορά πήγα σε Mikel, συγκεκριμένα Τσιμισκή με Βενιζέλου. Πήγα μετά απο παρότρυνση γνωστών που μου είπαν οτι φτιάχνει τον καλύτερο καφέ της πόλης. Γεμάτο το μαγαζί, ύφος των σερβιτόρων 'άντε χάρη σας κάνουμε τώρα'. Παραγγέλνω έναν espresso, μου ήρθε ένα χλιαρό νερουλό πράγμα που πίνεται στο ζόρι αλλά απέχει μίλια απο να το χαρακτηρίσω καλό καφέ.
Συμπέρασμα: αν πάει η παρέα θα πάω, αλλά δεν θα το επιδιώξω κιόλας
-
μικελης: επειδή έτυχε καμιά βδομάδα να πηγαίνω συνέχεια, πέτυχα και καλό καφέ και κακό καφέ! περισσότερο ύφος από πελάτες (όχι βέβαια από φοιτηταριό) πέτυχα παρά από το υπηρετικό προσωπικό! χώρος τραγικά μικρός, ιδανικός όμως για πέσιμο καθότι κάτι θα ακούσεις, κάποιος θα σε πατήσει κτλ κτλ. τιμές ακριβές για την εποχή και το χώρο!
-
Δεν μας είπες τελικά, σου την έπεσαν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μας είπες τελικά, σου την έπεσαν;όχι αλλά με πάτησαν!
-
Μήπως πήγαν να σε ρίξουν??
Posts προς Θεσσαλονικείς