-
Επίσης καλός λαστιχάς και με καλές τιμές ο Βάρναλης στην Αγνώστου Στρατιώτου στην Πολίχνη. http://www.xo.gr/profile/profile-906885599/el/ Έχω βάλει 3 σετ Yoko σε αυτόν.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Yokohama έχει ο Τσέτης στο φανάρι της Βιοχάλκο.+1000
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
:ysterical:Δεν αντέχω με τα υπονοούμενα...
Στα πιο αντρικά δικά μας:
Ακόμα ένα φανάρι στην Καλαμαριά, στη Δημοκρίτου χαμηλά στο Μαρινόπουλο (διασταύρωση για Υποθηκοφυλακείο). Ως τώρα, από τα 4 που έχουν εγκατασταθεί στο δήμο, λειτουργεί 1 και δημιουργεί κίνηση, ενώ άλλο 1 δούλεψε για 10-15 μέρες και τώρα είναι πορτοκαλί. Τα άλλα 2 δεν έχουν ανάψει ούτε λεπτό.Η ΜΙΖΑ είναι ΤΟΣΗ που μόνο ο leonp μπορεί να την ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ.
Ειναι πραγματικά ασύλληπτο... περισσεύουν λεφτά για μαλακίες φαίνεται. Μου κάνει φοβερή εντύπωση πόσο εγκεφαλικά νεκροί η πουλημένοι πρέπει να είναι... και το οτι δεν επεμβαίνει ένας γαμημένος εισαγγελέας or something να δει τι γίνεται. Πετάνε φανάρια συνεχώς--παντού--αδιακριτως... φανάρια σε σημεία που επί δεκαετίες η κυκλοφορία αυτορρυθμίζονταν ΧΩΡΙΣ αυτα. Με το που λειτουργούν ξαφνικά πήζει το σύμπαν.
-
Ενταξη δεν ξερω τι κυκλοφοριακοί φόρτοι παίζουν στο συγκεκριμένο σημείο αλλα εφόσον οι ΙΤΑ ξεπερνούν ενα συγκεκριμένο σημείο, επιβάλλεται να γινει αλλαγή μιας απλης διασταύρωσης σε φαναρι π.χ (η και κυκλική πορεια προφανώς εναλλακτικά)
-
Ευχαριστώ πολύ κύριοι για τις πληροφορίες
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ κύριοι για τις πληροφορίεςΈχεις π.μ.
-
που να τα χρόνια που θα έτρωγες ban αν μιλούσες για κάτι άλλο από γαλλικό λάστιχο
ααααααααχχχχχχχ
-
τζάκος, το είδα !
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΛΗΞΗ Συναγερμού στο Δικαστικό ΜέγαροΟ Κον5 που είναι να ενημερώσει
-
Παίρνει τηλέφωνο την Αστυνομία για την επόμενη!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο Κον5 που είναι να ενημερώσει
Aυτή την περίοδο ρίχνω βάρος στην μετεωρολογική ενημέρωση.
34 βαθμούς στο κέντρο τώρα. Καιγόμαστε.
Κίνηση ομαλή. Μπούτια έξω. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μπούτια έξω.
Εμμ..Εύρος χρωμάτων στα νυχάκια;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μπούτια έξω.
Εμμ..Εύρος χρωμάτων στα νυχάκια;
-
Όχι.Άλλα.Σορτάκια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι.Άλλα.Σορτάκια.Gay alert??
-
Ειμαι τυχερος που ειμαι στην απομονωση. Μεγαλο μαρτυριο να βλεπεις αλλα να μην αγγιζεις...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειμαι τυχερος που ειμαι στην απομονωση. Μεγαλο μαρτυριο να βλεπεις αλλα να μην αγγιζεις...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ελα μια βολτα να σου γνωρισω τπτ καλο . 10 χρονια διαφορα δεν πειραζουν
-
Πραγματικά!! Όταν αρχίσουν και τα βγάζουν σου φαίνεται μια χαρά να τις χαζεύεις, όταν μετά από λίγο καιρό αρχίσεις να θες και να τις πιάνεις ξεκινάς να αναπολείς τις ωραίες κρύες μέρες του χειμώνα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Όχι.Άλλα.Σορτάκια.
Gay alert??
Όχι, απλά αγανακτισμένος. Το γεγονός πως στην επόμενη μου ζωή θα είμαι γυναίκα και θα φοράω αέρινα φορεματάκια και θα είμαι από παντού intercooled και θα δροσίζομαι είναι άσχετο.
ΥΓ: βλέπω πρόσκληση για γνωριμίες. Πρόσεχε τι λες, θα σκάσω μύτη.
Posts προς Θεσσαλονικείς