-
Και χωρίς να υπάρχει πουθενά η δυνατότητα στάθμευσης με ασφάλεια σε όλο τον περιφερειακό.
Αν προχωράς στην δεξιά λωρίδα και έχει σταματήσει κάποιος, κλάφτα. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο δρόμος είναι παλιός, δεν είχε σχεδιαστεί για τόση κίνηση και δυστυχώς δεν υπάρχει πολύς χώρος για διορθώσεις...
αυτό ακριβώς
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Αν προχωράς στην δεξιά λωρίδα και έχει σταματήσει κάποιος, κλάφτα.Όντως! Εν τω μεταξύ, επειδή αναγκάζομαι πολλές φορές να διατηρώ τη δεξιά λωρίδα, γιατί δεν με αφήνει η κίνηση να περάσω στη μεσαία, έχω μπλέξει εκατομμύρια φορές σε κολλήματα, σε σαλιγκάρια, κλπ...
Ουσιαστικά, αυτός ο δρόμος με τις περίεργες εισόδους σε σπρώχνει να πιάσεις αριστερή! Πόσες φορές το έχω νιώσει αυτό το πράγμα...
-
ειναι και γ@μω τους δρομους...
καθε 5 λεπτα και προβλημα...
-
Όσους κόμβους και να κάνουν, όση άσφαλτο να ρίξουν,
η χάραξη παραμένει η ίδια, το ίδιο επικίνδυνη...
-
Χθες μπλοκο στην στροφή της Express Service (στην εξωτερική αλλά προς την έξοδο, δηλαδή δεν φαίνονται από την είσοδο), στην οποία πλέον άρχισε να μαζεύεται πολύς κόσμος για μηχανές και ίσως τίποτα καφρο-κόντρες.
Πολύ θέλω να δω τι θα γίνει έτσι και κάνας χεράς το χάσει με τις άπειρες ανωμαλίες, τι θα κάνουν οι ηλίθιοι θεατές...
-
Στην εγκαταλελλημενη πιστα (προδιαγραφων F1 παρακαλω) στο Αιγινιο Ημαθίας εχει παει κανεις?
Ριξτε μια ματια εαν δεν το ξερετε
http://www.nissanclub.gr/nforum/index.php?topic=654.0 -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Στην εγκαταλελλημενη πιστα (προδιαγραφων F1 παρακαλω) στο Αιγινιο Ημαθίας εχει παει κανεις?
http://www.nissanclub.gr/nforum/index.php?topic=654.0Προδιαγραφών F0,1 θες να πεις, μάλλον...
-
πιστα 25ετιας..................
Διαβασε πρωτα το αρθρο , και αμα τα καταφερνεις τραβα να το διαπιστωσεις κιολας
(αμα εχεις αισθηση ποιες ειναι οι προδιαγραφες F1)
-
http://www.nissanclub.gr/nforum/index.php?topic=654.0Ναί έχω πάει. Συγκεκριμένα έχω κάνει και γύρες με το punto gt μου.
Χαριτωμένη πίστα αν αναλογιστείς ότι μπαίνεις τζάμπα. Αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί έχει υδροβιότοπο κάπου δίπλα και σταμάτησε η κατασκευή. -
πιστα 25ετιας..................Διαβασε πρωτα το αρθρο , και αμα τα καταφερνεις τραβα να το διαπιστωσεις κιολας
(αμα εχεις αισθηση ποιες ειναι οι προδιαγραφες F1)
Δεν είμαι γραμμένος, δεν μπορώ να το διαβάσω.
Αλλά έχω την αίσθηση πως οι πίστες Φ1 δεν περιλαμβάνουν βάλτο στο κέντρο τους!
-
Σήμερα στο κέντρο της πόλης, έπεσε η κλήση της αρκούδας, κυρίως στην Εθ.Αμύνης κάτω από την Εγνατία. Επίσης, πολλή δημοτική αστυνομία όπως και σχεδόν όλο το καλοκαίρι...θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη με την ΔΕΘ; Παίρνω στοιχήματα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σήμερα στο κέντρο της πόλης, έπεσε η κλήση της αρκούδας, κυρίως στην Εθ.Αμύνης κάτω από την Εγνατία. Επίσης, πολλή δημοτική αστυνομία όπως και σχεδόν όλο το καλοκαίρι...θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη με την ΔΕΘ; Παίρνω στοιχήματα!Τις πινακίδες τις είδατε
Έγινα πραγματικότητα
Και ραντάρ στην Περιφερειακή...στην έξοδο για Άγιο Παύλο στο ρεύμα προς Καλαμαρία/Αεροδρόμιο/Χαλκιδικη.... -
βαλανε εκει ρανταρ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σήμερα στο κέντρο της πόλης, έπεσε η κλήση της αρκούδας, κυρίως στην Εθ.Αμύνης κάτω από την Εγνατία. Επίσης, πολλή δημοτική αστυνομία όπως και σχεδόν όλο το καλοκαίρι...θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη με την ΔΕΘ; Παίρνω στοιχήματα!
Τις πινακίδες τις είδατε
Έγινα πραγματικότητα
Και ραντάρ στην Περιφερειακή...στην έξοδο για Άγιο Παύλο στο ρεύμα προς Καλαμαρία/Αεροδρόμιο/Χαλκιδικη.... -
Στο πιο κατηφορικό σημείο όλης της Περιφερειακής έβαλαν ραντάρ;;;
-
Δεν είναι μόνιμο..στήνουνε τροχμπάτσοι με πιστόλι...υποψιάζομαι φωτογραφικό....
Εκεί σταματάνε και για ζώνες κλπ.... -
Νάσο, κανε κάτι για το δάνειο που έχω στην τράπεζα ρε συ ...
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
http://www.nissanclub.gr/nforum/index.php?topic=654.0Ναί έχω πάει. Συγκεκριμένα έχω κάνει και γύρες με το punto gt μου.
Χαριτωμένη πίστα αν αναλογιστείς ότι μπαίνεις τζάμπα. Αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί έχει υδροβιότοπο κάπου δίπλα και σταμάτησε η κατασκευή.Οχι καπου διπλα! Μεσα σε προστατευομενη απο τη συμβαση Ραμσαρ περιοχη ειναι η πιστα.
Ειχαν γινει και κατι φοβερα αρθρα απο τον 'αλλο Ελληνα' του στυλ, 'Ποιος τη μαμει τη συνθηκη, εδω μιλαμε για πιστα'. Αν το ελεγε κανας αλλος... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Χαριτωμένη πίστα αν αναλογιστείς ότι μπαίνεις τζάμπα. Αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί έχει υδροβιότοπο κάπου δίπλα και σταμάτησε η κατασκευή.Οχι καπου διπλα! Μεσα σε προστατευομενη απο τη συμβαση Ραμσαρ περιοχη ειναι η πιστα.
Ειχαν γινει και κατι φοβερα αρθρα απο τον 'αλλο Ελληνα' του στυλ, 'Ποιος τη μαμει τη συνθηκη, εδω μιλαμε για πιστα'. Αν το ελεγε κανας αλλος...Προστατεύει την χωματερή γύρω από την πίστα...
Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να μολυνθεις εσύ σαν επισκέπτης στην πίστα από τα κουφάρια νεκρών ζώων που βρίσκονται κατα καιρούς εκεί παρά να ενοχλήσεις ότι μπορεί να ζει στα σκουπίδια και στα μπάζα...
Τα φροντίσαμε όλα τα άλλα και η πίστα μας έφταιξε!
Posts προς Θεσσαλονικείς